דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שרף מתעקש לרדת על זרים לא משנה מה,במיוחד יש לו בעיה עם אוגבונה וזה דבר שהוא ידוע,אז אל תתפלא
    יותר מדי ממנו,תאמין לי שאם אוגבונה היה חבר של שרף גם אם אוגבונה היה מחטיא מול שער ריק,שרף
    היה אומר שהכדור אשם,שהשער קטן ושהשוער עשה עליו לחץ,זה שרף.

2. reda Member

אתמול הייתי עצבני...ודברים קצת יצאו מפרופורציות...עכשיו אני אתן תגובה מסודרת יותר על התחושות שלי:

מכבי חיפה עשתה הישג יוצא מהכלל, חבל לי על קולאוטי שבכיף יכל להבקיע ועל חרזי עם הנגיחה בדקה ה77 משו כזה...כל כך חבל לי כי צסק"א יכולה להבקיע גול ואני לא רואה את חיפה מבקיעה מולם פעמיים...אני מאוד מאוד מאוד מקווה שאני טועה..ואני אפילו מאמין שאם חיפה משחקת בהתלהבות כמו אתמול היא יכולה לעשות את זה...אבל עדיין סיכויים נמוכים...
    גול מהיר לטובת חיפה לדעתי יעשה רק נזק- כמו שאני מכיר את המשחק של רוני לוי הוא לא ירצה להבקיע את השני ויעדיף להתבנקר וזה דבר שמאוד קשה לעשות...אל תשכחו גם שבבלומפילד יהיו תנאים יותר טובים למשחק וצסק"א עלולה להיות הרבה יותר טובה מאשר בחורף הרוסי...בקיצר- עדיף שחיפה תלחץ על הדוושה ב10-15 דקות האחרונות...ולא משנה מה תהיה התוצאה שרוני לוי יכניס איזה קשר יצירתי כמו מליקסון או רפאלוב...

עכשיו- בקשר להפועל:
    מי שאומר שריינג'רס לא תקפו עד לשער של נובו מקיים מצוות פרו וברו עם השכל...אם ריינג'רס לא הייתה כובשת באותו המצב ריינג'רס היתה כובשת, הפועל שיחקה לא טוב מתחילת המחצית השניה ועד לגול של ריינג'רס והגול שלהם היה באוויר...טוב שזה בא כמה שיותר מוקדם כי אחרת זה היה יכול להיות מאוחר מידי בשביל להשוות...
    עכשיו, בקשר לגול של דגו ומה שבא אחריו-
    קודם כל, אני פשוט לא מאמין איזה יכולת סיומת גרועה יש לברדה שהוא ניסה לבעוט וזה הגיע לדגו חחחחחח...אבל נו שיהיה...בדוגרי אני לא תופס מברדה חלוץ עם יכולת סיומת גבוהה...בד"כ באחד על אחד הוא לא מי יודע מה..וגם אין לו הרבה טכניקה...למרות שאתמול היה קטע לקראת הסוף שהוא השתחרר יפה והשכיב איזה מגן...ועשה מין דבר יפה...והעביר תשחקן לפני הגול...טוב עזבו ישלו טכניקה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אבל אין לו טכניקת בעיטה טובה וראיתם את זה אתמול בבעיטת הקרן שהוא בעט לתיזינאבי ורואים את זה בליגה כשהוא מול שוער ובלם לוחץ אותו הוא בועט לגוף של השוער ולא בועט לפינה...ובכלל רוב הגולים שלו זה הדחקות\בעיטות מהרחבה...

