דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. burning soil Member

כל מילה בסלע

2. עד המוות הפועל Member

חלאס לזיין תשכל. כאילו שאצלכם אין תקומץ ששר על נאצים.
    כאילו שאצלכם אין תקומץ ששר על רובי ז"ל. חלאס לשחק אותה יפי נפש. בכל קהל יש תקומץ.

אבל בדבר אחד הם צודקים! הפועל ת"א מייצגת את הפועל ת"א ולא את ישראל! רק נבחרת ישראל מייצגת את ישראל.
    זה כמו שברצלונה מייצגת את ברצלונה ולא את ספרד, מנצ'סטר את מנצ'סטר ולא את אנגליה. כנ"ל בארץ. הפועל ת"א מייצגת רק את הפועל ת"א, שהיא קבוצה מישראל, אז כמובן שנאחל לה בהצלחה ואמן שתעפיל לשלב הבא. (קבוצות מסעודיה זה משהו אחר.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע,הפועל תל אביב לא גרמנים????עכשיו הבנתי למה רוזנר לא הכין להם פריוויו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

ועכשיו ברצינות,הפועל מייצגת את ישראל אם הם רוצים או לא רוצים וככה כל קבוצה אחרת,קודם כל כי
    במילא כל הקבוצות האירופאיות לא ממש מבדילות בין מכבי חיפה להפועל תל אביב או מכבי שעריים.
    בשבילם כולם הקבוצה הישראלית הזאת.

דבר שני גם הפועל על כל ניצחון/תיקו מביאה נקודות לישראל שבסוף יכולות להועיל לקבוצות אחרות.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הצלחה של הפועל מקדמת איכשהו את הכדורגל הישראלי? מקדמת, אז יופי, שכל אלו שאומרים שלא מייצגים את ישראל שילכו לישון. את מי אתם מייצגים? את גרמניה? טיפשיים מטומטים, עושים לעצמם רק נזק עם היציאות המטופשות האלו.

5. -=Messi=- Member

ברור שהם צריכים לייצג אותנו, סתם דפוק מי שאמר את זה, כי בסה"כ, אין מה להשוות על כך את מנצ'סטר או קבוצות אחרות כי מנצ'סטר לא צריכה כבר לייצג את אנגליה, כולם כבר יודעים מי זו אנגליה ולאנגליה יש מספיק נציגות. כאן המצב הוא שונה, הכדורגל הישראלי הוא די אנמי וצריכים לשחק בשביל ישראל.

6. Forever Green Member

רק הנבחרת צריכה לייצג את ישראל.
    (ולצערי היא לא מייצגת אותם בכבוד, בנבחרת ישראל צריכים לשחק ישראלים יהודים בלבד בלי "זרים" למיניהם, והסמל של הנבחרת צריך להיות מגן דוד בצד של הלב ולא הסמל המשוחד והמלוכלך של ההתאחדות.)

כל קבוצה מייצגת את עצמה.
    אחרי שמכבי חיפה ניצחה את פריז סאן ז'רמן אתם חושבים ששאר אוהדי הכדורגל בצרפת שהם לא אוהדי פריז היו עצובים?!
    ההיפך!
    אוהד מארסיי הרימו שלט שעליו היה כתוב בצרפתית "חיפה מוסרת לילה טוב..."

אתם חושבים שרוב אוהדי הפועל רוצים בהצלחת מכבי חיפה באירופה?!
    אתם יודעים איך אוהדי הפועל שמחו אחרי הנפילות שלנו מול רוזנבורג ומאלמו?!
    איך הם שמחו כשמכבי ת"א עפו בליגת האלופות (וגם אני)?...

חוץ מזה, הפועל ת"א אחת הקבוצות השנואות עליי, למה שאני פתאום אהיה צבוע ואעעוד אותם כי "הם מייצגים אותי"?!
    אני לא סוגל, אני שונא אותם ותמיד אשנא אותם וארצה בנפילתם ושום דבר לא יוכל לשנות את זה, אפילו אם הם ישחקו באירופה וכביכול ייצגו אותי..

