השנה. לפחות ממה שאני מבין. בשנים קודמות הוא לא שיחק חלוץ ועל הישגיו בקריירה האירופית לא צריך לפרט. אגב, הוא גם מבוגר מזהבי בשנתיים.
יפה. גם הישג השיא שלו במפעלים אירופיים, רבע גמר אירופית עם ברוז' ב-14/15 - הסתיים ב...אוקראינה (עפו לדניפרו). מקרי?
לא יודע מה אתה רואה בדרך כלל, היום זה לא היה ככה ("ברירת מחדל - לקבל כדור ולמסור לזהבי"). ממה שהתרשמתי ממה שראיתי העונה זה בכלל לא כמו בסין, מת"א ונבחרת ישראל(ובצדק). לפעמים אפשר גם לפרגן.
זהבי לדעתי עד עכשיו בינוני מאוד בפסוו ולא עונה על הציפיות. אבל, הוא בהחלט נתן עבודה בכמה משחקים מאוד חשובים שלהם. רוזנבורג בחוץ על הכרטיס לבתים, איאקס בליגה ופעמיים אולימפיאקוס. לצד זה כמובן שיש גם הרבה משחקים חשובים אחרים שאליהם הוא לא הגיע והשורה התחתונה שלי היא שער לכל 3 שעות משחק.
ככל שהוא כובש יותר ככה הקבוצה שלו נפגעת. שוב שחקנים אחרים לא באים אז לידי ביטוי ולאיינדהובן יש קאדר התקפי נרחב. הם סתם מבזבזים שכר עצום. עדיף שהיו מחזקים את ההגנה כבר.
אוקיי. השנה רפאלוב לדעתי עם 5 שערים באירופית. שערי ניצחון על טוטנהאם ולודוגורץ. שער נגד לינץ. עוד שניים ובישולים נגד ריינג'רס עכשיו. עכשיו נגד ריינג'רס רפאלוב עשה לדעתי 2 ו-2 אם אני לא טועה. חח. לחשוב מה היה הולך פה אם זהבי היה עושה שער ניצחון על טוטנהאם...
לא מסכים, הוא לא "כופה" את עצמו על המשחק כמו בקבוצות הקודמות ובנבחרת. אולי אנחנו רואים את המשחק אחרת. (אם הוא מיותר או לא מיותר בגלל השכר זה משהו אחר - אבל לדעתי הוא לא נזק על המגרש, אלא להיפך)
אז להשוות אירופית? אוקיי. לרפאלוב יש 5 שערים ב637 דקות. לזהבי יש 5 שערים ב386 דקות. כלומר רפאלוב כובש כל 127 דקות, זהבי כל 77 דקות