עכשיו, אחרי הגול הפועל היתה חייבת...אבל פשוט חייבת לתקוף ולקבור את הכדור השלישי ברשת!! אני לא מבין למה ניר לוין לא ראה שריינג'רס לא משחקת והפועל באקסטזה לשים עוד גול...הוא מחמם את ורמוט ורוצה להוציא את באדיר ואני אוהב את זה- מגיע הגול, את מי הוא מכניס- את טל חן?! :| למה?! הפועל באקסטזה ורואים שהיא מתה לשים תשלישי ולגמור עניין! תכניס את ורמוט!! את טל חן תכניס אח"כ שהפועל תוריד תרגל מהגז!! אני עד עכשיו לא מאמין שהוא הכניס את טל חן במקום להכניס את ורמוט [ועוד שהוא מכניס את ורמוט הוא מוציא את אוגבונה :| קשר במקום חלוץ :| מאמן פחדן]

יוסי אבוקסיס אגב נתן משחק גדול כמו גם דני בונדר ורמי דואני...גודלים לנו שחקני נשמה פה..
    אבוקסיס אני מת עליו חחח איך ראו אותו כל הזמן קופץ במצבים של הפועל...ראו עליו שהוא רצה לשחק...חחחחח שהוא ירד בחילוף עם טל חן נתתי לו נשיקה על הקרחת [בטלויזיה]...

בקיצור:
    תוצאה לא רעה לחיפה- אבל יהיה קשה בגומלין, לדעתי יותר קשה מרוסיה

תוצאה שנותנת סיכוי של 50-50 להפועל- ושוב, יהיה קשה, אני לא בטוח שאם ריינג'רס כובשת הפועל תכבוש שער במבצר בגלאזגו..

אבל בהצלחה ל2 הקבוצות! :>

3. -=Messi=- Member

שמעו אי אפשר כ"כ להתלהב כי התוצאות האלה כ"כ נזילות שזה לא יאמן...
    אם תשאלו אותי, ההישג יפה אבל בשביל לעבור שלב היו צריכות להשיג תוצאות יותר טובות.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

תכף תגיד לי שציפית שחיפה תנצח במוסקבה והפועל יבקיעו שלישיה לרשת הסקוטים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/2/07
  5. אורדון במכתש Member

מאיפה נפלת מה פתאום אוגבונה?
    נתן משחק יותר טוב מהרגיל שלו...אבל הכי טוב על המגרש????

אי אפשר שלא להתרשם עמוקות מהבלם הצעיר של הפועל רמי דואני...מדהים איזה ביטחון יש לו...

