דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. אורדון במכתש Member

סתם שמועות...

ערוץ 10 כבר אמרו שזה שטויות

2. הרצליה Member

לחיפה לדעתי יש סיכוים גדולים יותר לעבור אמנם לא בהרבה, אבל הסיכויים גדולים יותר.

התוצאה של הפועל מאוד נזילה, מצד אחד אני לא רואה את הפועל מבקיעה יותר משער אחד ומצד שני אני גם לא רואה אותה שומרת על שער נקי ככה שהמצב מאוד מאוד קשה.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מפחד כי הפעם צסק"א לא יזלזלו-ולא משנה מה הם יגידו הם כן זילזלו בנו.
    הפעם הם יבואו מוכנים מראש ואנחנו עם הרכב טלאים,הזמן של רוני לוי לצאת גדול הגיע,ניצחון פה והוא
    ייצא באמת גדול.

4. Ronaldinho#10 Member

לי לא ממש אכפת מהמשחק של הפועל. גם אם היו משדרים אותו, לא הייתי צופה בו. המשחק של חיפה מושך את רוב תשומת הלב מסיבה אחת בלבד: המשחקים הטובים ביותר של חיפה העונה, הם באירופה. נעבור לנושא אחר בקבוצה: קטן וסואן לא לבד. שלומי ארבייטמן סובל מחום גבוה, וגם הוא בספק למשחק. קשה להבין מה עובר על שחקני הקבוצה, ונותר רק לקוות שהחלוץ הצעיר יבריא ויפתח בהרכב.

5. סקה Member

קשה קשה קשה
    סיוכיים אפסיים להערכתי היום שמישהי תעבור
    הימור שלי, 1-1 חיפה והפועל תפסיד 2-0
    הרבה מאד תלוי בפתיחה בצמד המש', לא לקבל גול בהתחלה - זה רק יסייע לנו וילחיץ תגויים
    שיהיה בהצלחה

6. Hala Madrid! Member

יש שידור בערוץ 10.
    המשחק של הפועל ישודר לאחר המשחק של חיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/07
  7. שער 7 Member

תגובתי לקראת המשחקים הערב :
    מכבי חיפה במצב קריטי וקשה. יניב קטן, עבאס סואן, רפאל אולארה, מאור מליקסון ואדורם קייסי לא משחקים ולא נכללים בסגל. לדעתי החיסרון הקריטי ביותר הוא של סואן דווקא. שחקן מאסיבי שמחזק מאוד את מרכז השדה, עוזר בניקוי שטחים, יורד לגליצ'ים ולא מהסס לאיים גם על השער (השער נגד אירלנד וכו'). רוני לוי טועה לטעמי כשפותח עם ארבייטמן וקולאוטי ביחד בהרכב. מצד אחד הוא צריך גול, אבל מצד שני עדיף שיפתח עם רפאלוב כאשר מסודי מאחורי קולאוטי שיהיה בשפיץ. ארבייטמן לא מספיק בשל לפתוח במשחק כזה בהרכב הפותח וראינו מה קרה נגד מאלמו (טפו טפו...). גם הפעם הלחץ יהיה גדול, אבל לא גדול במיוחד. נכון, זה רגע האמת, אבל זה ממש לא יהיה נורא כל כך אם חיפה תודח. זה שלב מאוד מתקדם, ולניסיון יש חלק גדול מאוד במעמדים שכאלה. משחקים נגד מאלמו ורוזנבורג בשלבים המוקדמים הם הרבה יותר חשובים, למרות שבדרך כלל הקבוצות הישראליות לא מחוברות כל כך בשלבים האלה. אני מאחל בכל זאת לחיפה הצלחה גדולה. זה חשוב לדירוג אופ"א (חסר לנו עוד תיקו אחד כדי לעבור את אוסטריה, נורבגיה וסרביה ולהישאר גם בשנה הבאה עם 2 נציגות באופ"א + אולי העולה מהאינטרטוטו). צסק"א קבוצה אדירה ויהיה קשה, אבל חשוב להזכיר שואגנר לאב לא משחק הערב וז'ו רק חזר מפציעה. חיפה צריכה ללחוץ כבר מההתחלה (ואם אפשר לשבור לראחימיץ' איזו אצבע קטנה, אם לא כף רגל גדולה...), כי שער חוץ של צסק"א לדעתי גומר את הסיפור.

לגבי הפועל תל אביב שכל כך יקרה לי : קשה לי כבר לספור את השניות עד למשחק, כי אני פשוט אתחרפן אם אני אמשיך לעשות זאת. הפועל הולכת לשחק הערב באחד האיצטדיונים הכי חמים באירופה, אם לא בעולם כולו (ראיתי בעבר משחקים של ריינג'רס ביורוספורט, זה קהל שלא נותן ליריבה לנשום). אני מאמין שאם שומי היה עדיין המאמן היינו מוציאים שם תוצאה יפה (שומי לפני 3 שנים ניצח באיצטדיון הזה כמאמן פנאתינייקוס 1:3 במסגרת שלב הבתים בליגת האלופות). אני לא מתרשם מניר לוין. הוא מאמן בינוני וההישג מהמשחק הראשון הוא של שחקני הפועל בלבד. הם התאמנו בדיוק באותה שיטה של שומי, רק עם קצת יותר סגירות בהגנה. אני בטוח שניר מוכן לקראת האפשרות שריינג'רס יפתחו בבליץ, ו- 20 הדקות הראשונות הן החשובות ביותר. אם הפועל מקבלת גול בדקות האלו, לדעתי היא מתפרקת. השחקנים לא יצליחו לעמוד מול הלחץ האדיר של הקהל הסקוטי, מה שיתן מוטיבציה עוד יותר גדולה לריינג'רס. מעניין יהיה לראות איך הפועל עומדת מול דאדו פרשו, שחקן די מבוזבז ברמה האירופית. אחרי עונה גדולה עם מונאקו הבחור נעלם, גרר פציעה אחרי פציעה וגם שקל את המשך דרכו בכדורגל. את נאצ'ו נובו אנחנו כבר מכירים וגם פט ברק עשוי להדיר שינה מעיני ניר לוין. בארי פרגוסון הוא הדמות המרכזית של המשחק הזה ומעניין איך השלכות המשחק הראשון וההשעייה שלא בוצעה ע"י אופ"א תגרום לו להתנהג (שהרי אופ"א רוצה את ריינג'רס בשלבים המאוחרים). משימה כמעט בלתי אפשרית, הפסד של 2:0 לטעמי יהיה תוצאה מצויינת (למרות שזה לא יספיק), אבל אולי תהיה הפתעה אמיתית.

