דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. city Member

גם קיבלתי חמשוש וגם יש לי כרטיסים למשחק, סופ"ש מדהים!
    אני מקווה למשחק טוב, אני ממש לא מעודכן ביכולת של מכבי חיפה כי בקושי יוצא לי לראות משחקים, אבל אוקזר קבוצה שלא מאיימת יותר מדי והמשימה בהחלט לא בלתי אפשרית, בייחוד עם בלומפילד מלא. שיהיה בהצלחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. סקה Member

לחיפה יהיה קשה הערב, אם אוקזר תוליך-הפסדנו.
    הפועל גם הולכת להפסיד הערב עקב אובר מוטיבציה היתי אומר 1-0 לפאו מעצבן כזה בחצי השני
    נקווה לטוב!

3. מיכל3 Member

לפני שאזוז למשחק, אגיב בקצרה. חיפה חייבת לשמור על רשת נקייה, תמיד שחיפה חוטפת באירופה היא
    אף פעם לא חוזרת מזה וכמו שאפשר לראות בשנתיים האחרונות לא היה משחק אחד שחיפה לא חטפה שער..
    פעם זאת טעות של ההגנה, פעם של דוידוביץ'. אני מקווה שהיום ההגנה תראה יותר טוב מאשר יום ראשון,
    במיוחד אולארה ודוידוביץ' שאחראי לשער הראשון נגד הפועל, כי אם לא-המשחק אבוד מראש. אני תולה
    גם הרבה תקוות בקולאוטי היום..דווקא במשחקים החשובים בד"כ הוא נמצא שם, אני מקווה שגם היום
    וכמובן שקטן יהיה במיטבו כמו נגד ליטקס. שיהיה בהצלחה לירוקים :aaa031:

4. Igi Member

חיפה לא מנצחת היום. אין לי מה להרחיב.. הם פשוט לא מסוגלים לדעתי.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יצא לדרך המשחק באתונה שימו לב, ורמוט פותח על חשבונו של יוליץ' מה שאומר שברדה בחוד. צעד חכם וטוב של שומי.

6. SeRgInHo Member

ההרכב של הפועל להיום: אלימלך, חן, חליבה, אנטבי, פאהס, דגו, אבוקסיס, באדיר, ורמוט, טועמה, ברדה.

המשחק רק החל, אתם יכולים להתעדכן באתר הרשמי של אופ"א.

7. ReL Member

30 אוהדי הפועל תל-אביב נכנסו לאצטדיון הריק, דחפו את הקבוצה משריקת הפתיחה ושרו: "מייצגים את הפועל, לא את ישראל". חבורה של מפגרים , מה הם מתפלאים שלא משדרים אותם.

8. נדב מיכאלי Member

הם עשו את זה גם במסע של אופ"א בעונת 01-02,בושה של אנשים.
    אני מאמין שיש להפועל הקלה מסויימת בזה שהיא נגד פנאתינאיקוס בלי הקהל הגדול והחזק של פנא .
    אבל עדיין מדובר בקבוצה חזקה,שום מכיר אותה היטב.
    לא מן הנמנע שהפועל תוציא שם תוצאה טובה.
    חיפה מארחת היום בבלומפילד את אוקזר,אנשים אולי מזלזלים קצת באוקזר אני מציע לחשוב עוד פעם לפני שמזלזלים מקבוצה שבאה מליגה שגדולה על הליגה הישראלית בכמה וכמה דרגות.
    בלומפילד יהיה מלא באוהדי חיפה,זה נותן יתרון אדיר לחיפה.
    אבל זה לא אומר שהניצחון בכיס.
    אם רוני לוי שוב ינהל את המשחק בצורה לקויה הוא יפסיד,אם הוא ינהל את המשחק בצורה חכמה הוא מסוגל להביא את מכבי חיפה לידי ניצחון.

9. Juanito Member

פ-א-ו לא פאנא ולא כלום!
    בהצלחה פאו!!
    בקשר לאוהדים של הפועל...לא מפתיע שרק האוהדים של מכבי לא מופתעים...

10. flash Member

פשוט טמטום מצד כל הערוצים שהם לא משדרים, הם היו רק מרוויחים.

11. ReL Member

יש יורש לשמעון גרשון , פאנתייאקוס עולה ל1-0 משער עצמי אומלל של טל חן.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם כן הפועל ת"א בפרמיירה לא ממש מוצלחת לשלב הבתים עם הפסד 2-0 לקבוצה היוונית.

