דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. BugSniper Member

רשמתי שלדעתי ויסלה קראקוב, שנמצאת כרגע בדבוקת הצמרת בפולין, תעלה על חשבון פיינורד למרות שהפסידה בשני מחזוריה הראשונים, והנה: פיינורד מובסת 3:0 מול נאנסי (המשחק אמנם הופסק), וויסלה קראקוב הביסה 3:1 את פ.צ. באזל..

פ.ס.ז תנצח את פנאתינייקוס והפועל ת"א תנצח את מלאדה, במקרה שאחד הניצחונות יהיה מעל שער אז הפועל ת"א תעפיל מהמקום הראשון ותוכל לפגוש את ויסלה קראקוב. ההגרלה הכי קלה שיש. אולי רק מלבד זוולטה ורגאם.

נערך לאחרונה ב: ‏1/12/06
  2. MHFC Member

זה קשור.
    כי אם בית"ר הייתה משחקת בצורה שמכבי חיפה שיחקה והייתה משיגה תיקו, היית כמובן מתלהב מהעלייה והיית אומר שזהו משחק גדול וכו'..מכבי חיפה במחצית השנייה הייתה עדיפה על ליבורנו, במיוחד ב-20 הדקות האחרונות, כאשר המשחק התנהל במחצית המגרש של ליבורנו, אומנם לא הגענו למצבים כאלה גדולים במחצית השנייה, אבל עדיפים על ליבורנו היינו, למרות שהיו לה כמה הזמדנויות מאוד מסוכנות ליד השער של מכבי חיפה.
    במחצית הראשונה ליבורנו הייתה הרבה יותר טובה מאיתנו, למרות שהגענו ל-3-4 מצבים של שער בטוח ולא ניצלנו אותן וחבל.

ליבורנו הרבה יותר טובה מאיתנו?
    זה רק מראה כמה שהקנאה שלך גורמת לך להיות עיוור בכל מה שקשור.

3. -=Messi=- Member

אמרתי שזה לא משחק גדול? אמרתי שהם שיחקו טוב יותר מליבורנו אבל להשוות אחת את השנייה זה לא מציאותי.
    בינתיים ליבורנו משחקת בליגה האיטלקית והיא מקום רביעי שם אם אני לא טועה, בזמן שחיפה מקום שמיני בליגה הקטנה שלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/12/06
  4. sagigol Member

ככל הנראה גוסטבו בוקולי יחמיץ את המשחק הראשון בשלב הבתים השני
    עקב צבירת צהובים

5. הרצליה Member

שלב בתים שני? זה לא נוקאוט עכשיו?

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הוא לא.
    הצהוב שלו מליברפול נמחק כי זה בליגת האלופות.

7. sagigol Member

הוא כן

מתוך כתבת סיקור המשחק מהאתר הרשמי של מכבי חיפה

http://maccabi-haifafc.walla.co.il/ts.cgi?...pt=item&id=7014

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טוב.. במעריב כתב שהוא לא. שחיפה יבדקו. (גל עידכן בדיוק מה קרה בדיון של חיפה)

9. משוגע בירוק Member

א. הצהוב מול ליברפול לא נמחק כי פשוט לא היה צהוב כזה....
    ב. בוקולי קיבל צהוב מול רינג'רס ומול ליבורנו...
    ג. לפי מיטב ידיעתי משלב הבתים סופרים 3 צהובים כדי שהשחקן לא יש/חק במשחק שאחרי ולכן גוסטבו יוכל לשחק...

10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

:aaarofl: קודם כל אמיליה ככה לא אומרים ואחר כך הוא יכול לדבר על מערכות העיכול של האירופאים,חוצפן.

תמונות מהיציעים במשחק

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל ת"א- מלאדה בולסלאב
    http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/59869.Xxx- http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/88134.Xxx

