דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. ERS Member

...

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/06
  2. l.messi Member

הייתי במשחק.. ביציע הכבוד של חיפה.. מדהים
    בקשר למשחק..משחק ענק של חיפה אך ורק במחצית השנייה!!
    הגול הראשון היה מהיר אבל לא הגענו לבעיטה אחת לשער..
    במחצית השנייה קטן המשיך עם יכולתו הטובה וחיפה דרסה את אוקזר
    "ומי שלא קופץ אוקזר" :aaa021:

3. The-Gunner Member

http://mad.walla.co.il/archive/200015-5.Xxx

או אה, מי זה בא?
    שמעון גרשון הבא!

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

4. תונל Member

למה מזל? אם יש שחקן שלהבקיע גול כזה לא קשור אצלו למזל, זה בוקולי. זה לא שחסרים לו גולים בסגנון הזה.

טוב שרוני לוי פתח עם מסודי ולא עם מליקסון, גם בגלל שמסודי נראה לי בחורה שייעלב מכזה מהלך ואז אולי יהיה פחות טוב בהמשך, אבל בעיקר כי אני לא חושב שהוא כזה גרוע. הוא פשוט לא כזה טוב בלהוביל התקפות, שטח המחייה שלו זה הרחבה (מזכיר לי קצת את בירוק בקטע הזה) - שם הוא היה בגול והכניסות האלה לרחבה זה מה שהוא צריך להמשיך לעשות בעתיד גם אם הוא מתופקד באגף. בשביל להוביל התקפות יש את בוקולי ובעיקר קטן, שלא יודע לעשות הרבה חוץ מזה.
    קולאוטי היה מצוין, לא נוגע הרבה בכדור אבל כשהוא נוגע זה מוביל למשהו טוב, בישול ענק למסודי וכמובן הגול. בקשר לבעיטה החופשית שהוא לקח בסוף, לא מפתיע אותי שהוא בעט לא רע אבל צריך להפסיק עם השכונה, אי-אפשר שכל מי שבא לו יבעט, שיתאמנו באימונים ויחליטו על בועט קבוע. כל פעם מישהו אחר לוקח את הבעיטות האלה (קטן, בוקולי, דירסאו והיום קולאוטי) וככה אף אחד לא "מתמקצע" בתחום. זאת היתה נקודה חלשה אצלנו כמה שנים עד שעידן טל (ורוסו) השתלט על העניינים האלה, ועכשיו כשטל עזב זאת חוזרת להיות נקודה חלשה.

אחרי ההגרלה אמרתי למישהו שבטח ננצח את אוקזר אבל נפסיד לפרטיזן, אז אני מקווה שאני רק חצי צודק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/06
  5. Spanish Weapon Member

הפועל ת"א :
    לפי מה ששלמה שרף אמר ב"יציע העיתונות" משיחה שהייתה לו עם שומי אחרי המשחק, המשחק היה מצויין מבחינת הפועל ת"א שהגיעה לאינספור הזדמנויות אבל לא ניצלה אותם כראוי , גם השערים של פאו היו לחלוטין במקרה.
    חבל שהמשחק לא שודר ככה שאי אפשר להעביר ביקורת לכאן או לכאן.

מכבי חיפה:
    נצחון יפה , משחק בינוני ויריבה חלשה.
    אוקזר כמו שנראיתה אתמול תהיה השק חבטות של הבית , בניגוד מוחלט לחומר השחקנים הנהדר שיש לה.
    בעוד שבועיים באייברוקס זה יהיה הרבה יותר קשה.

6. Love Is Red Member

מכבי חיפה הוכיחה שהיא קבוצה טובה ואני מוריד את הכובה מפני רוני לוי שפשוט עשה את העבודה וגרם לחיפה בזכות חילופים טובים פלוס חילופים טקטים טובים גרמו לחיפה לנצח ולדעתי הקבוצה תסיים במקום השלישי כי פרטיזן בלגרד לא כאלו טובים לפי איך שהם נראו לפני שנה מול מכבי פתח תקווה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/10/06
  7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר להפועל,גם בעיתונות הזרה אמרו שהפועל יכלה בקלות לשים שער או שניים ושהתוצאה לא משקפת.

