דיון הלגיונרים - עונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏31/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

לא בכל קבוצה בבלגיה אבל לשחק בברוז' או אנדרלכט עדיף מאשר לשחק בליגת האלופות בקבוצה ישראלית. בפירוש. ורפאלוב עזב לברוז' לפני קמפיין של מכבי חיפה שנעצר רק בפנדלים מול גנק רגע לפני שלב הבתים ואולי רפאלוב היה זה שמביא אותנו לשם, מי יודע. הייתה לו אופציה להשאר כדי לנסות ולהעפיל למעמד הזה.

oranfu ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שבגלל שהוא "שיחק" (ואני רושם בציטוט כי חיפה לא באמת שיחקה באלופות באותה עונה תחת אלישע) עם חיפה עונה קודם לכן היה לו קל לקחת את ההחלטה הזאת. יכול להיות שלזהבי יהיה קל לקחת את ההחלטה הזאת אם הוא יעפיל עם מכבי השנה לאלופות, אין לי ספק שאם הוא יעפיל, סיכוי טוב שבקיץ הבא הוא לא יהיה במכבי, אבל מכבי גם תכניס חתיכת סכום מהעברה שלו. בוא נגיד את זה ככה, אם מכבי בצ'מפיונס וזהבי דופק גם כמה גולים, לא משנה גם אם מכבי מסיימת עם 0 נקודות, אני יהיה מופתע לגמרי אם הוא יפתח את העונה הבאה במכבי

3. alexshw Member

לא הבנת. אני לא מבקר את אוהדי מכבי ת"א או את המועדון שרוצים שישאר. זה אינטרס ברור. אני מבקר את זהבי וכל הפסטיבל סביב שחקן שבכוונה מסרב להתקדם.
    זהבי מזמן יכול לקחת את ההחלטה. היו לו כבר הצעות. תירוץ למה לא להתקדם תמיד אפשר למצוא בקלות.
    יותר מזה יכל לחבור לסוזה בבאזל והיה לו קמפיין אלופות מובטח. ככה שהטיעונים שלך לא מחזיקים מים

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה בכוונה מסרב להתקדם, מכבי העמידה בפניו הצעה של מיליון אירו, הוא אבא לילדים, הקריירה היא כל כך קצרה יכולה להיגמר בנקישת אצבעות, החשיבה שלו בגיל 28 היא ממש לא החשיבה שלו בגיל 23 שבה הוא לא היה חייב דין לאף אחד, אפילו לא לחברה שלו שכיום היא אשתו. היום השיקולים שלו הם אחרת לגמרי. הוא כבר לא חי רק בשביל עצמו, אלא צריך לקחת בחשבון שבחבילה שלו יש לא רק אותו, אלא את אשתו, הילדים. אם מחר זהבי לא משחק כדורגל יותר, ממה הוא מתפרנס? תתפלא אבל מיליונים בשקלים או בדולרים אפשר לשרוף מאוד מאוד מהר. בשביל לנטוש הצעה כזאת הוא צריך הצעה טובה יותר או כזו שמאוד קרובה אליה. יש מועדון שהעמיד את זה בפניו? עזוב מחיר העברה, תנאים של שכר. תגיד לי שיש אחד כזה באחת מ-5 הליגות הבכירות, ואני מסכים איתך. עד שאני לא רואה דבר כזה, אני לא יכול להסכים איתך, כי אתה צריך להבין, שבגיל מסוים כדורגל והאהבה למשחק, הם קטנים מול החובות שיש לאדם וילדים זה חובות. עם כל האהבה אליהם. גם רפאלוב, אם היום מקבל הצעה של מיליון אירו, הוא מחר במכבי. אני מבטיח לך, והילדים שלו זה אחד השיקולים.

5. alexshw Member

גם רפאלוב אבא לילדים. מה התירוץ הבא? מחובר לסבתא שלו?
    ואם יש לו הצעה מאחת מחמשת הליגות הבכירות אז הילדים יעלמו?

Nigel de Jong ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי לך. רפאלוב מרוויח היום 750 אלף יורו נטו בברוז'. תבוא מכבי ותשים לו חוזה שווה ערך לזהבי ולמחרת הוא מצטלם עם ג'ורדי בקריית שלום, אני מבטיח לך.

לא, אבל אם יש לו הצעה שוות ערך מאחת מ5 הליגות הבכירות זה שווה ערך לוותר על ההצעה ממכבי.

