דיון המאכלים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י שי, ‏2/8/11.

  1. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    תבלינים עם אורז ועוף יותר טוב?
    כשיהיה אני מזמין אותך לטעום.
     
  2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,603
    לייקים שהתקבלו:
    3,275
    מרק סלק?
    הצדקת כמעט כל סטיגמה שיכולה להיות על אשכנזים\פולנים ב2 מילים.
     
  3. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    :aaarofl:
     
  4. Gass12 Member

    הצטרף ב:
    ‏8/4/07
    הודעות:
    7,339
    לייקים שהתקבלו:
    468
    מין:
    זכר
    אם יש דבר שלמדתי בחיים זה שאסור להגיע עם סטיגמה כלשהי.
    האמת על פניו זה נראה על הפנים.נשמע זוועה ובלתי אפשרי אבל במחשבה שניה
    המרכיבים כבודדים הנם אכילים בהחלט.מלפפון.מלפפון חמוץ,סלק,ביצה קשה
    שמיר ומיונז או שמנת.
    אם אינני טועה זוהי אחת הורסיות של הבורשט.ת'אמת לא טעמתי מעודי
    תנחומי לך :)
     
    נערך לאחרונה ב: ‏8/8/11
  5. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    זה בורשט, רק קר.
    מה אני אומר לכם?
     
  6. vasisualy Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/11
    הודעות:
    946
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה ממש לא בורשט. המשותף הוא רק סלק. פה מדובר במרק קר, שהולך טוב בקיץ, קל ונעים (אגב, ממש לא ממליץ להוסיף מיונז - או שמנת, או יוגורט טבעי). הבורשט - הוא הפך מוחלת. מרק בשרי, כבד, הולך טוב ביום חורף סגרירי.
     
  7. קטלוני Member

    הצטרף ב:
    ‏15/12/08
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הבורשט זה פשוט אגדה.
    מרק סלק קר לא ממש אהבתי,אולי בגלל שחסר בו מרכיב החום.
     
  8. vasisualy Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/11
    הודעות:
    946
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הבעיה היחידה עם בורשט - הוא ממש לא כשר... אפשר להכין גרסה כשרה -אך זה לא אמתי.
    מה, חסר חום בחוץ?! הרי בחורף לא אוכלים מרק קר.
     
  9. קטלוני Member

    הצטרף ב:
    ‏15/12/08
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא חסר חום אבל גם קפה ותה הם חמים,אז מה תשתה רק מים בטמפ' קיפאון?
     
  10. סטפן שאלוי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/11
    הודעות:
    1,606
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ודווקא אני בתור פולני, דורש עכשיו ארוחת בוקר:

    חומוס טרי וחם, עם הרבה גרגרים, פול, ביצה, טחינה, שמן זית, המון פטרוזילה, וצלחת חילבה מעורבת בהמון סחוג. גם סלט ערבייה ליד לא יזיק.

    ולצהריים:

    קובה סלק, והרבה!

    לערב:

    חריימה.

    כי אין על אוכל מתובל, וחריף!

     
  11. vasisualy Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/11
    הודעות:
    946
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם כבר שתייה - אז אני מעדיף תה ירוק (רק לא בשקיות - חליטה). ומים, כמובן. ואיך בלי בירה?!
     
  12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    http://blog.tapuz.co.il/nyfood/images/2981576_93.Xxx

    בא לי. הלכתי לאכול, ארוואר.
     
  13. סטפן שאלוי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/11
    הודעות:
    1,606
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אוכל סיני? יש דבר כזה בגרמניה?

     
  14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    קיים עדיין מקום בלי סינים?
     
  15. סטפן שאלוי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/7/11
    הודעות:
    1,606
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אפריקה. שם שכר העבודה נמוך יותר, והעבדות המעשית קיימת, ועוד איך.

    אוכל סיני טעים אכלתי בארה"ב, ושם השרימפסים הם ענקיים, לא קטנים כמו בארץ.

    דגים אני מניח יש הרבה בגרמניה, מעניין לדעת כמה עולה אצלכם קילו הרינג אמיתי, לא איזה חיקוי.