בקשר לחיפה-קודם כל תונל צודק בעניין הבועטים החופשים-גם אולארה דרך אגב יודע לבעוט טוב מאוד
    ממצבים נייחים,צריך לקבוע שני בועטים.

לכל אלה שהספידו את מליקסון[אוהדי בית"ר],כל משחק שאני רואה של חיפה אני מתרשם שמליקסון
    משתפר יותר ויותר,במשחק אתמול הוא יכל לצאת עם 3 בישולים ורק החמצות וחוסר חדות של רוברטו
    הרסו למליקסון האטריק של בישולים.

ד"א אולי לוי מצא עמדה חדשה לגוסטבו בוקולי?

באוקזר במחצית הראשונה היה אפשר להתרשם מכמה שחקנים:
    פדרטי שהוא כבר שם מוכר מאוד והיה מצויין במחצית הראשונה.
    תומאס קלנברג שהביך פעם אחרי פעם את ההגנה של חיפה במיוחד את חרזי.
    קנגה אקלה שהיה מצויין ואם תשימו לב שבעמוד הראשון של הדיון רשמתי שצריך לשים עליו עין.
    ובקארי סאגנה שפשוט פירפר למגרשוילי במחצית הראשונה את החיים.

מחצית שנייה כולם נחלשו מן הסתם.

8. ERS Member

...

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/06
  9. VaN Member

נצחון טוב אבל לדעתי חיפה מסוגלת אפילו ליותר מזה. שוב רוני לוי עם הפחדנות שלו גם כשאוקזר מקבלים אדום ואנחנו שולטים בקצב המשחק הוא מחכה כל כך הרבה עד לחילוף, אני הייתי מצפה מקבוצה ששולטת במשחק ובעלת יתרון מספרי לשחק יותר התקפי, להכניס את ארבייטמן במקום אחד הקשרים ההגנתיים, אבל עובדה שגם ככה נצחנו!

10. flash Member

אם קינן לא מזומן לנבחרת הבוגרת זה פשע. קשטן היה במשחק, הוא חיב לזמן אותו. אם חיפה יעשו בשכל וימכרו אותו עכשיו לאירופה, ליגה אנגלית או משהו, הוא יכול לצאת עוד יותר גדול מבניון. הבלם הטוב בארץ כבר בגיל 22, מדהים.

11. The-Gunner Member

מה יצא לחיפה מהמכירה של קינן?
    כסף? כבר כמה הם יכולים להרוויח ממנו, עדיף להם להנות משירותיו.
    לעזור לו, כדי שישתפר ויצא שחקן מהטופ? האינטרס שלהם זה הצלחת הקבוצה, ולמה להם למכור בלם, שבאמת הבלם הטוב בארץ, צעיר והעתיד עוד לפניו.

12. city Member

בקשר להתפתחות של קינו אני לא דואג, כי התנאים במכבי חיפה זה באמת אירופה, ודווקא לקינן יהיה הרבה יותר קל להתפתח במדינת האם שלו שהמקום שלו בהרכב מובטח. רק אחרי שיהיה שחקן מוביל במשך שנה שנתיים הוא יוכל להתחיל לחשוב על חו"ל, כרגע זה מוקדם מדי. אסור לו לצאת לפני שהוא בשל לכך ולהיעלם כמו כל הכשרונות שיצאו מאייאקס בשלבים מוקדמים בשנים האחרונות לדוגמא.

13. לא מצאתי כינוי Member

כסף זה לא אינטרס בניהול של הקבוצה? עזוב את המאמן, ברגע ששחר יחליט שהוא נמכר לחו"ל הוא יימכר גם בינואר אם צריך.

14. The-Gunner Member

רשמתי כסף. אבל כמה כבר מה ישלמו על קינן? סכום כזה, שכבר עדיף להשאיר אותו בחיפה, ולהנות משירותיו.

15. hai Member

קטן החזיק את מכבי חיפה כמעט לבד במחצית הראשונה בהתקפה
    במחצית השניה בוקולי עם משחק פשוט מצויין ניטרל את כל אוקזר ובכלל חיפה שיחקה מצויין במחצית השניה ואני שמח שהיא השיגה ניצחון זה מאוד חשוב להמשך הדרך