דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

  1. מור!!! Member

    הצטרף ב:
    ‏21/5/06
    הודעות:
    395
    לייקים שהתקבלו:
    2
    כל הכבוד לשני הקבוצות האלו!!! היו משחקים באמת טובים ראיתי את שניהם!
    עכשיו בעונה הבאה יהיו 4 קבוצות ישראליות באירופה במקום 2!!!
     
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,476
    לייקים שהתקבלו:
    5,687
    גיב מי אה פאקינג בריק. הפועל וחיפה צריכות להתפלל לקבל את פיינורד. הדה קייפ לא הדה קייפ, פיינורד היא הקבוצה החלשה ביותר בדרג הראשון(חוץ מאוקזר, אולי). אתמול 0-0 ביתי מביש מול סופיה החלשה (לאחר 2-2 בחוץ, כן , אותם הגלמים שעברו את בני יהודה) ובכלל, הקבוצה פשוט קטסרופה. לא שזה אומר שהיא פחות טובה מחיפה והפועל, אבל ביחס לדרג הראשון (לא ראיתי את אוקזר עוד) היא מהחלשות ביותר. אם אתם אומרים שהיא תארח את מקומות 2 ו3 אז בהחלט כאן צריכים להיות משחקי המפתח. בארץ, אין בכלל ספק שחיפה והפועל יכולות לנצח כל קבוצה מהדרגים האלה. גם אלקמאר שהיא קבוצה נהדרת קצת (הרבה) מגמגמת במשחקי חוץ באירופה, ובארץ הכל ייתכן.

    בדרג האחרון רצוי כמובן להמנע מטוטנהאם. רגע, הפעול תתארח אצל דרג 1 ואחרון ותארח את 2 ו3, אבל מה עם חיפה?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/9/06
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,152
    לייקים שהתקבלו:
    8,499
    אני מניח שחיפה בתור דירוג 5 אמורה להתארח אצל 2 ו-4 ולארח את 1 ו-3.

    זה ניחוש ע"פ ההגיון, לא בטוח שזה ככה באמת.
     
  4. מיכל3 Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/06
    הודעות:
    2,427
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחרי שלב הבתים, זה שמינית כבר?
    או שיש עוד שלב בתים כמו שהיה בצ'מפיונס פעם..
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/9/06
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,152
    לייקים שהתקבלו:
    8,499
    שמינית גמר, זהו גם השלב שמצטרפות הנושרות מליגת האלופות.
     
  6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/6/03
    הודעות:
    12,566
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מוזר, כשהפועל ת"א הגיעו לרבע הגמר כבר לא היה גביע המחזיקות והם היו צריכים לעבור 4 קבוצות (גזיינטפספור, לוקומוטיב, צ'לסי, פארמה, לא שכחתי כלום נכון?) והיום כדי להגיע לרבע הגמר צריך לעבור 7 (דומז'אלה, אודסה, 4 קבוצות בשלב הבתים, שמינית גמר).
     
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,476
    לייקים שהתקבלו:
    5,687
    לפני הטורקים הפועל עברה קבוצה ארמנית, לא זוכר את שמה. משמע- 5 קבוצות.

    ושים לב, לא נכון להגיד שהפועל צריכה לעבור 4 קבוצות בבתים, כי הפועל למעשה צריכה לעבור רק שתיים (מקום שלישי גם עולה). שוב- 5 קבוצות סך הכל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/9/06
  8. FelaKaT Member

    הצטרף ב:
    ‏9/2/06
    הודעות:
    4,752
    לייקים שהתקבלו:
    740
    זה אותו דבר, 10 משחקים בכל פעם.
     
  9. MHFC Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/06
    הודעות:
    1,645
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני אגיב רק עכשיו לגבי המשחק, אבל הופה 2 ישראליות באירופה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

    כמה שחיכיתי לרגע הזה, אומנם גביע אופ"א זה לא ליגת האלופות, אבל אפשר לשמוח על העפלה לגביע אופ"א, אפשר לרשום לרוני לוי הצלחה סוף כל סוף לאחר שנכשל מול מאלמו ורוזנבורג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx , אני לא מחשיב שמול ליברפול זה כישלון, כי בואו לא נשכח את מי פגשנו.

    היה משחק נהדר שלנו אמש, לדעתי הטוב ביותר העונה, הזכיר לי את הימים שבהם היינו מפרקים קבוצות בליגת העל, מחצית ראשונה נהדרת, אבל פשוט נהדרת, המון שחקנים הצטרפו להתקפה כמו שרוני לוי רצה לראות, הכל על פי התכינון וזה עבד בצורה מצוינת.

