דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא... יש רק 4 משחקים. כל קבוצה מארחת פעמיים ומתארחת פעמיים.

2. הרצליה Member

לא,יש 4 מחזורים.

3. Apu Member

ואי פאריס סן-ז'רמן בארץ!
    איזה חגיגה בבלומפילד!

אגב 19 באוקטובר - הפועל-פאריס בבלומפילד, חיפה - אוקזר בר"ג, איזה יום!

4. ReL Member

כל הקבוצות שחיפה והפועל משחקות נגדם לא מושכות קהל , ככה שמבחינת קופה אני לא חושב שיעקב שחר יעשה את הקופה שחשב שהוא יעשה .

אין ספק שהפועל קיבלה הגרלה סבירה והיא בהחלט מסוגלת לעלות , מכבי חיפה קיבלה בית קשה אבל לפחות היא מארחת שתי קבוצות ככה שיש לה סיכוי לעלות . לדעתי 6 נקודות מספיקות לעלות מכל בית , ככה שמספיק לנצח בשתי משחקי בית.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחר יעשה קופה אל תדאג...העיקר שנעלה ואז הוא בכלל יעשה קופה,כעיקרון יש לנו סיכוי טוב אם נהיה
    בכושר.

6. roeiuzan Member

מתי המשחקים ישוחקו?

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/06
  7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרלות קשות לשתי הקבוצות ואני לא רואה אף אחת מהקבוצות עולות, מה שכן להפועל יש אס לא קטן בזכות זה שהיא מארחת את שני המשחקים הקלים בבית, היא חייבת להוציא לפחות 4 נק' מהמשחקים האלה ואז יש סיכוי. אבל שוב פעם - כל הקבוצות חוץ מאולי פרטיזן בלגרד אחרי הפיאסקו של השנה שעברה יגיעו אם לא כפייבוריטיות אז לפחות כשוות למפגשים.

8. MHFC Member

ציפיתי לבית קשה וקיבלנו בית קשה, אז מה חשבתם נקבל בית קל? לא, אין פה קבוצות קלות, כל בית הוא קשה ולדעתי אנחנו מסוגלים לעבור לשלב הבא, אל תשכחו שהצלחנו לסיים בתקיו עם ליברפול 'בבית' ובאנפילד להפסיד 2-1 אז למה שלא נוכל להשיג נקודות מול קבוצות כמו ליבורנו, אוקזר, ריינג'רס, פרטיזן בלגרד? אפשרי.
    ריינג'רס ואוקזר הן הקבוצות הבכירות בבית וסביר להניח שהן יעלו, אנחנו, ליבורנו ופרטיזן בלגרד נילחם על מקום השלישי בבית שמוביל לשלב הבא, אבל כל זה זה רק על הנייר, כך שהכל יכול להיות הפוך.
    אני מאוד שמח שאנחנו מארחים את פרטיזן בבית, ואם אתם תוהים למה אז זה בגלל הקהל האדיר של הקבוצה, אני שמח שאנחנו נמנעים מהלגיע לשם, כי קשה מאוד להשיג נקודות בבית שלה, בנוסף לאנחנו מארחים גם את אוקזר הצרפתית.
    אני מקווה שאני אצליח להגיע למשחקים הללו.

לוח המשחקים:
    19.10 בבית מול אוקזר
    2.11 בחוץ מול ריינג'רס
    23.11 בבית מול פרטיזן
    29/30.11 בחוץ מול ליבורנו

לגבי הבית של הפועל גם היא קיבלה בית קשה, את פנאתנייקוס היוונית, פריס סר ז'מן ועוד שתי קבוצות שפחות מוכרות, אני מאמין שהפועל כן מסוגלת לעבור לשלב הבא, אבל יהיה קשה מאוד להשיג נקודות מול פנאתנייקוס ופ.ס.ז'.

9. roeiuzan Member

מה שטוב זה ש3 קבוצות מכל בית עולות, מה שמגדיל את הסיכויים.
    חיפה יכולה לעלות שלב, ביום נתון היא יכולה לנצח כל קבוצה. 3 נקודות קלות מול בלגרד ועוד תוצאות טובות מול ריינג'רס וליבורנו יתנו תנופה גדולה... מול אוקזר גם אפשר לגרד תיקו.
    בכל אופן השלב במפעל הזה הוא קצר מאד. 3 נקודות(במיוחד על המשחק הראשון) הם צעד גדול בדרך לנוק אאוט