גם הכדורגל היווני והטורקי לא נחשב מהגדולים בעולם,
    אתם יודעים מה הולך שם? איזו שנאה? איזה שמחה לאיד כשאחת הקבוצות נופלת?...
    רק אצלנו, In this beautiful country (שבאמת אני אוהב אותה בנשמתי ומוכן למות בשבילה, והצלחת הפועל לא קשורה לזה),
    חושבים בצורה כזאת שגוייה...

בהצלחה לריינג'רס!

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה נתנה משחק מעולה, שצפיתי שהיא תתן. הרבה יותר קל לה לעשות את הדברים שהיא באה כנחותה ולא כמועדפת. יש לה גם שחקנים שיוצדעים להוציא התקפות מתפרצות קטלניות ולכן במשחקים מהסוג הזה, למכבי חיפה יש הרבה מה להציע. כולם היו טובים, כולם כולל כולם. אלן מסודי המושמץ, חאבייר אנדרסון שנשלח הבייתה כל שבוע מחדש ועבאס סואן שרק קיבל גידופים על המעבר שלו למכבי חיפה. רוברטו קולאוטי בכושר קצת יותר טוב מעלה את מכבי חיפה לשלב שמינית הגמר כבר בתום המשחק הזה, אבל כמו שמלא אמרו כאן, לא צריך להיות חזירים יותר מדי.
    אגב, זה שהמשחק הבא ישוחק בארץ, לא אומר שלמכבי חיפה יהיה יותר קל. הרוסים (זאת אומרת, הברזילאית) יבואו מוכנים יותר, הלחץ יתחיל להיות על מכבי חיפה, ואגנר לב יחזור לתמונה וקראבליו יהיה בכושר קצת יותר טוב ממה שהוא היה שלשום.

את המשחק של הפועל תל אביב לא ראיתי, כי נרדמתי עקב עייפות שאיימה להרוג אותי אם לא אעצום את עיניי, אבל זה לא אומר שפספסתי את השער של סלים טועמה. מה שהכי יפה בשער הזה, הוא שהשוער עשה את כל מה שהוא היה אמור לעשות ובכל זאת לא יכל מול הכדור המושלם של סלים טועמה.
    הסיכויים של הפועל תל אביב גבוהים יותר, לטעמי, כי אני מאמין בסיכויים שלהם לצאת מסקוטלנד עם 0:0 מכוער, אך יעיל.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה מדבר שטויות. יש הבדל בין שנאה בין קבוצות לבין הייצוג שלהם באירופה. גם אני לא מת על הפועל תל אביב, אבל כאשר הם משחקים באירופה הם מייצגים את המדינה, הצלחה שלהם זאת הצלחה של כולם. לידעיתך יש יותר נציגות ישראליות שנמצאות באירופה בגלל ההישגים של חיפה והפועל באירופה. אז מה זה עדיין לא עוזר למדינה?

לדעתך הסיכוי של הפועל לא לספוג באייבורס יותר גדול מהסיכוי של חיפה לנצח 1:0 קטן בבלומפילד? אייבורס הוא אחד האיצטדיון הביתיים והקשים ביותר. כל הזמן מדברים על כך שתראו לצסק"א היו חסרים שחקנים ולכן הצלחנו להוציא תיקו. ולסקוטים לא היו חסרים שחקנים? היו חסרים לפחות שלושה שחקנים שהחשוב מכולם היה דדו פרשו שרק הנוכחות שלו ברחבה גורמת לבילבול בהגנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/2/07
  9. Forever Green Member

אני רוצה להגיע לאירופה ולהישגים בזכות עצמי.
    לא צריך טובות מאף קבוצה יריבה.

מכבי חיפה מייצגת אותי.
    לא חבורת קומוניסטים בשקל ששרים "מייצגים את הפועל ולא את ישראל",

לא לקלל פה בבקשה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/2/07
  10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובכל זאת, אם היית מאמן והיו נותנים לך שתי משימות אפשריות ואומרים לך לבחור אחת: להוציא נקודה מול גלאגו ריינג'רס בביתה או 3 נקודות מול צסק"א מוסקבה ב'בלומפילד', סביר להניח שהיית בוחר באפשרות האחרונה.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא יכול להגיע בזכות עצמך,השיטה של אופ"א היא על פי ממוצע הנקודות שהקבוצות של הארץ שלך
    עושות,אם נניח חיפה השיגה 9 נקודות באירופה והפועל,בית"ר ובני יהודה השיגו רק 1 כל אחת הממוצע
    של ישראל הוא 3 ולא 9 ואז מן הסתם הממוצע של חיפה הוא 9..
    להגיע לבד אתה לא תוכל,זה מעצבן אבל אין מה לעשות-טענות אפשר להפנות לפיפ"א.

