דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. flash Member

חחחחחח סיכום יפה למשחק.... חוץ מהדרכות למחליפים, לא חושב שארדילס הוציא מילה היום במשחק.
    אני עדיין מחזיק מגרשון... מוזר שאני אומר את זה, אבל נקוה שהשערים של בית"ר לא יהיו שלו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/06
  3. flash Member

בית"ר צריכים להביא מגן ימני זר (אפק לא מגן איך ארדילס לא רואה???? הוא הולך לעזור ליואב זיו על שמירת הקשר הימני של היריבה!!), לפתוח עם בנאדו במקום בן יוסף (אלא אם גרשון ימשיך ביכולת הזאת... עונה שעברה הוא היה פשוט מצוין!). לפתוח עם גפני. עם בואטנג אלברמן פרננדז וזנדברג (הקישור היום היה טוב, אפילו מעולה), אבל חלוצים... זה הבעיה בקבוצה. אין חלוץ שיכבוש ממצבים, היו הרבה כדורים שהסתובבו ברחבה לנגיחות או שטחים ריקים או לתמוז ובן שושן, אבל הם לא הצליחו לסיים בשער. חלוץ אמיתי שיהיה מהיר וטכני, עם משחק ראש טוב ויכולת סיום טובה מול השער, מצידי שיעלה כמה מילונים, חלוץ כזה ובית"ר היתה כובשת היום חמישיה! להעיף את פינטו, להביא חלוץ ברמה. ארקאדי יעשה משהו כזה אחרי ההפסד היום...
    להעיף את: פינטו - כמה הזדמנויות אפשר לתת לו כשהוא אפילו לא מנסה לקבל כדור?? אני זוכר נגיעה אחת שלו, הבעיטה שהפכה לשער של יצחקי. משהו זוכר עוד נגיעה?,
    מירוסביץ' - לא מתאים לבית"ר. עושה משחק כבר יש לנו, פרננדז, הוא עושה את זה מצוין. גם אלברמן ובואטנג יכולים לארגן משחק. צריך שחקן שישחק על הקו כמו זנדברג, לא עוד אחד שישחק חופשי.
    וכמובן האיש והדממה - ארדילס. מעניין מה הוא אומר להם בחדר ההלבשה... אולי נותן לעזורי להעביר הדרכה? כמה אפשר???? אפק לא מגן זיו לא ברמה בן יוסף וגרשון לא מתואמים מירוסביץ' לא מתאים לבית"ר זנדברג צריך לשחק באגף שמאל ופינטו לא שחקן. שום דבר חיובי לא ראיתי מארדילס, כלום. אפילו לתת הוראות לשחקנים על המגרש לא. זה מאמן??

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

את הפרחים לגרשון התכוונתי לשלוח דווקא על השער הראשון של הפועל, הוא לא חייב להבקיע אותם במו רגליו כדי להיות אחראי עליהם. אחרי צפייה בשידורים החזורים בגול האחרון אי אפשר להישאר מופתע, זה היה מהלך גרשון קלאסי - כבד, מגושם, ונסיון להתחמק מהכדור שחס וחלילה לא יפגע לו במיתרי הקול כנראה, התוצאה לפניכם.

5. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

אני רק מקווה שלא יהיה מפגש בין הפועל לדינמו בוקרשט, שתי קבוצות שאני לא סובל

6. אלי מתחן Member

השאלה זה מה עדיף, מגן ימני זר במקום אפק או חלוץ זר כי ההתקפה שלנו לא פוגעת.
    אני לא מסכים שפינטו מאכזב, הוא בקושי קיבל דקות כדי שיהיה אפשר לשפוט אותו. אם את אנדרסון אי אפשר לשפוט אחרי כמות המשחקים שהוא שיחק, את פינטו בכלל אי אפשר אחרי שבקושי סיים 60 דקות שכל אחד מהמשחקים.
    אני חושב שמגן ימני זר, אחד שידע לעשות או הגנה או התקפה, בניגוד לאפק שאת שניהם עושה בצורה זוועתית תהיה הרכישה הכי טובה.

7. מאי 22 Member

מישהו יכול לסכם?
    חיפה סופית לא מדורגת?
    הפועל מדורגת?
    והאם יש סיכוי למפגש ביניהם?

8. מיכל3 Member

בדיוק באתי לשאול פה, הבנתי שחיפה לא מדורגת והפועל כן מדורגת.
    איך זה יכול להיות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    ואין סיכוי..אי אפשר שתי קבוצות מאותה ארץ בשלבים האלה (או שאני טועה וזה רק בצ'מפיונס ככה?)

9. אלמוג23 Member

אני לא יודע מה סיפרו לכם ומי סיפר לכם אבל זה גם חיפה וגם הפועל תל אביב מדורגת.
    אם חיפה לא הייתה מדורגת אין כל איסור והיא הייתה יוכלה לפגוש את הפועל תל אביב.
    אך בגלל שהם מדורגות שתיהם האפשרות היחידה שהם יפגשו היא בשלב הבתים
    בתקווה ששתיהם יעלו אז לנו נותר לאחל להם בהצלחה!

