דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. XabiAlonso Member

מלאדה בולסלאב נראית כמו קבוצה סימפטית מאוד,אבל אני אתמוך בהפועל ת"א בכל מקרה.

אז יאללה הפועל!

* ומה עושה ראול בהפועל ת"א בתמונה האחרונה ש- Raulito הביא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/12/06
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין את הנהלת הפועל.

הם רוצים איצטדיון מלא ויש להם מחירים שכאילו קבוצה מהדרג השלישי-שני באה לשחק פה

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כמו שדור ציין טל חן התלונן על סחרחורות באימון המסכם וסיכוייו לשחק לא גבוהים. זה משבש את התוכניות של שום לפתוח עם 3 בקישור האחורי וכנראה באדיר יוסת לאחור ודגו יפתח בהרכב, או ורמוט.

4. burning soil Member

תשכחו מזה שבלומפילד יהיה מלא מחר, זה פשוט מטורף לשלם כל כך הרבה כסף לכרטיס בודד

לא יודע הרכבים וכל זה, אבל הבועל צריכים להמשיך ולשמור על הבית, ז"א שהפסד לא מתקבל
    כמובן. לדעתי אם המגרש היה מלא הסיכוי לנצחון היו גבוה מאוד. מה שבטוח זה שהצ'כים
    לא הולכים להיות הנגרים מאוקראינה, אני לא ראיתי אותם, אבל קבוצה שהדיחה את מארסיי
    לא יכולה להיות רעה, ולא לשכוח את ליברץ' שהדיחה את בית"ר בעונה שעברה.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת? אני בכלל לא מכיר את הקבוצה הצ'כית, ככה שקשה להעריך איך המשחק הזה עלול להסתיים. מה שאני בטוח בו, זה שאני מסכים לגמרי עם יצחק שום: כשהפועל תל אביב משחקת טוב, היא יכולה לנצח כל קבוצה ברמות הללו. אם סלים טועמה, ברוך דגו, אליניב ברדה וזיטו אוגבונה ידעו לעשות את הלחץ הכל כך טוב שלהם כבר במחצית המגרש של הצ'כים ויזכו בכדורים, הפועל תל אביב תהיה חזק בתמונת המשחק. אני לא רוצה להגיד סתם דברים על ההגנה שהציב יצחק שום, כי יכול להיות שזה יתברר כמהלך גאוני שלו.

זאת לא עוד תמונה שהוא הביא, זאת החתימה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/06
  6. בית"רי מלידה Member

בהצלחה להבועל - כמו לכל קבוצה ישראלית במפעל אירופי.

וגם שיתעייפו ככה טוב טוב לקראת יום ראשון... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Spanish Weapon Member

מלאדה בלי הסקורר שלה ,הפועל ת"א בפורמה טובה , אין הרבה ציפיות - סה"כ להוציא תיקו בבית מקבוצה בלי ניסיון אירופי שעוד לא ניצחה העונה באירופה בחוץ.

הפסד = בושה וחרפה.

בהצלחה להפועל

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/12/06
  8. XabiAlonso Member

לא התכוונתי לחתימה שלו. תמונה מעל החתימה שלו, ישנו שחקן שדומה דימיון מפתיע מאוד לראול. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

9. LFC ROCKS Member

גאבור הלמאי בתמונה מצחיקה.
    איזה גבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. IsraeliSoccer Member

מלאדה קבוצה חזקה מאוד,
    אני חושב שהיה להם משחק נגד הקבוצה העירונית לא מזמן,
    שמעתי שהם ניצחו.
    יהיה קשה מאוד להפועל ת"א,
    אבל העובדה שתיקו יכול לספק,תעזור מאוד,
    אני מקווה ששום יהיה חכם ולא יפתח עם הרכב הגנתי למטרות תיקו.
    אחרי הכול ההגנה הכי טובה היא התקפה.

11. Raulito Madridista

אני כבר עכשיו ממש במתח לקראת המשחק, אסור לשחקנים לפשל ולעשות במכנסיים. יש לי מחר מבחן ואני לא יכול ללכת למשחק ומאוד חבל,
    אבל אני אתמוך בקבוצה מהבית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . הניהול השיווקי של הפועל במשחק הזה הוא ביזיון, מה הם לא למדו מהמשחק נגד בוקרשט שלא באו מספיק אוהדים בגלל המחירים? רק הקבוצה הפסידה מזה שיש כאלו שלא מוכנים לשלם את המחירים.
    אני מקווה מאוד שהכל יילך חלק וננצח, לא רוצה לחשוב על מקרה שניהיה בפיגור. אני לא יגיד"מזל" שטל חן נפצע, אבל לפחות שום לא ייעלה עם הרכב הגנתי, הפועל לא יודעת להגן, בטח שלא לעשות בונקר, הניצחון על כפר סבא היה פוקס, יכולת חלשה של השחקנים של אוחנה.
    הכי חשוב זה לבוא במטרה להבקיע, אבל לא להוריד רגל מהדוושה לשנייה אפילו, לבוא עם מוטיבציה ולא כמו בדרבי לזלזל, חייבים להיות ראשונים לכל כדור.
    http://red-fans.com/article_pics/large/h_vs_nazrat12.Xxx
    אבוקסיס. אחד משחקני המפתח שלי להערב.

