דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. -=Messi=- Member

הנה כל אלה שיודעים לדבר אחרי המשחק יוצאים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

2. פול סקולס Member

פשוא הורג אותי כל התגובות באתר ONE של "אוהדי" בית"ר שלא מבינים שכל הצלחה של ישראליות בהאירופה עוזרת גם להם..

בכל אופן, ערב אדיר!!!

את המשחק של הפועל ת"א לא ראיתי, אבל חיפה, במיוחד במחצית הראשונה, שחקה ביעילות מרשימה, ולמרות שהיו קרובים לקבל גול כתוצאה מנאיביות- כיאה לקבוצה ישראלית, רק מחמאות!!

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל שיחקה רע. נכון. אז?

זה ממש ממש ממש לא מעניין אף אחד. אף אחד גם לא יתעסק בזה. הפועל חזרה עם ניצחון גדול, נגד קבוצה עם מוניטין ברמה גבוהה את אף אחד לא מעניינת העובדה שהפועל שיחקה רע... הפועל כבשה 4 שערים... בחוץ, בצרפת זה מספיק לכולם ואף אחד לא יתעסק באמת ברמת הכדורגל.

4. צ'וצ'ו קמביאסו Member

מצבה של הפועל באמת מצויין עם במשחק רע הם כובשים 4 שערים, באמת לא היה משחק גדול אבל הם כבשו 4 בצרפת בפאריז לא יאמן.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ד"א אני חשבתי שחיפה לא משחקת במחזור הקרוב אבל ראיתי עכשיו בעיתון שהיא משחק כבר השבוע ביום רביעי מול ליבורנו בחוץ.

6. Igi Member

כן, שמתם לב שלפני/אחרי כל משחק של חיפה באירופה, יש לה משחק גדול בליגה?
    לפחות אחרי ליבורנו יש להם מנוחה של חודשיים(?), במידה ויעלו לשלב הבא.

7. משוגע בירוק Member

3 חודשים.... השלב הבא הוא באמצע פברואר...

ושימו לב ללוח המשחקים בצמד המשחקים בשלב הבא אם וכאשר ובעזרת ה' מכבי חיפה תעלה זה יראה ככה:

1. משחק חוץ נגד הפועל פ"ת בשבת
    2. משחק בגביע אופ"א ברביעי/חמישי
    3. משחק נגד מכבי תל אביב בבית בראשון
    4. משחק בגביע אופ"א ברביעי/חמישי

מזכיר למישהו משהו?

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/06
  8. Raulito Madridista

תודה לך הפועל!!!!!!!!!