6. Raulito Madridista

אז כן הייתי אתמול בחוויה האדומה שלנו בשער 5 בניצחון 2-1 על ריינג'רס, איזה התרגשות אדירה הייתה במהלך המשחק, איזה כיף להיות בשער של השרופים, הלוואי שנעבור שלב רק בשביל להיות שם שוב עם הקהל האדיר, עשינו לסקוטים בית ספר בעידוד למרות שזה לא חוכמה להשוות את הכמות שלנו אליהם. 500 אוהדים סקוטים כנראה מתו הדרך מרוב הבירות ולא באו למשחק מסיבה לא ברורה למרות שקנו כרטיס. יש אוהד אחד של הפועל ת"א שישבתי מאחוריו גם במשחק לפני שלוש שנים והוא כל הזמן מקלל וזה מאוד מצחיק. בדיוק לפני הבעיטה החופשית של הסקוטים אחד האוהדים אמר שיהיה גול. אוהד אחר שהיה לידי אמר שלריינג'רס אין אלירן דנין. כל-כך הרגיז שהכדור פגע בדגו והמון קיללו אותו, המון, ובייחוד ההוא שישב מאחורי. באותן דקות לא היה ברור למה לוין לא עושה חילוף. טוב אתחיל בתיאור המשחק מבחינתי ושוב אדגיש שזו הייתה חוויה אדירה להיות במשחק הזה, כן יירבו.
    ראשית, אני אתן דעתי על הסקוטים. הם באו לשחק על 0-0 או על תיקו וזה דבר שמאוד לא מובן לי, למה לא לנסות לבוא ולהפתיע את הפועל ששלטו בכדור עם איזה מתפרצת? לא היו להם חמש דקות של כדורגל לסקוטים. הלחץ של הפועל היה טוב מאוד והמון שחקנים השקיעו. אוגבונה פתח באגף ועשה המון לחץ ולא מובן לי למה דגו לא שיחק באגף או בקיצור למה אוגבונה שם למרות שהוא נתן משחק טוב, זו לא העמדה שלו. נחזור לסקוטים. קבוצה מגעילה, אם זו היכולת שלה, פלוס מינוס, אז באמת שהם קבוצה חלשה מאוד, בוקרשט ששיחקו נגדינו בבלומפילד היו יותר טובים מהם. הם הניעו כדור מכוער, אחורה, השוער החזיק בכדור יותר מכל שחקן אצלהם במגרש.
    לא אהבתי בכלל את המשחק של הפועל שהיה לא טוב לדעתי, כדורים ארוכים חסרי תכלית, יוסי ניסה לשנות משהו במשחק אבל לא הצליח, ברדה התחלק יותר מדיי ולא תרם, טועמה כבר אמרנו בשער 5 שמאז פאריס סן ז'רמן לא רואים ממנו שני משחקים טובים רצוף(לא שנגד נתניה הוא היה בשיאו), בקיצור ההחלק ההתקפי של הפועל לא עשה יותר מדיי. שסלים ניגש לבעוט את הבעיטה החופשית, וראיתי שאבוקסיס מאחוריו, כל הקהל צעק לאבוקסיס שיעזוב את הכדור כי הוא לא בועט חופשיות כל-כך טוב וירד ביכולת. השער של טועמה היה השער הכי יפה של הפועל ת"א העונה ללא ספק, כדור מדוד לחיבורים ואין הרבה בועטים כמוהו, פשוט אמן בבעיטות חופשיות, איזה שימחה גדולה הייתה, הבקענו דיי מכלום האמת, כי כדור לא הנענו יותר מדיי, למרות שהחזקנו בו. וולינגטון הרכש החדש לטעמי היה טוב וחילץ מספיק כדורים וגם ניסה להיות מעורב בחלק ההתקפי אבל משהו תקע את סגנון המשחק שלנו והבאנו להם יותר מדיי כבוד תחילה. שער השיוויון שלהם היה כל-כך מעפן. מצב נייח, או.קיי, אבל אנחנו הבקענו בבעיטה אדירה לחיבורים, בשער שלא נשכח אותו המון זמן, והבעיטה החופשית שלהם הייתה כל-כך גרועה, הם לא בעטו לשער חוץ מזה וכל-כך התאכזבנו שספגנו את השייויון. בהתחלה חשבתי שלוין טעה שהוציא את וולינגטון והשאיר את אבוקסיס לבד בקישור האחורי כי חששתי ממתפרצות, אבל הסקוטים היו מרוצים מהשיוויון שלא הגיע להם וירדו לבונקר ממש ככה. דה ברונו שהעלה כמה קילו נכנס ואירגן לנו את המשחק בצורה מצויינת, מסר כדורים חכמים וחתום גם על שער הניצחון שלנו, כדור אלכסוני אדיר הוא הביא לברדה, דה ברונו שחקן עם ראיית משחק משובחת. לברדה לפני זה היה מצב לגול והוא פיספס ממש מעל המשקוף ממספר מטרים מהשער, וגם יכל לתת כדור רוחב טוב ומסר לשמיים והתאכזבנו, אבל הוא מסר טוב לדגו, שהבקיע והדף את הביקורת והחזיר לנו על השער שספגנו. לא האמינו אלה שלא ראו את הגול שדגו הוא זה שהבקיע. למען האמת לאחר מכן היה אפשר לנסות להבקיע עוד אחד וחבל שלא הצלחנו ושברדה מסר לטועמה ולא לדה ברונו במהלך שלנו לקראת הסיום. השירה של הקהל הייתה אדירה והיה מאוד מרגש, אבל התוצאה היא לא טובה ותחושה של החמצה, כי בסקוטלנד זה יהיה אחרת ונוכל להפסיד 1-0, בקלות ממש, חייבים להבקיע שם. כל הכבוד לכל השחקנים שהתעלו ונתנו משחק מעולה!!!!
    ההגנה שלנו תיפקדה מעולה היום. רמי דואני היה מושלם ובשער 5 כבר היו אוהדים שאמרו שהוא שמעון גרשון הבא.
    ועכשיו לקצת קטעים מצחיקים: היו את האלה שלא רואים את המשחק ומסתכלים לקהל ומורים להם להרים ידיים והכל ושלא הרימו הוא התחיל לקלל והכול, גם היה קר והוא היה בלי חולצה. בכל מקרה, היה אחד שנופף את הדגל והסתיר לחלק שהיה לנו התקפה וכולם צעקו לו להוריד את הדגל וההוא לידו בלי חולצה זילזל ועשה לנו תנועה של זילזול עם היד והתחילו לצעוק לו שוב וזרקו פחיות אך לא פגעו בו.
    בנוסף, אמרו שבונדר היה מצויין, ושיש לנו מגן לעשר שנים. אז אחד שאל:"איפה איפה חליבה?" מישהו ענה לו:"חליבה חולב פרות".
    והקריאות "סלטיק!!!, סלטיק!!!" היו אדירות ומצחיקות.