מחר בערב יגיע רגע האמת של האדומים, משחק בית מול קבוצה צ'כית, שכמובן אסור לזלזל בה, אבל תיקו יספיק להפועל ת"א כדי להבטיח את העלייה ולא משנה כרגע מאיזה מקום.
    הבעיה היא שלמלאדה נותר גם נותר סיכוי לעלות לשלב הבא ולמעשה היא תלויה בעצמה, ניצחון של מלאדה והיא בסיבוב הבא ואז הפועל ת"א בצרות.
    מלאדה ממוקמת במקום הרביעי בליגה הצ'כית, בדומה להפועל ת"א כאן בליגה שלנו, הליגות די שוות ברמתן כך שמי אנחנו שנזלזל בקבוצה כזו. מלאדה נחתה היום בארץ ללא החלוץ המצטיין שלה ומלך שערי הליגה הצ'כית, לוקוש פצ'קה, אבל נשמע שהצ'כים מלאי ביטחון בקשר לסיכויהם לנצח בבלומפילד ולעלות לשלב הבא. מאמנה של הצ'כים הוא דושאן אוהרין ג'וניור, שאימן במכבי חיפה. אוהרין התייחס להפועל ת"א ואמר שיש להם הגנה חלשה לכן הוא די אופטימי לגבי סיכוי קבוצתו לנצח, הצ'כים גם לא מתביישים להגיד שהניצחון של הפועל ת"א היה רק בזכות יכולת חלשה של שוער פאריס, מה שאולי נכון אבל זה לא משהו שרצוי להגיד לפני משחק מכריע. הדברים האלו של הצ'כים מלמדים שאולי דווקא הם מזלזלים משהו בהפועל ת"א ודי בטוחים בניצחונם מחר. מלאדה עד כה עם 2 תוצאות תיקו והפסד. במשחק הפתיחה שלה היא הפסידה בבית לפאנאתנייקוס 1-0, אחר כך הוציאה תיקו 1-1 בבוקארשט נגד ראפיד ובמשחק האחרון היא נפרדה בבית בתיקו 0-0 נגד פאריס סן ז'רמן.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/962877/IMG_2703_wa.Xxx
    אבוקסיס באימון המסכם, מצב רוח טוב

בהפועל ת"א מצב הרוח יחסית טוב אחרי שניצחו בליגה בשבת ומקווים בוולפסון שזה האות ליציאה מהמשבר. הפועל ת"א מגיעה למשחק אחרי שידעה תהפוכות בבית הזה. אחרי התיקו בבית נגד הרומנים היה נראה שהסיכויים של הפועל להעפיל קטנו ביותר אבל אחרי הסנסציה בפארק דה פראנס יתהפכו היוצרות והפועל מגיעה למצב שאבוי ואבוי לה אם לא תשכיל לעשות את המוטל עליה ולעלות לשלב הבא.
    יצחק שום די שיבח את הצ'כים והתחיל לדבר על ההישגים שלהם, בקיצור בעיניי זה להכין את הקרקע למקרה של פאשלה, אני לא אוהב את הדיבורים האלו, תן כבוד מינימלי, תגיד קבוצה טובה וזהו. שום התחיל לדבר על הנבחרת הצ'כית שעולה לכל טורניר גדול.. כאילו צ'כיה מתבססת על שחקני מלאדה. אני מאוד מקווה וסומך על שום שהוא ידע להעמיד את הקבוצה בצורה הטובה ביותר, הצ'כים באים לנצח והפועל צפויה לעבוד קשה. יצחק שום יודע שתיקו טוב לו, לכן הוא אולי יעלה עם הרכב די הגנתי כאשר שי אבוטבול, יוסי אבוקסיס וואליד באדיר כולם יפתחו בהרכב וישחקו במרכז המגרש האחורי. מין מערך שעלה קשטן נגד קרואטיה. באדיר ואנטבי סובלים מפציעות קלות אבל נראה שזה לא ימנע מהם מלשחק. דני בונדר הצעיר מועדף בהרכב על פני תומר חליבה, צעד מתבקש, כמו גם המשך הקרדיט שמקבל אוגבונה על חשבונו של יוליץ' החלש.

אם כן, אם יש הגדרה למשחק על כל הקופה, זה המשחק הזה, הפועל לא רוצה לאכזב את הקהל שכן יבוא למרות המחירים הגבוהים, במטרה להמשיך את העונה האירופית גם בתחילת שנת 2007.

הרכב משוער הפועל ת"א
    שביט אלימלך, דני בונדר, חאבייר פאהס, טל חן, יגאל אנטבי, וואליד באדיר, שי אבוטבול, יוסי אבוקסיס, סלים טועמה, אליניב ברדה וזיטו אוגבונה

מכבי חיפה לא תשחק במחזור הזה אבל 2 משחקים ישוחקו בבית שלה, אוקזר תארח את ליבורנו וריינג'רס תארח את פרטיזן בלגראד. העניין פשוט, אם אוקזר מנצחת היא עוברת חיפה, אם לא מכבי חיפה תעלה מהמקום השני. יש לחיפה גם סיכוי קטנטן לסיים ראשונה אבל זה יקרה רק אם פרטיזן תנצח בסקוטלנד בהפרש של יותר משני שערים.

*בקשה קטנה.
    כל הספקולציות והדיבורים על ההגרלה לא כאן. אחרי המשחק יפתח דיון מיוחד להגרלה ושם נדבר על כל הקשור לנושא.
    תודה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/06
  12. Arsenali Member

לדעתי מלאדה מנצחים פה , הפועל קבוצה אפורה לדעתי שאין בה בכלום.
    מלאדה ניצחו את מארסיי , אני חושב שהם יכולים גם לעשות את זה להפועל..
    יאללה מלאדה!

