דיון הלגיונרים - עונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏31/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוראים לזה ישנתם בעמידה.

2. קשר שמאלי Member

אין להם גם אחוזים ממכירה עתידית שלו

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה פשוט שחקן שמכבי לא ממש האמינה בו. לא נתנה לו קרדיט מקצועי שתואם לפוטנציאל שלו, ולא דאגה לשריין את החוזה ולדאוג לעצמה בקטע הזה. לא האמינה בו ובמקרה שלו נכשלה, גם זה קורה.

oFiRzZz ו-alexshw אוהבים את זה.
  4. קשר שמאלי Member

5. alexshw Member

Nave אוהב/ת את זה.
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לדאבור היה חוזה ישן שנחתם כשהיה בנוער, ניהלו איתו מו"מ במשך חצי שנה (ככה שאף אחד לא ישן בעמידה) וזה נמרח, גראסהופרס היו מוכנים לשלם את המחיר הנקוב בחוזה ולא הייתה למכבי ברירה. לא יכלו לקבל שקל יותר ולא יכלו להוסיף סעיפים.
    הוא גם כן שיחק לא מעט בכלל.

האם זה פספוס ענק? ודאי. האם יכל להימנע עם יותר התגמשות מולו? גם כן, למרות שלא בטוח שזה נכון (כולם חכמים בדיעבד).

7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, והחוכמה היא להיות חכם בזמן אמת ולזהות את הכישרון הנדיר שיש לך בידיים. קרויף כשל בזה.

Turgi, oFiRzZz, אלעד ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם זה נמרח, זה בול "שינה בעמידה", אין צורך לנסות לייפות את המציאות שלא לצורך. למכבי היה מספיק זמן לנהוג איתו אחרת, לקחה את הדברים כנראה באיזי מדי וחטפה בסיבוב לפני ששמה לב.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

או שפשוט לא הגיעו להסכמות בנוגע לתנאי החוזה.

10. סמואל אטו Member

כולם חכמים גדולים היום.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

קני סייף ממשיך בכושר הטוב שלו. היום הוא מבשל בניצחון החוץ של גנט 1-2 על לוקרן. השלים משחק מלא. גנט במקום ה2 בטבלה כרגע. מוחמד גדיר לא היה בסגל המפסיד.

מרציאנו היה מחוץ לסגל מוסקרון, שחטפה שיוויון בבית בדקה 92.

טוטו תמוז לא שותף בהדחתה של פטרולול מהגביע, 2-1 לפולי טימיסורה.

עומר דמארי לא שותף (לפי האתר של זלצבורג בגלל פציעה) בניצחון של זלצבורג 2-4 על ריד בגביע אחרי שהייתה בפיגור 2-0 כבר בדקה 11. זו אותה ריד שהיא ניצחה ממש לפני 3 ימים בליגה.

12. Turgi Guest

לא מכיר אוהד מכבי אחד שלא ידע שזה מה שהולך לקרות.
    בדיוק כמו שכולנו ידענו שטל בן חיים שמתאים לרמות הבינוניות של אירופה כשעזב בזמנו תמורת אפס שקלים חדשים והלך לאנגליה.
    מדהים ששני הדברים הכי טובים שיצאו אי פעם ממחלקת הנוער הזו עזבו תמורת כלום כסף. עוד יותר מדהים שלא משנה איזה טעויות יעשו במועדון, יש אנשים שלא יודו שמדובר בטעות.

מילא רועי קהת, שעליו עוד אפשר להתווכח אבל דאבור?
    דאבור זה האמא של הפספוס! זה לא קהת או מרגוליס שהיו פרווה במכבי. הוא היה מצויין מהדקה ראשונה שלו בבוגרים למרות תחרות מטורפת על העמדה שלו.

13. סמואל אטו Member

אני בספק אם יש יותר מעשרה אנשים בעולם שידעו שדאבור יהיה שווה יום אחד חמישה מיליון יורו ומעלה(בטח לא אלה שכותבים עכשיו ״איזה פספוס״), אבל שיהיה.

תבין, אני לא אומר שאין כאן פספוס גדול של מכבי כי זאת עובדה חד משמעית. אני חושב שפשוט עושים מזה סיפור הרבה יותר גדול ממה שזה. ברצלונה הגדולה שבשיאה לקחה את ליגת האלופות עם 9 שחקני בית בהרכב, ובסיטואציה מסויימת גם הרכיבה 11 שחקנים שגדלו ב״לה מאסיה״ איבדה גם היא לא מעט שחקנים גדולים. פיקה, פברגאס ואלבה לא נרכשו בסכומים גדולים למרות שהיו ביד שלהם בגיל צעיר? תיאגו אלקנטרה לא מככב היום בבאיירן?
    נוליטו לא מפציץ בסלטה ויגו?
    לפעמים המעבר בין הנוער לבוגרים לא צולח מכל מיני סיבות, וזה דבר נורמלי. פספוס? כן פספוס, אבל החכמה היא ללמוד מזה ולא להיתקע עם מחשבות שטותיות שלא מקדמות אותך לשום מקום.

תיכף, יבואו ויאשימו אותי שאני ״מגן״ על ג׳ורדי, שיהיה. למען הסר ספק אין כאן שום קשר לג׳ורדי.
    יכול להיות שבעתיד אנחנו נראה שג׳ורדי באופן עקבי באמת מוותר על כישרונות סתם, ויכול להיות שהוא עוד ישאר פה מספיק זמן כדי להוכיח אחרת. אני באופן אישי לא מתכוון לקבוע משהו כזה עכשיו.

נ.ב.

אני באופן אישי התרשמתי מקהת יותר מכל השחקנים הצעירים שעלו תחת איווניר לבוגרים.

פול סקולס אוהב/ת את זה.
  14. Drama Guest

יותר מדאבור ?

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

קהת, כמו דור פרץ, מחזיק בסטאר קוואליטי עוד מהנערים. משהו ביציבה, בתנועה על המגרש וכו', משרה הרגשה של משהו שונה ממה שרגילים פה ומסעיר. דאבור מנגד רץ כמו ברווז. מעריך שזה מה שגרם לזה.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.