דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. Arsenali Member

כל הכבוד לחיפה!
    שיחקה מאוד נכון , משחק הגנתי עם מתפרצות פה ושם , האמת שהייתי בטוח שצסק"א יבקיעו בסוף שהם עשו לחץ , אבל פשוט כל הכבוד!

הברזילאים של חיפה היו מצוינים , קולואטי סוף סוף הבקיע.
    לדעתי , דירסאו יכול לשחק בכל ליגה בעולם ! הוא שחקן ענק , למרות שבליגה הוא לא משחק כמו באירופה לדעתי הוא יכול להיות מצוין בקבוצה באירופה!
    המשחק הבא של חיפה נגד אספניול , יהיה מאוד קשה לחיפה אבל יש לי הרגשה שהם עוברים אותם ! שיהיה בהצלחה!

והפועל טוב שעפתם .. אתה עושים בושות

2. FelaKaT Member

איזה קהל מדהים יש לחיפה!

"אלך איתך בטוב אלך איתך ברע"

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

בכל מקרה, מן הסתם שכמעט ולא ראיתי את המשחק, אבל ממה שיצא לי לראות חיפה עשתה את מה שהיא בדיוק הייתה צריכה לעשות ועם לא מעט מזל העפילה.

עוד צעד ענק בדרך לאליפות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

3. MHFC Member

כשצריך לפרגן צריך, אתמול הקהל היה מדהים,90 דקות הוא עודד גם כאשר צ"סקא תקפה במחצית השניהה. ואתה עוד בתור אוהד בית"ר בא בטענות לגבי הקהל של מכבי חיפה?? שאני לא אדבר על הקהל שלכם.

ואגב בקשר לאלך איתך בטוב, אלך איתך ברע.
    אני נגד השיר הזה, רוב הקהל שלנו הולך רק בטוב, את האלו שהולכים בטוב וברע אתם תראו לא רק במשחקים מול צ"סקא, ביתר, מכבי ת"א וכו', אתם תראו אותם מול כפר- סבא, מול הפועל פ"ת, מכבי פ"ת, הרצליה וכדומה, את האוהדים שהולכים רק בטוב אתם אתם תראו במשחקים גדולים ובהצלחות. ואגב יש אוהדים שלא מגיעים למשחקים מסיבות שונות, הכוונה לא אליהם, אלה לאלה שכן יכולים, ומגיעים למשחקים גדולים בלבד והעיקר שרים את השיר אלך איתך בטוב אלך איתך ברע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/2/07
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשהולך שרים אלך אתך בטוב וברע .

5. Igi Member

אחחח אוהדי בית"ר.. אף פעם לא יעצרו לרגע להסתכל על עצמם. אני מנחש לעצמי איזה כיף זה בטח לקחת תואר אחרי כמעט עשור אה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    העיקר ששורקים בוז בעונת אליפות אחרי תיקו מול פ"ת, זה באמת הקהל האולטימטיבי. כל הכבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    אל תדאג, אולי הפעם יקח לכם קצת פחות מעשור להגיע אי פעם למשהו שחיפה עשתה באירופה.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז לכל אלו שטוענים שחיפה לא מייצגת את ישראל ולא תורמת כלום למדינה אלא רק מייצגת את חיפה, אז זה אולי בישבילכם.( היו כאן כמה אוהדי קבוצות אחרות שטענות זאת ).
    הניצחון של מכבי חיפה העלה את ישראל מהמקום ה -22 למקום ה -19 בדירוש הישגי הקבוצות באירופה, מה שמבטיח שגם בעוד שנתיים יהיו 4 ישראליות באירופה, מהן 1 במוקדמות ליגת האלופות ו 3 בגביע אופ"א.

7. -=Messi=- Member

http://img82.imageshack.us/img82/6885/92dscf2392op0.Xxx

אחחחחח אוהדי חיפה...למה בחיים לא נצליח לראותם אותם ככה תומכים ברגעים הקשים? רק יודעים לבוא לגביע אופ"א ולעודד.

8. Ben Sahar Member

הישג ענק של מכבי חיפה. צסק"א מוסקבה היא הקבוצה השנייה בטיבה במפעל, אחרי ורדר ברמן כמובן, והירוקים הוכיחו שבכדורגל הנשמה מנצחת את הכסף. בוקולי נתן משחק גדול, קולאוטי יצא מהמשבר, גם מסודי היה לא רע וחיים מגרלשווילי פורח. אספניול טובה ממכבי חיפה, אך ניצחון ירוק בהחלט לא בשמיים. לגבי הפועל, במילה אחת: א-כ-ז-ב-ה. ההגנה של הקבוצה נראית כמו הגנה של קבוצה בליגה הארצית, ולוין פשוט מאמן דפוק. הניצחון בבלומפילד היה אך ורק בזכות הקהל. בכל מקרה, ריינג'רס קבוצה ביתית מאד, והיא גם אחת המועמדות הבכירות לזכייה בתואר.

