אוהבים מאוד מזרחית. ואני מוסיף:יהודה סעדו-איך הוא שר. פשוט הוא ביצע את השיר בצורה מעולה.שיר ענק,זמר ענק!.
כל השירים שהוא שר תפורים עליו ארז. שדות של אירוסים היה צריך ליהיות ביצוע של הראל סקעת.ולבסוף הוא שר את השיר הינני כאן. יש לו קול חבל על הזמן לסעדו הוא לוקח בעצימת עיניים את נינט הדבה טייב. גם מישנייה הוא כשרוני מאוד והוא יגיע רחוק לפי דעתי אבל שיר ביטון!??!? איך היא הגיעה לגמר לעזאזל? היא לא שרה יותר יפה מהתימניה עוזרי.
רציתי להגיד על זה משהו!לא יאומן. היא לקחה שיר כזה ענק. שמחות קטנות של בניון ושיטרית. פשוט שיר אדיר ומה עשתה?פירקה אותו. אני כבר הייתי שר יותר טוב! היא כל כך הרסה אותו הייתי בשוק. אם רק סעדו היה שר את זה....אי אי אי הוא לא היה לוקח ב57 אחוז,אלה ב95 אחוז. אני הבנתי שהוא בכלל רצה לקחת שיר מזרחי אבל המליצו לו שלא יקח. ראבק עליהם. לא נורא,הצדק ניצח. עוד משהו,לפי מה שהבנתי הוא לא יופיע בשישי-שבת,ולדעתי זה יגמור אותו. אני מבין את העניין שהוא שומר שבת,אבל אני חושב שזה הולך לגמור לו את הקריירה,וחבל. יהודה,אוהבים אותך!.
קרוב. קרוב מאוד. כמה ימים אחר כך, שב"ק ס', ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה. מפתיע שהיית שם גם אתה ואתה לא מסכים. טוב נו, ניתן לך את הקרדיט היית בשתיהן. שני דברים על כוכב נולד: 1. יהודה סעדו מגעיל. 2. כוכב נולד תוכנית מעצבנת, הלוואי שלא היינו עם דביל ואז לא הייתה עונה 4.
אם תשים לב גם בחצי גמר שנתנו להם ביצוע אז סעדו קיבל את הכי קשה הם מנסים להתקיל אותו (לא בכוונה או משהו -פשוט רק להראות לכולם עד כמה הוא כשרוני) ולא הצליחו. בחצי גמר התימניה שרה שיר קצבי עם היפ הופ כזה,הג'וחה חבר של הבהמה ביטון שר יש לי ציפור קטנה בלב אם אני לא טועה. ועם הדרבוקות גם קיצבי. ורק לסעדו המעוך הביאו שיר של אשכנזים (פירחי הגן) + פסנתר עם מיטלמן שזה הכי קשה לפי דעתי. אבל הביצוע של ''לאה'' היה מהמם! אותי הוא ריגש. סילסל כמו גדול. ניצח ולקח בגדול! אותו דבר בגמר הביאו לבהמה ולמישנייה שירים מוכרים רק לסעדו לא. הוא רצה שיר של שמעון בוסקילה והם לא רצו. אחרי זה הוא רצה לשיר שיר יתקדל ויתקדש של חיים ישראל והם אמרו לו גם לא כי זה לא שיר יפה וטוב לגמר. ארז הינה קח כמה מזרחית : אביטל ומושיק עפיה - שיר אחד לשניים (שיר חזק) אבי לוי- כמו בובה של ברבי אלון חסון - אצלנו בשכונה אלון חסון- אסור לנו להתאהב (את זה תשמע אחי כשההורים לא בבית אם הם ישמעו את זה אתה עף מהחלון עם המחשב אחי) עופר לוי- אני ואת המלאכים- חבר במשבר 2 וקצת נוסטלגיה: אייל גולן- את בשלך,עינייך החומות ליאור נרקיס- חסרות לי השפתים,רק איתך וקצת כוכב נולד 3.: כמובן כל השירים של סעדו. מיכאל קירקילן - סינדרלה הדר עוזרי - שנינו יחדיו עדש לפה פינת המזרחית שלי.. תמליץ גם אתה על שירים אולי אני לא מכיר!
חכה הוא רק עכשיו התחיל את הדרך שלו בתור זמר. מי שמע ליפני שנתיים שלוש על עמיר בניון? מי שמע על סקעת ומויאל ליפני שנה? חכה תן לו צ'אנס הוא שר מהלב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
א- אני. ב- אם תעיז להשוות בין בניון לסקעת עוד פעם אחת, דמך בראשך. ארתור, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
ליפני 3 שנים עמיר בניון היה עוד סתם נרקומן בבאר שבע בשכונות עוני שם. אחרי זה שהו השתקם והכל הוא ניהיה זמר. לא שמעו עליו לפני זה. היה לבניון קול ענק ואם הוא היה שר גם מזרחית אז חבל לכולם על הזמן. אבל זהו תם עידן בניון היום הוא צדיק! אני לא משווה בכלל את בניון לסקעת.. סקעת עוד סתם אחד לא מחזיק ממנו הוא טוב בתור שחקן לא בתור זמר. אני לא מדמיין את סקעת זמר והכל. אבל את סעדו אם הוא ימשיך ככה בשירה שלו אין לי שום ספק שהוא ימלא אולמות. ויתרה מכך את קיסריה גם. הוא קנה את עולמו ובצדק כולם אוהבים אותו יש לו קול גדול וכמה אמרו לי אם הוא ישר ראשון הוא לא זוכה אם הוא ישיר אחרון הוא יזכה וכל מיני השערות הם רק לא יודעים שגם אם הוא היה שר בצהרים הוא היה זוכה.