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אלוהים ישמור איזו הגנה נוראית. דני בונדר? איתו אתה עולה למשחק הכל כל חשוב הזה, מר שום? טל חן בינוני, יגאל אנטבי כבר שנתיים לא מספק את הסחורה, ופאאס בדיחה. יום לא גדול של שביט אלימלך, והפועל בצרות.
    דווקא החלק ההתקפי מרשים, אוגבונה אמנם אפס אבל מתאים למשחקים גדולים, וברדה תמיד מתעלה במשחקים מהסוג הזה. רביעיית הקישור נראית טוב-שמח לא לראות שם את ברוך דגו, ועוד יותר שמח כן לראות שם את שי אבוטבול. אם יהיו צרות, יש את האס ורמוט על הספסל-באספקט הזה אני לא מודאג. שימו לב: הרכב עם תשעה ישראלים ושני זרים בלבד. נחמד לראות.

14. Raulito Madridista

אחד המשחקים החשובים ביותר של המועדון האדום שלנו בשנים האחרונות, אני מקווה מאוד שננצח ונעלה לשלב הבא, אני יהיה פחות מרוצה מתיקו אבל באמת שלא יהיה לי כל-כך חשוב, העיקר לעלות לשלב הבא בגביע אופ"א ולעשות היסטוריה. אם כל זה שהפועל מנסים לפאר את הקבוצה היריבה, קבוצה שעברה את מארסיי הצרפתית, שום דבר פחות מניצחון לעיני הקהל הביתי בבלומפילד לא ייתקבל, שום תירוץ לא ייתקבל אם לא נעמוד במשימה.
    אני לא כל-כך מרוצה מההרכב. דווקא מדני בונדר אני מרוצה. קאריק(שם?), אני בטוח שאתה לא מעדיף את תומר חליבה העגלה באגף ימין, נגד בני יהודה בונדר היה בסדר גמור, נגד בוקרשט אולי הוא היה בינוני אבל אני מאמין בו ושום לא נותן לו סתם מקום בהרכב. לעומר פרץ אולי אין ניסיון, הוא גם לא מרים כמו אנטבי, אבל הוא נתן משחק מעולה בשבת, כך שלא אתאכזב אם הוא יישחק במקום אנטבי שלא מספק את הסחורה מספיק זמן. טל חן לא יישחק כך לפי אתר Sport5, כך שאני מניח שבאדיר יירד לעמדת הבלם, וההגנה תלויה בפאסס, חבל, וואליד היה טוב מאוד בקישור בדרבי הקטן, זה משנה את כל תמונת ההרבה, לא נשחק אז עם שלושה שחקנים במרכז המגרש. אני מקווה שאוגבונה יחמיץ כמה שפחות ויבקיע שער גם אם זה בטעות, זה משחק מאוד חשוב ואין מקום להחמצות שלו. מקווה שטועמה יהיה מרוכז למרות השמועות הרבות שרוצים אותו, שלא יילך לרומניה זו טעות לדעתי. אני חושב שיש מקום לעלות את וורמוט בספסל, חבל מאוד, הוא שחקן מאוד מאוד יצירתי ואני מאמין שאם הוא ייקבל את הצ'אנס הוא יינצח.
    חשובה מאוד היכולת של אבוקסיס שנח בשבוע שעבר, צריכים את הלחימה שלו, יוסי שחקן גדול. מקווה שאלימלך יהיה ביום טוב והוא יהיה מפוקס, כי עם ההגנה הבינונית שלנו בטוח שהצ'כים יגיעו למצבים.
    מחזיק אצבעות לקראת המשחק, אסור לפשל, יאללה הפועל!

http://www.ynet.co.il/PicServer/130202/174765/a_s.Xxx

http://www.red-fans.com/gershon_shavit.Xxx

http://www.red-fans.com/gershon_celeb.Xxx

http://www.ultrashapoel.com/images/history/domb_m.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/06
  15. LFC ROCKS Member

אני כוסס ציפורניים כל כך, ליד הכיסא מול המחשב יש ערימה של ציפורניים מרוב כסיסות.
    אני כל כך במתח.... לא יכול לישון, וכנראה גם לא אישן.
    מאור פרץ חייב לפתוח. אין שום ספק. שני בלמים טובים כמו טל חן וחאבייר פאהס מספיקים, נקווה שדני בונדר יקבל את ביצי השור שהיו לו מול דומז'אלה... ונקווה לטוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    מלאדה מסוכנת מאוד. כבר בהתחלה אמרתי שיהיה קשה מאוד נגדם... ניצחו את מארסיי, כך שהכל יכול להיות...

יאללה הפועל מלחמה!!!!!!!!
    ותזכרו - גם אם נפסיד תמיד נהיה איתך, תמיד נאהב אותך. לא משנה מה שיקרה
    {העתקתי את מילות השיר אבל לא נורא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx}