שרית חדד היא כבר לא כל-כך זמרת מזרחית מיס מיוזיק והחום של תל-אביב זה בכלל לא מתקרב לסגנון מזרחי היא הייתה אולי טובה שהיא הייתה עם שריף אבל מזרחית זה הסגנון שאני אוהב אבל הכי הכי הכי פחות
כן מה רע אני אוהב את שתיהם תשאל על תולדות הרוק והפופ כולם יגידו בין השאר בוב דילן תשאל על טראנס (בעיקר בארץ, ברזיל, יפן, רוסיה ומכסיקו) כמעט כולם יגידו בין השאר סקאזי תאמין לי אני יכול לשמוע קריעת גיטרות של ג'ימי הנדריקס איך שאני מתעורר ביום שבת בצוהריים וגם מה אחרי מה אני יכול לשמוע איזה טראנס של 40% ומיד אחר-כך בלוז מרגיע של ריי צ'ארלס אין אצלי כזה דבר מוזיקה לזמן מסויים חוץ מיום כיפור, יום רבין, יום הזיכרון לחללי צה"ל ויום הזיכרום לשואה ולגוברה
יש לך מוזיקה מיוחדת ליום כיפור? ולא חלקתי על זה שאתה אוהב את שניהם (לא שתיהם!) אלא על זה שהכללת באותה קבוצה שני אמנים מסדרי גודל שונים לחלוטין. זה כמו להשוות בין מיכאל באלאק לשביט אלימלך.
יום כיפור אני אולי לא הולך לבית כנסת אבל אני לא אוכל לא שותה ורוב הזמן ישן או קורא שם המשחק (אני תמיד שומר את מהדורת ספטמבר/אוקטובר ליום כיפור) לגביי יומיי הזיכרון לחללי צה"ל ולשואה ולגבורה אני רוב הזמן מבלה בהכנת מפקד האש של יום העצמאות (אצלנו בקיבוץ הנערים וועדת חגים מארגנת את כל החגים מהגברה פיזור כסאות ושולחנות עריכת שולחן עד לחיסול כללי של האירוע)
הוא לא ערך כאן השוואה, הוא הזכיר שני אישים העוסקים במוזיקה תחת הכותרת 'אמנים איכותיים'. זוהי דעתו .. מה רע ?
שמע שתיהם מצליחים מאוד בתחומי מוזיקה שהם שונים לגמרי ד"א קרוב משפחה שלנו (שתרם גילנו את הקרבה אבל בדיקות DNA אישרו קרבה) היה רופא השיניים של בוב דילן
ג'ימי הנדריקס בכלל עסק ברוק אבל הנה אהוד בנאי-בלוז כנעני קווין-39' (שיר בסגנון בלוזי-קאנטרי) Ray Charls-This Love Of Mine Ray Charls-Gorgia