דיברו פה הרבה על שירים ישראלים ואני מאוד מאוד מופתע שעוד לא הזכירו את משינה ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
Goes without saying. הייתי ב-6 הופעות שלהם מאז האיחוד המחודש, ואני לא חושב שבכלל צריך לציין אותם. הגדולים מכולם, וזה ברור. אם כבר, שווה להתעכב על קריירת הסולו של כל אחד מהם. יובל בנאי, הסולן, הוציא 3 דיסקים ויש לו פנינות אמיתיות כמו: "ניפגש במאי", "לא יכול לעצור את זה", "התחנה הבאה", "נשאר במקום" ורבים וטובים. שלומי ברכה, ה"מוח" מאחורי רוב השירים והגיטריסט, הוציא אלבום אחד "צ'פלין צ'רלי", שלצערנו לא זכה לחשיפה מספקת, למרות שהוא היה לטעמי האלבום הטוב ביותר ב-2003. שירים מובחרים? "ליזה", "מחמיץ" ו"על כל הצורות שלה". מומלץ.
רשימת השירים העבריים שלי : 1. רמי פורטיס - חלום כחול 2. מופע הארנבות של דוקטור קספר - השיר שלי 3. נושאי המגבעת - האדמה מקולקלת (האדמה מקולקלת!!) 4. רמי פורטיס - שמיים של שום מקום 5. כוורת - רק אני והגלשן שלי מצטער שאני לא יכול להתאפק - כוורת - אלף כבאים. משינה זה באמת מובן מאליו.
חמשת השירים העבריים שלי: 1. זה כל הקסם - אורלי פרל ונמרוד לב. 2. אין מקום אחר - משינה. 3. רדיו חזק - תיסלם. 4. ניפגש במאי - יובל בנאי. 5. איזו רוח טובה - שמוליק קראוס. אבל זה כ"כ משתנה, עוד שבוע סביר להניח שלפחות שני שירים ישתנו.
עכשיו אולי נעשה גם את 5 הלהקות/זמרים שאנחנו הכי אוהבים? אז שלי: 1.היהודים 2.אביב גפן 3.משינה 4. גידי גוב 5.בן ארצי(כן כן.. כותב ומלחין ענננק) שוטי הנבואה- עמכם הסליחה.
או אה.... כמה זמן חיפשתי את המנגינה הזאת ולא מצאתי..... המנגינה מהפרסומות של ספורט5+ לשידורי הנ.ב.א Tamperers - Feel It
אגב מישהו מכיר חוץ מקאזה, אני מתכוון לאתר ברשת, שאפשר להוריד ממנו כל מיני קבצי אמ פי 3 ישר למחשב?.. אם זה לא חוקי לפרסם את זה פה אז שלחו את זה בהודעה פרטית
www.mp3.rin.ru זה אתר שיש בו מאגר ענק של קבצי מפ 3, הבעיה היחידה היא שאתה יכול להוריד רק שיר אחד ליום בחינם אחרי שאתה נרשם, בשביל להוריד ללא הגבלה אתה צריך לשלם (15-20 שקל לחודש), המהירות היא אדירה, המאגר הוא ענק, במיוחד בשביל אלה ששומעים מיינסטרים יותר, פחות ג'אז, פיוז'ן, קלאסי וכו'. אני למזלי קיבלתי את הכתובת של האתר כאשר הוא היה חינם לחלוטין והורדתי בערך 3 ג'יגה של אלבומים (כל האלבומים של דיפ פרפל, לאונרד כהן, ניק קייב, לד זפלין, הנדריקס, גאנז, חצי מהאלבומים של סקורפיונס וכמה אלבומים של ואי וסטריאני שהיו חסרים לי), אח"כ הוא הפך להיות בתשלום ודי עזבתי אותו, תבדוק אותו, אם יש שם הרבה חומר שאתה מחפש אולי שווה לשלם את ה 20 שקל האלה, המהירות הורדה היא בערך 30-60 ק"ב לשניה ברוחב פס של חצי מגה.
תודה אחי!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx זה ממש אתר טוב נרשמתי וכבר הורדתי מה אבל אין מצב שאפשר להוריד כמות בלתי מוגבלת ע"י מחיקת קוקיז?? (כמו בוובשוטס שכתבתי - ראה לינק להסבר שלי)
טועה ובגדול. אני ארחיק לכת ואגיד שמשינה היא אחת מהלהקות הטובות בישראל בכל הזמנים יחד עם כוורת, גזוז, תיסלם או וואטאבר. גל, מחזק את ידי פולדאש ומזכיר שגם הוא יכול.
אתרי אם פי 3 רוסים? יפה, זה עובד. אמה מה אחי, כדאי שתוריד אנטיוירוס טוב עם השירים, ככה על הדרך... ארתור, מתעלם מטעם מוזיקלי לקוי, וסתם על הדרך מכוון על גל.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לא ניסיתי עם הקוקיז, תנסה, אולי ייצא מזה משהו. ואין באתר הזה וירוסים, אצלי הוא לא עשה בעיות. ואפשר להעביר אותם לאנגלית...
אני כל-כך עם ארתור בקטע של משינה. אולי השירים שלהם קלילים ונעימים לשמיעה אבל הם ממש לא מרגשים והרי זה מה שבס"הכ אנחנו מחפשים במוזיקה, רגש, וכל מיני שירים עם מילים מעורפלות שלא מתכוונות לכלום שנשמעים זהים לחלוטין לאוזן הבלתי-מזוינת לא עושים לי את זה. מעטים הם האנשים שלא נסחפו בגל ההערצה העיוורת לשמינה אחרי האיחוד, אבל אני עד היום לא מבין למה הם כל-כך גדולים..... להזכיר אותם באותו משפט עם כוורת זה פשוט עוול....