דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. Igi Member

ברוכיאן, אם אתה אומר שחיפה שיחקו אתמול בונקר מגעיל, יש שתי אפשרויות:
    -זו הפעם הראשונה שראית אי פעם משחק כדורגל באירופה - מה ציפית, שחיפה תתקוף ללא הרף את השער של הקבוצה הטובה במפעל אחרי שהיא השיגה את מה שהייתה צריכה?! זה לא הולך ככה בכדורגל באירופה במשחק מהסוג הזה.
    -אתה פשוט אוהד בית"ר שמחפש איך להוריד מהערך של ההישג האדיר,גדול,מדהים(כל מה שלא תרצו) הזה.

ואני לא רוצה לפרט יותר מדי... כל אחד שראה את ההודעה שלך והגיב לשטויות שכתבת כבר עשה את העבודה בשבילי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/2/07
  2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

היא לא נופלת בהרבה מאספניול אבל לדעתי עדיין נופלת ממנה.
    לכוכבים של אספניול יש יותר ניסיון למשל.

3. Dimitar Berbatov Member

אני יגיד לך מה ציפיתי, ציפיתי שחיפה תשחק יותר יפה ולא תסתגר מאחור.
    אני לא מפרגן לחיפה, מפרגן ועוד איך מפרגן וממש אבל ממש לא ממעיט מההישג הגדול שלה אתמול, אבל רק רציתי לראות אותם משחקים יותר יפה אבל בפעם האלף על הכבוד להם על ההעפלה שלהם לשמינית הגמר.

4. ReL Member

חיפה שיחקה בצורה הגנתית והתבססה על התקפות מתפרצות אחרי הגול שכבשה , בדיוק כמו שהייתה צריכה לעשות .

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין שום ספק שאספניול היא לא בשמיים וצריך לשאוף קדימה, אבל שמגיע אז מגיע, מותר וצריך לעצור שנייה ולמחוא כף למכבי חיפה על הישג ענק במיוחד בעונה כזאת שחורה.

6. Gustavo Boccoli Member

אם זה מה שציפית, לא ידעת למה לצפות. אתה לא צריך פה משחק יפה, אתה צריך 1-0 קטן (גדול) על צ'סק''א מוסקבה כדי להעיף את אחת הקבוצות הטובות במפעל. זה קרה, וחייבים להיות שמחים. ציפית מחיפה לשחק כדורגל יפה, כדורגל פתוח, למה? זאת פאקינג צ'סק''א, ועוד אחרי שהיא עוד קצת למדה וידעה מה מצפה לה. חוץ מזה, אתה כנראה לא ראית את המשחקים של הקבוצה באירופה. היא משחקת זהיר יותר, מרכז שדה חזק, מנסה להפתיע בפתיחה ואז לשמור על התוצאה ולנסות להבקיע עוד כשההגנה של היריבה לא מוכנה. ככה זה היה בכל המשחקים כמעט, אולי למעט אוקזר, שהם כבר השוו וחיפה היו חייבים להתחיל ולתקוף כדי להחזיר את היתרון ולא לספוג את השני.

7. MHFC Member

תודה רבה לך מכבי חיפה, זה מה שיש לי להגיד.
    אני עוד זוכר את הדיון שבו הוגרלנו נגד צ"סקא וחלק גדול פה לא האמין שנעבור ואני הייתי אופטימי בין היחידים פה (מי שרוצה אני אזכיר לו את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ), והנה עברנו את אותה צ"סקא שזכתה בגביע אופ"א בשנת 2005. משחק לחימה אדיר מצד כל השחקנים, כל הכבוד לקהל שנתן תצוגה נהדרת ועידוד ענק במשך 90 דקות, כל הכבוד לרוני לוי שהכין מצוין את הקבוצה לקראת המשחק אמש. אספניול קבוצה טובה, לטעמי פחות טובה מצ"סקא, אבל זה בהחלט אפשר לעבור אותה.

8. Raulito Madridista

הלכתי לישון בערך בדקה ה-60 וקיוותי שאקום בבוקר ואגלה שהתוצאה נשארה בעיניה, או שלפחות נבקיע שער גם אם נספוג ויהיה שיפור במשחק. קמתי וראיתי שהפסדנו 4-0, חבל שככה אנחנו מסיימים מסע יפה מאוד באירופה, יש גם דרך להפסיד. לא כועס על השחקנים ולא כלום, לוין היה צריך להפעיל את השכל ולדעת שמה שעבד בבלומפילד לא יעבוד טוב גם באייברוקס, הפועל היו נחותים והפסידו בכל הקרבות. אני ראיתי ריינג'רס אחרת ממה שהיה בבלומפילד, קבוצה פיזית ומהירה מאוד שיודעת מה לעשות עם הכדור, זה רק מראה כמה בבלומפילד הם היו עלובים ולא ניצלנו את זה. המשחק של יוסי אבוקסיס היה מחריד וחלש וחייבים להתחיל להכניס את אבוטבול לעמדה במקומו לאט לאט, שבאדיר יחזור לקישור ופאאס להגנה. גם אנטבי היה זוועה אתמול ואולי צריך לחשוב ברצינות על מאור פרץ כמגן כי פוטנציאל יש לו.
    תודה לך הפועל על הניצחון בפאריז ועל זה שהגענו עד לשלב החמישי ולפחות ניצחנו את ריינג'רס בבית.
    היה לי ברור שנפסיד, אין לנו קישור אחורי והגנת ברזל כמו ב2002.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/07
  9. -=Messi=- Member

צסק"א יותר טובה מאספניול מה זה לא נופלת...צסק"א כל שנה בשנים האחרונות יריבה ראויה לאופ"א, אספניול ממש לא.

