רק אני מרגיש שכל הראפרים פה הרסו את הדיון? תפתחו איזה דיון ראפ\פסולת מוזיקלית, אני מסרב לראות את הדיון הכל כך מצליח שפתחתי קורס...
הדיון סובל כבר שבועות ארוכים ממחסור חמור בשיער ארוך, אנשים שמתו משימוש יתר לפני גיל 30 ומכנסי עור. אני מאמין שרובכם כבר שמעתם, אבל מי שלא: Pink Floyd - Echoes. ותשמעו את הכל. Rush - YYZ Guns N' Roses - November Rain (הגרסא האקוסטית) The Doors - Touch Me Van Halen - Higher The Cure - Purple Haze (כן, אני יודע של מי השיר) The Verve - History
אין לי בעיה אם הייתם ממליצים על כל מני שירי ראפ (כאילו, היתה לי, אבל לא הייתי אומר כלום), אבל אתם מתחילים להריץ דאחקות של ראפרים בדיון, ומעבר לעובדה שזה פשוט ספאם טהור שאף אחד לא מבין, לאף אחד לא מתחשק להמליץ על איזה אלבום איכותי... אתם יודעים, מוזיקה... באמת, תפתחו דיון ראפ. אדר, יש בעיה עם זה שאתה ממליץ על השיר Echoes, כי מצד אחד יש את האלבום, ומצד אחד את השיר הענק (16 דקות אני חושב, אם אני לא טועה קצר באיזה חצי דקה מ-דוגז). "תשמעו את כולו" יכול להתייחס לכל אחד מהם. בהמשך היום אני אנסה לכתוב ביקורת על איזה אלבום, כנראה של פינק פלויד, ואני מצפה מכולכם (חוץ מהראפרים כאן!! תפתחו דיון!!) גם כן לעשות כן, כדי שנוכל להעריך יותר את ההמלצות של אחד השני. ולהציל את הדיון. הרצליה, ההודעה האחרונה שלך מעלי בלי קשר לראפ או מוזיקה היא ספאם טהור שהיית יכול לרשום בהודעה פרטית או לשמור לעצמך. בני, אוהב את ארתור.
אדר higher של ון היילן זה לא בעצם dreams? נראה לי שאנחנו מדברים על אותו שיר... בכל אופן ון היילן להקה מומלצת למדי, היה לה את אחד הסולנים היותר מפורסמים והשנויים במחלוקת ברוק האמריקאי (דייויד לי רות' האגדי), והיא ידעה לשלב יפה בין הסינתיסייזר לגיטרה החשמלית, שילוב מאוד יפה בעיני. אני ממליץ על right now, you really got me ו-jump שלהם.
שר מהלב גירסה מזרחית.: אני לא חיים משה אני לא זהר ארגוב אני לא עופר לוי אפילו לא קרוב אני לא משה פרץ אני לא אלון חסון אני לא נתי לוי ולא שימי רון אבל אני שר מהלבבב מהלבבב מהלבבבב אבל אני שר מהלבבב מהלבבב מהלבבבב אני לא איציק קלה אני לא צדי אור בטח לא סמיר שוקרי אף פעם לא ניגנתי בכינור ולא אני לא אייל גולן אין לי כזה כזה מנהג אני לא קובי מושיק או שראל לא אף פעם לא היה לי מקרופון ביד אבל אני שר מהלבבב מהלבבב מהלבבבב אבל אני שר מהלבבב מהלבבב מהלבבבב אני לא אבי פרץ (קשה לי ) אני לא אבי סנוואני(נשבע לך לא בוגד) אני לא אבי ביטר אני לא לא יכול בלעדיה תתנו לא צ'אנס הוא שר מהלב מהלבבב מהלבבב מהלבבבב תתנו לא צ'אנס הוא שר מהלב מהלבבב מהלבבב מהלבבבב תתנו לא צ'אנס הוא שר מהלב מהלבבב מהלבבב מהלבבב לפי דעתי יותר יפה משל ''מה קשור'' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
דל פיירו, בהמשך השיר הזמר אומר: "גלגל"צ האשכנזים הבני זונות לא משדרים אותי, אני תימני עצבני"...זה דאחקות לגמרי.
אני יודע אחי לא רציתי לשים שמא המנהלים ימחקו את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אני בטוח שכמה ממכם שמעו תשיר הזה Rob Thomas-This Is How A Heart Breaks כמובן השיר של הפליאוף של הNBA של הפתיח