דיון הלגיונרים - עונת 2015/16

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by alexshw, Jul 31, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ייא Member

מה חומרת.הפציעה שלו?

2. gilad16 Member

איך לא נזכור אם דואגים להזכיר לנו כל פעם ששמו עולה לטובה.

3. RGB Member

אומרים שהוא יהיה כשיר לגומלין. ינוח בשבת.

חייב לציין שבתקופה האחרונה זה נראה כאילו יש לו בעיות פיזיות. הוא מתכופף לכיוון הברכיים כמעט כל משחק ובודק את עצמו.

4. Ice Cream חסה

היום גיליתי שחמק לנו מתחת לאף בחצי העונה שעברה לגיונר מהליגה השנייה בקפריסין: עומרי רון הבלוף, שיחק באנד פוליס קריסוקוס מתחתית הליגה השנייה באי. באתר שלהם הוא לא מופיע, אבל מצאתי שהוא הבקיע גול אחד במשחק נגד אולימפיאקוס ניקוסיה. עכשיו הוא נחשב ללגיונר לשעבר, והוא חוזר לאח"י נצרת

5. קשר שמאלי Member

מה קורה עם אייל בלופסה? הוא מנודה?

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

נראה שכן לגבי גולסה. בכל מקרה פאוק "שלו" הבטיחה את השתתפותה בשלב הבתים של הליגה האירופאית עם 0-5 במשחק הראשון על ברודנבי.

זלצבורג ספגה 2-0 מפתיע(?) בבלרוס מול דינמו מינסק, דמארי כאמור פצוע ולא בסגל, אך סיכוייו לשחק בליגה האירופאית קטנים.

ת'ון הפסידה 3-1 בחוץ לספרטה פראג, ז'ינו לא שותף מהספסל.

7. Turgi Guest

רגע דמארי אפילו לא בליגה האירופאית?
    איפה הוא במדד של זהבי?

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטוח מעליו, הרי הוא עושה קריירה באירופה...כנ"ל רפאלוב שמשחק בקבוצה שהיא בלחץ ברמה של מכבי ת"א ששני הכוכבים הכי גדולים שלה בעשור האחרון התעופפו משם בשניה שיכלו (פריסיץ' ובאקה).

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלחץ ברמה של מכבי ת"א...גדול.

oranfu likes this.
  10. alexshw Member

*/aaarofl

ברוז' אחת הקבוצות המפוארות בבלגיה ושם דבר גם באירופה. מתי מכבי ת"א הייתה ברבע הגמר הליגה האירופית וכמה פעמים הייתה בצ'מפיונס.
    בחייאת עומר רפאלוב משחק מול שחקנים הרבה יותר טובים מדי שבוע מאשר זהבי.
    ושוב כדי להוכיח שזהבי יותר גדול הוא צריך לשחק באותה רמה לפחות מדי שבוע.
    לא מבין מה בעיה בזה. שיבקיע גם 100 שערים בארץ בעונה, זה עדיין רמה נמוכה יותר

ייא, oranfu, Franco and 2 others like this.
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברוז', כמו כל הכדורגל הבלגי ברמת הקבוצות - חי על העדנה של שנות ה-80 וה-90 המוקדמות! היום, לשום קבוצה בלגית, אין שום סיכוי שבעולם להגיע לשלב נוק אאוט של ליגת האלופות אלא בדרך נס, למעשה, אם אני מסתכל על כל ההופעות האחרונות של הנציגות הבלגיות, הן לא פחות ממבזות עבור המדינה שאותה הם מייצגים, מסיימים עם 0 נקודות מועדון כמו אנדרלכט, ברוז' עצמה לא היתה באלופות כמו מכבי, 10 שנים!. למעשה, הקבוצות הבלגיות, מקומן בליגה האירופאית, בבתים ובשלבי הנוק אאוט 16 אחרונות או 8 האחרונות. לא מעבר.
    זהבי מבקיע 100 שערים אבל מוכיח שהוא יכול להבקיע בכל רמה...בכל זאת, ליון, בנפיקה, באזל, פלזן, ואני בטוח שיש עוד, אז מן הסתם אי אפשר להגיד עליו שהוא לא יכול להתמודד עם רמה גבוהה יותר, כי גם באיטליה כשהוא שיחק הוא כבש והוכיח את זה...הבעיה היא שהבן אדם נפצע לחצי שנה ושם נגדעה לו הקריירה האירופאית.

