אולי לותר ונדרוס? כתוב שם שזה קאבר לשיר שלו אגב, דלף האלבום החדש של גוגול בורדלו, מאוד מומלץ... אלבום ענק
וואו, רפאל, תודה רבה על ההמלצות! אבדוק את כולם בהקדם האפשרי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בינתיים אני שומע קצת גם את וויואלדי. גם כן, תענוג. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
מישהו מכיר את KUTLESS? עריכה: לעזעזל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ....למישהו יש מושג מה זה השיר בפרסומת של שוופס סודה?
לפני כמה זמן טענו פה שאביב גפן ממוסחר. נכון שיה עכשיו את הקטע של ארומה או משהו כזה, אבל עד זה? מה היה?
אוי נו באמת. זה לא מוריד כלום מהשירים המדהימים שלו. "לבכות לך" לדעתי ה-שיר שלו. ושום דבר לא יכול לגרוע ממנו. בטח לא טענות קטנוניות כאלה.
אביב גפן הוא אחד האומנים היותר מוכשרים שגדלו כאן, אולי המוכשר שבהם. בזמן האחרון הוא הפך להיות ממוסחר לצערי, אבל כמו שעזרא אמר כאן לפני, דבר לא ייגרע מאיכות הכתיבה הנהדרת שלו והשירים שמרגשים כל פעם מחדש. דרך אגב, הופעה שלו במודיעין לקראת סוף הקיץ, לא לפספס !
אתה יודע מה אביב גפן הזה הוא פשוט ביזיון. צריך להחרים אותו. הייתי ברוק עצמאות. איך הוא מעיז בכלל לדבר על אנשים שסיכנו את החיים שלהם בשביל שתיהיה לו מדינה שישיר בה והוא לא עשה צבא. הוא לא מתבייש, האחרון שיכול לדבר על השחיתות שלהם זה הוא. הוא יודע לסגנן את עקרונות הדמוקרטיה של מדינת ישראל כפי שנוח לו. ממש מעליב היה לשמוע אותו. באמת שכמעט לא הלכתי לאירוע הנהדר הזה (משינה ,אריק ברמן, עברי לידר, מוניקה סקס) רק בגלל האידיוט הזה ולראות איך הוא משפיע על כל כך הרבה אנשים פשוט עושה לי בחילה. בגלל אנשים כמוהו המדינה נהרסת. (לא רק אבל בין היתר)
באיזה תאריך אחי? ואיפה? בעמק החולה? גם אני ממש לא אוהב בתור בן-אדם אבל זה לא גורע מהשירים שלו. כמו שמתן אמר. הם פשוט מרגשים כל פעם מחדש.