דיון הלגיונרים - עונת 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏9/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה אתם מדברים? נאתכו מוערך מאוד בישראל ואם היה על המדף הייתה מלחמת עולם בין כל הגדולות על ההחתמה שלו מה שכניראה היה מוביל שהיה חותם במכבי תל אביב ומקבל סכומים שאפילו זהבי לא קיבל.

בנבחרת הוא היה באנקר שנים על גבי שנים למרות יכולת חלשה מאוד, לא רק בסטנדרטים שלו אלא אפילו בהשוואה ליתר השחקנים ששיחקו איתו בנבחרת.

אז אלישע לא הזמין אותו לשני המשחקים האחרונים, הרבה בגלל שהבין שאם הוא לא בהרכב אין טעם סתם להביא אותו לישראל רק בשביל שיהיה בסגל. זה אומר שלא מעריכים את נאתכו?

לא מדובר בבניון, ברקוביץ או רביבו, אם זאת ההערכה שכיוונתם אליה, גם כי הוא לא טוב כמוהם וגם כי עם כל הכבוד לליגה הרוסית והיוונית, לא מדובר בליגה האנגלית או הספרדית, אבל מאוד מחזיקים מנאתכו בישראל, אין אוהד אחד שלא היה רוצה לראות אותו בקבוצה שלו, ואין מאמן אחד שלא היה רוצה אותו בקבוצה (כשהוא סופסל ועלו שמועות שאולי אפשר להחזיר אותו לישראל, אלונה אמרה לנציגים שלו שהיא מוכנה לתת לו שכר גבוה מאוד כדי להביא אותו לבאר שבע, שכר שהיה הופך אותו בקלות למשתכר הכי גבוה בבאר שבע, וזה רק על בסיס שמועות כשהוא מסופסל).

2. סמואל אטו Member

אנחנו מדברים על דעת קהל.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זהבי, בין אם הכי טוב בדורו (אני בכל זאת חושב שכן) ובין אם לא, קיבל את המעמד שקיבל כי הוא עשה הכי טוב את מה שהכי מושך אנשים בכדורגל - גולים.
    האיש שבר פה שיאים וריסק הגנות ברמה שלא עשו במשך עשורים (אני ממש לא חושב שכל השמות שצוינו היו עושים את זה).
    זה טבעי לגמרי שיקבל יותר "הילה" משחקנים כמו נאתכו, שהוא אכן מצוין, אבל פחות סקסי.

אני לא חושב שמליקסון יותר מוערך מנאתכו, אגב. לא רואה את זה. מליקסון ברוב הקריירה נתפס כפספוס (חוץ מבקרב אוהדי באר שבע שסוגדים לו) ועכשיו זוכה למעין פריחה מאוחרת.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. Telkiyski Member

זהבי קיבל את המעמד שלו כי הוא עשה הכי טוב את מה שהכי מושך אנשים - פה בארץ.

מצטער, אבל אני לא מוצא שום הסבר הגיוני לזה שכשזהבי משחק נגד הביי אני רואה כותרת ראשית בכל אתרי הספורט עם עדכון זמן תוצאה ("זהבי פתח. דקה 16, גוואנגז'ו - הביי 0-0"), בעוד שכשנאתכו משחק בצ'מפיונס 90 דקות זה נדחק לשוליים ורק מי שמתעניין באמת יידע אם הוא שיחק או לא.

אם זהבי היה משחק בצסגקא ופותח בהרכב בצ'מפיונס, נראה לי ששעתיים זו הייתה הכותרת הראשית של אתר וואלה.

יש פה חוסר פרופורציה מוחלט עם הבחור הזה, והכי מצחיק/מוזר זה שהוא עוד מרגיש שלא מלקקים לו מספיק.

ואם לדבר מקצועית? כמו שאמרתי כבר מספיק, אני תמיד אעריך הרבה יותר שחקנים כמו חמד, רפאלוב וכן גם נאתכו, ששומרים שנים על יציבו ומשחקים ברמות הגבוהות שנה אחרי שנה.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה משיקולי רייטינג.
    אני לא חושב שרק בארץ זה הכי מושך אנשים - סקוררים תמיד גונבים את התהילה, גם כל מיני להטוטנים.
    תוסיף גם את הפלפל והחוצפה של זהבי וקיבלת סופרסטאר, ככה זה.