9. שגיא Guest

ברגע שהדיון הזה יהפוך לויכוח על הקהלים, הוא ינעל והודעותיכם ימחקו. חבל.

זה דיון שמח, אל תהפכו אותו לעצוב.

בחזרה לנושא.

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי כוח לדבר הרבה על כדורגל, אלא בעיקר על החוויה שהייתה לי אתמול, אולי חוויה בקנה מידה של Once in a lifetime כמו שאומרים. העידוד, התפאורה, השער, החגיגות, הבונקר, הלחץ ודפיקות הלב, שניים-שלושה ימי שבת עם הנכדים שהלכו בשביל הבעיטה החופשית בדקה ה-90, כי כבר חשבנו שהיינו בסרט הזה.
    החגיגות בסיום עם השחקנים, הפקקים הארוכים והרעשנים בדרך לחיפה, החגיגות באם הדרך... באמת שאין מילים. מי שחווה את זה יבין, מי שהכדורגל זורם לו בדם יכול להתחבר לזה, לאחרים זה יהיה זר לחלוטין.
    אני לא מגזים שאחרי 5 אליפויות ב-6 עונות, הריגוש אתמול אחרי המשחק היה גדול פי כמה וכמה (אולי מלבד האליפות הראשונה ברצף, שקטעה הרבה שנים שחונות). פשוט הייתה הרגשה כאילו זכינו בטרבל. היינו בשמיים. העפנו את אחת הקבוצות הטובות במפעל ולא גנבנו את זה, אלא היינו ראויים לזה. שוב הוכחנו שהקבוצה שלנו, גם אם היא לא פוגעת בליגה, היא מספר אחת בכל מה שקשור ללייצג את ישראל באירופה. גאווה עצומה.

עם הפנים קדימה - הליגה לא מעניינת אף אחד, ויהיה עדיף אפילו לשחק עם שחקני נוער (שגם הם איבדו לבית"ר את האליפות). יש ממש בקרוב את צמד המשחקים נגד אספניול בהפרש של שבוע, ואני לא רואה סיבה ששחקן אחד מהסגל ישחק במשחק הליגה שביניהם.
    אספניול קבוצה פחות חזקה מצסק"א בסך הכל, אבל היא קבוצה מסגנון אחר- היא הרבה יותר טכנית ופחות חסונה כמו הרוסים, יש לה התקפה מעולה עם ראול טאמודו ו-וולטר פאנדיאני בחוד, שיעשו לחרזי וקינן המון בעיות, ומאחוריהם איבן דה לה פניה שישראל אולי זכורה לו עם השביעייה נגד באר שבע, שחקן טכני טוב עם ניסיון לא מועט. לעומת זאת, בחלק האחורי פחות אור כוכבים, וגם קאמני בין הקורות הוא לא אותו קאמני שכל העולם רצה לפני עונה וחצי, אלא נחלש ברמתו (או יותר נכון, לא היה יציב אחרי ה 5-7 משחקים טובים שהציג). המשחק הראשון פה בבית וזה פחות טוב מהסדר ההפוך, אבל אפשרי ביותר לבוא פה ולתקוף, להשיג שער או שניים ולעמוד כמו שכבר הוכחנו שאנחנו יודעים ב'מון ז'ואיק'. הכי חשוב זה לא לספוג כאן שער חוץ. עדיף אפילו 0-0 על לנצח 1-3.

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה משחק של מכבי חיפה , כל השחקנים שיחקו בהקרבה לא נתנו לצ'סקא להבקיע שער, בוקולי היה איש המשחק ללא ספק וחבל שהכדור שלו בסיום המשחק לא נכנס לשער, אנדרסון הרשים אותי למרות שהוא לא משחק כלכך טוב בליגה,ולגבי הפועל תל אביב פשוט אכזבה לא צפיתי שהם יתפרקו כך, לדעתי הטעות של אבוקסיס גמרה את המשחק.

12. duck kc samara Member

אמרתי לכם שלמכבי יש סיכוי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. burning soil Member

הבועל שלום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

ניר לוין לא מאמן ברמה של שום או קשטן, ואין מה לעשות עם זה. יאמר לזכותו שהוא ביצע חילופים
    התקפיים והוציא גם את דגו(חתיכת אוברייטד) בניסיון לעורר את הקבוצה. אחת מהטעויות שלו
    היו שהוא לא עלה עם פאס, מה שטוב למשחק אחד בבלומפילד לא בהכרח טוב להמשך.
    ההתפרקות של הבועל ואי ניצול המצבים הזכירו את הימים הרעים של הכדורגל הישראלי באירופה.
    חבל לי שהבועל עפו, כי עכשיו הם יתרכזו בליגה ולדעתי הם יכולים לרוץ חזק בצמרת.

לגבי מכבי חיפה - צסק"א

צסק"א הראתה הרבה אי אכפתיות במשחק שלה, חיפה לקחה בשתי ידיים את מה שנתנו לה.
    עכשיו אבוי להם אם הם מעבירים את המשחק מול אספניול לר"ג!

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/07
  14. סקה Member

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/07
  15. Milevskiy Member