דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. Igi Member

הגזמת.
    אספניול עוד היו מקום אחרון במשך תקופה מסויימת בתחילת העונה...

חוץ מזה, אחרי שעוברים קבוצה כמו צסק"א - הכל אפשרי.

2. סקה Member

וואלה פגעתי בסוף לצערי הרב
    לפחות חיפה עלתה!
    יש עדכון ניקוד אירופי?

3. orend84 Member

אספניול כמו חיפה גרועה בליגה וטובה באירופה .

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין מילים... מיכאל ממש לא משנה אספניול לא אספניול.. חלאס לחשוב רחוק.. גם אחרי ה- 0-0 ברוסיה אמרת "זה כלום..." מה יהיה? שחיפה תעבור את הרבע גמר מה תגיד? "יש סיכוי קטן להגיע לגמר"?

חיפה עשתה הישג ענק, לא ממש משנה מה יקרה נגד אספניול כי זה לא חשוב כרגע, חיפה עברה וניצחה קבוצה הרבה יותר מפוארת ממשנה וזה עוד הישג ענק שיכנס להיסטוריה של הכדורגל הישראלי. מגיע כל המחמאות לחיפה על זה שבאירופההם מצליחים לגרד מעצמם 200 אחוז יכולת ולהתעלות בצורה מדהימה... פשוט גאווה אמיתית אני כל כך שמח בשביל רוני לוי למרות שאני בין אלה שחושב שהוא עדיין צריך ללכת אבל לפחות באירופה הוא מציל מהכבוד שלו ושל הקבוצה שלו.

מגיע יותר מכולם ליענק'לה שחר אחרי שעובר סיוט אחר סיוט העונה והנה סוף סוף יש לו קצת נחת.

הפועל חטפה בראש... אין מה להוסיף...

5. מיכל3 Member

שוב-שם המשחק היה היום לחימה. כל השחקנים נלחמו עד השנייה האחרונה והשיגו בשיניים את הנצחון הזה. למען האמת, לא האמנתי באמת שהמשחק הזה יכול להסתיים ב1-0 קטן, צפיתי שנספוג אחרי הגול ואחרי זה שוב נתעורר לחיים בהתקפה. בוקולי נתן משחק ענק היום, יותר גדול אפילו מהמשחק נגד אוקזר, איזו לחימה, לא וויתר על אף כדור..פשוט תענוג. הקהל גם היה מדהים, מגיע לו הרבה קרדיט על העידוד הבלתי נפסק שהיה במשחק, פשוט נפלא. לגבי אספניול, אומנם המיקום שלה בליגה הספרדית לא בצמרת הליגה, אבל זה ממש לא מעניין אותי..אספניול עדיפה עלינו בכל פרמטר וכדי לעשות משהו נגדם, נצטרך להציג עוד משחק הירואי כמו שהיה אתמול ושבוע שעבר. מה גם, שהספרדים מארחים את המשחק השני וזה יתרון מבחינתם.
    בכל מקרה, לגבי היום-משחק לחימה ענק, תודה על ההישג והכבוד שהשחקנים הביאו. הלוואי והחלום הזה ימשיך נגד אספניול. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/07
  6. עד המוות הפועל Member

אתה לא קצת סוטר את עצמך?

7. Gustavo Boccoli Member

עכשיו חזרתי, היה מדהים!
    קודם כל, הקהל. עידוד שוטף במשך 90 דקות, מופע קונפטי ותפאורה ענקי, נתן לשחקנים דחיפה ענקית. עם כל השחקנים החסרים, הקבוצה עלתה למגרש ולא הרגישה שום רגשי נחיתות מול צ'סק''א. קולאוטי סופסוף כובש (למרות שזה היה סתם גול), מקווה שזה יחזיר אותו לכושר. הקבוצה היום נלחמה, נתנה הכל, מגרשווילי ממשיך בתקופה הטובה שלו, אנדרסון ודירסאו חילצו המון כדורים באמצע, בוקולו כרגיל גדול וגם מסודי שיחק טוב מאוד. אז חיפה עשתה משהו גדול, עכשיו מחכים לאספניול. מישהו יודע איפה המשחק הראשון?

