דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. בית"רי מלידה Member

הפריוויו הכי רציני והכי מושקע שאני ראיתי פה - כל הכבוד!

לעניין המשחק: הרבה תלוי ביכולת המנטלית של חיפה לשחק מול קהל עויין במיוחד.

בהצלחה לחיפה!

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואוו. באמת חובה לקרוא את הכל, זה ממש מעניין. זה נראה ארוך, אבל כשמתחילים לקרוא, ממש נשאבים לתוך זה.

מחכה למכבי חיפה משחק קשה, בזה אין ספק בכלל. זה חכם ונכון מבחינת הצוות המקצועי של מכבי חיפה להצהיר שהם משחקים על תוצאה, אבל אני חושב שאם המשחק יתפתח לכיוונים חיוביים מבחינת הירוקים, אז הם צריכים לשאוף לנצח את המשחק הזה.

3. Riki Member

משחק ממש לא קל, ואולי זה ישמע כהצהרה הזויה, אבל אנחנו מתחילים לתפקד חלקית במגרש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx . אני מאמינה שנביא תוצאות טובות, כמובן שאני זועקת כבר שבוע שננצח, אבל בלי ספק קריעת תחת רצינית השחקנים יצטרכו לעבור בשביל ניצחון. יש להם את זה, נקווה שנראה על המגרש.

4. Spanish Weapon Member

לירן , כל הכבוד על הסיקור, מלך אתה.

בכל אופן , המשחק היום הוא מאוד מאוד מאוד קשה ואין ספק שחיפה תגיד תודה על תוצאת תיקו שתשרת את המטרות שלה.
    ליבורנו לא פראיירים בכלל , מי שחושב שזאת קבוצה נאיבית שבגלל שאין לה ניסיון היא טרף קל , טועה ובגדול.
    הם חייבים נצחון על מנת להשאיר לעצמם סיכוי לעלייה ואני מאמין שכל האוהדים השמאלנים שלהם ינצלו את ההזדמנות שמגיעה יריבה ישראלית כדי למלא את האיצטדיון ולתת אווירה חמה.
    לשים עין בעיקר בעיקר בעיקר על כריסטיאנו לוקראלי , אני עוקב אחריו משנה שעברה והחלוץ הזה הוא פשוט מכונת שערים , הוא ינצל כל טעות קטנה של קינן/אולרה ולכן המשחק היום צריך להיות מאורגן ומסודר עם כמעט 0 טעויות.

5. -=Messi=- Member

זאת הפעם הראשונה שאני באמת מאמין שקבוצה ישראלית יכה לנצח משחק חוץ... אחרי כל התוצאות שחיפה ות"א עשו אני בהחלט יכול להאמין, בטח שעוד סיבה היא שליבורנו קבוצה קטנה בלי הפועות באירופה.
    לדעתי - המשחק תלוי בחיפה!!! אסור להם להסתגר בשום פנים ואופן... אם הם יציגו את המשחק כמו נגד אוקזר - אני מאמין שהם יוציאו נקודות! לא צריך לפחד מליבורנו...
    חיפה צריכים לשחק התקפה ויותר חשוב - לשחק חכם!
    בהצלחה חיפה!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/11/06
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שאני קורא באתרי האינטרנט, חאבייר דרסאו עלול להחמיץ את המשחק עקב פציעה. אם זה יקרה, סביר להניח שרוני לוי יעלה עם אותו הרכב שניצח את פרטיזן בלגרד.

7. גל_2 Member

אני חושב שאם רפאלוב לא פותח בהרכב זו בושה!
    לפי דעתי במשחקים המעטים שהוא שיחק הוא היה שחקן מפתח....
    בכל מקרה נקווה שחיפה תנצח ושלא יהיה בלאגן עם האוהדים של ליבורנו...

8. flash Member

אולי לירן כתב את זה בפריוויו, אבל חיפה 99% בשלב הבא גם אם תפסיד לליבורנו.
    לחיפה יש 6 נקודות ועוד משחק, לריינג'רס 7 ועוד משחק,לליבורנו אוקזר ופרטיזן יש נקודה ועוד שני משחקים. 3 עולות, זה אומר שהדרך היחידה שחיפה לא עולה זה ש2 מ3 הקבוצות עם נקודה אחת ישיגו 6 נקודות משני המשחקים שלהם. ליבורנו ואוקזר ביחד זה לא יכול להיות כי הם משחקים אחת מול השניה במחזור הבא. זה אומר שרק אם פרטיזן תנצח את שני המשחקים שלה מול אוקזר ורייג'רס, חיפה לא תעלה (וגם זה בתנאי שליבורנו תנצח את אוקזר). זה לא יקרה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/06
  9. Spanish Weapon Member

זה נכון מה שאתה אומר,אבל למיקום הסופי בבית יש חשיבות ולכן המשחק הזה חשוב.
    יש הבדל מהותי בין לסיים במקום ראשון/שלישי או מקום שני.
    מקום שני "נדפק" עם קבוצה שנפלה מהצ'מפיונס , ככה שכדאי לנסות ולסיים במקום הראשון.

