דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. spurs Member

המנהלים החליטו למחוק את ההודעה שלי בסך הכל איחלתי בהצלחה להפועל ולצסקא......

אסור להתבטא נגד מכבי בגלל שהם מישראל?
    נמאס כבר מהסולידריות הישראלית הזאת ,כל פעם שקבוצה ישראלית משחקת בחול פתאום כל העיתונות בעדה וכולם צריכים לעודד אותם
    למה אוהדי לאציו תומכים ברומא שהם משחקים באירופה?למה אוהדי אברטון תומכים בליברפול כשהם משחקים באירופה?...................

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/07
  2. Dimitar Berbatov Member

אוי קולאוטי, קולאוטי.
    רק לחשוב מה היה קורה אם חיפה היתה מובילה 1-0 בסיום המחצית, מצידי שהיום מפסידים, אבל כמה שער החוץ הזה היה יכול להיות חשוב, אבל למה להיות חזירים?
    מחצית ראשונה מצוינת של חיפה, צסק"א בקושי מגיעה למצבים למרות שהיא מחזיקה יותר בכדור, קולאוטי עם שתי הזדמנויות מצוינות בראשונה הוא בעט לקורה ובשנייה עשה מהלך מצוין אבל בעט החוצה.
    שאפו ענק למסודי וקטן, מסודי בזמן האחרון משחק מצוין הבישול שלו במשחק נגד הפועל פ"ת בעקב פשוט תענוג, בנתיים מסודי עושה הרבה מאוד בעיות להגנה הרוסית ונקווה שימשיך ככה. גם קטן במשחק מצוין, נתן מסירה מצוינת לקולאוטי בבעיטה הראשונה לקורה, עושה הרבה תנועה והרבה פעולות טובות. קטן של אירופה לא דומה במהומה לקטן של הליגה תופעה מאוד לא מובנת...
    גם מגרשווילי בנתיים במחצית מצוינת סוגר מצוין את האגף הימני של הרוסים. שיימשיכו ככה ויצאו בתוצאה טובה מרוסיה!

3. Gravesen Member

דווקא קולואטי נתן מחצית טובה מאד, יצר שתי הזדמנויות מצויינות: הראשונה הלכה לקורה ובשנייה השתחרר מצויין לבעיטה שעברה חצי מטר מהשער וכל זה שחוסם לו את השער אחד השוערים הטובים בעולם. בסה"כ קולואטי עשה מספר נמוך של פעולות אך הפעולות שעשה היו מוצלחות.

4. מ.ח.א Member

פעולות מוצלחות?!
    הם היו יכולות להיות מוצלחות אם הוא היה מכניס את הכדורים לשער
    כל חלוץ נורמלי היה עושה גולים מן ההזדנויות האלה

5. Igi Member

מה הבעיה שלך עם מכבי חיפה דווקא?
    בדרך כלל אני שומע אנשים אומרים "בהצלחה לריינג'רס/כל קבצה שנגד הפועל" בגלל האוהדים שלהם, אבל למה לחיפה, הקבוצה שמייצגת אותך כבר 6 שנים באירופה, לאחל שתודח?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/2/07
  6. spurs Member

אוהדי מכבי תל אביב יהיו בעד ריינגרס אני אוהד הפועל חיפה.................

קוראים לזה יריבות עירונית

7. Nevermore Member

תצוגה הגנתית מושלמת

8. הרצליה Member

חיפה עשתה את העבודה בצורה טובה מאוד.
    העבירה את ההכרעה הביתה ועכשיו חלק גדול מהסיכויים עוברים לצד הירוק.

בהצלחה להפועל.

9. Al3x Member

איזה כיף היה לראות את חיפה
    משחק מצויין, גם בהתקפה וגם בהגנה
    מסודי מראה למה הביאו אותו לחיפה
    סואן מצויין מוסיף כח לקישור האחורי
    וחיים מגרשווילי במשחק הכי טוב שלו בחיפה נראה לי היה פשוט מצויין.
    נשארו עדיין כרטיסים לגומלין בבלומפילד??

10. Milevskiy Member

איזה משחק..היה חסר לנו קצתתתת מזל וזהו:]
    צסק"א זילזלו לפני המשחק, וקיבלו וואחד כאפה לפי דעתי.. בכללל מקרה, שבוע הבא בבלומפילד הכל יכול לקרות! ואיך אמר מליקסון לפני כמה ימים.. "מתאים לי 10-0" חחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אה וכן..כל השחקנים של חיפה נתנו משחק ענק היום, אבל אני רוצה לציין את שווילי, היה פנטסתי היום.. הפתיע אותי ואת כל אוהדי חיפה נראה לי:] רק שימשיך ככה!