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטח שמשנה אספניול או לא, תמיד צריך לשאוף קדימה, הספרדים זה לא בשמיים. זה לא קשור למה שאמרתי אחרי ה0-0, אמרתי שה0-0 לא הישג כי יש עוד עבודה להשלים. היום המשימה הזאת הושלמה, פרחים וברכות לחיפה שהדיחה קבוצה גדולה (אם כי תסכימו שכתבי ערוץ 10 בלי ספק הגזימו כשקראו לצסק"א "מאריות הכדורגל האירופאי"), וכל הכבוד להם על כך. אבל מה עכשיו? להגיד "יופי עשינו את שלנו"? למה? אספניול זה לא בשמיים.

9. ReL Member

הישג ענקי למכבי חיפה ולכדורגל הישראלי , לנצח את צסק"א מוסקבה , קבוצה עם תקציב של 100 מיליון דולר , קבוצה שלקחה לפני שנתיים את גביע אופ"א פשוט כל הכבוד .

למען האמת צסק"א שיחקה ממש מוזר כאילו מכרה את המשחק , אי אפשר היה להאמין להחמצות שלהם , פשוט מזל גדול שחיפה הצליחה לעלות .

הבאה בתור אספניול , לדעתי היא קבוצה פחות טובה מצסק"א , ברור לי שאספניול היא קבוצה טובה מאוד אבל אם חיפה עברה את צסק"א , עם קצת מזל גם את אספניול יהיה אפשר לעבור , יהיה קשה מאוד .

לא יודע מה האוהדים של חיפה באים בטענות לרוני לוי השנה , הרי כל הזמן הם השתעממו מהאליפויות שלו ואמרו שיקח אותנו להישגים באירופה אליפויות בארץ זה לא הישג , אז מה קרה עכשיו?

כמו שאמרתי מסודי נתן אחלה של משחק , הוא צריך לשחק בתפקיד של קטן , זה התפקיד שבנוי עליו , וגם הגול של חיפה הוא כולו של מסודי.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איך זה בדיוק נזנח פה לטובת ניתוחים מקצועיים ומחשבות על אספניול, אבל כאחד שהיה אתמול באיצטדיון וקרע את שני מיתרי הקול אני חייב להגיד שמעל הכל הקהל היה מטורף. פשוט מטורף. שירה רצופה במשך 90 דקות, שלפרקים נשמעה מבחינת רעש מפחידה ברמות של דרבי של איסטנבול. היתה ממש חוייה אתמול, לא יודע אם זה עבר אליכם דרך המסך, אבל את ה"פו פו פו" כשהרגשתי שהאדמה מתחתיי עוד שנייה מתפוררת ואת ה"עולה עולה" מחריש האוזניים אני אקח איתי לקבר.

כל השאר, רוני לוי פה, רוני לוי שם, אספניול בכושר טוב, כל זה מבחינתי משני עכשיו, היתה חויית עידוד שעוד לא ראיתי כמוה בחיי ואני בספק אם נראיתה אי פעם בארץ הקודש.