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/06
  10. מיכל3 Member

אני לא הייתי מזלזלת בבלגרד, אומנם הם קבוצה דיי שווה לחיפה, אבל עדיין אסור לזלזל באף קבוצה בבית
    ותהיה בטוח שחיפה לא תטייל בר"ג מולה. אותי מפחיד בעיקר המשחק מול ריינג'רס, הייתי מעדיפה שנארח
    אותם או את ליבורנו, כי שתיהן קבוצות מאוד ביתיות ולא רואה הרבה סיכויים להוציא שם משהו, אולי במזל רב
    תיקו, אבל על נצחונות אפשר לחלום. אם נעשה תוצאות טובות בבית אז יש סיכוי לחיפה..אם לא אז חבל על
    הזמן.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל ת"א חייבת להוציא לא 4 נקודות בבית, אלא 6 מלאות. היא מארחת את הקבוצות הכביכול נחותות בבית והיא חושבת על עלייה היא חייבת לנצח את הקבוצות האלו. כי ביוון ובפאריס הסיכוי להוציא נקודה או קטן מאוד. למרות שבגלל שומי עוד אפשר לבנות על איזה תיקו איפשהו.

מבחינת חיפה זה יותר קשה. אוקזר למרות שזה בבית זה משחק קשה, אבל אני בדיעה שכל קבוצה ישראלית יכולה לנצח כל קבוצה אירופית כאן בארץ, על אחת כמה וכמה שמדובר במכבי חיפה. אם חיפה תהיה בשיאה היא מסוגלת לנצח את המשחק הזה ובגלל שזה המשחק הראשון אחרי זה רק השמיים יהיו הגבול.

12. MHFC Member

לא צריך להשתמש במילים כמו 'תיקו במזל', כי זה תלוי מאוד איך מכבי חיפה תופיע למשחק, אומנם הן קבוצות מאוד ביתיות, אבל במידה ונשיג תיקו, זה לא יהיה במזל (כמובן תלוי איך נשחק), בואו לא נשכח שזאת לא ליברפול, או ריאל מדריד, אלו לא קבוצות מהדרג הראשון בעולם.
    חבל שאתם כאלה פסימים.

13. Spanish Weapon Member

ניתוח המצב

מכבי חיפה:
    בית קשה אבל אפשרי.
    שום קבוצה בבית היא לא גדולה בכמה רמות מעל חיפה , שום קבוצה.
    אוקזר ופרטיזן צריכות לדאוג כי הן הולכות לשחק מול 25-30 אלף אוהדים ירוקים ברמת גן וכבר ראינו שפרטיזן היא לא כזאת איי איי איי.
    המשחק הקשה ביותר יהיה באייברוקס נגד ריינג'רס אף על פי שכבר ראינו שחיפה יודעת לתת פייט ליריבות מהאי הבריטי (ליברפול , יונייטד וכו')
    הערכה שלי : חיפה עולה מהמקום השלישי על חשבון פרטיזן וליבורנו

הפועל ת"א:
    בית קשה ביותר בייחוד לנוכח העובדה שאת המשחקים נגד היריבות שעל הנייר אפשר להוציא מהן משהו , פנאתנייקוס וראפיד בוקרשט , הפועל ת"א תשחק בחוץ.
    פ.ס.ז' בבית זאת משימה קשה וכמעט בלתי אפשרית להפועל ת"א אפילו בשביל תיקו.
    לא כדאי לפסול כל כך מהר את מאלדה בלוסלב הצ'כית , זאת לא אודסה וזאת לא דומז'אלה.
    הערכה שלי : הפועל ת"א מסיימת במקום הרביעי ולא עולה ל-32 הגדולות

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/10/06
  14. roeiuzan Member

16 ימים עד למשחק הראשון.
    אני מקווה שרוני לוי לא יבזבז הפעם זמן במנהג שלו שהפך כבר לשיטת משחק הנקראת "הכר את היריב".
    לוי עושה זאת בכל משחק אירופאי, אבל צריך להבין שעכשיו אנחנו כבר בשלב בתים(לראשונה מאז הגעתו של רוני לוי) ולא שלב של מוקדמות, יש 4 קבוצות והזמן קצוב.
    אני הייתי מציע לו פשוט לדרבן את השחקנים בשיטת המשחק שלנו[u/] וליצור מצב בו הקבוצה תבוא מוכנה מבחינה הגנתית ודרוכה מבחינה התקפית. אם נשרוף זמן בלדעת הכל על הקבוצה השניה כמו: מאיפה הם תוקפים, במה הם חלשים, או אפילו אצל לוי עם איזה גרביים המאמן מגיע למשחק... אז פשוט נבזבז את הזמן, כי השיטה הזו לדעתי פשוט לא תעבוד בזמן כ"כ קצר.
    אך עם זאת רצוי לברר מי השחקנים הבולטים ולפזול לעבר נקודות התורפה.
    בגדול הייתי מציע למכבי חיפה להתכונן למשחק שלה, ולא של היריבות שלה

15. Apu Member

למה להפועל שינו את סדר המשחקים ולא לחיפה?