דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ברנינג סויל ראיתי פה הודעה שלך שאתה מחזיר את אוהדי הפועל ת"א לחורים אחרי ה- 2-2... אין לי שום צד בעניין אני לא אוהד הפועל אבל באמת מגיע לך- http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx

ערב ענק לישראליות, פשוט מדהים.
    מכבי חיפה עשתה את המוטל עליה וניצחה בבית.. עכשיו נשאר לראות מה יקרה במחזור הבא שחיפה אם אני לא טועה נחה בו וחיפה בכל מקרה עם רגל וחצי בשלב הבא, באמת הישג יוצא מן הכלל. ובאמת בלי שום קשר לשער שלו, אנדרסון כבר לפני כמה שבועות התחיל את ההתעוררות שלו ונראה באמת יותר טוב, הרבה יותר טוב מאשר בתחילת העונה, זה מאוד חשוב לחיפה, חשוב שיהיה לו ביטחון.

בקשר להפועל ת"א.... סנסציה אדירה, באמת הישג מדהים ליצחק שום שממשיך לעשות חיים באירופה. הפועל ת"א נגד כל הסיכויים חוזרת הביתה עם ניצחון ענק, הכי גדול בשנים האחרונות ופתאום גם הפועל נמצאת עם רגל וחצי בשלב הבא... להפועל נותר משחק אחד, בבית נגד מלדה משהו, בבית, קבוצה החלשה בבית, קבוצה שהפועל חייבת חייבת לנצח ואז הפועל תהיה בשלב הבא. סלים טועמה סוף סוף מראה קמצוץ מסלים טועמה הישן והטוב, טועמה מתחילת העונה לא הראה עשירית מהפוטנציאל שלו וככה הפועל ת"א צריכה אותו. יש בו כישרון שאם הוא יראה אותו הפועל ת"א תהיה הרבה יותר. 2 שערים, 2 בישולים.. מה עוד צריך לבקש.

שאפו לישראליות.

2. סקה Member

אחרי הערב הגדול הזה , אפשר לקבל תמונה לגבי נציגות שלנו עונה הבאה באירופה.? אנחנו חוזרים לקבל 2 במוק' הצמפיונס?

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש עוד זמן, איבדנו הרבה נקודות בשנתיים האחרונות כי נמחקו ההישגים של חיפה והפועל באלופות ובאופ"א, חוץ מזה שמדינות כמו בולגריה ורמוניה צברו המון נקודות בזמן האחרון, אני מאמין שיש עוד מרחק מסויים אבל ברור שאם שתי הקבוצות יעברו שלב ואולי אפילו מעבר לזה, יש סיכוי להתקרב לגבול.

4. גיא_פ Member

וגם אם נגיד כבר עכשיוו הקבוצות הישראליות צברו מספיק נקודות , והן לא , העלייה במספר הנציגות בצ'מפיונס תיהיה בעונה שאחרי הבאה , לפחות .

5. a.m Member

ישראל - הסיוט הגדול של צרפת, 3 מ-3 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    נצחון ענק של הפועל, בהחלט לא האמנתי שהפועל מסוגלת לעשות את זה...

איזו אווירה הייתה בבלומפילד, פשוט עידוד נהדר, משחק טוב שלנו, באנו להוציא ניצחון ועשינו את זה, משחק נהדר של אנדרסון (עוד רצו לזרוק אותו, אני בטוח שזה ישתנה עכשיו...), רפאלוב במשחק פנטסטי, הוכיח שהוא ראוי לחולצת ההרכב, בוקולי שוב מראה כמה הוא שחקן נשמה, כמה הוא חשוב לנו, משחק טוב מאוד שלו, דוידוביץ' הציל אותנו המון פעמים, משחק טוב שלנו

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מצטער להרוס מעט את הלך הרוחות בדיון. אם תגידו שאני פסימיסט רואה שחורות, אז תגידו.

הפועל שיחקה רע.