11. cantona#7 Member

לא,אני לא חושב

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/07
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להודות - טעיתי. לא הערכתי נכון את מכבי חיפה, כשהיא משחקת בארץ, לעיניי כל הקהל הירוק.
    בסופו של דבר, כל הפציעות רק עשו טוב למכבי חיפה. חאבייר אנדרסון שיחק נפלא, חיים מגרשווילי נולד מחדש כשחקן, ליאור רפאלוב היה סביר ואלן מסודי שיחק נפלא.
    השער אמנם שייך לרוברטו קולאוטי, אבל הוא חתום על השם של אלן מסודי. הבעיטה הכל כך מדוייקת שלו לפינה הקצרה, רק מראה שבמקרה שלו כל מהלך חכם ויצירתי הוא גם בר ביצוע.
    גוסטבו בוקולי חזר להיות השחקן שאהבנו לראות, שפשוט עושה הכל על המגרש (אבל למה אני מתפלא? זה הרי משחק אירופאי) וללא ספק היה הברזילאי הטוב במגרש.
    ההגנה תפקדה מצוין ודקל קינן יכול לציין ביומן עוד הופעה אירופית משובחת. ניר דוידוביץ', אלמלא כמה פעולות שקצת הקפיצו את הלב של כולם, היה יכול גם הוא לציין לעצמו ביומן עוד הופעה טובה.
    רוני לוי לא היה צריך להוציא את אלן מסודי, כיוון שליאור רפאלוב היה השחקן החלש ביותר של מכבי חיפה. ובלי שום קשר, אלן מסודי וגוסטבו בוקולי חייבים להישאר על המגרש תמיד, גם אם הם לא עושים כלום, כיוון שהם השחקנים היחידים במכבי חיפה שיכולים ברמות האלה להכריע משחק במהלך בודד. חבל שרוני לוי עוד לא הפנים את זה.

טעיתי גם שהפרזתי ביכולת של הפועל תל אביב. נתתי למשחק שלה מול פאריז סן ז'רמן להטעות אותי ולהשליך אותו על המשחק מול גלאזגו ריינג'רס. אני עדיין חושב שהפועל תל אביב הייתה יכולה לעבור, למרות הכל, כיוון שההתקפה שלה שווה שער אחד לפחות במשחקי חוץ באירופה. חבל שזה נגמר בתבוסה, כי זה מחזיר אותנו קצת אחורה.

13. Spanish Weapon Member

כל הכבוד לחיפה , משחק הרואי מצד השחקנים.
    משחק נהדר של דירסאו שכהרגלו ניהל את המשחק בצורה מצויינת וגם צל"ש למגרלשווילי שהתעלה על עצמו והוכיח שאם הוא רוצה הוא יכול להצליח במעמדות האלה.
    אין אחד שאפשר לציין אותו לרעה אתמול במכבי חיפה , כולם נתנו משחק נהדר ,וכמובן איך נשכח את רוני לוי שניהל את המשחק בצורה מצויינת וידע איפה להעמיד את השחקנים כדי להפעיל לחץ על צ'סקא ולגרום להם לטעויות שבלוניות.

ותודה לבחור אחד שלבש אתמול אדום , משחק בנבחרת ברזיל , אומרים עליו שעוד יהיה בין הטובים בעולם שאתמול גילה את הצד הציוני שבו - דניאל קראבליו.

אוהבים אותך דניאל.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

14. -=Messi=- Member

שרף פשוט דפוק.
    איך הוא יורד על קראבליו ודודו כמו שהוא יורד על שוונק, רואים שהוא לא ראה אותם...הוא חושב שהם איזה שחקנים זרים שבאים למשחקי מבחן. שיעשה טובה שלא יפרשן יותר, זה היה הקש ששבר את גב הגמל.
    בקשר להפעל, היה צפוי שהם יעופו (איזה בליינד היה בווינר ריינג'רס מעל גול, אה?), בריינג'רס זה כבר אופרה אחרת, זה לא כמו משחקים בארץ...אצטדיון רועש, אתה אפילו לא יכול לשמוע את עצמך.

15. roeiuzan Member

חבל שבישראל יש לאנשים זיכרון קצר, ניצחנו כמו גדולים את צסק"א וכבר חושבים שאספניול קבוצה חלשה, בטוח שהיא הרבה יותר טובה מכל הקבוצות אצלינו, ולדעתי זה מדכא שההכרעה עוברת לספרד בניגוד לרוב הפעמים השנה. חיפה תצטרך לנצח בבית ולשים שער בחוץ כדי לשמור על סיכוי טוב להגיע אל הרבע, בע"ה יהיה טוב נקווה שגם קטן וקייסי יחזור עד אז.