    ציונים:
    דוידוביץ'- משחק מצוין, הציל כמה שערים בטוחים, היה עם המון ביטחון, הייתה לו יציאה לא טובה במחצית השניה שכמעט ספגנו בגלל זה שער.
    משומר- יופי של משחק, הצטרף להתקפות, השקיע המון, אומנם נחלש במחצית השנייה.
    אולארה- הגיע לכדורים מצוין, קצת בעיה עם הכדורי גובה, אבל היה בסדר גמור
    קינן- משחק מצוין- דקל !! כל הרחקה שלךו הייתה מצוינת, חוץ מהטעות בתחילת המחצית השנייה, היה טוב מאוד, מי אמר שלבנאדו אין מחליף? יש, דקל קינן.
    קייסי- היה קצת חסר לי בהתקפות, אומנם בהגנה עשה עבודה טוב מאוד.
    דירסאו- איזה שער, איזה שחקן, פשוט מדהים היה השער שלו, היה יעיל מאוד בהקתפה וגם בהגנה עשה עבודה נהדרת ביחס עם סואן, רק שימשיך כך.
    סואן- איפה כל המתלוננים? סואן השתיק את כל המבקרים, הקרבה, לחימה, היה מצוין, היה מדויק למרות הצהוב שלו במחצית הראשונה, רוני לוי צריך לתת לו יותר הזדמנויות בכדי שסואן ישא פרות.
    בוקולי- מסירות מדויקות, המון טכניקה, התקפות מעבר, הגנה, היה מצוין לעומת המשחק הקודם שלו.
    מסודי- איזה טכניקה אדירה יש למסודי, הראה כדורגל מדהים, כבש שער בתנועה נהדרת בכדור החופשי של קטן, נקווה לראות ימים כאלה של מסודי כמה שיותר !!
    קטן- מנהיג אמיתי והוכיח זאת אתמול, לקח אחריות, כל כדור בא אליו, בנוסף גם בישל, ב-3 המשחקים האחרונים קטן מראה את היכולות שציפו ממנו העונה.
    קולאוטי- לא קיבל כמעט הזמדנויות להבקעה, אבל ברגע שקיבל, כבש, היה קצת אנונימי- משחק לא רע של קולאוטי למרות שאני מפה ליותר.

    מה שאני עכשיו מקווה שלא נאבד את הראש בליגה.

    מזל טוב גם להפועל ת"א שעלתה לשלב הבתים של גביע אופ"א, עלתה בקלות לשב הבתים, אודסה לא הקשתה עליה, אבל אתמול שביט הציל את הפועל ת"א מספר פעמים מספיגת שער, פשוט מדהים איך שהאוקראינים החמיצו.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/9/06
  10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/6/03
    הודעות:
    12,566
    לייקים שהתקבלו:
    0
    צודק, אררט ירוואן.
    למרות שיש מצב טוב שאז הם התחילו סיבוב אחד יותר מוקדם מעכשיו (כי אז הדירוג היה מתחת לריצפה).
     
  11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    באוופ"א צריכים לעקל איך פתאום יש להם 2 ישראליות בבתים אחרי שציפו לאפס.
     
  12. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,668
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    אני הייתי אתמול במשחק בבלומפילד, בשער 8, 34 שקל בלבד, וידעתי שלא אפספס הזדמנות ללכת למשחק חשוב מאוד שלנו, אחד החשובים בשנים האחרונות, אחרי שהביתיות שלנו חוזרת, אחרי 4 שנים, שהמשחק נגד פארמה בבלומפילד בשמינית גמר גביע אופ"א, היה המשחק האחרון שלנו בארץ.
    האווירה הייתה מדהימה כמובן, לפי מה שהבנתי היו 13,500 צופים, היה מרגש, אני אישית לא הייתה במגרש במשך שנה, המשחק האחרון שלי היה ב05\2004 בהפסד לחיפה בבלומפילד, כל השנה שעברה לא הייתי במגרשים.