זה כמו שתביא לי עכשיו הצעה של 400 אלף אירו מאסטון וילה לעומת, מיליון אירו במכבי. גם אתה לא היית מחליף. מבטיח לך. צ'לסי זה אולי השם צ'לסי היה משנה לו את הדיעה.

7. alexshw Member

ג'ורדי כבר ישב על רפאלוב וראה איזה פלא הוא עדיין בברוז'.
    גם חמד העדיף ללכת לליגת המשנה מאשר למכבי ת"א. אז מכבי ת"א הגישה הצעה אטרטקיבית. לא כולם זהבי.
    יש כאלה שרוצים לעשות משהו משמעותי יותר בקריירה ממנו

oranfu ו-ייא אוהבים את זה.
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אני ולא אתה יודעים מה ההצעות שהוא נתן להם. אני בספק אם הן היו גבוהות ב-25-30% ממה שהם מרוויחים שם.

חמד לדוגמא לא עשה בקריירה משהו יותר משמעותי מזהבי, גם לא רפאלוב, בעיניי לפחות. בסופו של דבר, לא אני ולא אתה צריכים לתת לעצמו דין וחשבון בסוף הקריירה, אלא ערן זהבי.

מה שכן בוא נחזור לנושא שבו התכנסנו:

השבת הזאת לדעתי קריטית לאלמוג כהן, לא יודע למה, אבל נראה לי שהשבת הזאת תקבע אם הוא יהיה בנבחרת או לא. אם הוא מקבל מקום בהרכב אז זה סימן שסופרים אותו שם. אם הוא לא בסגל שוב, זה כבר מתחיל להדאיג, כי אין באמת סיבה לכך אלא אם המאמן לא מחזיק ממנו בשיט.

9. oFiRzZz Member

נראה לי שכמו עטר , הוא לא יזומן לא משנה מה יעשה . הוא וגוטמן בסכסוך ממה שהבנתי .

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסכסוכים של גוטמן עם שחקנים רק מראים כמה הוא איש קטן ולא ראוי לאמן את נבחרת ישראל!!!

11. ייא Member

ואם היה קאפלו פה אז הינו עולים לדעתך?

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, אבל כשאתה עושה חשבונות אישיים ופנקסנות אתה לא ראוי להוביל גוף ציבורי. מאמן נבחרת צריך לדעת לשים הכל, כולל הכל בצד, ולתת למי שצריך לשחק, בכל זמן נתון, גם אם התוצאה תהיה זהה בכל המקרים.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבן של רוני רוזנטל, תום רוזנטל, חתם בק.פ.ר - האם בהתאחדות יעשו גיא אסולין ויתנו לו להגיע למדים הלאומים שלנו? אנחנו צריכים שחקנים כאלה, שהמנטליות שלהם היא מבחוץ, וגד'לו מבחוץ, ועוד בבלגיה ששם מערכת גידול הילדים היא מטורפת כמו שציינתי. אני רק מקווה שהוא לא יגמור כמו גיא אסולין, כי גיא אסולין, רק הוא ורק הוא אשם בחירבון הקריירה שלו, הקריירה שלו יכלה ללכת למקומות מדהימים, אבל המעבר לסיטי והפציעה הקשה שלו שם, גמרה לו את הקריירה. למועדון ענק לא עוברים אלא אם אתה מתכוון/יודע שאתה הולך לשחק שם (שזה אומר שהמועדון עצמו קונה אותך בסכום לא מבוטל).

14. DRORIKO Member

שיחק כבר בנוער של בלגיה והצהיר שהוא רוצה לשחק בנבחרת הבוגרת שלה(כמובן בהנחה שהוא יהיה מספיק טוב כדי למצוא בה מקום). סך הכל אני יכול להבין אותו, בסופו של דבר עוד יהודי בתפוצות בלי חיבור מיוחד לישראל. אני בספק אם הוא יודע עברית בכלל.

גם אם בדרך לא דרך יצליחו לספח אותו לנבחרת שלנו אני לא רוצה אותו שם,לא משנה כמה טוב הוא. אני רוצה בנבחרת כאלה שרואים בה שליחות,לא כאלה שהיא נטל עליהם. אנחנו ראינו בכדורסל מה קורה עם טיפוסים כאלה.

15. alexshw Member

להגיע לנבחרת ישראל יש לו הרבה יותר סיכוי מאשר לבלגיה

מצב נושא:
הנושא נעול.