11. מיכל3 Member

משחק פנטסטי של כל השחקנים היום, מההגנה ועד ההתקפה. כולם נלחמו, לחצו ולא נתנו לצסק"א לעשות את העבודה שלהם כמו שציפו לעשות. סואן הפתיע אותי לטובה והיה יוצא מן הכלל, יחד עם קטן שנלחם על כל כדור וגם חרזי והשאר. אני אפילו מסיימת עם תחושת החמצה כלשהי מהמשחק הזה, לאחר שתי ההחמצות של קולאוטי במחצית הראשונה..חבל, יכלנו להגדיל את הסיכויים לעבור לשלב הבא. אבל לא נהיה חזירים, גם תיקו תוצאה מעולה ונקווה שבבלומפילד עם 15 אלף ירוקים, נצליח לעשות את הבלתי יאומן ולהגיע לשמינית גמר.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכחו שצסק"א הפעם תבוא מוכנה,ותפתח עם קרבאליו שזה כבר לא טוב.

13. Igi Member

אה אוקיי.. אם אתה אוהד הפועל חיפה אז מבין אותך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

צסק"א מוסקבה - מכבי חיפה 0:0
    מי היה מאמין?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

משחק הגנתי פשוט ענק של מכבי חיפה. כ"כ חבל שזה לא קולואטי של תחילת העונה כי כמו שכבר אמרתי - אם זה היה נכנס, חיפה בשמינית הגמר. חבל מאד שלא ניצחנו, אבל אין ספק בכלל שחיפה הביאה היום את אחד ההישגים הגדולים של הקבוצות הישראליות באירופה. רק נקווה שזה לא יגמר באכזבה אופיינית בגומלין, ושלא יהיו "עייפים" ביום ראשון - משחק לא פחות חשוב לדעתי.
    מגרלשווילי נתן היום את המשחק הטוב שלו בעבר, הווה, עתיד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    דקל ואנדרסון היו פשוט נהדרים. ההצבה של אנדרסון בתור בלם הפתיעה אותי, אבל הוא נתן משחק אדיר בתור בלם. גם חרזי היה טוב היום.
    קולאוטי לא חד, מסודי נפלא במחצית הראשונה.. פשוט נפלא. חבל שהתעייף בשנייה. בוקולי היה די חלש היום אם לאמר את האמת, אבל משחק ההקרבה שלו השכיח את האי דיוק והאי חדות. קטן היה מצויין. במחצית הראשונה הוא היה כל כך מסוכן וכיוון את משחק ההתקפה של חיפה... במחצית השניה הוא תרם פחות בהתקפה(כמו כל הקבוצה), אבל פשוט היה בכל מקום. ענק! דירסאו וסואן המשיכו לעשות עבודה אדירה במרכז השדה. סופסוף מצאנו נוסחא מנצחת בקישור.

בדבר אחד אתם יכולים להיות בטוחים - 'לאן' מפוצצים עכשיו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    בהצלחה להפועל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/2/07
  14. Gustavo Boccoli Member

מצויין, פשוט מצויין. כל היום אני אומר 0-0, לא רוצה יותר מזה, רק תנו לי 0-0 ואת ההכרעה נעביר לבלומפילד. כמה אני שמח.

עכשיו לכדורגל: משחק מצויין של הקבוצה, כולם תפקדו טוב (אפילו מגרשווילי!!), רוני לוי הכין את הקבוצה פשוט בצורה ענקית והרוסים לא ידעו מה לעשות מול המכונה הירוקה. הרבה לחץ, הגנה טובה, מרכז שדה חזק ויציב, פשוט משחק טקטי מצויין של הקבוצה והכנה מצויינת של רוני לוי. עבאס סואן קנה את מקומו בקבוצה. בקושי משחק העונה, אבל אחרי המשחק הטוב בשבת, והמשחק המצויין היום, מגיע לשחקן הזה לשחק, ואני מקווה שיפתח נגד מכבי ת''א ביום ראשון. קטן נלחם, הנהיג והיה מצויין, מסודי היה אדיר, המשחק הטוב ביותר שלו לדעתי, לפחות ממה שאני זוכר, מגרשווילי פשוט היה גדול. סגר בהגנה בצורה אדירה, לא עשה שטויות בכלל וכשהיה צריך עזר בהתקפה. חרזי, כמו חרזי, כרגיל נותן את הנשמה. משחק מצויין גם שלו. אנדרסון ודקל היו טובים ויציבים, ההגנה הייתה טובה וצ'סק''א לא הצליחו להגיע להרבה מצבים. ההתקפה הייתה בסדר, היו מצבים שהיו צריכים להסתיים בשער, קולאוטי קצת מפוקס מכניס פה לפחות שער אחד. אבל לא נורא, לא ניהיה חזירים, עוד 8 ימים, יום חמישי, בלומפילד, צ'סק''א הולכים לקבל בראש (הלוואי!!).

15. MHFC Member

חחחח אני עדיין לא מעכל את זה שסיימנו ב-0-0.
    אין לי הרבה מה להגיד על המשחק היום.
    אבל מה שכן יש לי להגיד, פשוט מדהים, איזה משחק נהדר של כל השחקנים, משחק הגנתי מושלם. מגיעות הרבה מחמאות לרוני לוי שהכין בצורה מצוינת את הקבוצה למשחק, וראינו את התוצאות, איך שמכבי חיפה משחקת מסודר ויודעת מה לעשות.
    לא היית אופטימי כל-כך לקראת המשחק היום, אבל השגנו את התיקו, ועכשיו לעייני 15000 ירוקים בבלומפילד, נצטרך גם לנצח, ואני מקווה מאדו שנעשה זאת.