    הפועל ת"א פתחה את המשחק לא טוב, בהיסוס. זה לא משחק ראשון שלוקח לנו יותר מדי זמן להיכנס אליו, זה קרה בכל המשחקים השנה פרט למשחק נגד בית"ר בליגה, ואולי נגד אודסה בחוץ שפתחנו בלחץ כמו שצריך. המשחק של הפועל היה סטטי ורדום, כדורים ארוכים לא ברורים. עד שהייתה הזדמנות אחת מעולה לברדה, שבמקום לבעוט קטנה או לפינה, הפציץ, והשוער האוקראיני הדף טוב. הפועל יכלה לספוג בהחלט עד שהוליכה 1-0, אבל אלימלך היה ביום גדול, המצטיין שלי במשחק, לא ראיתי אותו הרבה זמן גומר משחק בלי טעות כלשהיא או מנקה כל-כך הרבה מצבים, ניתן לראות שההגנה שלנו לא טובה, התיאום הוא כושל, אחד אחד לחוד, ההגנה דיי טובה.
    השער שלנו היה אדיר, כדור מעולה של ברדה לשטח מת, רציתי שטועמה יגביהה אבל הוא בעט נהדר. איזה גול אדיר, בעיטה גדולה. היה לברדה הזדמנות מצויינת להבקיע כמה דקות אחר-כך, אבל השוער הדף.
    המחצית השנייה נפתחה עם מצב מעולה של טועמה שעבר את השוער, אך פחד לבעוט בימין או משהו, הוא היה חייב לבעוט או להגביהה והשתהה ואיבד.
    הפועל איבדה קצת את המשחק, הקישור לא היה מאורגן וחזר להיות מת כמו בפתיחת המשחק, דגו דיי אשם בכך, היו אוהדים של הפועל שקיללו אותו, הוא היה חלש מאוד ולא תרם כלום. דה ברונו וורמוט שנכנסו(יוליץ החמיץ מצב טוב בראש ולא עשה הרבה), הוסיפו מאוד למשחק של הפועל, ורמוט חייב לפתוח. דה ברונו ניהל את המשחק מאחור בייחד עם אבוקסיס שהשתפר מאוד ככל שהמשחק הלך, ובישל באומנות שער לדה ברונו! שער רביעי שלו בכל המסגרות. גם ברדה כבש שער אדיר אחרי הסתובבות ברחבה וטיל למעלה. לא ראיתי את אבוקסיס מבשל הרבה זמן.
    גילי ורמוט לא נכנס לסטט' במשהו אך הוא קליל רגליים, והוא גם בעט קרוב מאוד לשער.
    אלימלך בלם כמו שצריך את כל הניסיות של הפועל פרט לגול שפאאס היה אשם עם שמירה לא טובה, אני הבחנתי אגב שפאאס דיי איטי יחסית. הכרטיס האדום של האוקראינים עזר לנו להגדיל את ההיתרון.
    אני רוצה לשבח את אנטבי על משחק אדיר, ללא טעויות, בלתי עביר בהגנה, תרם בהתקפה והיה מעולה לאורך כל 90 דקות, אנטבי של פעם. לי רק חבל שזיטו לא שותף...
    אנחנו בשלב הבתים של גביע אופ"א!! כמה התרגשות, הלוואי ונעשה שנה גדולה באירופה!
    תודה לך הפועל!!!

    ציונים:

    אלימלך - 7.5
    חליבה - 6
    פאאס - 6
    טל חן - 6.5
    אנטבי - 7
    אבוקסיס - 6.5
    באדיר - 5
    דגו - 5
    טועמה - 6.5
    ברדה - 6.5
    יוליץ - 5

    מחליפים:

    ורמוט - 6
    דה ברונו - 6.5
    אבוטבול -
     
  13. פאביו Member

    הצטרף ב:
    ‏14/9/06
    הודעות:
    46
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחרי שלב הבתים יש את שלב 1/16 הגמר שימנה 32 קבוצות, 24 מהתים ועוד 8 של מקום 3 בצמפיונס, רק אחכ יש את ה1/8 ורבע וכו
    עוד דרך ארוכה לחיפה והפועל בשביל להשוות את הישג השיא מלפני 5 שנים
     
  14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני חושב שהניצחון סינוור את כולם,אני ראיתי חיפה גרועה מאוד בהתקפה וגם לא משהו בהגנה[חוץ מדקל],
    אם הייתה קבוצה קצת יותר טובה מליטקס היינו חוטפים על הראש,ליטקס קבוצה פשוט עלובה...

    הנה מה שאני חושב על השחקנים:
    ניר:היה טוב מאוד,סוף סוף משחק אירופאי טוב שלו.
    משומר:חסר ביטחון,לצד כמה הצלות יפות עשה גם כמה שטויות וכמה הרחקות טיפשיות.
    אולארה:חוץ מהמשחק הקודם מול ליטקס אני חושב שזה היה המשחק הכי חלש שראיתי אותו,הרבה כדורי
    גובה שהוא לא הגיע אליהם ומשחק חלש בכלליות שלו.
    דקל:היה מצויין חוץ מהפאשלה בפתיחת המחצית,אבל היה מצויין.
    קייסי - נתן לחימה והגנה טובים,לא תרם בהתקפה כמעט בכלל.
    דירסאו - היה טוב.
    סואן - נתן משחק טוב מאוד,אפילו טוב מאוד אבל בהתקפה גם כן לא תרם יותר מדי.
    מסודי - היה טוב,אבל לצד התקפות יפות וחכמות עשה גם הרבה התקפות שטויות עם איבודי כדור מעצבנים.
    קטן - היה מצויין ולקח את המשחק על עצמו,משחק ראשון שאני רואה של קטן באירופה שהוא לוקח
    על עצמו את רוב הכדורים,רק שימשיך ככה גם מול קבוצות יותר גדולות מליטקס.
    רוברטו - משחק חלש חוץ מהשער,נקווה שהגול יעורר אותו.
     
  15. Riki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/05
    הודעות:
    5,747
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זיו אני חושבת שאתה קצת מגזים. אומנם לא משחק נקי ומרהיב אבל היתה הרבה אופטימיות מאתמול להמשך, שיחקנו נכון ולא הכול התחבר והיה ליקויים אבל עמדנו ונאבקנו וזה מה שחשוב. צריך לקחת משם נקודות טובות כמו שצריך להבין שצריך להעמיק את הספסל בשביל ההמשך. בליגה תהיה לנו התפרקות במידה ונשחוק את השחקנים.
    אבל בקשר לאתמול, באנו ועשינו את מה שציפו מאיתנו ועשינו את זה גם בדרך נעימה לעין.