10. spurs Member

חבל לא נשארה אף קבוצה ישראלית במפעל
    הפועל תל אביב באה במטרה להוציא 0-0 ואף פעם לא מצליחים במטרה הזאת
    ניר לוין הוריד את הפועל חיפה ליגה והוכיח שאין לו קישורים רק שמישהו יגיד את זה להנהלת הפועל תל אביב

באתנחתה זאת יאללה אספניול

11. ReL Member

בקשר להפועל , אני מאמין שאם יצחק שום היה נשאר המאמן הם היו עוברים את ריינג'רס, ההפסד כולו של ניר לוין . הטימטום הגדול ביותר היה להוציא את פאאס מההרכב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/2/07
  12. אורדון במכתש Member

סליחה??
    הפועל באה במטרה להוציא 0-0???
    לצערי ממש לא!

אם ניר לוין היה בא במטרה ל0-0....אז הוא היה מעלה את פאאס+3 קשרים אחוריים/ 3 בלמים+2 קשרים אחוריים...

ניר לוין ניסה לשחק התקפי כאילו הוא ברצלונה

13. M_T_A Member

כל הכבוד לחיפה, באמת כל הכבוד. הטענות של כמה אנשים פה ש"חיפה שיחקה מגעיל" וש"הגול של קולאוטי היה מסריח" ממש מגוחכות. חיפה שיחקה כמו שהיא היתה צריך לשחק אחרי שהיא השיגה יתרון מוקדם מול קבוצה הרבה יותר טובה ממנה. נכון, היה מקום לקצת יותר העזה אבל חיפה בסך הכל שיחקה בסדר גמור. ההגנה עמדה יפה וההתקפה עשתה לא מעט מהלכים יפים של התקפות מתפרצות והגיעה למצבים טובים מאוד מול השער של צסקא.
    הגול היה מסריח? אז? היו אחריו עוד הרבה מצבים אחרים לגולים יפים מאוד.

אני בניגוד לדעה הרווחת חושב שאספניול טובה יותא מצסקא. כולם מדברים על הזכייה של צסקא בגביע אופ"א. אל תשכחו שבאותה עונה אספניול סיימה מקום 5 בליגה הספרדית ומאז היא שמרה על הסגל. קאמני, דה לה פניה, טאמודו, פנדיאני וכל השאר היו אז והם כאן גם היום.
    שנה שעברה הם עשו כמו הרבה קבוצות והעדיפו לעוף מגביע אופ"א כדי להתרכז במאקי הירידה.
    השנה למרות שהליגה הספרדית מאוד צמודה אפשר להגיד שהם תפסו מספיק מרחק מהקו האדום כדי להתרכז באירופה. יהיה לחיפה קשה מאוד אבל אפשרי

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אנשים פה שוכחים ששיחקנו מול צסק"א לא מול הכוח וכן גם לא מול בית"ר. מדובר בקבוצה שזכתה בגביע אופ"א לפני שנתיים, קבוצה שניצחה השנה את ארסנל, מה חשבתם שנתקוף כאילו אין מחר?
    אני מודה שאני הייתי בטוח שנספוג את ה 1:1 ואז ננצח 2:1, אך לא ספגנו מול הרוסים במשך 180 דקות וזה רק מעצים את גודל ההישג. במשחק הקודם אמרו טוב נו הם זילזלו, קראבליו לא שיחק, אז הנה הוא שיחק והשתנה משהו ? כלום ושום דבר.

לגבי אספניול- אני פחות אתייחס ליכולת המקצועית של הקבוצה כי כבר הוכחנו מספר פעמים שהיכולת המקצועית היא לא הוכחה או הבטחה לשום דבר. אותי מה שהרבה יותר מטריד הוא העניין הבייתיות בגומלין שלא תהיה שלנו אלא שם הספרדים. עד כה את כל המשחקים חיפה שיחקה קודם לכן בחוץ, השיגה תוצאה טובה והגיעה לגומלין בארץ כאשר היא יודעת איזה תוצאה היא צריכה להשיג על מנת לעלות. הפעם היא זאת שתארח את המשחקים ואנחנו נארח את המשחק הראשון. אני מקווה מאוד שנצליח להשיג תוצאה טובה בבלומפילד, תוצאה אשר תהווה לנו מקדמה לקראת הגומלין.

15. סקה Member

אספניול הגרלה נוחה מאד לשלב כה גבוה
    הבית שלהם היה וינה, פראג, איאקס ווראגם
    אחכ ליבורנו המעורפלת שהכריזה שלא מענין אותה המפעל הזה.
    באמת אני מאמין שחיפה עוברת גם אותם
    0-0 פה , 1-1 שם ויש רבע גמר ורק אז זה יהיה כמו ההשיג של הפועל ב2002