איזה באסה....אפילו שרשמתי שלדעתי פ"ת לא יעלו הפעם וצדקתי...אני חושב שהיה סיכוי לפ"ת... אבל לא משנה..לפחות יהיה להם יותר קל להתרכז בליגה...
הייתי רוצה שיעלו אבל לא ככה, האגרוף של גנון בגול של סופו, הכניסה עם המרפק של צמח, מה זה השטויות האלה. ניצחו היום בחוץ וכל הכבוד, אבל היו צריכים לשחק נורמלי במשחק הראשון ולא להפסיד, סה"כ לא מגיע להם לעלות.
עוד ליפני המשחק בהרצליה הרבה אתרים כתבו שפ"ת כבר עלתה וכו'. המתקון לעלייה היה לעשות תוצאה טובה בבית ואת זה הם לא השכילו לעשות. לא כל יום פורים,אבל כמו שreda כתב עכשיו הם יוכלו להתרכז בליגה.
אחרי המשחק בהרצליה כתבתי שיהיה להם מאד קשה לעלות. הם הפקירו את ההגנה גם היום וגם בשבוע שעבר ושילמו על זה ביוקר.
מכבי פ"ת תחזור "לביצה" המקומית ותתרכז בליגה בתקווה להיות קבוצה אמצע טבלה ומעלה בעיקר בגלל החוד שלה שכולל שני שחקנים מצויינים. גם קאלדיירה גילה היום יכולת גבוהה מאוד. כל מה שאני רושם הוא על פי מה שקראתי בONE. גיא לוזון הוא מאמן מצויין, אבל לא יכול להיות שפ"ת תמיד תפסיד את המשחק הראשון, זה משפיע לגבי המשחק השני. פ"ת הובילה 2-0 בקלות ויכלה לכבוש את השלישי. קאלדיירה עשה את העובדה יותר בהתקפה ופחות בחלק ההגנתי. סרסור עם כל הכבוד לזה שהוא כובש נגד הפועל כל הזמן ולמרות הגול שלו היום, חלוץ לא ממש טוב, מחימצן כרוני. אם סופו היה פותח במקומו התוצאה הייתה 3-0 במחצית ואז פ"ת הייתה עוברת את הקפריסאית, שניצלו בנס ממש מהדחה לפי מה שהבנתי, בדקות האחרונות, עם ביזבוזי זמן שלהם והצלה מהקו. מכבי פ"ת תיהיה קבוצה עם כדורגל חיובי בעונה הבאה, ההגנה היא החלק הלא טוב של הקבוצה. מגמאדוב לא טוב כמו בעבר, בשנה האחרונה הייתה ירידה שלו ביכולת. בן יוסף חסר מאוד לידו בהגנה שאז הייתה מצויינת עבור פ"ת, ג'ובאניני הוא בלם בינוני מאוד אבל הוא אולי יספיק לקבוצה כמו פ"ת לליגה, ייקח זמן עד שהוא ייכנס לכושר. פ"ת קיבלה קבוצה לא חזקה ולספוג ממנה ארבעה שערים זה יותר מדיי. לפי מה שהבנתי היה אחלה משחק, חבל שלא ראיתי. מקווה להצלחה גדולה יותר באירופה של מכבי חיפה והפועל ת"א.
מכבי פתח תקווה עפה מאירופה ולדעתי זה יעזור לה בליגה, אנחנו נראה השנה מכבי פ"ת טובה מאוד שתאבק חזק בצמרת אתם עוד תראו...
לדעתי הרמה של הקבוצה הזאת מקפריסין היא של קבוצה מצמרת ליגה לאומית (משהו כמו קרית שמונה) ניתן ללמוד על פ"ת שתהיה לה התקפה טובה השנה במיוחד עם סופו המסוכן . ההגנה והקישור נחלשו.
כמה נקודות : 1.סופו לא יכל לפתוח במשחק מהסיבה שהוא עדיין לא בכושר משחק מלא,הוא הגיע לארץ לפני שבוע וחצי בערך,אבל בזמן המועט ששיחק הוא הראה שהוא לא שכח לשחק כדורגל וגם כבש. 2.עם החלק לגבי מגאמדוב אני מסכים,אבל הקטע לגבי בן יוסף הוא מוטעה מכיוון שבאותה עונה מוצלחת היה בן יוסף פצוע ברוב שלבי העונה ופתח רק 4 פעמים בהרכב.
תחשבו מה היה קורה אם הקוון היה מאשר את השער השלישי של פ"ת בסוף המחצית... ואגב מי החמיץ בסוף שהיתה הצלה מהקו<?
בסיבוב המוקדמות השני של גביע אופ"א, שההגרלה שלו תערך ביום שישי נקבע סופית כי הפועל תל אביב תהיה מדורגת... לבית"ר ובני יהודה יש עוד סיכוי קלוש להיות מדורגות במידה ואחת (יספיק רק לבית"ר) או יותר מהקבוצות הנ"ל: ראפיד בוקארשט, ליטקס, דינמו בוקארשט, צסק"א סופיה, ורטקס, יודחו כבר בסיבוב המוקדמות הראשון... כרגע סיכוי טוב שורטקס תודח כי היא סימה ב-1-1 בבית במשחק הראשון בעוד האחרות כנראה יעברו... לקבוצות הישראליות אין הרבה קבוצות אופציונליות למפגש כי זה מחולק לפי אזורים וישראל באזור הדרומי - מזרחי... הפועל תל אביב תוכל למצוא את עצמה פוגשת את דומז'אלה הסלובנית שהדיחה את אשדוד באותו שלב בשנה שעברה, או את אפועל ניקוסיה הזכורה לטובה בכך שהעיפה את הגלאקטיקוס באותו שלב... עוד מפגש מעניין שיכול בהחלט להתקיים במידה ובית"ר ו/או בני יהודה לא יהיו מדורגות בסופו של דבר הוא עם פרטיזן בלגרד שחטפה בעונה שעברה מהלוזונים חמישייה בחוץ.. גם הבוקרשטיות (ראפיד ודינמו) הן יריבות קשות במידה ובית"ר ובני יהודה לא יהיו מדורגות... מי שרוצה עוד מידע על הקבוצות שהישראליות יכולות לקבל או על ההגרלה ודברים נוספים שירשום כאן...
בעקבות נפילת האיטלקיות חיפה יכולה לקבל את ליטקס לובץ הצכית או את קייבו ופלרמו. אבל שוב, שום דבר לא יעזור לנו אם לא נארח בארץ-מה שנראה כרגע כודאי לצערי הרב
כן כן צודק התבלבלתי עם סלובן ליברץ ופלרמו כן מדורגת אני חושב שלקבל את ליל,שחטיור, קייב לא יהיה נורא בכלל הכל בתנאי שנארח בארץ, כן שוב זה...
את סלובאן ליברץ חיפה יכלה לקבל גם לםני שהתקבלו התוצאות של פרשיית השחיתות... בסך הכל השינוי היחיד מבחינת חיפה שבמקום אינטר, חיפה יכולה לקבל את פאלרמו... זה הכל..