די אהבתי את הדיסק החדש של dream theater, למרות שאני לא ממש חובב מטאל, היו שם כמה שירים יפים ואפילו יותר, לצד שני שירים(נדמה לי מספר 3 ו4) שלא יכולתי לשמוע ומאוד איכזבו. חוץ מהדיסק החדש, מה הדיסק הכי טוב שלהם בעיניכם(אולי רודס?).
James Taylor - You've Got A Friend . The Verve - Drugs Don't Work. http://www.dmi.unict.it/~impoco/img/guitar_acoustic.Xxx
בנוגע לדרים ת'יאטר, הכי טוב שלהם לדעתי הוא Images and words, בקילומטרים מכל השאר. ובנוגע לפרדייז לוסט, כמובן שאייקון ודרקוניאן טיימס הם קלאסיקות של ממש... אבל אני חושב שהחדש (וגם שני קודמיו) ממש לא נופל מהם... אבל זה באמת נכון שלא היה ולא יהיה שיר כמו Enchantment...
ניסיתי, לא מתחבר ממש ל- Paradise Lost. אין לי בעייה לשמוע, אבל לא נחקק. מההיכרות השטחית שלי עם Dream Theater (שני אלבומים מלאים, ושירים מפה ושם), Scenes From a Memory הוא אלבום מדהים (היי, אפילו לברי עושה עבודה סבירה). Images and Words שווה כיום בעיקר את ערכו ההסטורי.
אני יכול להבין שאתה אוהב את Images And Words יותר מScenes From a Memory אבל בקילומטרים? בכל מקרה אריאל, שני הדיסקים האלה מצויינים, אני אהבתי את סינס יותר. הייתי ממליץ לך גם לנסות את שיר הנושא של האלבום A Change Of Seasons, שיר מושלם. שאר האלבום הוא קאברים לא מבריקים לאמנים אחרים אבל השיר עצמו אחד השירים הטובים ביותר שנכתבו.
הדיסק שלהם שתמיד אאהב מעל כולם זה Images and Words, כי בגללו התחלתי לשמוע את הלהקה לפני 12 שנה. אבל Awake מצוין וגם Scenes From a Memory וגם Six Degrees of Inner Turbulence. מידע נוסף על הלהקה אצלנו באתר
שיר אדיר, כמה חבל שאחרי 2 דיסקים דה וורב התפרקו, ריצ'ארד אשקרופט ממשיך להוציא דיסקים, אבל זה לא אותו דבר. גם sonnet שיר ממש יפה שלהם, וכמובן ביטר סוויט סימפוני.
האלבום החדש של כנסיית השכל ("אוטוביוגרפיה") הוא אחד הדברים היפים והמרגשים ששמעתי בעברית, לא בזמן האחרון אלא בכלל פשוט מאסטרפיס
א. מצטרף לזה שמעליי. הוא נפלא. ב. אם כבר אלבומי אוסף, גם האוסף של יזהר אשדות פנטסטי. ג. זה מדהים איזה שיר ענק זה iris! שיר אחד הגדולים.