בהצלחה לשתי הקבוצות!!!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx :aa1: :aaa025:

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי (וכבר אמרתי אותה), הפועל תל אביב קרובה יותר לשלב הבא, כיוון שהיא לא חייבת לנצח את המשחק מול גלאזגו ריינג'רס, בניגוד למכבי חיפה שצריכה לנסות להבקיע ולא לספוג בכלל מול קבוצה הרבה יותר טובה מכל ה-3 האחרות שאנחנו מדברים עליהן.

מכבי חיפה אמנם מגיעה למשחק הזה עם הרכב חסר, אבל זה לא יעניין אף אחד אם היא תודח ולכן היא חייבת לשחק התקפי, על מנת להבקיע את השער שהיא צריכה כדי לא להיגרר להארכה, שתטיב עם צסק"א מוסקבה, עקב היתרון הפיזי והאירובי שלה.
    אם מכבי חיפה באמת מצליחה להדיח את צסק"א מוסקבה, אז זו ההפתעה הכי גדולה של אירופה השנה, לפחות לבינתיים.

הפועל תל אביב צריכה לנסות לחפש את השער של גלאזגו ריינג'רס בהתקפות מתפרצות. יש לה את הכלים להבקיע שער גם במשחק שכזה והיא הוכיחה את זה העונה מול פאריז סן-ז'רמן.

9. Sarek Member

הרכב מכבי חיפה למשחק:
    Nir Davidovich
    Alon Harazi
    Eyal Meshumar
    Haim Magrashvili
    Dekel Keinan
    Anderson Xavier
    Gustavo Boccoli
    Alain Masudi
    Xavier Dirceu
    Lior Refaelov
    Roberto Colautti

ארבייטמן לא יפתח.

הרכב צסק"א מוסקבה למשחק:
    Igor Akinfeev
    Deividas Šemberas
    Sergei Ignashevich
    Aleksei Berezoutski
    Vassili Berezoutski
    Yuri Zhirkov
    Evgeni Aldonin
    Elvir Rahimić
    Dudu Cearense
    Jô
    Daniel Carvalho

10. Milevskiy Member

והספסל:
    אלמדון,ארבייטמן,תומר חמד,רביד גזל,מור ממן,בירם כיאל

יאאאללהההה חיפההההה!!!!! :aaa021:

ושאלה שמטרידה אותי - שמברס המגן של צסק"א קיבל צהוב משחק שעבר והיה רשום שהוא יחמיץ את המשחק הבא(כלומר המשחק של היום) והיום הוא בהרכב הפותח.
    מישו יכול להסביר?

11. -=Messi=- Member

1:0 חיפה
    רוברטו קולאוטי...פשוט לא להאמין לאיזה רמות חיפה מגיעה בליגה ובאירופה! שאפו אחד גדול! נקווה שישאר ככה.

12. Ronaldinho#10 Member

בשעה טובה קולאוטי חזר לכבוש. אני מניח שזה יוציא אותו מהמשבר. חבל שבשעה עשר משדרים את הפועל ת"א בסקטולנד, אני אצטרך להסתפק באיכות אינטרנט כדי לראות את מכבי חיפה עד שריקת הסיום. בכל מקרה, הירוקים מניעים את הכדור בצורה נהדרת, ולא ממש סופרים את הרוסים.

13. הרצליה Member

למרות היתרון, צסק"א מתחילה להיות מסוכנת וההמשך לא נראה מעודד במיוחד.

14. אבו Member

שלמה שרף כזה דביל, מדבר כאילו דודו וקראבליו(שחקני פאקינג נבחרת ברזיל) צריכים להוכיח פה משהו למישהו.

בכול מקרה, חיפה מסתגרת מוקדם מידי. מזכיר את המשחק מול אוקזר. אני מקווה שהיא לא תספוג, אבל כמו שזה נראה כרגע, השוויון עניין של זמן. חיפה פשוט לא עושה כלום.

15. Ronaldinho#10 Member

הם אמנם שחקני נבחרת ברזיל, אך הם חלשים מאד במשחק הזה. הם שחקנים מצויינים לדעתי, שלמה שרף באמת קצת מגזים, אבל מה זה משנה שיש להם משחקים טובים, אם כאן הם לא מתפקדים? בכל מקרה, עוד כמה דקות המחצית, ואחרי שצסק"א שלטה לאורך מספר דקות, חיפה חוזרת לעצמה. אוקיי, ההפסקה הגיעה. מחצית מדהימה של חיפה!