משהו באיטלקית, קול דומה לזה של שלומי שבת. אתה לא יכול לפספס אותה, תראה פרסומת של פלאפון, תשמע את השיר.יש שם איזה ילד קטן או משהו. היא מופיעה בכל הפסקת פרסומות בערוצים 22 ו10.
אהה אני יודע למה אתה מתכוון... דרך אגב, נדמה לי שזה שלומי שבת שר... מקווה שאיכשהו אצליח למצוא לך את השם של השיר...
Angelo Branduardi - Alla fiera dell'est פורום זיהוי שירים רולזז. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx יש מצב ששלומי שבת עשה קאבר במיוחד לפלאפון(וראינו את זה כבר בפרסומות קודמות שלהם עם השיר של בריטני ספירס למשל), כי זה פשוט הפאקינג קול שלו. שכחתי משהו. אם מישהו יכול להוריד את זה ולהעלות, או להשיג לינק, זה יהיה נהדר.
איך נקרא השיר הזה שיש אותו בין הטיימאוטים של שידורי האן בי איי: "עוד לילה עבר והירח בא(?)..." תודה לעונים.
סילוורצ'ייר-Young Modern הדיסק החדש-Straight Lines וסתם ככה Nick Drake-Day is done Thom Yorke-Harrowdown Hill Mew-Zookeeper's boy
עזרה בזיהוי בפרסומת לסדרה "ללא תסריט" שמשודרת בHBO ON DEMAND בהוט יש שיר יפה כזה ששרה אישה. אני חושב שהפרסומת משודרת רק בהוט...
אני מנסה בעצמי גם לזהות את השיר,אבל אף אחד לא יודע...(אתה מדבר על השיר עם הפתיחה של הפסנתרים ואז קצב ושירה נשית אבל בלי מילים או משהו)