הפועל שיחקה רע, הפועל נראתה רע, הפועל פחדה לצאת קדימה, ההגנה של הפועל חלשה עד לא קיימת, חבייר פאאס ממשיך להיראות כמו בדיחה עצובה, באדיר ממשיך לשחק כבלם ולא-מי-יודע-מה-מצליח, שלושת שחקני הקו הקדמי של הפועל, ברדה, דגו ואוגבונה, לא הורגשו, ושום מעט התמהמה וחיכה יותר מדי זמו עם החילופים.
    טועמה באמת היה גדול, אבל המשחק היה משחק חלש ביותר בין שתי קבוצות בינוניות ומטה.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד להפועל ת"א ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    השחקנים שחקו אתמול כמו גברים,אחד אחד והביאו כבוד לכדורגל הישראלי.
    אני לא הולך להגיד כמה שטועמה היה גדול,ואיזה שער של ברדה..כל השחקנים היו גדולים אתמול ונתנו הצגה !
    שרק ימשיכו ככה.
    גם למכבי חיפה מגיעות המחמאות על הניצחון החשוב הז,אומנם רק אחד אםס על פרטיזן אבל עדיין ניצחון שמקרב אותם לעלייה.
    איזה ערב ענק היה לקבוצות הישראליות אתמול,שרק ירבו !

8. בית"רי מלידה Member

אני רק מקווה שאוהדי הבועל יצאו משם בשלום:

צרפתים עם חרא!

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בזה אין שום ספק , שום חייב לחזק את הקבוצה שלו .
    פאהס ממשיך להיות גרוע , עדיף להפועל לשלוח אותו חזרה לארגנטינה , באדיר גם עשה קצת שטויות אבל היה סביר .
    רק אבוקסיס נראה על המגרש אתמול , כל השאר פחדו ואיך שקיבלו את הכדור או סתם רצו לאגף או שניסו להפטר ממנו כמה שיותר.

זה ררק מראה לנו עד כמה פ.ס.ז גרועים.

10. ERIC_CANTONA Member

ערב ענק לכדורגל הישראלי פשוט כל הכבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

כרגע ישראל במקום ה18 בדירוג אחרי בולגריה אני מקווה שאחרי שנה כזאת אנחנו נעבור אותם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

My Webpagehttp://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/crank2006.html

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/06
  11. מיכל3 Member

כ"כ פחדתי מהמשחק אתמול, שתהיה איזושהי שאננות מצד החיפאים מאחר ופרטיזן נחשבת לקבוצה הפחות
    חזקה משלוש הקבוצות. בדבר אחד צדקתי-הכל היה תלוי בנו והנצחון היה קשה מאוד.
    רפאלוב הפתיע אותי לטובה, במחצית הראשונה הוא התחיל מצויין את המשחק ואחרי זה קצת נעלם\איבד
    כדורים אבל בכל זאת עשה את התפקיד שלו בצורה טובה. אולארה סופסוף הראה את היכולת של אולארה
    שהכרנו עונה שעברה, נותר לי לקוות רק שזה ימשיך כך. בוקולי-מה אפשר להגיד על השחקן הנפלא הזה?
    הייתי בטוחה שבתפקיד הזה הוא פחות יבלוט במשחק ולא יציג את היכולת הרגילה שלו. טעיתי בגדול, היה
    מס' 1 על המגרש ועשה עבודה נפלאה בהגנה ובהתקפה, פשוט שחקן נשמה.
    עכשיו נותר רק משחק אחד מול ליבורנו ואני מקווה מאוד שנוכל לצאת משם בתיקו, ליבורנו קבוצה ביתית
    מאוד וקשה ואני מקווה שעד יום רביעי השחקנים יעמדו בכלל על הרגליים, אחרי שהם יעברו 3 משחקים ב-6
    ימים!

וכמובן מגיעה מילה טובה להפועל, שאפו. משחק ענק של טועמה, כמו שאומרים-משחק חייו. נקווה שהם
    ינצחו בבית את הקבוצה הצ'כית (מה שמם?) ויעלו לשלב הבא.

