דיון הלגיונרים - עונת 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏9/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

זהבי שחקן טוב כמובן, אבל מבחינתי הוא לא השחקן הישראלי הגדול מכולם כרגע כל עוד הוא לא מוכיח אחרת. מוכיח אחרת מבחינתי זה לפחות לשחק שנתיים שלוש בליגה רצינית באירופה.

האמת שגם לעשות יותר מהכלום שעשה עד כה בנבחרת יכול לספק אותי.
    אם הוא כזה גדול, למה הנבחרת סיימה 4? הוא כזה ווינר לא? איפה הוא היה מול קפריסין בבית? בבוסניה? ויילס בבית?
    מסתבר שכשזה לא אורי מגבו או שני בלמים סינים הולך יותר קשה.
    בוא תעשה משהו עם הנבחרת לפחות.

ראש לשועלים זה מה שמתאר אותו הכי טוב.
    הוא בסך הכל ממשיך לעשות אתמה שעשה בישראל, מול הגנות חלשות יותר.

שייתן עונה של 8 שערים בהרכב של ורדר ברמן למשל ואני אתרשם ממנו יותר, באמת.
    נראה אותו מגיע למצבים שהוא מגיע אליהם בסין מול הגנות נורמליות. כמו של ויילס... פורטו... סתם לדוגמא.

ייא אוהב/ת את זה.
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

משגע אותי ה"לא עושה כלום בנבחרת".
    בנוסף לשני שערים, שישה בישולים בקמפיין האחרון, מלך הבישולים של המוקדמות. 38% משערי הנבחרת הוא בישל, היה מעורב בחצי.

3. Telkiyski Member

לא עושה כלום בנבחרת. נקודה. הבישולים והשערים נגד אנדורה לא מרשימין אותי וב3-0 על בוסניה כולם פגעו (גם דמארי נאתכו ואפילו ורמוט).
    ב6 במשחקים מול בוסניה, קפריסין בבית וםעמיים ווילס ובלגיה, כן, הוא לא עשה כלום.
    איפה הווינריות שלו הייתה כשהיינו צריכים נקודה בבוסניה כדי לסיים שלישי? מה הוא עשה בטדי מול קפריסין? בסמי מול ויילס?
    איך זה שבמשחקים מול ההגנות של הנבחרות האלה הוא לא מוצא את עצמו מול שוער? באמת מוזר.

הוא שחקן גדול במונחים ישראלים. אבל זהו בערך.

4. DRORIKO Member

בוא נגיד את האמת, אנדורה די ניפחה לו את המספרים.

5. alexshw Member

מודל לחיקוי של ללכת לכיתה ט' ולשבת על מאיות כי אתה תלמיד י"ב?
    חמד מודל לחיקוי גדול יותר לפחות עד שלא יתפתה לחזור כשהוא בשיאו.
    זהבי עזב ליגה למקומות עבודה אחת כדי לחתום באחרת.

חייל שוקולד ו-Fabio Junior אוהבים את זה.
  6. Telkiyski Member

זהבי הוא מודל לחיקוי עבור כל ילד בישראל שהכי כדאי להישאר בליגת העל בישראל אולי, ושאתגר מקצועי אמיתי הוא רק שני בחשיבותו לכסף וללהיות ראש לשועלים.
    הייתי מעדיף שילדים בישראל יראו בחמד או רפאלוב מודל לחיקוי. הם לפחות לא פחדו להתקדם לרמות גבוהות יותר.

מה יהיה השלב הבא? הוא יקרע רשתות בליגה ההודית ויבנו לו פסל?

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כמה כיף שלקחנו לו אליפות בפרצוף תאמין לי.... אין ספק שהגדולה שלו הפכה את זה ליותר. אין ספק חייזר, אבל היי, גמל היה לפניך...

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

8. yedidel Member

הצלחה בנבחרת זה מדד מטופש. לנבחרת שלנו יש בעיות שאף שחקן בודד לא יכול להתגבר אליהם (ולראיה זה לעולם לא קרה).

זהבי הוא אחד אם לא הכי מגדולי שחקני הליגה הישראלית לדורותיהם, מדד שכולל את נמני, אבוקסיס קטן ושות'. לא מדד שכולל שחקנים כמו חמד, רפאלוב, ברדה, רוזנטל או בניון.

Fabio Junior ו-amn אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

קטן הוא גדול האוברייטדים של הליגה.

