דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. IsraeliSoccer Member

ליבורנו היא לדעתי החלשה

2. מיכל3 Member

לא הבנתי מה התלונות על מגרלשווילי, להפתעתי הוא היה דווקא בסדר אתמול.
    מי שאיכזב אותי אתמול זה קטן, לא עשה כלום במשחק חוץ ממסירות לא מדוייקות ואיבודי כדור. בכלל יש
    לקטן נטייה לשחק בינוני למדי באירופה, חוץ מהמשחק נגד ליטקס שהרבה בזכותו עלינו, אבל זהו.
    ואני מסכימה עם כל מי שהאשים את רוני לוי, חילופים כ"כ טפשיים..למה לעזאזל להוציא בדקה 60 את
    השחקן הכי טוב על המגרש? איזה צעד מפגר. גם החילוף של מסודי לא היה מובן בכלל, הוא גם היה בין
    הטובים בחיפה.
    למרות התוצאה, אני אופטימית בגלל איך שחיפה נראתה אתמול ויכלנו לפחות לצאת עם תיקו, אבל מה לעשות
    שיש שופט "סקוטי" שנותן לריינג'רס שני פנדלים שלא נבראו. בכל מקרה, משחק הבא נגד פרטיזן בבית
    אני מאמינה שאם חיפה מנצחת ומוציאה תיקו בליבורנו, היא עולה.

3. IsraeliSoccer Member

סטטיסטית אם היא תוציא ניצחון בבית ותיקו מול ליבורנו היא עולה,
    לא הבנתי אני הייתי אם כבר מכניס את מליקסון וארביטמן במקום קולאוטי וקטן,
    רוני לוי הוציא את שחקני ההתקפה החזקים שלו וזה חבל,
    מה שעוד לא הבנתי מה היה הרעיון של החילוף ההגנתי?
    בדקה 85 להכניס מגן ימני במקום מגן ימני כשמובילים עליך 1:0 זה פשוט להראות כאילו הוא עושה חילופים,
    סביר להניח שעם קפיטניס לא היה שורק לשני הפנדלים שלא קרו,חיפה הייתי יוצאת עם שוויון,למה?
    כי אחרי הגול השני הם לא שיחקו ולא ניסו לעשות 2:1 הם רק רצו שייגמר מצד שני אם היה 1:0 הם היו נלחמים עד השריקה.
    מה עוד למשל,עבאס סואן לדעתי היה צריך להיכנס,נכון שהמפתח היה צריך להיות כדורי עומק,אבל זה לא הלך,האפשרות השנייה היא בעיטות מרחוק,כמו שבטח ראיתם השחקים הסקטוים או יותר נכון בקבוצה הסקוטים גדולים וחזקים,עבאס סואן מאוד אגרסיבי לעומת שאר שחקני חיפה והוא היה יכול לעזור גם הגנתית וגם התקפית לדעתי הוא היה ראוי לקבל דקות.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע שזה לא נשמע הגיוני,אבל מה לעשות שחיפה מפגרים,כל עוד היה 1-0 במחצית הראשונה חיפה
    לא שיחקו ולא עשו כלום,דווקא אחרי הגול השני חיפה נתנו 7-8 דקות טובות מאוד[לא יודע אם זה בגלל
    שריינג'רס הסתגרו או בזכות חיפה] והגיעו למצבים היחידים שלהם במחצית השנייה[הבעיטה של מליקסון].

עוד משהו שקצת מדאיג אותי זה מליקסון,נראה לי שרוני לוי עושה/מעצב אותו להיות שחקן מחליף,זה טוב
    כרגע לחיפה אבל ממש לא טוב למליקסון,עד עכשיו כל פעם שהוא נכנס כמחליף הוא נתן משחקים טובים
    ובמשחק היחיד שהוא פתח הוא שיחק גרוע,אני מקווה שיש לו כושר בכלל לשחק טוב 90 דקות כי הוא רגיל
    לשחק אצלנו במקרה הטוב 17 דקות.

5. לא מצאתי כינוי Member

נכון, ומכבי חיפה מורכבת משחקני בית עם נשמה שמשחקים למען הסמל וכסף לא מעניין אותם בכלל, לא?

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחח עצוב אבל נכון,למרות שהורדנו את המינון[לא בהרבה] אחרי עזיבת זנדברג ובנאדו.