12. -=Messi=- Member

אם להגיד את האמת - אחרי שפאולטה השווה חשבתי שפאריס הולכים לתת להפועל בראש עם איזה 5 חתיכות... אבל הם קיבלו בראש בסוף.. ! הפועל עוד פעם הראתה שיש לה מזל גדול ואופי ענק! נקווה שזה יהיה הפוך בליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

ישראל VS צרפת -
    במוקדמות צרפת עשו איתנו 2 תיקואים!
    בצעירה עשינו איתם תיקו וניצחון שלנו!
    כאן ניצחנו את אוקזר ואת סן-ז'רמן!
    צרפתים, מה קרה?!
    ואומרים שהכדורגל שלנו בירידה...
    מי שאומר את זה פשוט מראה עד כמה שהוא לא יודע על מה הוא מדבר.
    שאפו להפועל! (למרות שזה קשה לי..)
    ושאפו לחיפה!
    שנה הבאה אני מאמין שהשיראליות יצליחו יותר! ב"ה! ושנמשיך ככה...
    ותגידו, זה נכון מה שאמרו לי שפאריס עשתה בכוונה כדי להעיף את המאמן שלה??
    אבל את מי זה מעניין?!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/11/06
  13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשבוע שכל קבוצות הכדורסל שלנו נכשלו בנפעלים אירופאיים, דווקא הכדורגל הוא זה שהביא נחת לצופי הספורט במדינת ישראל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

מכבי חיפה שיחקה טוב. מלכתחילה אני ידעתי שהחסרון של חאבייר דירסאו לא ישפיע כל כך, כיוון שמי שמחליף אותו זה גוסטבו בוקולי, שהוא המניה הכי בטוחה שיש היום בליגה. לפני המשחק שמעתי שהסרבים הרבה יותר טובים ממכבי חיפה ובמשחק נוכחתי לדעת שזה לא נכון. הם תקפו, רק כאשר מכבי חיפה הורידה הילוך. רוב המשחק היה תלוי במכבי חיפה.
    אני יודע שאני שוב פעם חוזר על עצמי, אבל אני פשוט חייב. מי היה השחקן מספר אחד על המגרש? חאבייר אנדרסון. הוא שיחק בתפקיד של חאבייר דרסאו ושיחק בצורה מושלמת, שהוכיחה את צדקתי והראתה שהוא גדול על חאבייר דרסאו בעשרות מונים, אמנם קצת בהגנה, אבל המון בהתקפה.
    מי שהכי פחות הורגש היום במשחק, הוא רוברטו קולאוטי. הפעמים היחידות שהוא נגע בכדור, היו כאשר הוא יצא מהרחבה כדי לקבל את הכדור ליד דגל הקרן, אבל שם הוא לא עוזר למכבי חיפה, כיוון שכאשר הוא יוצא, הוא משאיר את הרחבה עקרה משחקן ירוק.
    מרוב השמחה, אף אחד לא ציין שניר דוידוביץ' היום נתן את המשחק הכי רע שלו מתחילת העונה. היו לו השמטות שגרמו ללב שלי ליפול לתחתונים ואני לא אוהד את מכבי חיפה.
    ליאור רפאלוב היה לא רע בכלל. היו לו פה ושם איבודים מיותרים ומסירות לא מדויקות, אבל היו לו גם כמה מהלכים יפים. מבחינתי, הוא קנה אותי בהתחלה, כשראיתי שהוא עולה למשחק עם הרבה בטחון. כשאני רואה שחקן צעיר שלא נופל ממעמדים גדולים, אני יודע שיום אחד הוא יהיה גדול. ליאור רפאלוב בדרך להיות שחקן מוביל, לדעתי כבר בעונה הבאה.
    דקל קינן היום היה טוב, אם כי היו לו כמה טעויות שיכלו להיות משמעותיות עבור מכבי חיפה, למזלו, היה לצידו את רפאל אולארה, שנתן את משחק חייו. יחד הם החזיקו בצורה מרשימה מאוד את מרכז ההגנה של מכבי חיפה.
    מכבי חיפה קרובה מאוד לשלב הבא, אסור שהיא תמעד מול ליבורנו, היא צריכה להוציא משם לפחות נקודה.