לא ראיתי את המשחק כך שקשה לתת חוות דעת רצינית אבל לפי מה שקראתי השער הראשון היה בשער עצמי אומלל של טל חן בפתיחת החצי השני, במצב של 1-0 ברדה וטועמה החטיאו מכמה מצבים נוחים והשער השני בא מטעות קשה בהגנה... לא מפתיע.

לפני כמה דקות החל בבית של הפועל המשחק בין ראפיד בוקארשט לפאריס סן ז'רמן. נראה לי שלאדומים עדיף פה ניצחון צרפתי כי המלחמה של הפועל אמורה להיות עם הרומנים על המקום השלישי. הקבוצות כזכור יפגשו בבלומפילד.

13. Raulito Madridista

אני חושב שהייתי לא כל-כך אובייקטיבי, עשיתי מאיתנו קבוצה יותר גדולה ממה שאנחנו, למרות שאני חושב שיש לנו סגל אדיר, ואנחנו נהנה מכדורגל משובח בהרבה מאוד משחקים, אני חושב שנכבוש יותר שערים מהעונות של קשטן, פרט לדאבל שכבשנו 2 שערים למשחק כמעט(76 גולים ב39 משחקים). פנאתינייקוס גם ללא הקהל שלה קבוצה גדולה, היה ברור שהיא תפתח יותר טוב את המשחק, אבל במחצית המשחק היה בינוני מאוד. ההגנה שלנו לא טובה, אי אפשר להצליח באירופה או לקחת אליפות ככה, שתי טעויות הכריעו היום את המשחק וחבל, למרות שאני מעריך שגם ללא הטעויות הטיפשיות של הפועל, פנאתינייקוס הייתה מצליחה למצוא דרך אחרת לנצח את המשחק. תומר חליבה, פשוט מבזה את עצמו, הוא כזה גרוע, בהתקפה לא אומנם עולה אבל מאבד כדורים, ובהגנה הוא עשה היום שטות שלא ייאמנת. היוונים דיברו על אגף שמאל של הפועל, ואנטבי היה בסדר, אגף ימין זו החולשה. שביט נתן עד עכשיו עונה טובה פרט למשחק נגד בני יהודה ושער באודסה בדקה האחרונה, אבל שוב חזר לבינוניות שמאפיינת אותו מאז עונת 03\2002, מקווה שזו אחת הטעויות האחרונות של אלימלך העונה אם לא אחרונה. אני זוכר עוד מספר טעויות שלו בהרחקת כדור לא טובה, אחת ב2005 הייתה קריטית ואם הפועל חיפה הייתה כובשת לאחר טעות שלו, ולוקחת 3 נקודות ולא נקודה, היינו מסתבכים. ההרכב בסך הכל שפתח היה טוב, אהבתי את הכללת ורמוט בהרכב, המשחק היה שווה לפי מה שהבנתי או אולי ממש בטיפ טיפה לטובה פנאתינייקוס, לא הצלחנו להבקיע למרות מצבים לא רעים וזה לא קורה לראשונה, אני בטוח ששום יעבוד על זה, הפעם דה ברונו גם הוא לא הושיע, אוגבונה גם נכנס, אני שמח שלפחות שום זרק את כל מה שיש לו מהספסל. כל משחק שהפועל תסיים העונה ללא ספיגה זה יהיה במזל, ההגנה פשוט לא טובה, פאאס חד בתאקלים אבל איטי אם שחקן לא ממש ממש קרוב אליו, יש לו את החסרונות שלו, חן עדיין לא כמו גרשון בשיאו בהפועל. חבל לפתוח ככה את שלב הבתים אבל אני עדיין מאמין ומקווה לטוב, הקרב האמיתי יהיה נגד בוקרשט בבלומפילד, אני מקווה להיות שם. חשוב בשבת לחזור לליגה ולנצח את פ"ת החלשה ולטפס עוד בצמרת. אדום עולה.

14. ReL Member

טוב שרוני לוי פתח עם מסודי , אני מאמין שהוא יעלה במוטיבציה גבוהה להוכיח את עצמו זה מה שהוא חלם עליו , לחזור ולהופיע במפעלים באירופה .

15. Apu Member

טוב בתור אחד שראה את המשחק - הפועל פשוט פראיירים, כמה החמצות, לא יאומן, אוגבונה ברדה ורמוט טועמה, לא יאומן..
    השערים של פאו בדיחה, השער הראשון העתק מדוייק של השער של גרשון רק עם הרגל, השער השני פשוט חליבה א-פ-ס.
    עושה דריבל, מאבד, רודף כמעט עושה עבירה, חוטף את הכדור, מוסר לאלימלך ממטר, ואלימלך מוסר בלחץ לשחקן של פאו ומשם לרשת.. חליבה חייב לעוף..