דיון הלגיונרים - עונת 2024/25

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏25/8/24.

1. Butragueño מנהלים

למה הליגה ההונגרית היא ברמה של הליגה הישראלית?
    אני לא מכיר שם את רוב הקבוצות, אבל אני מכיר את פראנצווארוש ויודע שהיא טובה מכל קבוצה ישראלית, והיא לקחה אליפות בפער של 6 נק' סה"כ מהמקום השני. אז לא הייתי נחרץ כמוך.

ולגבי נאתכו, גם הוא משחק בליגה יותר חזקה ואינטנסיבית מהליגה הישראלית, למה שלא יוכל לתת פה את אותם מספרים?
    אגב, ה15/16 זה מספרים של כל המסגרות. בליגה יש לו 10 שערים (4 בפנדל). לגמרי משהו אפשרי בארץ.

2. Morientes Member

מה הקבוצות ההונגריות עושות בד״כ באירופה?
    פרט לפרצוורוש שהיו לה 2 עונות אירופיות טובות מאוד, בד״כ הקבוצות ההונגריות עושות הרבה פחות מהישראליות.
    הליגה ההונגרית חלשה יותר מהישראלית כמכלול, אפילו אם פרנצוורוש כרגע קצת יותר טובה ממכבי ובש.

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה מבוססת ההנחה שפרנצווארוש טובה מכל קבוצה ישראלית או שהליגה הסרבית חזקה ואינטנסיבית יותר מהישראלית?

4. Cup of Tea Liverpool, UK

פיינגולד ועבדה כבשו עבור הקבוצות שלהם הלילה בMLS.

5. yakov_y YNWA

הישגים באירופה.
    פרנצווארוש כל שנה עושה שלב בתים אירופאי מ-2019.

6. alexshw Member

לאלופות זה יותר קל ועוד עם שני גלגלי הצלה.

7. Milevskiy Member

ביטון ויוספי השתדרגו בדמות מאמן חדש, רוסלן רוטאן. סיים כאמור את העונה במקום השני עם אולכסנדריה. נעקוב.

הרצליה עד המוות ו-alexshw אוהבים את זה.
  8. Butragueño מנהלים

1. מצפייה של פראנצווארוש ואבו פאני העונה בליגות האירופאיות. היא טובה ממכבי ת"א והפועל באר-שבע, אז אני משליך את זה טרנזיטיבית על כלל הליגה הישראלית.

2. מהיכרות וצפייה בפרטיזן בלגרד, הכוכב האדום (בעיקר משחקים מהשנה שעברה), ממה שלאזטיץ' תיאר את טופולה, מהשחקנים שיוצאים מהליגה הסרבית. אני לא יכול להאכיל אותך בכפית ולשלוח לך כתבה שאומרת "הליגה הסרבית היא חזקה ואינטנסיבית". זו הנחה שמבוססת על מה שתיארתי.

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צפיתי העונה בפרנצווארוש אבל מהצצה ברקורד האירופי שלהם אני לא מזהה משהו יוצא דופן בסדר הגודל של קבוצות ישראליות. כנ"ל לגבי פרטיזן בלגרד ובטח שלגבי שאר הקבוצות בהונגריה ובסרביה. זה לגמרי נראה כמו הליגה הישראלית ובסופו של דבר זו האינדיקציה הטובה ביותר מבחינתנו להערכת אותן ליגות. ואם הבכירות לא ממש מגיעות רחוק יותר מהקבוצות שלנו, אבל כן לוקחות אליפויות בפער של 15-30 נקודות, אז כנראה שהליגות המדוברות לא כ"כ מרשימות.

10. alexshw Member

סיכום קריירה אירופית של ליידנר: 15 משחקים בקבוצות הראשונו, 17 בקבוצות המילואים.