7. IsraeliSoccer Member

אין מה לעשות קשה למצוא שחקנים בליגה הבכירה שמשחקים בשביל הנשמה ולא בשביל הכסף.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרשימה שאני מצאתי עד עכשיו כוללת את מאלדיני,בילי קוסטה קורטה,נימני ודל פיירו-אתם מוזמנים להוסיף
    אם אתם זוכרים עוד איזה קדוש או שניים שפיספסתי.

9. MHFC Member

למכבי חיפה יש שחקנים שמשחקים בשביל הסמל ונותנים את הנשמה למועדון כבר שנים רבות., אומנם יש גם שחקנים שמשחקים בשביל הכסף וכך זה בכל קבוצה וקבוצה.
    הנה רק חלק מהשחקנים שהם ראויים להערכה: יניב קטן, דוידוביץ, אלון חרזי, קייסי, תוסיף לכך שיש עוד שחקני בית, (רפאלוב, בן בסט, קינן, אלמדון), אומנם הם לא הוכיחו שהם ראויים להערכה כמו לאחרים.
    אולי מכבי חיפה הייתה פעם הכסף הגדול, אבל שחקני בית תמיד היו לה, שחקנים שמשחקים למען הכסף.

לעומת בית"ר ירושלים שפעם היו לה סמלים, שחקנים שמשחקים בשביל הסמל ועכשיו? גרשון, זנדברג, בנאדו, פרננדז, בן יוסף, אפק, גפני, תמוז, אלו רק חלק מהשחקנים שהגיעו בשביל כסף.לבית"ר אין אף שחקן בית, אומנם יש את אמסלם וקורנפיין שעוד נחשבים לסמלים אצלכם, אבל חוץ מהם לא.שקלאר וגאיידמק לא שמים בכלל על העבר של בית"ר, "הקבוצה של המדינה", אם כבר הדולר של המדינה.

אגב זיו גם חרזי הוא סמל, אני לא מבין אותכם למה אתם בכלל לא מחשיבים אותו לסמל? השחקן נותן את הנשמה למכבי חיפה יותר מעשור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/11/06
  10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחכתי...אל תהרוג אותי..חרזי כרגע הוא הסמל היחידי בחיפה

אני לא מאמין ששמת את ניר ברשימה של סמלים,שחכת כנראה מה היה לפני כמה חודשים?הוא היה מוכר
    אותנו תמורת המחיר הנכון-שלא אמור להיות יותר מדי גבוה,כנ"ל לגבי קייסי וסיפור נתניה.

קטן אם לא היה מקבל שידרוג ענקי מאוד מאוד בשכר היה גם הולך לבית"ר,אני מפנטזיה שהשחקנים
    משחקים בשביל הסמל קמתי אחרי הכאפה מבנאדו.

11. נדב מיכאלי Member

חיפה אתמול שיחקו טוב,הניעו כדור וגם הגיעו פה ושם למצבים.
    יש לשחקנים בחיפה יותר טכניקה מהרבה שחקנים בריינג'רס שחזקים פיזית בעיקר וזה אחד היתרונות הבולטים שלהם על כל קבוצה ישראלית לא משנה מי.
    כמובן שגם היתה השפעה של הקהל .
    אני בטוח שכל שחקני ואנשי בית"ר ראו את המשחק וראו את חיפה משחק טוב מול קבוצה הרבה יותר טובה ממנה (אותו דבר היה מול ליברפול) ובטוח שהם לא חשבו שיהיה להם טיול ביום ראשון.
    לחיפה יש המון חורים בהגנה (הרבה בגלל מגרשווילי).
    רק אל תצפו לטיול ביום ראשון כי זה יהיה ממש קשה.
    עדיין לחיפה יש סיכוי לא קטן לעלות לשלב הבא.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הכי חשוב שלנו הוא מול פרטיזן,ניצחון עליהם יגדיל מאוד את הסיכויים שלנו.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הדיון של משחקי יום חמישי מוזגו לדיון הראשי.