Fabio Junior אוהב/ת את זה.
  10. עידן444 Member

כל מה שאמרתי זה שמסקרן אותי לראות את השחקנים שכן מהללים כאן ״בליגה למקומות עבודה״ בארץ. פחות משנה עכשיו ראש לשועלים או זנב לאריות. אני לא הסוכן שלהם ולא היועץ שלהם.
    ברקוביץ׳ היה שחקן עם ראיית משחק ודיוק בלתי רגילים. מאחרון מספרי ה-10 מהסוג הזה(למרות שהוא היה מספר 9).
    יוסי בניון בעיני כשרון על בקנה מידה ישראלי.
    ערן זהבי הוא פשוט תופעה והוא מודל לחיקוי בכך שהוא נותן תחושה שעם עבודה קשה הכל אפשרי. ילד שלא נולד ברקוביץ׳ אי אפשר ללמד אותו. ילד שלא נולד עם בעיטה כמו איציק זוהר או ערן לוי אי אפשר ללמד אותו. ילד שלא נולד עם הכשרון של בניון אי אפשר ללמד אותו. עם מה נולד זהבי שאי אפשר ללמד?
    אני מתחיל לחשוב שהוא סוג של בנג׳מין באטן. בגיל צעיר היה עם חוסן מנטלי וראש של בחור מבוגר שיודע בדיוק מה הוא רוצה ולא סוטה מילימטר מהמטרה(להבדיל מערן לוי, שי בירוק, רובן עובד וכאלה שעשו צחוק מהיריבים בגילאי נוער אבל גם עשו צחוק מכל הקריירה שלהם) וככל שהתקדמה הקריירה הוא רק השתבח, הגוף נהיה צעיר יותר והיום הוא בחור בן 30 עם יכולת פיזית וביצוע של בן 24.
    נבחרת? בנבחרת שלנו משהו לא דופק כבר שנים וזהבי אף פעם לא ממש קיבל את המפתחות אלא אותם ליגיונרים שאתם כל כך סוגדים להם.
    ברדה המודל לחיקוי פעם עשה משהו בנבחרת?
    ורפאלוב מצמרת הליגה הבלגית פעם עשה משהו בנבחרת?
    ומה עם נאתכו? וחמד? ודמארי?
    אז נכון שכדי להיזכר כמספר אחת של הכדורגל הישראלי בכל הזמנים חסרה הצלחה גדולה יותר עם הנבחרת אבל אם מסי לדעת רבים הגדול בכל הזמנים בעולם למרות שברמת הנבחרת אין לו הישגים אז מבחינתי זהבי המקביל שלו.
    כשכולנו נהיה זקנים ונספר לנכדים על אגדות מפעם יש סיכוי שאספר על ערן זהבי בעיניים יותר בוהקות מאשר על אייל ברקוביץ׳ או יוסי בניון. על בניון תמיד מה שיהיה הכי סקסי לספר זה שהוא היה בליברפול, צ׳לסי וארסנל אבל בפועל כשהנכד יגיד ״וואוווו ואיך הוא היה שם?״- אגיד לו שבגדול האיבר שעבד הכי קשה הוא התחת שחימם את הספסל...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ori8 ו-amn אוהבים את זה.
  11. עידן444 Member

ניצחתם את זהבי במערכה הרביעית אחרי שהוא הוביל 0-3. בטניס היא אפילו לא היתה משוחקת...
    ובעברית- ניצחתם בקרב. זהבי ניצח במלחמה ועוד מעט הוא בכלל ישכח מהעונה הזו חוץ מפרט קטן... ההישג האישי שיזכר לדורות...

12. yedidel Member

אז אני חושב שזאת בעיה של התרבות כדורגל שלנו, בולטת בעיקר בתקשורת הפרובינציאליות.
    אני בטוח שבאיסלנד היו שחקנים שכבשו בצרורות בליגה מקומית מספרים מטורפים. אתה חושב שמישהו שם משווה אותם לגודיונסן?

Telkiyski ו-Fabio Junior אוהבים את זה.
  13. עידן444 Member

מניח שיש הרבה כאלה ולא אחד מעל כולם ודבר איתי כשקבוצה איסלנדית תגיע לליגת האלופות או תעפיל מבית בליגה האירופית בזכות אותו שחקן.
    השוואה לא רצינית.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איזה מלחמה? פי 3 תקציב זה לא באמת מלחמה. זה לא שאנחנו אמורים להוות יריב בפערים כאלו, זו כל הגדולה.

לא בא להוריד או להקטין. אני רק מאושר שרגע לפני העזיבה שלו אנחנו רשומים על לקיחת אליפות בעונת שיא שלו, ובגללנו אי אפשר לומר שאי אפשר היה עליו.

ושוב, זה בגלל שהוא באמת כזה גדול.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Telkiyski אוהב/ת את זה.
  15. עידן444 Member

הבנתי שאתה בא במטרה להלל אותו.
    רק אומר שלמרות האליפות הזו זהבי המנצח הגדול של התקופה הזו במכבי ת״א.
    בעונה הזו ספציפית הוא פשוט לא קיבל מספיק עזרה. אם לחברים שלו בקבוצה היה את האש בעיניים שלו הם היו שוב אלופים. אבל הם היו עייפים. שבעים, לחוצים מול חבורה שכולה היתה עם אותו להט של זהבי. זה מנטרל פער כלכלי.
    מה גם שאם היו קובעים משכורת של שחקן בתום העונה עפי היכולת והתפוקה- מניח שהתקציב של ב״ש היה גדול יותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.