http://images.one.co.il/images/d/gg114573.Xxx

http://images.one.co.il/images/d/gg114574.Xxx

http://images.one.co.il/images/d/gg114572.Xxx

http://images.one.co.il/images/d/gg114571.Xxx

http://i2.one.co.il/images/packages/1246/imageBrowser/IMG_9208.Xxx

http://i2.one.co.il/images/packages/1246/imageBrowser/IMG_9315.Xxx

http://i2.one.co.il/images/packages/1246/imageBrowser/IMG_9562.Xxx

משחק מדהים של הקבוצה האדומה שלי, מי היה מאמין שננצח בפאריז בצורה כזו משכנעת, לא משנה באיזה כושר פאריס סן זרמן, היא קבוצה עדיפה על הפועל, ללנצח בצרפת זה קשה בכלל, אבל לצרפתים לא הולך נגדינו בזמן האחרון ושימשיך ככה. באמת שלא האמנתי לפני המשחק שדווקא משחק חוץ כזה קשה ננצח, שהפסדנו נקודות בבית כמו אידיוטים נגד בוקרשט, טיפשות. הפועל פתחה את המשחק מעולה, צמד שערים אדיר של סלים טועמה, שבהחלט נתן את משחקו הטוב בקריירה, לא סתם הוא קיבל 10 בעיתון, שני שערים ושני בישולים. הפועל שיחקה כדורגל התקפי מאוד. אבל, היה ברור שהפועל לא תשלוט לאורך הרבה זמן, הצרפתים השתלטו על המגרש ואיימו. היה מרגיז לראות את הצמד שהקבוצה ספגה תוך רבע שעה, שערים קלים מדיי ומבזים, חליבה אידיוט ואנטבי לא יוצא להגבהות אף פעם! פאאס עשה שטות אדירה בהתחלה, מסכים עם האמירה של שגיא כהן. כאשר נדב יעקובי אמר:"אולי הוא עוד מתלבט אם להישאר בהפועל או לא", שגיא כהן השיב לו:" אולי, אבל אם אפשר שיעשה טובה וייתלבט אחרי המשחק". השער של באדיר הגיע בטיימינג מושלם, הוא ווינר השחקן הזה, לא משנה כמה טעויות הוא יעשה בהגנה הוא ייתקן, לא גול ראשון שלו בקרן וגם לא אחרון.
    השער האחרון של הפועל היה אדיר, כדורגל מעולה כמו בתחילת העונה בניגוד לשני המשחקים בליגה. להבקיע בפאריס 4 שערים זה לא דבר קל בכלל ואני בספק אם עוד יעשו דברים כאלה. שום חייב לשחק עם ורמוט בהרכב, דגו לטעמי לא מספיק טוב להרכב עדיין, אנחנו יכולים להיות עוד יותר טובים. לאחר סנסציה כזו חייבים לנצח את הצ'כים בבית, אני מקווה להיות בבלומפילד. תודה לך הפועל! איזו שימחה!
    בגדול אין ציונים הפעם, אבל טועמה - 10!!!

תגובות של האדומים לאחר הניצחון המדהים שלהם

* חבל מאוד על מה שקרה עם האוהדים אחרי המשחק, מיותר, אוהדי פאריס סן זרמן לא יכולים להתנהג ככה למרות התסכול הרב על הקבוצה שלהם.

9. MHFC Member

איזה שמחה, איזה כיף שוב פעם להנות ממכבי חיפה באירופה מה שלא קרה כבר הרבה זמן, איזה התרגשות לפני המשחק, הקהל שמפוצץ את בלומפילד בירוק והשחקנים שמעניקים ניצחון יקר שמגדיל את סיכוינו לעבור לשלב הבא.

אני לא ארחיב יותר מדי, אבל אני מילה על השחקנים שמאוד בלטו אתמול; המון הספידו את אנדרסון, התקשורת האוהדים, אבל ממחזור למחזור הוא משתפר ומראה שיש לו מה להציע, אתמול חוץ מהשער שלו, הוא תרם בהתקפה, עשה את העבודה בהגנה, לדעתי אף המצטיין שלנו אמש. רפאלוב שקיבל קרדיט בהרכב, סיפק את הסחורה, כל נגיעה שלו- תענוג, הוא עשה חיים קשים להגנה של פרטיזן, הבעיה שקצת מפריעה לי היא הקבלת ההחלטות שלו, הם לבעוט או למסור, הוא צריך עוד להשתפר מהבחינה הזו. בוקולי חזר לעמדה שבה הוא התחיל את הקריירה בארץ בהפועל רמת- גן, קשר אחורי, וכן הוא היה נהדר בעמדה הזו, פחות בלט בהתקפה כמו שבדרך כלל אנו רואים אותו, אבל בהקתפות המעבר ידעה להעביר את הכדור מהר, ברגע שהוא מאבד את הכדור הוא מיד מתקן אותו, זה שחקן נשמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

הפועל ת"א הפתיעה אותי ובגדול, אז נכון שפ.ס.ז בתקופה נוראית בליגה (למרות שהיא כבר כמה שנים ככה), נפועל ת"א נתנה לה 4 בראש ועוד בצרפת!! סלים טועמה עם משחק ענק, שכולל 2 שערים ובישול לאליניב ברדה. הניצחון הזה החייה את הפועל ת"א וסיכוייה לעלות לשלב הבא קיימים.
    באמת לא הבנתי מה היה בדיוק עם האוהד של פ.ס.ז שנורה למוות על ידי שוטר.