12. לא מצאתי כינוי Member

אם הפועל לא עולה היום היא יכולה לסגור את הבאסטה, פשוט בושה אם היא לא תעלה נגד יריבה שנחותה ממנה בהרבה. שום כרגיל פותח עם באדיר כבלם, שזה הזוי לחלוטין, בעוד שיש לו את יוסי ביטון שהגיע מהפועל ירושלים בתור בלם שהוא עדיף עליו, למרות שהוא בלם בינוני. ההחלטה עם בונדר שהוא עשה היא מצויינת, יותר גרוע מתומר חליבה אין. הימור שלי? הפועל מנצחת 2-0.

שיהיה בהצלחה למאלדה :aaa021: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

13. Raulito Madridista

שום לא יכול לעלות את יוסי ביטון בהרכב הראשון כי זו עבירה על חוקי אופ"א. יוסי ביטון לא נרשם בתחילת העונה ברשימת השחקנים של הפועל ת"א למשחקי גביע אופ"א ולכן הוא לא יכול להיות משולב. יכול להיות שהיה צריך לפתוח עם אנטבי כבלם אולי, אבל אני רוצה להאמין שבאדיר ייעשה עבודה טובה, חבל רק שהוא ייחסר בקישור האחורי ולא יהיה מישהו שיידחוף קדימה.

אם אתה מחכה להפסד של הפועל אז אין לי מה להגיד לך, אתה צריך לרצות שהישראליות יצליחו, לא רק בגלל שהם מייצגים את המדינה ואת התחרותיות משאירים לליגה, אלא כיוון ששורה של הישגים בפן האירופי והצלחות, תעלה את מספר הקבוצות שיישחקו באירופה בטורנירים, או לפחות לא תוריד את המספר הקיים. ההישג של הפועל מעונת 02\2001 אמור להימחק בתום העונה אם אני לא טועה והפועל חייבת להצליח גם בקשר לדירוג.

ואני לא הייתי בונה על זה שהפועל תשמור על שער נקי, אנחנו חייבים לתת גול כי אנחנו בטוח נקבל, כל משחקי הליגה השנה ספגנו פרט ל2:
    מכבי חיפה בבית(הפתעה ששמרנו על רשת נקי) והפועל פ"ת בחוץ.

* בעיתון מעריב אומרים שגילי ורמוט משחק ובעיתון ידיעות אומרים שברוך דגו, אני מאוד מאוד מקווה שוורמוט יעלה בהרכב, הוא השחקן הכי יצירתי שלנו.

14. לא מצאתי כינוי Member

בתחילת העונה? אפשר לרשום שחקן לפני כל סיבוב חדש בגביע אופ"א. ואם אני לא טועה, יוסי ביטון היה כבר בהפועל לפני תחילת סיבוב שלב הבתים.
    לגבי החלק השני, הקבוצה היחידה שמייצגת אותי היא בית"ר ירושלים ונבחרת ישראל. אם קבוצות כמו מכבי חיפה, מכבי תל-אביב וכו' יצליחו באירופה זה לא יהיה איכפת לי בגרוש אבל אני גם לא יעודד אותם או ייצא מגדרי, פשוט יפגין חוסר התעניינות מובהקת. לגבי הפועל? יפסידו, אני יהיה שמח. ינצחו? תמיד יש את השלב הבא שאתם תיפלו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Raulito Madridista

טוב, בסדר, אבל אני אומר לך שזו עובדה שיוסי ביטון לא רשום, לא משנה אם הפועל טמבלים או לא, הוא לא יכול לשחק ושום לא יכול להשתמש בו, לכן באדיר בלם.

דבר שני, אני שמח שבית"ר מייצגת אותך בכבוד בגביע אופ"א, באמת, ההישגים שלכם בשנים האחרונות זה משהו, משהו. אני בטוח שהיית רוצה שבית"ר תתחלף עם הפועל ותיהיה באופ"א בעמדה טובה מאוד, ואינשאללה הפועל תנצח היום ועולה שלב.

בנוסף, לכולם ברור שללא העומס הרב של גביע אופ"א על הפועל ת"א ומכבי חיפה, הקרב על האליפות היה הרבה יותר רציני ואני בספק אם בית"ר ירושלים הייתה במקום הראשון.