תאכלס, רק השמות האלה מבחינתי דורשים כאפה, "ראובן המלאך"? בעע (לא מצאתי סמיילי שמקיא) בכל מקרה, The Allman Brothers, אדירים.
25 שנה למותו של אחד המתופפים הכי גדולים בכל הזמנים. חבל שהוא בחר להרעיל את עצמו למוות. http://ledzeppelin.alexreisner.com/graphics/headings/bonham2.Xxx
גיא, בחיי שאני מתרשם. קיד קואלה? אינטרפול? דה סטריטס? עוד מעט תגיד לי שאתה שומע את מודסט מאוס, בנט ואמסי סולאר. גיא, קבל ח"ח.
נחנק מהקיא של עצמו ליתר דיוק... לקח עשרות שוטים של טקילה ולפי השמועות הזריק לעצמו כימיקלים שונים על הדרך. אגדה בחייו ובמותו, כנראה המתופף הטוב בכל הזמנים, שיצר מורשת אדירה והגדיר מחדש את התיפוף ברוק, ואף שימש לסימפולים של אינספור קטעים כעבור שני עשורים.
בנט כן, MC Solar לא כל כך אהבתי כי אני לא אוהב צרפתית באוזן (חוץ מ-Air) ואת מודסט מאוס לא יצא לי לשמוע. לגבי בנט, Everlasting Blink אחד האלבומים האהובים עליי.
ידיד שלי הכין לי אתמול דיסק שכולו שירים מסרטים של טרנטינו (הבמאי האהוב עליי) למות פשוט איזה יצירות מופת. Across 110th Street - Bobby Wo Luis Bacalov - Summertime Kill Dusty Springfield-Son Of A Preacher Man Urge Overkill - Girl, You'll Be A Woman Soon Nancy Sinatra - Bang Bang Santa Esmeralda - Don't let me be misunderstood הרשימה עוד ארוכה....... אני כל היום חורשת על זה בלי הפסק.
באנג באנג זה השיר הכי יפה מהפסקול. I was five and he was six We rode on horses made of sticks He wore black and I wore white He would always win the fight Bang bang, he shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down. Seasons came and changed the time When I grew up, I called him mine He would always laugh and say "Remember when we used to play?" Bang bang, I shot you down Bang bang, you hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, I used to shoot you down. Music played and people sang Just for me the church bells rang. Now he's gone, I don't know why And till this day, sometimes I cry He didn't even say goodbye He didn't take the time to lie.
הנה כמה המלצות שלי לכמה שירים שאני לא מפסיק לשמוע בימים האחרונים -שירים די מוכרים : הביטלס : let it be hey jude she love you all you need is love yellow submarine yesterday (השיר שאני הכי אוהב שלהם) help in my life hello goodbye come together imagine the long and winding road REM : Man On The Moon Everybody Hurts Scorpions : Wind Of Change You And I Still Love You Deep Purple : Lalenia U2 : Elevation vertigo Beautiful Day Air Supply : All Out Of Love Extreme : More than words ו-2 המלצות לשירים ישראלים : דני סנדרסון -טיפה של הבנה דודי לוי ויסמין לוי -תפילה חילונית
מיש'ו יודע איך קוראים לשיר של אריאל זילבר ששמו ברקע של הפרסומת הזאת לפתיחת העונה במגרשים? אדר, הולךךך חי ונושך