נאתכו מצוין, אני מעריך אותו מאוד וחושב שכל הברבורים על היכולת בנבחרת הם שטויות, אבל הוא אפרורי ושקט, התפקיד שלו לא ממש מתבטא במספרים. זה העולם.

6. קשר שמאלי Member

7. DRORIKO Member

אגב כבר בקיץ כתבתי פה שלתת לזהבי את סרט הקפטן זה פופוליזם זול. נכון שלסרט קפטן אין משמעות מעשית על המגרש, אבל זה כן הצהרה שזהבי הוא הישראלי הכי טוב ללא עוררין, כאילו מדובר כאן על לבנדובסקי בפולין.

8. Telkiyski Member

מי צריך הצהרות של סרט קפטן כשהמאמן אומר בפומבי בתקשורת שאין ספק שזהבי מעל השאר?

אגב, ניר ביטון פתח היום בהרכב פעם שלישית ברציפות בצ'מפיונס, אבל זה לא מעניין או יוקרתי כמו זה שזהבי זיין את האנגז'ו.

oranfu ו-ייא אוהבים את זה.
  9. HapoelRG Member

נו באמת , בזמן המשחקים של זהבי אין שום דבר אחר בספורט בערך.

מה אתה רוצה שהכותרת הראשית תהיה ביטון שיחק 63 דקות בהפסדה הביתי של סלטיק למינשגלדבאך?
    לפני השלושער של מסי נגד מנצ'סטר סיטי? לפני השלושער של אוזיל? או הרביעייה של באיירן?

Don Joan Roman, amn, Nave ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  10. Telkiyski Member

תהיה כנה, אם זהבי היה שחקן סלטיק או צסקא, והיה פותח בהרכב שלהן מול גלאדבך/מונאקו במחזור הנוכחי בצ'מפיונס, הוא היה או לא היה כותרת ראשית? לי אין ספק שכן.

בכל מקרה אני לא מבין מה נדבקת דווקא לקטע עם הכותרת ראשית באתרים עם המשחקים שלו בסין. זה היה בסך דבר אחד מתוך כמה שכתבתי לשם המחשה של היח"צ המוגזם שהוא נהנה ממנו פה.

Sir Alex Ferguson, oranfu ו-gilad16 אוהבים את זה.
  11. Drama2 הסמל מעל הכל

לא כזה בטוח שכן, אבל שאלה טובה.
    את וואלה ספורט תיקח בעירבון מוגבל כי הוא כותב שם, אבל המיקום של הכתבות שלו בONE וספורט5 די הגיוני. יותר מאילולא זה היה רפאלוב/נאתכו, אבל די הגיוני.
    יש משהו בנוגע לחוזה של זהבי - האספקט של ה"כסף לגול" מושך הרבה צופים כי ישראלים תמיד אוהבים לחשב בראש כמה הוא עשה ("בואנ'ה 90 דק' עבודה עשה 70K דולר נטו משחק אחרון פששששש אני עושה את זה בשנתייםםם"), בדיוק כמו שהם עושים בכל דוכן פלאפל בו הם אוכלים.

12. קשר שמאלי Member

ברוז' מציינים 125 שנות מועדון
    כבוד לרפאלוב

https://pbs.twimg.com/media/CvIhF05WIAASecT.Xxx:large

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/16
  13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

14. alexshw Member

בין השחקנים הזרים של ברוז' רפאלוב שלישי בהופעות בכל הזמנים(192) ושביעי בשערים בכל הזמנים(51).
    לפניו בטבלת הכובשים רק חלוצים.

Sir Alex Ferguson ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  15. קשר שמאלי Member

דוידזאדה מחוץ לסגל

https://pbs.twimg.com/media/CvOS-uDWcAAIHqV.Xxx

מצב נושא:
הנושא נעול.