ובכל זאת כיום ברוז', פרט לכסף, מבחינה תקציבית, וזה גם בגלל בחירה של גולדהר, לא עולה על מכבי ת"א בשום דבר. טוב נו, בשביל שתיהיו מבסוטים חוץ מכסף, אז בסקאוטינג.

אני עושה אלף אלפי הבדלות בין נבחרת בלגיה והכדורגלנים שהמועדונים מייצרים ברמות הילדים והנוער לבין איך שנראית הליגה הבלגית והקבוצות הבכירות בבלגיה.

ברוז' הצליחה יפה באירופאית מה שנתן לבלגיה דירוג יפה, בשנה שעברה, חוץ ממנה, נאדה ועדיין מבחינה מקצועית לא רואה שום עדיפות לשחק בברוז' מאשר לשחק במכבי ת"א, גם לא בפאוק סלוניקי וגם לא בקבוצה שהיא לא מ-5 הגדולות באירופה - אנגליה, צרפת, איטליה, גרמניה וספרד. היתרונות היחידים שיש לליגות האלה על הליגה שלנו או יותר נכון על מכבי ת"א כי אני משווה ביניהן זה אי הגבלת הזרים והתקציב. זהו. לא מתאמנים שם יותר טוב ממכבי ת"א, לא מתנהלים שם יותר טוב ממכבי ת"א, וסיכוי טוב שגם מבחינת שכר ששחקנים מקבלים, לא מקבלים שם בהכרח יותר טוב ממכבי ת"א, ההבדל כמו שאמרתי: איכות הזרים שאתה יכול להביא ולהוציא עליהם כסף והתקציב של הקבוצות. ואני עדיין ידבוק בעמדה שלי גם אם באזל תיתן למכבי ביום שלישי הקרוב 7:0

Last edited: Aug 21, 2015
  12. alexshw Member

שוב עומר, אני לא יכול להתווכח עם מישהו שכותב עובדות לא נכונות.
    הכדורגל הבלגי גם אם פחות טוב מלפני 30 שנה ברמת הליגה עדיין משיג תוצאות הרבה יותר טובות מהקבוצות שלנו.
    לא יודע על מה אתה מדבר.

זהבי כבש מול הקבוצות האלה, אבל מדי שבוע הוא משחק מול קבוצות פחות טובות מרפאלוב ורפאלוב היה השחקן הכי טוב של ברוז' שבעונה שעברה גם בליגה אירופית, והם כאמור הגיעו לרבע גמר הליגה האירופית.

חוץ מברוז' אנדרלכט חזרה מפיגור 3 שערים באמירויות וגם העפילה לטופ 32 של הליגה האירופית.
    לצערי אתה כותב פה שטויות. ברוז' ומכבי ת"א בגלקסיות שונות מכל בחינה שהיא.

שוב זהבי מסוגל להצליח גם ברמה של ברוז' ולעשות מה שרפאלוב עושה ואולי אפילו יותר טוב, אבל איך אנחנו יכולים לדעת אם הוא מפחד מזה.

13. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תגזימו, ברוז' קבוצה מצויינת, זה שרפאלוב "תקוע" שם ולא באמת מחפש להתקדם לליגה יותר בכירה זה לא עושה את ברוז' קבוצה ברמה של מכבי.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא מפחד, הוא גם היה ברמה יותר גבוהה ממנו באיטליה והצליח עד שהגיעה הפציעה. להוכיח שהוא יכול להצליח בחו"ל הוא הוכיח. להגיד עליו שהוא מפחד זה בדיחה, כי הוא לא מפחד, אתה זה שמפחד שמכבי תמשיך לזלול לך תארים מול העיניים ורוצה שהוא לא יהיה פה, אבל אתה לא מבין שבכל קבוצה באירופה המערבית, גם אם אני הולך למדינות בסדר גודל שלנו יש שחקנים סטייל זהבי, שאומרים עליהם את אותו דבר אבל נשארים בקבוצות שלהם.

