דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. Raulito Madridista

הפסד היום בבית נגד בוקרשט ואנחנו לא עולים. אני חושב שנשחק טוב ונגיע למצבים ונחמיץ ברשלנות כמו תמיד, אנחנו הקבוצה שאולי מייצרת את מספר המצבים הגבוהה ביותר בליגה, אבל אנחנו כמעט ולא כובשים. אני מרוצה מאוד ששום היום עולה עם בונדר בהרכב ולא עם חליבה האפס שהורס לנו את העונה. אני בטוח שנספוג עם ההגנה שלנו, חוץ מהכללת בונדר בהרכב על חשבון חליבה האפס, ההרכב של שום על הפנים לטעמי. הכללת וואליד באדיר כבלם מסוכנת, הוא כבר גרם שני פנדלים העונה באופ"א, אני לא מבין למה טל חן לא משחק, הוא הרי יכול, הוא עשה טעות בדרבי אבל עדיין, אין משחק הגנה בלעדיו. אני לא יודע איך יישחק ה4-4-2 של הקבוצה, אבל אני חושב שדגו כ50\50 זו אופצייה מעניינת, כי הוא עושה הגנה נפלא, יותר טוב מבאדיר. אבל, דגו הוא במקור שחקן אגף, ומהאגפים לא ראיתי ממנו שום דבר בהפועל, העונה, ולא מספיק שנה שעברה. לוסיאנו דה ברונו לא שחקן אגף, לכן אני לא חושב שהוא ייתרום משהו לקבוצה, הוא איטי מדיי להיות שחקן אגף, פליימקר לא חייב להיות מהיר בשביל להיות טוב, מספיק לתת פס כמו שצריך. אוגבונה מקבל הזדמנות נדירה בהרכב ואני מקווה שהוא יינצל אותה, היה עדיף את ורמוט הטכני. הפועל חייבת לנצח, אם לא סיפור אירופה נגמר ברע, והמצב שלנו בליגה גם לא משהו, יכל להיות יותר טוב! מקווה שלא נצא פראיירים. טועמה... שייבעט לשער אם יש לו מצב!!!! יאללה הפועל, בהצלחה!!!

בקשר למשחק של מכבי חיפה: בליגה נגד הרצליה זה לא אותו דבר כמו אירופה, אני חושב שמכבי חיפה לא תפסיד היום, הגיע הזמן שהיא תצא מהמשבר שלה, למרות שקשה מאוד לשחק בסקוטלנד. מעניין אם מגרלשווילי יהרוס לחיפה באגף היום. לפי ההרכב שהבנתי, בוקולי בסוף יישחק שוב באגף ימין ולא כשחקן במרכז המגרש, כי אז מבזבזים את האיכויות שלו. ריינג'רס קבוצה עם מאמן טוב, אבל אין לה סגל מי יודע מה לפי מה שהבנתי, גם מצבה בליגה לא משהו. תיקו יהיה טוב לחיפה בגלל המגרש.

2. MHFC Member

רשמתי את זה כבר בדיון של מכבי חיפה, אבל אני ארשום את זה גם פה.
    זהו ההרכב שהייתי רוצה לראות משחק ביום חמישי מול ריינג'רס:

--------------------דוידוביץ'--------------------
    קייסי--------אולארה----------קינן-----------חרזי
    ----------------אנדרסון---דירסאו---------------
    -----מסודי------------קטן----------בוקולי-------
    -------------------קולאוטי----------------------

ההרכב שלדעתי יפתח:

---------------------דוידוביץ'---------------------
    מגרשווילי--------קינן-------חרזי------------משומר
    ----------------אנדרסון----סואן-------------------
    -------מסודי------------קטן------------בוקולי------
    ---------------------קולאוטי----------------------
    אותי מעניין אם השחקנים יבואו עם מורל גבוה למשחק ואיזה יכולתם הם יראו בגאלזגו, בליגה השחקנים לא עובדים ומכבי חיפה לא מצליחה לנצח, אז אולי לאחר התוצאות הרעות שהשגנו בליגה בשועות האחרונים, דווקא מול ריינג'רס אולי נצליח להוציא תיקו ואולי ניצחון, למרות שאני לא מאמין שזה יקרה.יניב קטן חוזר לאחר שלא שיחק מול הרצליה בשבת וראינו כמה שהוא היה חסר וזה בלט מאוד, אני מקווה שאנדרסון יפתח, בגלל שהוא קשר הגנתי, אנחנו לא צריכים את גזל למשחק הזה, בגלל שבהוא יותר התקפי ואני מעדיף לפחות במשחק הזה את אנדרסון על פני סואן בהרכב.

שיהיה בהצלחה

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

התוצאה היא רק חלק מהעניין עבור חיפה במשחק הזה. בכל מקרה היא לא צריכה לתלות יותר מדי תקוות במשחק חוץ בגלאזגו. מה שחשוב לא פחות, אם לא יותר, זה הביטחון שחיפה צריכה לשאוב מריינג'רס. גם הפסד מינימלי שבו חיפה תוכל לצאת עם ראש מורם מאייברוקס יהיה דחיפה חשובה לקראת בית"ר ולא פחות חשוב - לקראת פרטיזן. אל תשכחו שעבור הסרבים המשחק בחיפה הוא משחק החוץ היחידי בו הקבוצה באמת יכולה לצפות להוציא נק', והיא בהחלט מסוגלת לעשות את זה. הפסד חלק היום לריינג'רס וחיפה עשויה להיכנס למשבר של ממש.

לא שאכפת לי שירדו ליגה, אבל אני די צריך את הנק' לדירוג הישראליות באופ"א http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. BK-H Member

אני ממש מקווה ששתי הקבוצות ינצחו.
    לחיפה יש משחק קשה מאוד, אבל אם הם יציגו את היכולת שהם הציגו מול אוקזר ומול ליברפול זה אפשרי בהחלט.
    אני חושב שיהיו הרבה בעית אצל ההגנה בגלל שאין מגן שמאלי, הלוואי שקייסי יחזור!
    אני מחזיק אצבעות ומחכה למשחק.

5. Spanish Weapon Member

בדיוק , הרי זאת רק שאלה של "מתי" בקשר לטעות של מגרלשווילי.
    הוא מתוכנת כדי להרוס את חיפה במשחקים קשים כשחיפה מצליחה להתברג כבר במשחק.
    אני אופתע מאוד אם אני אתבדה אבל מגרלשווילי כבר מזמן היה צריך למצוא את מקומו מחוץ לחיפה,נקווה שהוא לא יהרוס להם היום.

6. Melixon 15 Member

הרחקות בליגה תופסות לגבי טורנירים אירופאיים? טל חן לא משחק בגלל הסיבה הזאת או שיש סיבה אחרת?

7. shikaka15 Member

תגידו לי מזה הבושה הזאת 4000 אוהדים בבלומפיד זה זוועה זה לא נתפס כמה שהאוהדים של הפועל כאלה עלובים רקובים 4000 אוהדים אני מתבייש שככה הם באו לייצג את ישראל והקבוצה שלהם

8. ReL Member

הם לא מייצגים את ישראל :aaaprot:

9. Melixon 15 Member

למה חליבה לא משחק ובמקומו בונדר הנוב הזה משחק?