הפועל תל אביב שיחקה מצוין מבחינה התקפית ורע מאוד מבחינה הגנתית. למזלה, ההימור שלה עם כדורגל התקפי הצליח ואין נצחון מתוק מזה. רוב הזמן היא הותקפה על ידי פריז סן ז'רמן, אבל היא ידעה לצאת להתקפות מתפרצות קטלניות שהרתיעו את הצרפתים בחלק לא קטן של המשחק. השחקנים ידעו לנצל את האין הגנה של הצרפתים ומשלוש וחצי הזדמנויות, הם הבקיעו ארבעה שערים.
    זיטו אוגבונה אמנם לא הבקיע, אבל היה לו משחק פשוט ענק. הוא החזיק את כל הקו האחורי של הצרפתים על הגב שלו ורדף אחריהם כמו שחתול רודף אחרי עכברים. מבחינה התקפית אולי הוא לא מתאים לרמות האלה, אבל מבחינה הגנתית, הוא מטריד הגנות מהרמה הגבוהה ביותר שיש.
    אליניב ברדה היה מצוין. אני לא חושב שבמחצית הראשונה הוא שיחק רע, הוא פשוט שיחק רחוק מדי מהרחבה. במחצית השנייה זה השתנה וראינו את אליניב ברדה האמיתי. החזקת הכדור שלו נתנה להגנה של הפועל הזדמנות לקחת הרבה אויר בהגנה וגם לא מעט פעמים הוא הצליח לעשות פעולות התקפיות יפות מאוד.
    סלים טועמה היה אדיר. היכולת שלו להוציא התקפה מתפרצת מהירה ומדוייקת היא מדהימה. ועם שחקנים מהירים כמו זיטו אוגבונה, ברוך דגו ואליניב ברדה, יש לו גם למי למסור כשהוא מוציא את אותן התקפות מתפרצות. אתמול הוא לא עשה כמעט אף טעות.
    הדבר שעליו הפועל תל אביב צריכה בעיקר להסתכל עליו במשחק אתמול, זה ההגנה, שהייתה אתמול לא משהו במיוחד. רוב הזמן היא סבלה מחוסר שקט ושחקנים העיפו את הכדור סתם.
    הפועל תל אביב גם כן קרובה מאוד לשלב הבא, אבל היא חייבת לנצח במחזור הבא מול צאלדה בולסלב.

14. אלי מתחן Member

האמת היה לי ברור לפני המשחקים ששתי הישראליות ינצחו.

15. סקה Member

''גו קול'' - לפחות זכית בווינר אם ידעת בוודאות שננצח?
    ''קנטונה'' - הטבלה שנתת מעודכנת ל2005/06, נכון להיום אנחנו מקום 22 בכלל

והנה ניתוח של סיכויים לראת הישורת האחרונה בבתים שלנו:
    חיפה, במצב של הפסד, הדרך היחידה בה חיפה לא תמשיך הלאה היא בתרחיש הבא:
    - פרטיזן בלגרד מנצחת בבית את אוקזר, ואח"כ בחוץ את ריינג'רס, שהמשחק עבורם הוא לפרוטוקול בלבד.
    - אחרי הניצחון הביתי על חיפה, ליוורנו גם מנצחת בחוץ את אוקזר, שמצידה כבר איבדה סיכוי לעלות. (אם המשחק בין אוקזר ופרטיזן מסתיים בתיקו, הירוקים עולים בכל מקרה).

הפועל:
    ניצחון ביתי על מלאדה יעלה את האדומים לשלב הבא, תיקו יקרב אותם מאוד וגם הפסד בשער אחד יכול להעלות אותם לשלב הבא.

במקרה של תיקו, הכל תלוי בראפיד בוקרשט:
    -אם הרומנים יפסידו ביוון לפנתינאייקוס, האדומים בשלב הבא.
    -אם ראפיד תוציא 3 נקודות מול פאו ופ.ס.ז' תסיים בתיקו אצל מלאדה, אז רק ניצחון צרפתי ביותר מ-3 שערים בחוץ ביוון תמנע מהאדומים מקום בשלב הבא.
    -אם ראפיד תפתיע באתונה ופ.ס.ז' תנצח גם במלאדה וגם בבית את פאו, אז האדומים בחוץ.
    -נצחונות של ראפיד ומלאדה (ביותר מ-2) במחזור הבא, והפועל בחוץ.

במקרה של הפסד, כובד המשקל עובר לפנתינאייקוס:
    -פאו מנצחת את ראפיד ופ.ס.ז', תיקו בין פ.ס.ז' למלאדה, הפועל בשלב הבא.
    -פאו מנצחת את ראפיד ופ.ס.ז', הצרפתים מנצחים בפחות מ-3 שערים את מאלדה (שמנצחת את האדומים רק בהפרש של שער אחד). הפועל בשלב הבא.
    -בכל סיטאוציה אחרת, האדומים בחוץ.

נקלח מNRG