לדעתי כיום, בברוז' אין שום יתרון על פני מכבי ת"א, פרט לתקציב וסקאוטינג. זהו. ביום שגולדהר יחליט שהוא רוצה לשבור את מיתוס ארקדי ולהעמיד תקציב של 300 מיליון ולבנות מערכת סקאוטינג מטורפת ועל הדרך מחלקת נוער שתגדל כוכבים, גם זה ייגמר.

מבחינת טכניקה ולא מעט דברים, בטח ובטח חוכמה ושכל, השחקנים הישראלים עולים על מקביליהם האירופאיים בכל כך הרבה דברים, אבל בדברים הבסיסיים, שם אנחנו נופלים, והדברים הבסיסיים, זה הדברים שעליהם מושתת שחקן כדורגל בשנים שהוא מעוצב, שזה אומר הילדות וטרום נוער. כשנקבל פטיש בראש ונלמד לתקן שם, גם הליגיונרים שלנו יציפו את הליגות באירופה ולא את הספסל באירופה. הראש היהודי והחוכמה שלו זה תקף לכל מקצוע בעולם הבעיה שבכל הקשור ללגדל שחקני כדורגל עדיין לא הבנו את המקום שבו אנחנו נמצאים.

אנחנו כבר מזמן לא בשנות ה-90 שהיינו עלובים מול הכדורגל הבלגי, רבאק מכבי חיפה עפה בפנדלים לגנק כשבמשחק החוץ היתה יכולה לפרק את הבלגים אלמלא החמצות וקורות. אנדרלכט חזרה מפיגור 3 שערים באמירויות? אוקיי, חד פעמי. כמה פעמים היא גם אכלה תבוסות באלופות? ואני לא מתכוון שתביא לי דברים משנות ה-90 ותחילת ה-2000, דבר איתי בשנים האחרונות, שבהם גם הקבוצות הבלגיות הפסיקו להיות פקטור בליגה הזאת.

אנחנו עדיין שבויים בקונספציה שאנחנו עלובים וקטנים והשאר ובטח שבלגיה זה מעצמות על לעומתינו. הליגה הבלגית היא ממש לא מעצמת על גם לא הליגה השוויצרית. מכבי ובאזל אשכרה רצו את אותו קילומטראז' ביום רביעי, עד לפני כמה שנים קבוצות אירופאיות היו רצות 90 ואתה היית רץ 70 בלחץ. זה שיש קבוצה נדירה כמו באזל לא מעיד על הליגה השוויצרית, בדיוק כמו שזה שיש קבוצה כמו פלזן או ספרטה לא מעיד על הליגה הצ'כית. שים במקום ק"ש את ב"ש וסלובן מזיעה בשביל לעבור. תן לבאר שבע יותר ניסיון בזירה האירופאית והיא עוברת גם את ואדוז וגם את ת'ון ונותנת פייט לספרטה. אני לא רואה את הקבוצות הבלגיות עושות ניסים ונפלאות בזירה האירופאית בשנים האחרונות, באמת להוציא את העונה האחרונה של ברוז', גם היא נחלה לא מעט כשלונות.

Last edited: Aug 21, 2015
  15. alexshw Member

בסדר מיץ' קם מחר בבוקר ועוד שנתיים אתם משיגים יותר מברוז'. עומר סלח לי אתה כותב המון שטויות פה.
    יש מספיק מקומות לאן זהבי יכול להתקדם. הוא מפחד מכישלון ויודע שתהיה לו תחרות.
    למזלה של הכדורגל הישראלי היו ישראלים גדולים שלא היו בראש הזה.

גם באירופה מערבית היו שחקנים סטייל בניון, ברקוביץ' ורביבו. טיעון מטומטם ביותר.

Thread Status:
Not open for further replies.