ציונים:

אלימלך - 7 : משחק טוב של שביט פחות או יותר, לא היה אשם בגול והיה יציב בשער.
    בונדר - 8: היה מעולה בחלק ההגנתי ושמר כמו שצריך על השחקן שלו ונלחם ולא נתן לסקוטי לזוז.
    וואליד באדיר - 7: משחק הגנתי טוב של באדיר לא בעמדה שלו, ראשון לכדורי הגובה.
    רמי דואני - 10:(לא מגזים לדעתי!): משחק הגנתי מושלם של הילד שלא עשה אף טעות, היה בלתי עביר, ראשון לכל כדורי הגובה ושיחק כמו בלם מנוסה שמשחק כבר עשר עונות בליגת העל. הרווחנו פה בגדול.
    אנטבי - 7: משחק הגנתי טוב של יגאל וניסיונות לתרום בחלק ההתקפי שפחות עבדו.
    יוסי אבוקסיס - 6.5: השקיע המון אבל לא חילץ כדורים רבים והשאיר את העבודה לוולינגטון. אבוקסיס השקיע ושיחק עם פציעה ולכן אנחנו אוהבים אותו והוא עדיין תרם והוציא את הקבוצה להתקפה.
    וולינגטון - 6.5: עשה עבודה טובה מאוד בחלק ההגנתי וניסה להוציא קדימה את הקבוצה.
    ברוך דגו - 6: נתן לחימה גדולה מאוד אבל הרבה לא עשה פרט לשער שלו. לפחות ברוך נלחם ואחרי הגול שלו הראה לנו שחזר לו הביטחון וראינו קצת כדורגל ממנו.
    טועמה - 7: המוציא לפועל העיקרי בהתקפה, עשה המון הגנה וכבש שער מ-ה-מ-ם !-!-!
    אוגבונה - 6.5: השקיע המון גם בהגנה וחטף כדורים אפילו, שיחק בעמדה לא טבעית מבחינתו ואיים על השער והשתתף בהנעת הכדור.
    ברדה - 6: עשה שלוש פריצות גדולות כל המשחק וחוץ מזה היה חלש פחות או יותר. אבל, פריצה אחת הניבה גול וזה מה שחשוב, בנוסף הוא איים גם על השער, יכל להיות יותר מדוייק אבל השקיע המון ועזר בהגנה, שהוא עבר לשחק באגף הוא קצת יותר תרם.

מחליפים:

דה ברונו - 6.5: נכנס והוסיף הרבה מרץ להתקפה של הפועל למרות הכרס. סיפק את הכדור לברדה והיה מעורב בגול כמובן, ובנוסף הניע כדור כמו שצריך וסיפק מסירות טובוץ.
    טל חן -
    גילי וורמוט -

http://images.one.co.il/images/d/gg122229.Xxx

http://images.one.co.il/images/d/gg122233.Xxx

http://mad.walla.co.il/w/18-200/319581-18.Xxx

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x153/704/929.Xxx

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x322/704/871.Xxx

http://images.one.co.il/images/d/gg122225.Xxx

תודה לך הפועל!!!!!!!!!!