מי יתן וננצח גם את מכבי ת"א בלומפילד ביום ראשון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/11/06
  10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שהיה אתמול בבלומפילד שוב חווה אווירה אירופאית. כל הארגון, הקהל, המגרש, האווירה, המשחק, הכל היה נהדר, אני ממליץ לכל אוהבי ושונאי מכבי חיפה לראות ב-V5 של ערוץ הספורט את התוכנית של יציע העיתונות אתמול ולשמוע מה אמר שלמה שרף (זה בתחילת התוכנית ממש, תעשו מאמץ), באמת שלא הסכמתי ככה עם שלמה בכל השנים שבהן אני עוקב אחרי הכדורגל הישראלי, גם בהתרשמות שלו מהמסביב וגם מהניתוח המקצועי המדויק של מה טוב ומה פחות טוב במכבי חיפה.
    אגב, המשקיף מטעם אופ"א ציין את הארגון גם הוא לטובה בסקירה שלו.

נכון שיש תרחיש אחד שבו אנחנו לא עולים, אבל קשה לי להאמין שהוא יתקיים, אפילו לא הייתי עולה בהרכב החזק בשבוע הבא נגד ליבורנו בגלל עומס המשחקים, יותר חשוב עכשיו להתרכז בליגה, אין לנו חודשיים בלי אירופה אלא שלושה (במידה ואנחנו מעפילים כמובן) אחרי ליבורנו.

לגבי הפועל ת"א, בהחלט מגיע פירגון גדול. לא ראיתי את המשחק כך שלא יכול לקבוע אם 'התרנגול העיוור תפס גרגר', אם PSG סמרטוטים או משהו אחר, כי בכל זאת בלי לדעת נגד מי הפועל ת"א במחזור הקרוב, אני מניח שהיא לא תכבוש 4 שערים שוב. חסר להם שהם לא מנצחים את מלאדה ועולים לשלב הבא (אפילו מהמקום השני), שתי ישראליות שבעמדה מצויינת להגעה ל-32 האחרונות של אופ"א זה הישג, הניצחונות האלה מכניסים כסף לקבוצות (40 אלף יורו לניצחון מאופ"א), מביאות ניקוד ספציפי לקבוצות ובכלל לדירוג של ישראל לקראת העונות הקרובות, והרבה גאווה עבורנו האוהדים.

11. סקה Member

מי ששאל לגבי דירוגים לקראת עונות הבאות נציגות נוספות וכו'
    הנה הסבר מצויין שחבר הביא לי דרך איזה אתר, קצת חפירה- אבל שווה מאד ונהנתי לקרוא את זה!

19 Serbia 4.833 4.500 4.250 3.250 2.125 18.958 1/ 4
    20 Austria 4.000 2.125 7.625 3.250 1.500 18.500 1/ 5
    21 Denmark 3.250 4.200 1.500 3.500 5.625 18.075 2/ 4
    ------------------------------------------------------------------
    22 Israel 5.833 2.250 3.625 1.500 4.000 17.208 2/ 4
    ------------------------------------------------------------------
    Poland 6.625 4.125 2.500 1.125 2.125 16.500 1/ 4 23

