דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבוד לשתי הנציגות עכשיו מעניינים אותי שני דברים:

1) מתי ההגרלה? מחר?
    2) יש 5 דירוגים, חיפה רביעית כמעט בוודאות, מה עם הפועל, ידוע?

2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

מיכאל אני אענה לך על השאלה הראשונה: ההגרלה ביום שלישי.

3. נדב מיכאלי Member

כמה קבוצות בכל בית וכמה משחקים יהיו לכל קבוצה?

4. הרצליה Member

ההגרלה ביום שלישי אם אני לא טועה.

5 קבוצות,4 משחקים.

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/06
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע מבחינת הדירוג אבל הפועל ת"א תארח את הקבוצות מהדרג ה-2 והשלישי ותתארח אצל הטובה ביותר והגרועה ביותר.

אז אני מניח שהפועל בדרג הרביעי.

6. Juanito Member

הפועל אבדה את העונה שהיא הגיע ל רבע גמר כי עברו 5 שנים כבר,נכון לעכשיו היא מקום 150 באירופה בערך,אני חושב שזה דרג אחרון.

7. פאביו Member

הישג נהדר!
    חיפה דרג 5 מסתמן , תלוי בתוצאות של שאר משחקי הערב
    הפועל דרג 4 סופי

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד פרט לגבי ההגרלה , היא תיהיה בשעה 12:00.

לא אופתע עם הפועל אפילו תיהיה בדרג 3 ואם זה יהיה ככה יהיה לה סיכוי להעפיל לשמינית אפילו , הם רק צריכים להביא בלם נוסף.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/06
  9. לא מצאתי כינוי Member

מסכים עם rivaldo, ההגנה שלהם נראית זוועתית והטעות הכי חמורה שהם עשו זה שהם שיחררו את אסי דומב שהוא בלם הרבה יותר טוב מטל חן, ואולי אפילו מפאס שלצד משחקים טובים מציג פה ושם טעויות של טירון. בלי חיזוק הם לא ימשיכו רחוק.

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה אתם מדברים? הסתכלתי על רשימת הקבוצות שעלו לשלב הבתים, ואחרי שסיימתי לצהול על כך ש:
    שאלקה, ווסטהאם, קייבו, מארסיי, הרטה ברלין ועוד קבוצות בינוניות ממזרח אירופה בעיקר (בולגריה, פולין, קרואטיה, טורקיה) כווולן עפו, אז הבנתי בעצם שכל הקבוצות שעלו, כמעט, טובות יותר משתי הישראליות. כמובן שביום נתון, וסוף סוף על אדמת ישראל הכל פתוח. אבל מבחינת דירוג, למרות שחשבתי שהן ידורגו בין 3-4, עכשיו אני מקווה בכלל שיהיה דרג 4. קשה למצוא ככה במבט מהיר 8 קבוצות עם דירוג נמוך יותר כי כולן שיחקו באירופה בשנים האחרונות (או כמו בלקבורן וליבורנו, דירוג ההתאחדות שלהן גבוה מאוד), שלא נדבר בכלל על 16!

אבל בואו לא נסתכל לרגע אל ההגרלה, הייתי פסימי היום לפני המשחק כי חיפה ב-3 שנים האחרונות מפשלת סידרתית במשחקים כאלה, אבל דירסאו עם שער מדהים, קטן סוף סוף מגביה טוב כדור חופשי וקולאוטי מראה קבלת החלטות גרועה אבל מבקיע מזוית קשה, כך שללא ספק היה לנו גם מזל ששיחק איתנו. ההגרלה בשלישי ב-12 אתם אומרים? למה לא מחר?

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זו שאלה שאתה צריך לשאול את ראשי אופ"א.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/06
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

וזה יעשה רק טוב לכל אחת מהן, לדעת שהשנייה גם נמצאת באותו המפעל ובאותו השלב. לדעתי זה יצור תחרות נורא חיובית שתשפיע רק לטובה על השחקנים.

אני לא ראיתי את המשחקים, כי עבדתי, אבל ראיתי תקצירים ותהיו בטוחים שאני אראה את השידורים החוזרים.
    ממה שראיתי בתקצירים, הפועל תל אביב העפילה לשלב הבא בזכותו של איש אחד, שביט אלימלך.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ההגנה של הפועל לא חזקה מכמה סיבות:
    הסיבה הראשונה מגיעה דווקא מהמאמן שום הנפלא. כיף לראות את הקבוצה שלו, אבל הפילוסופית משחק ההתקפית שלו מסוכנת, וקבוצות טובות היו מענישות. הסיבה השניה שחסר בלם, אך זו סיבה פחות משמעותית. שום יקבל בלם אחרי העליה לשלב הבתים, ועדיין כמו תמיד נראה הרבה התקפה בקבוצות של שום, ומעט הגנה.

14. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך? איך? איך הפועל דרג 4 ואנחנו דרג 5?! בכלל, לפי מה הולך שם הדירוג לעזאזל?!
    הם רוצים שאני אתנחם בכך שגם טוטנהאם מדורגת מתחת לוויסלה קראקוב?? בכלל מה זה הדירוג ההזוי הזה? דרג 3-4 שם יותר חזק מדרג 2 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    מה שיפה בגביע אופ"א שאין פה אימפריות, וכל קבוצה כמעט יכולה לתפוס כל קבוצה ולהפתיע אותה, ולכן אין דבר כזה כאן "בית מוות", כי עם כל הכבוד, 3 עולות והכי טובות מהדרגים האלה זה ריינג'רס, אלקמאר (2) ופאלרמו (3). עם זאת, 'בית קשה' יכיל את סביליה, ריינג'רס, פאלרמו, הפועל ת"א/אוססונה, טוטנהאם/מכבי חיפה.
    בית קל יכיל את אוקזר (דרג ראשון, איזה מפגרים!), ספרטה פראג (שכבר לא מה שהיו בשנים האחרונות), וויסלה קראקוב, הפועל ת"א/אוסטריה וינה, זולטה הבלגית/מכבי חיפה. שזה אפילו בית בדיחה.
    עוד דבר- אני בטוח שקבוצת הדרג הראשון שהכי לא רוצים לקבל זה פיינורד, כי היא גם טובה, גם לא תמשוך מלא קהל בארץ ואם המשחק יהיה בחוץ, אני לא ממליץ לאף אוהד לנסוע (נאצים).

בעזרת השם שלא יקרה משהו שלא צריך לקרות, הדירוג של הישראליות יעלה, יגיעו קבוצות כמו טוטנהאם, סביליה, אולי איאקס שוב תגיע לארץ, לדעתי שתי הנציגות יכולות לעלות מהשלב הזה, וזה גם יוסיף עניין לליגה כי פתאום יהיה אפשר לנצח את שתיהן כשהן מותשות ולא מרוכזות (וייתן פור לבית"ר ירושלים).

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אחרי האינפורמציה החשובה שגל הביא לנו, אני משוכנע ששתי הקבוצות שלנו מסוגלות לעבור הלאה כמובן אם לא יפלו למין בית מוות... יהיה מעניין בהגרלה.