* אהה וריינג'רס תאשימו את השופט.. בסדר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/07
  7. ManUtd Fan Member

קשה לי להגיד ערב מוצלח לשתי הישראליות, אני יכול להגיד אולי למכבי חיפה, אבל להפועל, על השער השטותי שספגו, קשה לי להאמין. אמנם שיחקו מצוין, אך ספיגת השער הזו תעלה להם ביוקר בגלאזגו. קשה לי להאמין שהפועל תצליח להוציא משם תיקו, וקשה לי להאמין אפילו שתכבוש שער. בקשר לשער של ריינג'רס. שלמה שרף לטעמי יותר מדי "ירד" על ברוך דגו. בסדר, עשה טעות (שאמנם יכולה לעלות ביוקר), אבל הוא פשוט לא יורד ממנו. הוא ממשיך וממשיך וממשיך להגיד שהוא האשם בשער. הבנו את זה בפעם הראשונה, לא צריך 7,000, ולדעתי, הוא עשה מהטעות הזאת הרבה יותר ממה שהיא. להשאיר את הכדור לאלימלך? מאיפה הוא אמור לדעת ששחקן לא יכנס וידחוק את הכדור לרשת? מאיפה השמן יודע את זה? ובנוסף, זה פשוט אינסטינקט. דגו אשם, אבל כל מי שהיה במקום בו הוא היה, אותו שחקן היה נוגע בכדור, יכול להיות היה מרחיק אותו, יכול להיות היה עושה מזה שער עצמי. שלמה עשה מדגו שחקן גרוע בעקבות הטעות הזו.

בקשר לחיפה, שיחקו מצוין, אין בקבוצה מישהו שאני יכול לדבר עליו רעות, אולי חוץ מקולאוטי, שפשוט לא מפסיק להחמיץ, אך עשה הרבה מאוד בעיות להגנה של צסק"א. דוידוביץ' היה מעולה, למרות שעשה לי כמה התקפי חרדה מהעליות שלו לכדורי גובה. הפעם הוא הצליח לקחת אותם בצורה מצוינת, היו כאלה שכמעט איבד, אך הצליח להשתלט עליהם וכל הכבוד. מסודי עם משחק מצוין, קטן גם הוא, למרות שבמחצית השנייה הוא בקושי תרם מבחינה התקפית, ותרם יותר מבחינה הגנתית. במידה כלשהי, כשהכניס את רפאלוב 5 דקות לסיום, אפשר להגיד על זה חילוף התקפי. אנדרסון היה בסדר בעמדת הבלם, אך במזל הוא לא יצא משם עם צהוב שני, כאשר נתן את המרפק לאחד השחקנים שלהם, שנעלמו מעיני השופט. דירסאו מצוין, אך הוא דיי נעלם ליד סואן, שנתן משחק פשוט פנטסטי, והוא צריך לקחת את המקום בהרכב ללא ספק. משחק מצוין, החזיק את מרכז הקישור, עשה תיקולים מצוינים, שיחק אגרסיבי, וזוהי מילת המפתח נגד הרוסים. חרזי באחד המשחקי הכי טובים שלו, איזה כושר מנהיגות, איזה שחקן חכם, תורם לנו רבות מהניסיון שלו. לדעתי, אין מצטיין אחד בשורות חיפה, אלא שניים. אלו הם כמובן סואן, שפשוט נתן הצגה נפלאה במרכז הקישור, וחרזי עם כושר המנהיגות הפנטסטי שלו.
    עדיין, יש בי מן תחושת אכזבה שכזאת. 0-0 לדעתי היא לא תוצאה טובה, גול מקרי של הרוסים יכול להכניס את הקבוצה ללחץ, ולדעתי שער אחד של הרוסים יגמור את העניין. אני מקווה שהם יציגו את אותו המשחק גם בבלומפילד, ואני מקווה שהם ידהימו את כל העולם, כשיצליחו לעבור אותם. אבל, קודם שיעברו אותם, אחר-כך נדבר.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