הופל'ה אני רואה שערן בצד הנכון של המתרס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx . נפלפל את הדיון הזה במוזיקה הטובה ביותר. תמיד ניסו לשים לסעדו רגליים. גם השופטים,בהתחלה,במקום להסתכל עליו בתור פרפורמר הסתכלו רק על הסגנון שהוא שר.לא נורא,העיקר בסוף הצדק ניצח. ואללה חלק מהשירים שנתת באמת אני לא מכיר,אני ישמע. הנוסטלגיות של נרקיס וגולן מכיר.באמת שירים גדולים. אבל יש הרבה שירים שהם קצת אנדרייטד של אייל גולן. תחזרי- השיר הכי גדול שהוא הוציא ואפחד לא ישכנע אותי אחרת. ואני קורא לך הדיסק הכי טוב.עוד שירים אדירים שלו שקצת היו מאחור ולא ממש קיבלו יחס(לפחות אצל כאלה שרק שמעו את "המוכרים" שלו.): הלילה השחור. השיר האחרון. דברי איתי(אדיר) ים של טעויות(אין מילים.מהשירים שאני יכול לשמוע 10000 פעם ביום) אמרי לי. (כולם של גולן כן) נתקדם הלאה: שיר אדיר מומלץ לכולם,ניבין בדואט עם יניב בן-מטייל באגדה. עוד המלצות של ניבין: ניבין-בורא עולם ניבין-ילדה קטנה הייתי. בשביל אלה שלא מכירים(כי אתה מן הסתם תכיר) אחד משירי הדיכאון הגדולים,אלון חסון והילד-ספר לי אח גדול. מי שרוצה קצת קובי פרץ מהתקופה היפה יכול להוריד את בגדה באהבה ואת אין לי עוד אביב בלעדייך. משה כהן בביצוע גדול לתגידי. מ-ו-מ-ל-ץ. שראל -אהבה בעייניך. זה מה שעולה לי לראש. אני חייב לטוס שיעלה לי עוד אני יכתוב. אגב ערן,החיקוי לתנו לו צ'אנס ענק(כוס אמא של גלגל"צ,כולם שם שכנזים)באמת אדיר,עכשיו הבנתי שהוא מתחבא תחת השם ג'וקר כי יכולים לזיין אותו על הזכויות. זה נכון?יש לך במקרה מושג מה השם של הזמר? פחח,ערן אתה תמים אם אתה חושב שהוא עכשיו לא מסומם.אני כבר אומר לך,ממקורות בב"ש,הוא לא נקי בכלל גם היום.
חחח אני מכיר את כל השיירם לא הבאתי לך דיכאון כי חשבתי וואי אולי אתה לא מכיר שלא יהיה פאדיחות .. אני לא מכיר את השם של הג'וקר. אני לא חושב שיעשו לו בעיות אם הוא היה מפרסם את השם שלו כי מלא לוקחים מנגינות של זמרים אחרים ומשנים רק את המילים... אם זה סטאלוס ואורן חן ואם זה מושיק עפיה.. בקשר לבניון אני הבנתי שהו נקי.. ועוד כמה זמרים שאם תיהיו בהופעה שלהם תראו שהם עולים מסטולים.. חיים משה למשל עולה לשיר מסטול משתיה חריפה.. גילי ארגוב עד ליפני שנה היה מסטול רצח בהופעות שלו.. היום ברוך ה' הוא נקי ויש לו אחלה של אישה עם ילד בדרך אני חושב אני אומר את זה בבטחה. כי כשהו היה נרקומן הוא היה מקבץ נדבות בצומת בשכונה שלי ... הוא היה שר עם עצמו בכביש. פעם באנו אליו שישיר לנו בתמורה לכסף הוא התעצבן עליינו והתחיל לצעוק חחח דרך אגב כבר לא קוראים לו גילי יותר קוראים לו גיל ארגוב הרב שינה לו את השם .... ומשום מה בפרסומות איפה שהו מופיע עדין רושמים ''גילי'' ועכשיו חזרה לשירים אפרופו ניבין אז תוריד את השיר שלה ''לא עוצרת''. אסהלה -חייל משמר הגבול קובי פרץ וניבין- אם את רווקה יוסי עדן -סולח,המכתב יוסי עדן בדואט עם רינת בר - אהבנו. אבי ביטר ויסי עדן בדואט - האהבה הזאת אבי ביטר- איזה כוסית שיקו חייק -משוגע הילד- בואי נשחק גיל ארגוב- הנשיקה הראשונה אלון חסון- ליבך אכזר (או קארין קארין - אני לא יודע איך קוראים לשיר כי ישנם 2 שירים כאלה אותו דבר בקאזה) יניב נסימי- סוהר יניב נסימי-הילדה שאהבתי רינת בר חייל שלי משה כהן -סם האהבה משה כהן -כמה כמה משה כהן מסתובבת ברחובות משה כהן- נדרתי נדר. יש עוד מלא ... חחחחחחח לבינתיים שלא יהיה לך משעמם אחי
אני שומע את כל סוגי המוזיקה.. אם כבר אתם במוסיקה מזרחית אז השיר הכי גדול שיש זה: תמיר גל - שביל האושר