14. לא מצאתי כינוי Member

הנה רק חלק מהשחקנים שהם ראויים להערכה:
    - סמל? אולי שחקן נשמה, בטח שאי אפשר לקרוא סמל לשחקן שברגע שהוא נותן משחק אחד רע כל האוהדים בקריית אליעזר שורקים לו בוז.
    - :aaarofl: :aaarofl: אותו שחקן שהיה כבר סגור בהפועל תל-אביב(וזה לא סתם, הוא באמת היה סגור) והסיבה היחידה שהוא לא עבר הייתה ביטול ההגעה של גרנט? אותו שחקן שהאוהדים שרו לו שנה שעברה באחד המשחקים בקריית אליעזר "הבוגד מספר 1, הבוגד מספר1"? אכן, סמל ע-נ-ק!
    - כן, בטח, אותו חמדן שחודשיים אחרי שיעקב שחר החתים אותו לעוד שנתיים הלך וביחד עם בנאדו בכה להעלאה בחוזה של 20%, ממש קשור אל הסמל ואל האוהדים, אין ספק.
    כמו כן, איך שכחת לעזאזאל את הסמל הגדול שלכם אריק בנאדו? אותו שחקן "נשמה", שכל אוהדי חיפה טרחו להזכיר עד כמה הוא סמל גדול, משחק הרבה שנים במועדון וסמל ענק שנטש אותכם כל כך מהר. אכן, סמל ע-נ-ק!!

- אומנם סמל לא הייתי קורא לו סמל כי הוא עוד צעיר ויש ל והרבה מה ללמוד, אבל לפי מה שאני יודע דווקא יש לנו את עמית בן שושן, או שהוא גדל בכלל בנוער של מנפיקת הסמלים הגדולים במדינה מכבי חיפה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx. בקישור יש לנו את ברוכיאן שלא פותח בהרכב, אבל נכנס כמחליף ושנה שעברה זכה גם לקרדיט מלואיס פרננדז, יש את קורנפיין כמו שציינת, ואת אמסלם, ויש לנו את יואב זיו שסמל הוא בטח שלא, אבל שחקן שנותן את הנשמה, אוהד את הקבוצה ומקריב הכל למען הקבוצה. סמל הוא בטח שלא, שחקן נשמה? לדעתי כן.
    ואיך לעזאזאל שכחת איך שהקבוצה שלכם נראית? אתם בחלק מהמשחקים משחקים עם 6 זרים בהרכב, ככה שאני חושב שעדיף לשחק עם שחקנים שהם לא שחקני בית מאשר לשחק עם 6 זרים בהרכב(אתמול לדוגמא שיחקתם ככה, גם נגד אוקזר).

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הנציגות שלנו באירופה ישחקו את משחקם השלישי בשלב הבתים של גביע אופ"א.

מכבי חיפה- פרטיזן בלגראד

בלומפילד, 20:45

מכבי חיפה עם 3 נקודות מ-2 משחקים מול בלגרד שנמצאת עם נקודה אחת ממשחק אחד.
    מכבי חיפה נמצאת במצב טוב, את המשחק הזה בבית היא צריכה לנצח וניצחון יזניק אותה ל-6 נקודות ולמצב שיבטיח כמעט בוודאות את העלייה לשלב הנוקא אאוט הבא, בהחלט משהו שיהפוך את העונה הזאת להרבה יותר ורודה.

http://images.one.co.il/images/d/gg114432.Xxx
    שחקני חיפה מתכוננים למשחק החשוב

המכה הגדולה למכבי חיפה היא חיסרונו של חאבייר דירסאו שפצוע ויחסר מאוד לירוקים, רוני לוי מודע לחשיבות של הברזילאי אבל כמובן שזה לא יחשב לשום תירוץ. עבאס סואן שהיה אמור להחליף את דירסאו גם פצוע ולכן רוני לוי צפוי להעביר,לצידו של אנדרסון, את בוקולי לקישור האחורי מה שאומר שבכנף רוני לוי יעלה עם ככל הנראה ליאור רפאלוב כאשר גם למליקסון ולארבייטמן יש סיכוי לעלות בהרכב. במכבי חיפה לא נתנו שום אפשרות לדבר על המקרים האחרונים של אלן מסודי ורוצים שם שהשחקן יתרכז כרגע רק בכדורגל ובמשחק החשוב מחר, מה שאלן מסודי טוב יתן לחיפה תוספת כוח רצינית ביותר, מה שללא ספק חסר לקבוצה עכשיו.
    פרטיזן בלגרד חטפה בראש עונה שעברה ממכבי פ"ת והדבר האחרון שרוצים שם זה לחוות את אותו הסיפור שוב. גם פרטיזן רוצה לעלות ואחרי התוצאה המאכזבת עבורם במחזור הפתיחה, 1-1 בבית נגד ליבורנו, גם הסרבים רוצים לנצח כדי לשפר את מצבם בטבלה לקראת ההמשך.