ישראל כמובן עוקפת את הפולנים אחרי שהיא השיגה נקודה ואילו הפולנים לא שיחקו במחזור הנוכחי.
    ובכלל הסיכוי של הפונים לסיים לפני ישראל השנה הוא אפסי.
    הם צריכים תיקו וניצחון בשביל לעקוף אותנו ושאנחנו לא נעשה יותר כלום.
    הסיכויים של קראקוב לעלות מהבית שלה הוא נמוך מאוד.
    היא הפסידה בשני המשחקים הראשונים שלה.
    במחזור הבא היא מארחת את באזל במשחק של להיות או לחדול.
    לבאזל 2 נקודות משלושה משחקים ואם היא לא מנצחת היא בחוץ.
    אבל גם אם תנצח במחזור האחרון היא משחקת בהולנד אצל פיינורד שבינתיים עשתה 2 תוצאות תיקו וכנראה תצטרך לנצח בשביל להבטיח עליה.
    כך שהסיכויים של הפולנים לעקוף את ישראל השנה קלושים למדי.
    לגבי הדנים העסק טיפה מסובך.
    נראה שהכל הלך לנו היום גם במקומות שבכלל לא היינו נוכחים.
    אם זה השיוויון של ריינג'רס בדקה ה83 נגד אוקזר שעזר מאוד לחיפה.
    אם זה התיקו של הרומנים והצ'כים ברומניה שעוזר מאוד להפועל תל אביב.
    ואם בדירוגים עסקינן.
    אז הקבוצה הדנית אודנסה הובילה 0-1 נגד לאנס ובדקה ה87 הצרפתים משווים ומשאירים את הדנים רק עם רבע נקודה והכי חשוב מורידים משמעותית את סיכוייהם לעלות שלב.
    נראה שיש לנו הרבה עסקים עם הצרפתים היום ובכולם אנחנו יוצאים מרוצים.
    אודנסה כרגע במקום השלישי עם 4 נקודות אבל שיחקה כבר שלושה משחקים.
    ובשבוע הבא היא יוצאת למשחק קשה נגד אוססונה.
    אוססונה כרגע רק עם נקודה ואם היא תנצח היא תשתווה לאודנסה עם 4 נקודות כאשר במחזור האחרון אוססונה משחקת בפארמה ואז נקודה בודדה תספיק לה לחלוף על פני הדנים ולעלות שלב.
    מה גם שפארמה כבר הבטיחה היום את העליה שלה כך שהם לא בדיוק ירקו דם בשביל למנוע מהספרדים תוצאת תיקו.
    אגב אם אוססונה תנצח ב3 שערים הבדל גם הפסד בשער באיטליה ישאיר אותם במקום השלישי לפני הדנים.
    קשה אבל אפשרי.
    לגבי הדנית השנייה קופנהאגן אז מצבה לא מזהיר אחרי ההפסד 1-3 לבנפיקה.
    היא צריכה נס בשביל לעלות למקום השלישי ומשם לרדת לאופ"א.
    היא צריכה להביס את סלטיק ושמנצ'סטר תביס את בנפיקה.
    הפרש השערים של קופנהאגן הוא 5- ושל בנפיקה הוא 1+
    נראה שהשער האחרון של בנפיקה אתמול היה משמעותי.
    ההבדל בין 4- ל0 הוא לבין מה שיש עכשיו הוא משמעותי מאוד.
    במקרה כזה 0-2 של קופנאגן ו0-3 של מנצ'סטר היה מספיק.
    עכשיו קונהאגן צריכה 0-3 על סלטיק ו0-4 של מנצ'סטר על בנפיקה.
    מכיוון שתסריט כזה לא אפשרי אפשר להגיד שקופנהאגן סיימה את דרכה באירופה.
    מה שכן חשוב שהם לא ינצחו במשחק האחרון את סלטיק.
    סלטיק אומנם הבטיחו את העליה אבל המקום הראשון חשוב מאוד ואני בטוח שהם ילחמו לנצח בדנמרק.
    אם ניקח תסריט ריאלי בו קופנהאגן מסיימת בתיקו נגד סלטיק.
    ואודנסה מפסידה לאוססונה אבל אוססונה מפסידה בפארמה ואודנסה עולה מהמקום השלישי בבית.
    ובשלב הבא פוגשת ראש בית קבוצה קשה מאוד והיא מפסידה בחוץ וסוחטת תיקו בבית.
    אז הדנים יעשו בערך חצי נקודה עד סוף השנה ויעלו ל18.575 שזה כרגע כמעט נקודה וחצי מישראל.
    ואם נמשיך בתסריט הריאלי אז נגיד שחיפה תוציא תיקו בליבורנו(אני באמת מאמין שהיא מסוגלת,הראש של ליבורנו ממש לא באירופה)
    והפועל תנצח את הצ'כים אז זה כבר 0.750 שמעלה זמנית את ישראל ל17.958.
    ובוא נגיד שבשלב הבא חיפה מקבלת קבוצה סבירה ומנצחת בבית ומפסידה בחוץ ועפה מאירופה.
    והפועל מקבלת קבוצה קשה,עושה תיקו בבית ומפסידה בחוץ.
    זה עוד 0.750 וישראל עולה ל18.708 ועוקפת במעט את הדנים ומסיימת במקום ה21 המבורך.
    אגב במאזן הנקודות הזה ישראל יכולה לעקוף גם את האוסטרים במידה ואלה(אוסטריה וינה) מפסידים את 2 המשחקים שנותרו להם בשלב הבתים של אופ"א(בבית נגד ספרטה פראג ובחוץ נגד אספניות).
    בתסריט האופטימי ישראל עוקפת גם את אוסטריה וגם את סרביה(שלהם נשארה רק פרטיזן בלגרד שכנראה לא תעלה מהבית הזה)
    בתסריט המאוד אופטימי(לפחות קבוצה אחת בשמינית) ישראל עוקפת גם את נורווגיה(19.725) ואז אני חושב שזה כבר משמעותי בנוגע לאיזה סיבובים מתחילים את אופ"א והאלופות.
    בתסריט המאוד מאוד אופטימי(לפחות קבוצה אחת בשמינית ואחת ברבע הגמר עם כמה נצחונות חוץ בדרך) ישראל עוקפת את שוויץ(23.650) שלה יש 2 קבוצות בשלב הבתים(באזל וגראסהופרס) אבל שתייהן עם רגל וחצי בחוץ.
    בתסריט הכי אופטימי שיש(קבוצה אחת ברבע ואחת בחצי או בגמר עם הרבה מאוד נצחונות) ישראל יכולה להילחם על המקום ה15(2 קבוצות במוקדמות האלופות עוד שנתיים) עם 16) צ'כיה(24.575) (3 קבוצות עדיין פעילות) 15)בולגריה(24.582) (קבוצה אחת עדיין פעילה) 14)יוון(24.831) (3 קבוצות עדיין פעילות) 13)טורקיה(24.841) (3 קבוצות עדיין פעילות)
    אבל זה כבר באמת חלומות רטובים וורודים למאמינים בני מאמינים.
    קודם נראה שחיפה ותל אביב עולות מהבתים שלהן ומקבלות הגרלה סבירה ורק אז נדבר על הטופ 20.
    בכל מקרה מה שחשוב שעוד לא עבדה תקוותנו לסיים במקום ה21 והכל פתוח.
    רק נקווה שהפועל לא יפשלו נגד הצ'כים ואולי נקווה שחיפה תגנוב איזה ניצחון או תיקו באיטליה.