10. Raulito Madridista

פתיחת משחק על הפנים של הקבוצה למרות ההיתרון, לא היינו במגרש פרט ל10 דקות של סיום המחצית למרות שני השערים. דגו לא יכול לעשות עבודה נטו של קשר אחורי, אבוקסיס לא יכל ללחוץ מספר שחקנים, ההרכב ששום העלה לא היה טוב. שער יפה כבשנו, כל הכבוד לזיטו שמצדיק את מקומו בהרכב, טועמה המגביהה כדורים הטוב ביותר בארץ. השער שלנו היה מיותר, מזל נאחס של באדיר, אבל נסלח לו. איזה גול הוא דפק מהקרן, תפסו אותו בחולצה אבל הוא שחקן חזק, איזה טיל הוא שיגר עם הראש, שני גולים של הפועל עם הראש שזה עוצמה של בעיטת פגז מה שנקרא. אני לא בטוח שההרכב הזה יכול לסחוב עד הסיום, אני לא יודע מי צריך לצאת, אבל אבוטבול צריך להיכנס, או באדיר לקישור וטל חן להגנה. בונדר פתח את המשחק חלש אך התאושש ושיחק טוב יותר. חליבה על הספסל וטוב שכך. חשבתי בהתחלה שמעמד של אופ"א גדול עליו אבל גיליתי שלא. שיפור במשחק שלנו בחלק האחרון, הפועל צריכה לשחק כדורגל פשוט עם מסירות ולא חייבים לחפש את המסובך, להניע את הכדור מהר ולא לאבד כדורים בחצי שלנו. דה ברונו מנהל טוב את המשחק, אני אוהב את המסירות שלו. לא ייקרה כלום אם נגנוב ניצחון פעם אחת, עשו לנו את זה העונה כמה פעמים. בוקרשט קבוצה מרשימה אפשר לומר, הם מחוברים ומשחקים מהר, אבל השער השני הוציא להם את הרוח מהמפרשים, טוב שירדנו למחצית בהיתרון. בכל מקרה אסור לזלזל וחייבים להבקיע את השלישי, רצוי להכניס את וורמוט בהמשך. יאללה הפועל!!

http://images.one.co.il/images/d/dmain/nz/gg112728.Xxx

אני לא יודע אם אני צודק, אבל אני חושב שאתה אוהד מכבי חיפה. הקהל שלכם יותר טוב? מקלל את רוני לוי ושר אליפות בלי מאמן שהוא הביא לכם שלוש אליפיות רצוף, קריית אליעזר לא מלא גם במשחקי עונה, הקהל הטוב בארץ הוא של הפועל ללא ספק. יש משחקים שלא יוצא לבוא מה לעשות. גם הפועל עשו דבר מטומטם שמי שקונה כרטיס למשחק היום צריך לבוא בשבוע הבא גם למשחק(מחיר של שני משחקים) אולי זו סיבה שלא באו הרבה. זה בעיקר בגלל הדרבי.

11. SeRgInHo Member

פשוט בושה. אין קהל אמיתי במדינה הזאת. כל מה שהם יודעים זה ברצלונה וצ'לסי. מי זאת ראפיד בוקארסט בכלל?
    פשוט בושה לכדורגל הישראלי שבמשחק אירופי כ"כ חשוב הרקבוצה המארחת מביאה 4,000 צופים.
    תעודת עניות, אין מילה אחרת.

12. נדב מיכאלי Member

קהל של הצלחות יש בהפועל.
    בגלל שהם הפסידו בדרבי אז הם לא ממלאים את בלומפילד,זה משחק חשוב שלהם באירופה.
    מה שכן זה שאין קהל כמעט בבלומפילד משפיע גם לרעה על הפועל.
    הפועל הובילה כבר פעמיים וספגה שערי שיוויון כל פעם מחדש.
    אם הפועל לא מנצחת היום קשה לי לראות אותה עוברת לשלב הבא.

13. שגיא Guest

הפועל תל אביב פראיירים. זה השורה התחתונה. במחצית השניה היא הייתה צריכה לגמור את הסיפור. השער שהם ספגו היה טעות שלא צריכה לקרות. מהצד השני החמצה אחר החמצה, ברדה מאוד אינדבידואלי ולא מוסר ומנסה לבעוט מכל מצד, וכן, אפשר גם להתלונן על השופט שלא נתן פנדל על נגיעת יד ברורה בתוך הרחבה, אבל גם בלעדיו הפועל יכלה לנצח. עכשיו יהיה לה קשה לעלות כיוון שהיא תהיה חייבת להוציא נקודות בחוץ, שלא לדבר על משחק הבית הבא שלה, אותו היא חייבת לנצח.

