"שוב חוסר המזל הזה" http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/27/article-0-19E094F4000005DC-76_634x402.Xxx אחרי גמר הליגה האירופית בו בנפיקה הפסידה לצ'לסי בדקה האחרונה, כשכמה ימים לפניכן היא סופגת שער שיוויון דרמטי מול פורטו ומאבדת את המקום הראשון. קללת בלה גוטמן המשיכה להעיב על בנפיקה שהפסידה גם בעונה שעברה 2013/14 בדו-קרב פנדלים לסביליה אחרי שהצליחה להעיף את יובנטוס בחצי הגמר. לפחות בנפיקה זכתה בשתי האליפויות האחרונות בפורטוגל. סיפור מאוד מעניין חייבים לציין. המאמן הזה נכנס לי ללב בגלל הצורה בה הוא לוקח ללב. פעם ב'וואלה ספורט' עשו כתבה על הכשלונות בכדורגל, שהם תמיד יותר חזקים מאשר השמחה בהצלחות. מלך מי ששולף את זה מהארכיון איכשהו. אני חושב שאני אפילו פתחתי דיון על זה בעבר. הכדורגל לא שווה כלום בלי רגש, מה שווים החיים האלה בלי רגש?
זה באמת שוק, אבל מסתבר שחסוס שיחק שם בתור שחקן צעיר וממה שאני קורא גם אבא שלו שיחק שם. הוא יקבל פי 2 ממה שקיבל בבנפיקה, והוא גם מבקש שליטה מלאה על הקבוצה, על ספורטינג B והקבוצה הצעירה. עדיין לא ברור לי איך אף קבוצה לא ניסתה אותו, מילאן, נאפולי, ווסטהאם שפונה בערך לכל מאמן...
מוזר שבספורטינג הוא יקבל פי 2. זו קבוצה שלפחות רק לפני שנים ספורות היו במשבר כלכלי ואילו בנפיקה כל הזמן מכניסה המון כסף ממכירות שחקנים ומאירופה בינתיים סקולארי מונה למאמן גואנג'ואו אברגרנדה הסינית
https://pbs.twimg.com/profile_images/425748093330415616/SXfG9FqC_normal.XxxDutch Football @football_oranje Miralem Sulejmani, who is Ajax's record signing (€16m) is set to leave Benfica for Swiss side Young Boys. 6:14 PM - 9 Jun 2015
ההעברה הזו מסמלת עד כמה בנפיקה בשוק ממה שקרה עם חסוס. נראה שזה הולך להיות ספורטינג נגד פורטו, אחרי הרבה שנים שהירוקים לבנים היו ברדלסים בקרב של אריות וטיגריסים.
אלוף עולם 58 ו -62 זיטו נפטר היום בגיל 82.5. שיחק בקישור של נבחרת ברזיל ושיתף פעולה עם פלה גם בסנטוס הגדולה של אותה תקופה. זכה גם בשני גביעי ליברטדורס עם מועדונו ועוד בשלל תארים מקומיים http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8b/Zito_2008.Xxx/230px-Zito_2008.Xxx
הליגה הבכירה בברזיל כן, אין להם זמן לפגרה, השאר בפגרת קופה מיוחדת (ארגנטינה לדוג' ונראה לי שגם פרו) או פשוט סיימו את העונה (הרוב). באורוגוואי זה היה משהו סטייל הסופר-קופה שמפגיש בין שתי האלופות של העונה. במדינות שלא נגמרה העונה הליגות הנמוכות ממשיכות כרגיל. .
נאסיונאל ופניארול, אלופת האפרטורה ואלופת הקלאוסורה, ובמקרה גם שני מועדוני הענק של אורוגוואי, נפגשו להכרעת הזוכה הגדולה של העונה. המשחק הוא סוג של חצי-גמר/גמר, כי המנצחת בו עולה לגמר מול הקבוצה הכי טובה בחיבור המאזנים של שני הטורנירים. מכיוון שהקבוצה הזו היא נאסיונאל, המשמעות הייתה שניצחון של פניארול וייערך משחק גמר בין השתיים, ניצחון של נאסיונאל והיא תחגוג זכייה מבלי לשחק מול עצמה בגמר כמובן. אוהדי פניארול החליטו לכבד פחות את המעמד ועוד במהלך המשחק, שהקבוצה בפיגור אבל יש זמן, התחילו במהומת אלוהים, החרבת היציע ופגיעה בשוטרים (מספר פצועים אצל החברה במדים), לקראת הסיום המהומות התגברו, האמבולנס שחנה מתחת ליציע ברח למגרש והשופט שרק לסיום כשנאסיונאל מוליכה 3-2. תוצאות המשחק - חגיגות אליפות לנאסיונאל, הרס מוחלט של יציע, פצועים, עצורים וטעם רע. החיבה שלי נוטה לצהובים-שחורים, אבל לא מגיע להם תואר ככה ואני כן שמח בשביל אל צ'ינו רקובה קשישא למרות הפנדל שהחמיץ. האירועים האלימים הובילה גם לגל תגובות של אוהדי פניארול נגד החוליגנים, אוהדת שהתראיינה ואמרה "שהם לא אוהדים אמיתיים, הם אוהדים של אופנה ולכן עושים בלאגן שהקבוצה מפסידה...", אוהדים מפורסמים יותר ופחות אחרים, ואוהד עצבני אחד שהעלה סרטון שלו עם חברים (חלקם עם חולצות של נאסיונאל) ופרק את כל העצבים שלו. תקציר המשחק: תמונות מההרס: Mirá los destrozos en el Centenario