10. MHFC Member

כל הכבוד למי שהיה שותף להכנת הפריויו המדהים הזה, ישר כח.
    אותי מעניין איך מכבי חיפה תגיע למשחק הזה, אותה מכבי חיפה הרדומה במחצית הראשונה מול מכבי ת"א, או אותה מכבי חיפה ששיחקה מול רטיזן בלגרד ביום חמישי.
    גם אם נפסיד את המשחק הזה, זה לא נורא, כי הסיכוים לעלות לשלב הבא עדיין יישארו, נקודה תבטיח לנו את העלייה ומזה אנחנו יכולים להיות מרוצים, כי להשיג נקודה זה אפשרי, ניצחון על ליבורנו בביתה זה כמעט ולא אפשרי,בגלל שהיא קבוצה מאוד ביתית.

המערך שרוני לוי מציב הוא בסדר גמור, למרות שהייתי מעדיף את רפאלוב על פני מסודי המאכזב.
    במשחק הזה צריך להחזיק בכדור,לא להסתגר יותר מדי ולא לבנות על משחק הגנתי בלבד ופה ושם מתפרצות, אנחנו צריכים לא לפחד ולתקוף אותם גם, וכמו שכבר אמרתי להחזיק בכדור ולא לאבד אותו, אחרת השליטה של ליבורנו יכולה להוביל אותם לשערים.
    ההתקפה שלנו תהיה חייבת לנצל כל הזמדנות והזדמנות שהיא תקבל, כי אחרת המושג "מי שלא כובש- סופג", יכול לחזור כמו מול הפועל פ"ת, ביתר ירושלים וכו'...
    ההגנה היום תצטרך להיות במיטבה, לליבורנו יש את הכוכב הענק שלה- לוקארלי שכבש במחזור האחרון בתיקו 2-2 של ליבורנו עם רגי'נה ובמאזנו כרגע 4 שערים (מלך השערים של הקבוצה).
    לפי מה שקראתי צפוים להיות כ-300 אוהדים ירוקים באיצטדיון.

שיהיה בהצלחה ושנבטיח את העלייה...

11. לא מצאתי כינוי Member

פריוויו ענק, פשוט מהנה ומעניין.
    לעניין המשחק עצמו, לדעתי חיפה הולכת להפסיד מהסיבה שהיא פשוט תיפול מהרגליים. קבוצה ישראלית משחקת 3 משחקים כאלו בשישה ימים? לא נראה לי. אם רוני לוי היה קצת חכם, והיה עולה עם מגרשוילי או משומר מול מכבי על חשבון קייסי או חרזי שהיו זוכים למנוחה, אולי הייתי מאמין שחיפה תוכל להוציא מכאן משהו. אבל חוץ מקולואטי ורפאלוב, ששיחקו רק 20 דקות בערך מול מכבי וזכו למנוחה אני בטוח שחיפה תהיה באפיסת כוחות. הימור על תוצאה? 4-0 או 4-1 ליבורנו.

12. flash Member

בטח שיש חשיבות למשחק (האמת שפחות גדולה מהמשחקים הקודמים), אמרתי שחיפה עולה כמעט בוודאות גם אם תפסיד היום.
    לגבי ההבדל בין המקומות, מקום ראשון יותר טוב משני בוודאות (מקום ראשון מקבל מקום שלישי בבית אחר בגביע אופ"א מן הסתם?), אבל מקום שני לא נקרא להדפק לעומת מקום שלישי... קבוצות כמו פארמה פנאתניקוס טוטנהאם סביליה אספניול וניוקאסל (כנראה הם יסיימו בראשות הבתים באופ"א) טובות יותר מרוב הקבוצות שינשרו מהצ'מפיונס.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

סופית: חאבייר דירסאו לא ישחק מול ליבורנו. ככל הנראה, יעלה ההרכב שעלה מול פרטיזן בלגרד.

14. a.m Member

חבל שהוא לא משחק, אבל עכשיו ליאור ישחק, בוקולי באמצע ליד אנדרסון, נהדר

15. בית"רי מלידה Member

נהדר אני מקווה שתגיד בסוף, אחרי שהלוואי ותנצחו.

אם אני הייתי אוהד חיפה, הייתי מאוד חושש מחסרונו של חבייאר דירסאו.