14. Raulito Madridista

הפסדנו היום 2-2 מיותר מאוד בבית, הלך החלום להצליח באירופה, צריך להסיק מסקנות בהפועל, זה שבוע אחרי שבוע אותן תוצאות ואותו דבר בדיוק שקורה במהלך המשחק, הפועל חוטפת גול מכל התקפה, כל התקפה של יריב נגמרת בבעיטה לשער, הפועל מייצרת המון מצבים אבל מנצלת חלק קטן מאוד מהם, לא יכול להיות שאף אחד מהבלמים שלנו לא יכול לייצב הגנה, אולי בהחלט מיהרנו מדיי על אסי דומב, כל פעם יש חור אחר בהגנה של הפועל ואז צריך לרוץ פעמיים אחרי היריב. בעקבות התיקו כאן אסור להפסיד בפריז ואני לא רואה את זה קורה, המזל פשוט לא איתנו. כל הכבוד לאבוטבול שהיה מעולה כאשר נכנס כמחליף. גילי היה צריך להיכנס הרבה יותר מוקדם במקום ברדה, שלא הפסיק להרוס התקפות ולבעוט מהאגף כל פעם. חייבים להביא בלם בהזדמנות הראשונה ולהתרכז בליגה, שלא תברח לנו, מקווה שנגמור איכשהו במקום לגביע אופ"א ואולי בשנה הרבה, אני יודע שאני קיצוני אבל זה מעצבן. והשופט הבן זונה הזה, שיפוט על הפנים, לבאדיר הגיע שני פנדלים בתוך הרחבה, גם כאשר השחקן ההוא נגע ביד והוציא לו את הכדור מהראש, וגם משך לו בחולצה ברוב חוצפו, אבל זה לא השופט גרם לתוצאה להישאר כמו שהיא, אנחנו קבוצה פרייארית וזה נמאס. כמו שאמרתי, הפסדנו היום 2-2 וחבל, חבל על אלו שקנו כרטיס. עדיף להיות טובים במקום אחד ובשני חלשים מאשר בינונים בשני המפעלים, בליגה אנחנו רחוק מהמקום הראשון ולא בתמונת העפלה שלב בגביע אופ"א. במשחק הבא חייב לפתוח ההרכב הבא: אלימלך, בונדר, חן, פאאס, פרץ, אבוטבול, אבוקסיס, ורמוט, דה ברונו, טועמה ואוגבונה. אנטבי לא הפסיק להרוס היום זה לא ייאמן, כל פעם שנגע בכדור.. שלא נדע עוד סבל!

ומה הקהל של בית"ר אדון מיכאלי? הוא יותר טוב? זורק ביצים על מאמנים, שהקבוצה מנצחת הכל טוב ויפה אבל אחרי הפסד רוצים את ראשו של המאמן,כמה פעמים ראינו את הקהל הורס לביתר. הקהל שהיה היום היה תענוג, עידוד גדול, זה השחקנים אשמים בתוצאה ולא האוהדים. אני מבין את האוהדים שלא באו למשחק מתוך הבאסה, שתי תצוגות נפל בשבוע? לא תודה.

פינת הציונים:

אלימלך - 6.5
    בונדר - 6.5
    פאאס - 5.5
    באדיר - 6.5
    אנטבי - 4
    דגו - 5.5
    אבוקסיס - 6.5
    דה ברונו - 7
    טועמה - 6
    ברדה - 5
    אוגבונה - 6

מחליפים:

חן - 6
    אבוטבול - 6.5
    ורמוט - 5.5

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/06
  15. נדב מיכאלי Member

אני לא יעשה מזה דיון של בית"ר מול הפועל ,רק תסתכל כמה שנים אחורה,לפני הכסף הגדול של גאידמק ולפני השמות הגדולים כשהיינו בתחתית הממוצע שלנו למשחק בית עמד על כ-12,000 צופים.