אם כן חיפה צריכה לנצח את המשחק הזה, בבלומפילד, עם הדחיפה של הקהל זה אמור לקרות ואז העונה של חיפה תיראה אחרת לגמרי, של נוק אאוט באופ"א... זו הצלחה גדולה.

הרכב משוער של חיפה:
    ניר דוידוביץ', אדורם קייסי, רפאל אולארה, דקל קינן, אלון חרזי, חאבייר אנדרסון, גוסטבו בוקולי, ליאור רפאלוב, אלן מסודי, יניב קטן ורוברטו קולאוטי

פאריס סן ז'רמן- הפועל ת"א

פארק דה פראנס, 21:45

הפועל ת"א נמצאת במצב טיפה פחות נוח מזה של מכבי חיפה. אחרי 2 משחקים היא עם נקודה בודדת, שהגיעה אחרי תיקו מאכזב מאוד בבלומפילד נגד ראפיד בוקארשט ואם הפועל ת"א רוצה להשאיר לעצמו סיכוי ריאלי וסביר לעלות היא צריכה להימנע מהפסד לצרפתים.
    פאריס סן ז'רמן כמו הפועל ת"א גם עם נקודה אחת בלבד וגם היא השיגה את הנקודה הזאת מול הרומנים אבל זה היה בחוץ, ברומניה, וזה היה המשחק היחיד של הצרפתים עד כה במפעל. למרות פתיחת העונה האיומה, הגרועה בהיסטוריה, של סן ז'רמן אין ספק שהיא פייבוריטית ברורה ומובהקת למשחק הזה וכמובן תעלה עם מטרה ברורה לכבוש כמה שיותר מהר ולקוות לניצחון קליל. מאמן פאריס סן ז'רמן ג'יי לאקומב נמצא "תחת אש" כבר הרבה בזמן בגלל היכולת הרעה של הקבוצה וכישלון מול הפועל ת"א עלול לחרוץ את גורלו.

http://images.one.co.il/images/d/gg114461.Xxx
    יש גם אוהדים אדומים בצרפת, רוצים סנסציה

בהפועל ת"א כמובן יודעים שהפסד עלול לסתום את הגולל על כל חלום לעשות משהו בבית הזה לכן זה משחק קריטי ולמרות הקושי שבו האדומים יודעים שחייבים את הנקודות. הפועל ת"א לא נראית טוב בליגה אבל בכל זאת משיגה את הנקודות ואני בטוח שגם מחר יצחק שום קונה יכולת עלובה ו-3 נקודות.
    יוסי אבוקסיס חוזר להרכב אחרי שלא שיחק נגד נתניה בסוף השבוע ויתרום מהמנהיגות שלו שכל כך חשובה להפועל. הפועל ת"א צריכה לפתוח את המשחק באופן שקט, להוציא את ההתלהבות מהצרפתים, לעבור את העשרים דקות הראשונות בשקט ואז אפשר לחשוב על להוציא משהו משם.
    וואליד באדיר צפוי לפתוח על חשבונו של טל חן ליד חאבייר פאהס בהגנה מה שאומר ששי אבוטבול שכבש נגד נתניה ימשיך לפתוח בהרכב, בחוד יצחק שום יתן קרדיט לזיטו אוגבונה, לפחות כך נראה באימון המסכם.

הרכבים משוערים:
    הפועל ת"א: שביט אלימלך, תומר חליבה, חאבייר פאהס, וואליד באדיר, יגאל אנטבי, סלים טועמה, יוסי אבוקסיס, ברוך דגו, שי אבוטבול, אליניב ברדה וזיטו אוגבונה
    פאריס סן ז'רמן: מיקל לנדרו, סיסה, רוזנהאל, ארמאן, דרמה, רוטן, פאולו סזאר, הלבויק, מולומבו, פראו ופאולטה