דבר שני יש הבדל גדול בין לקוות שהקבוצה תתצליח לבין לרדת עליה אחר כך,אני קורא לזה מצב של WIN WIN..
    או שהפועל מנצחת ומביאה לי נקודות,או שהם מפסידים ואז אני יכול לצחוק על אוהדי הפועל,אבל בכל מקרה
    אני מקווה שהם ישיגו את הנקודות והכבוד.

הקהל של הפועל מפגר עם הדברים האלה,אבל אני לא שם עליהם,אחרי הכל הם צריכים להגיד תודה
    שהם לא התחילו באינטרטוטו לנו.

12. אורדון במכתש Member

אני רק רוצה שתבינו דבר אחד...

אוהדי הפועל ממש לא רוצים את התמיכה והאהבה שלכם...הם רוצים רוצים להיות קבוצה שנואה גם כשהם יצליחו באירופה בשביל שלא יווצר מצב טרמפיסטים כמו במכבי ת"א כדורזל, הדבר הזה מפחיד אותם עד עמקי נשמתם. המונח "הקבוצה של המדינה" מפחיד אותם מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/07
  13. Forever Green Member

אתה מדבר שטויות..
    במשחק של הפועל מול ריינג'רס היו כמעט 10,000 טרמפיסטים, ואני לא מגזים.
    לכל קבוצה יש כאלה ואין מה לעשות, צריך לדעת להתמודד איתם..
    אוהדי בית"ר שבאים פתאום העונה למשחקים? טרמפיסטים שהתעוררו פתאום כשהקבוצה מצליחה!
    אוהדי מכבי ת"א בכדורסל? 90% מהם טרמפיסטים מגעילים, במיוחד באירופה..

ותאמין לי שגם אני שונא את מכבי ת"א בכדורסל והדבר האחרון שאני רוצה זה להיות דומה להם..

נ.ב.
    אולי זה לא קשור לנושא..אבל אני אכניס משפט "אוף-טופיק":
    תודה לך טאו ויטוריה!

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/07
  14. Forever Green Member

אני אישית הייתי בוחר במשימה הראשונה.
    גם אנחנו וגם הפועל (לצערי) עשינו הישג יפה, אבל זה לא מבטיח לנו כלום ועדיין הסיכויים של צסק"א וריינג'רס טובים יותר.

מול צסק"א בבלומפילד עם 15,000 ירוקים, בארץ ולא בקור של רוסיה, השמיים הם הגבול, ואני עדיין מאמין שאם ליברפול היו מגיעים לארץ היינו עולים לליגת האלופות ואם בליגת האלופות ב-02/03 היינו משחקים בארץ, אז גם היינו עוברים את שלב הבתים.
    ושוב, צסק"א חזקים יותר ועדיין הסיכויים לטובתם, למרות התוצאה היפה שעשינו ברוסיה.

ובריינג'רס עם 50,000 בריטים (סקוטים) נלהבים, כשרוב שחקני ההרבה של ריינג'רס יחזרו, קשה לי להאמין שהפועל לא יספגו.

תחשוב שלריינג'רס מספיק באיצטדיון הביתי שלהם 1-0 קטן מול הפועל כדי לעלות...

בכל מקרה,
    בהצלחה לחיפה וריינג'רס..

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא תלוי בהם כמו שכבר Forever Green הטרמפיסטים האלה נדבקים לקבוצות מצליחות
    כמו הג'וקים הקטנים המגעילים האלה שנדבקים בקיץ על החלונות[כשיש חושך ושוכחים לסגור את האור].
    בחטיבת ביניים היה לי אחד בכיתה שהיה אוהד הפועל בגלל שהם הצליחו והיה בטוח במשך כמה חודשים
    טובים שלדרסליה קוראים דרדסיליה.