גםן אני הייתי אתמול בבלומפילד, והגעתי סופית למסקנה: כשמדברים על הפועל, יש להפריד בין שני גורמים. מצד אחד, הקהל מספר 1 בארץ. אווירה מדהימה, שירה כל המשחק, ונקרעתי מצחוק כשהשרופים בשער 5 שרו "סלטיק, סלטיק". הפועל הפתיעה עם תוכניה מצוינת למשחק, כולל טור אישי מרגש של אריק איינשטיין על יעקב חודורוב ועלי מוהר ז"ל. נדהמתי לגלות שלכל שחקן, אפילו לטל חן, יש שיר מהקהל. את רובם לא הכרתי. אני צריך לבקר יותר בתכיפות בבלומפילד.
    מצד שני, יש את הפועל על המגרש. קבוצה מבולבלת, חסרת ברק ונאיבית. היו כמה שחקנים בהפועל ששיחקו גרוע במיוחד-אלימלך שממשיך את עונת הבלהות שלו, וואליד באדיר שגם אם יעמוד מול ניר לוין עם שלט שכתוב עליו בגדול "אני לא בלם" לוין לא ישתכנע, ובמיוחד ברדה, שפיספס הזדמנות אחר הזדמנות. הגולים של הפועל היו יפים, הגול שהפועל ספגה הוכיח שוב כמה חלשה הקבוצה הזאת, ובעיקרון רק דואני ואוגבונה ראויים לאזכור חיובי. טועמה, למרות הגול, היה חושך לאורך רוב שלבי המשחק.
    אני לא אופטימי במיוחד לקראת הגומלין. עם אלימלך ובאדיר בכושר הנוכחי אני לא רואה את הפועל מצליחה לשמור על רשת נקייה במשחק חוץ שכזה, אבל גם אם נודח (ושלאיש לא יהיה ספק, אנחנו נודח), אני אקח איתי הרבה זכרונות נעימים מאתמול בערב.
    ...Yesterday, all my troubles seemed so far away
    יאללה הפועל!

9. -=Messi=- Member

ממש לא ציפיתי, לא ציפיתי גם לתיקו, פשוט ההתלהבות יותר מגדי גדולה, בשביל הישג זה באמת מדהים אבל בשביל לעבור שלב זה לא ממש טוב... לא לשכוח שלאב וקראבליו חוזרים גם

10. Raulito Madridista

אורי, אחרי המגילה שהבאתי קודם(אתה מוזמן לקרוא אותה ולהגיב אם יש לך מה לומר עלייה), אין לי כח להאריך, אבל אם זו התגובה שלך על המשחק, מה שרשמת, אז אני לא יודע מה להגיד לך ואתה אוהד מאוד מוזר.

לא התייחסתי למשחק של מכבי חיפה אז בקצרה: הקבוצה עמדה יפה מאוד מול הרוסים שזילזלו והיו חלודים, משחקם הראשון ב2007, חיפה הייתה צריכה לגנוב גול אחד לפחות ולפתח המון ציפיות לקראת הגומלין, אני חושב שחיפה יכולה לעבור את צסק"א, אי אפשר לעשות שינוי גדול מאוד בשבוע, אם חיפה תראה את אותה נחישות ולא יהיו פציעות מיוחדות חיפה בהחלט יכולה לעבור, הבעייה היא ששער אחד כמו במקרה שידיח את הפועל, אפשר לספוג סתם מטעות, פנדל שלא היה או מצב נייח, אני חושב שההגנה של חיפה הייתה מעולה. צסק"א לא אותה קבוצה שניצחה את ארסנל והשיגה ממנה 4 נקודות. קולאוטי כל-כך היה צריך גול אתמול בשביל הביטחון שלו. חיפה יכולה להיות מרוצה מצורת המשחק אך מהתוצאה לא.