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

סקה סחטיין על הסיקור אני רק לא הבנתי שני דברים - אם אנחנו אכן מקום 22, אפשר לשכוח משתי נציגות עוד הרבה זמן כי שתי נציגות באלופות זה ממקום 15 ומעלה. דבר שני זה שאני לא רואה שלקחו בחשבון שהניקוד של חיפה מעונת 02/03 בעצם עדיין נכלל בדירוג הזה (העמודה הראשונה), וצריך לקחת בחשבון שנאבד את כל זה בסוף העונה.

אה עוד משהו, לא כל ניצחון שווה אותו דבר, ככה שאני לא סגור עד כמה הכל תופס בעצם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

וגם - הטבלה לא מעודכנת לאירועי אתמול אני מניח?

13. סקה Member

הניקוד של חיפה נכלל בחישוב העונה וגם בטבלה זה מופיע 5.35 משהו כזה
    והטבלה מעודכנת לאירועי אמש, עד כה יש לנו 4 נק העונה

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך רק 4?

15. burning soil Member

טוב,הישגים יפים לקבוצות הישראליות אתמול. נראה לי שהקבוצות שלנו למדו לעשות התאמות
    מול הקבוצות מאירופה ועכשיו אפשר להתמודד איתן שווה בשווה אם לא יותר, לעומת מה שהיה
    בשנים הקודמות. לדעתי אם ההשתפרות תימשך תוך כמה שנים תהיה קבוצה ישראלית קבועה
    בליגת האלופות.

עכשיו לגבי אוהדי פ.ס.ז, סך הכל מה ציפו בהבועל, שהם יקבלו מהם פרחים? גם האוהד
    שנהרג ע"י המשטרע, מדובר במקרה די שכיח באירופה ובכלל בעולם, כמה רעש עשו מזה
    בארץ...