10. שלוס Member

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מוזר, ההישג של חיפה באירופה הגיע שנה אחרי זה של הפועל, אם לחיפה מחקו את הצ'מפיונס למה הפועל עדיין מדורגת?

אני בכל אופן מחכה לאישור באתר של אופ"א, זה לא נראה לי הגיוני..

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בני יהודה - לא ראיתי את המשחק, כיוון שהוא לא שודר, אבל לפני המשחק אלי אברבאנל השאיר פתח להמון אופטימיות וחבל שככה זה הסתיים.

הפועל תל אביב - המהלך שלדעתי הכריע את המשחק הוא לדעתי ההוצאה של יוסי אבוקסיס מהמגרש. הוא היה איום ונורא ואיבד המון כדורים יקרים שהזמינו התקפות מתפרצות של דומז'אללה. ההכנסה של זיטו אוגבונה הייתה פשוט גאונית ומתבקשת ואני שמח מאוד שזה מה שהביא את השינוי במשחק של הפועל תל אביב. בכל גול של הפועל תל אביב היה קשר למחליפים וזה מראה שיש להפועל תל אביב סגל טוב עם שחקני ספסל שיכולים להביא את השינוי. מה שהכי אהבתי אצל יצחק שום במשחק הזה זה את הקטע שאין פרות קדושות (כמו ששלמה שרף אמר ב'יציע העיתונות') ומי שלא מתאים את עצמו למשחק שיצחק שום רוצה באותן הדקות, יצא.

בית"ר ירושלים - אני יודע שמה שאני הולך להגיד עכשיו זאת החכמה הישראלית הכי גדולה, אבל לדעתי עם לואיס פרננדז התוצאה הייתה נראית לגמרי אחרת. היו המון מקרים שבהם ראיתי את צד שמאל ריק לגמרי וכל הגבהה מצד ימין ישר הגיע לשם ולא היה שם אף שחקן צהוב, אלא רק שחקנים של דינמו בוקרשט. בכלל, כל העמידה של בית"ר ירושלים הייתה לא נכונה בכלל.
    אני עד עכשיו לא הבנתי למה אוסי ארדילס הוציא את ג'אונו פינטו. בית"ר ירושלים הייתה צריכה לכבוש שער והוא הוציא את החלוץ הכי טוב שיש לו. ועוד בשביל מי, בשביל טוטו תמוז (ואתם תסלחו לי אם אני אקרא לו פרזיט?) שנורא מוגבל שהוא צריך לשחק עם הגב לשער. אולי אם היתי לבית"ר ירושלים עוד איזה פאבריס פרננדז או עמית בן שושן היא הייתה עוברת לשלב הבא.

13. Apu Member

אז זהו, שההישג של הפועל הביא יותר נקודות מההישג של חיפה, אין פה הפתעות, זה היה ברור.

14. TariboWest Member

דני בונדר הזה חתיכת שחקן, תומר חליבה יכול להתייבש בשקט על הספסל. רק עלה מהנוער ומשחק עם ביטחון של קפטן, סגר מצוין את האגף שלו, משחק ראש טוב, טכניקה טובה, הבנת משחק...הפועל ת"א יכולים לבנות עליו.
    ניסיתי עדיין להבין במשחק מה כל כך מיוחד בחביאר פאאס שהביאו אותו מארגנטינה, הוא לא מתקרב לגרשון, אולארה או בנאדו.
    נראה לי שאיבן יוליץ' עוד יפתיע. יכול להיות שיש לו כרגע בעיה של חוסר ביטחון וחוסר ריכוז, הוא עושה תנועה טובה לעומק, הוא מהיר, יש לו טכניקה טובה אבל שהוא מגיע לשער הוא בועט את הכדור קיבינימט.
    זיטו אוגבונה, כמה שהוא חרא של שחקן, יש לו כוח שאין להרבה שחקנים (בארץ אין שחקן שמתקרב אליו) וזה מחפה קצת על הטכניקה הגרועה. הר אדם כזה יכול לעזור להפועל ת"א באירופה.
    באדיר חזר לעמדה שלו והראה שהחרטא הזה לשחק בלם לא מתאים לו. באדר הוא כוח משמעותי בקישור האחורי של הפועל ת"א, הוא בין הטובים בארץ בעמדה הזאת וזה טיפשי לשים אותו בלם.

15. number 1 Member

היריבות האפשריות של הפועל ת"א - סטנדרד ליאז' (בלגיה), בראגה (פורטוגל), צ'רנומורץ אודסה (אוקראינה), מולדה (נורבגיה) ולבאדיה טאלין (אסטוניה).
    היריבות האפשריות של מכבי חיפה - פנתנייקוס (יוון), הרטה ברלין (גרמניה), פריס סן ז'רמן (צרפת), אוסטריה וינה (אוסטריה), ליטקס לובץ (בולגריה)