11. Forever Green Member

הקהל "מספר 1" וה"אדיר" שאתם מדברים עליו שר "מייצגים את הפועל ולא את ישראל",
    ועוד כל מיני פניני חוכמה..

הקהל הזה שר "ירושלים לחלק ל-2"..
    הקהל הזה שר "מכבי נאצים"
    הקהל הזה שר באמצע דקת דומייה במשחק נגדנו בחיפה "למה לא אכלתם במקסים?"
    קהל שמשחק אותה נרקומנים מאגניבים שמשתמשים ב-LSD, אבל בתכלס?! בכל מגרש בארץ, כולל בלומפילד הם יוצאים ילדי כאפות..

הקהל הזה לא שווה יריקה,
    קהל שיודע להגיע בכמויות רק בכאלה משחקים ובדרבי, ולמרות הכל לא כל הכרטיסים נמכרו אתמול.

ואותם "האלה שלא רואים את המשחק ומסתכלים לקהל ומורים להם להרים ידיים והכל ",
    הם אנשי גדר, או בכינויים - "קאפו".

GATE 5 PRESENT - שתיקת הכבשים..
    שער 5 מלשין..כל הקומץ על הזין אין תקווה למלשינים...

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועכשיו כולם ביחד:

מי שגר בבית מזכוכית...

13. Dimitar Berbatov Member

לא יודע מה כולם מתלהבים מהקהל של הפועל במשחק אתמול. אני מהטלויזיה בקושי שמעתי אותם במחצית הראשונה, יכול להיות שאני טועמה והאוהדים עודדו הרבה (לפי מה שרושמים כאן כן), אבל מה שכן הם הביאו כמות גדולה מאוד והתפאורה היתה יפה מאוד.
    דור תהיה בריא כמה אתה יכול לרשום, מסכים איתך בכל מילה, לא התייחסתי בתגובה שלי על המשחק על דואני:
    פשוט שחקן אדיר, בלם נהדר, מבנה גוף מצוין, גבוהה, פיזי, קשה מאוד לעבור אותו ובהחלט נראה שלהפועל יש יורש לשמעון גרשון. אם דואני ימשיך ככה הוא יהפוך לבלם הכי טוב בארץ, מגיע גם לניר לוין כל הכבוד על שהעלה אותו בהרכב ועוד האירופה מול ריינג'רס, כל הכבוד על התעוזה. כמה מילים גם על דה ברונו שינה את המשחק מאז שנכנס. מסירה פנטסטית לברדה (זה רק אני או שברדה ניסה לבעוט). העלה או לא העלה קילוגרמים, אכל או לא אכל בורקס ללא ספק שחקן מצוין עם ראיית משחק נהדרת. הפציעות הרסו לו את השנה הזאת ואינ לא זוכר שראיתי אותו משחק יותר מדי היום.
    גם וולינגטון מאוד הרשים, חילץ הרבה כדורים, ניהל את המשחק מצוין במרכז השדה ויחד עם אבוקסיס סגר את האמצע. יופי של רכש הפועל עשו בפגרה.

*מגיע לפרגוסון איזה הרחקה מ-2 משחקים באופ"א, פשוט מגעיל ואחרי זה הוא עוד מתלונן על השיפוט שלטעמי היה מצוין, אבל אני בטוח שאופ"א האנטישמית לא תעשה לא כלום.

14. אורדון במכתש Member

הייתי במשחק...
    עידוד טוב 90 דקות....הרבה רגעים שהעידוד היה פשוט אדיר....

הקהל של הפועל מדהים....

15. Milevskiy Member

דואני באמת נתן משחק גדול אתמול, ולחשוב שעוד בתחילת העונה שום רצה להשאיל אותו
    בקשר למה שאמרת שהוא יהיה הבלם הכי טוב בארץ אני נאלץ לא להסכים כיייי.. הבלם הכי טוב בארץ משחק כבר במכבי חיפה ועונה לשם דקל קינן, לפי דעתי עוד שנתיים והוא באירופה