דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. M_T_A Member

דינמו בוקרשט בבונקר מביש כמעט כל המשחק ובית"ר מעיפה את עצמה בלי שום עזרה מהיריבה שלה..
    מדהים איך קבוצת המיליונים הזאת לא יכלה למצוא לעצמה בלם נורמלי שהוא לא מבקיע סדרתי של גולים עצמיים ושחקנים שיודעים מה הם רוצים מעצמם כל פעם שהם עוברים את החצי

2. Raulito Madridista

על המשחק של הפועל ת"א כבר היגבתי, כעת אתייחס לשני המשחקים האחרים של הישראליות בגביע אופ"א, הפעם באמת בקצרה אעשה את העבודה.

בית"ר ירושלים הייתה טובה יותר נגד דינמו, אם בית"ר הייתה משחקת בליגה והייתה מחוברת אחרי כמה מחזורים אני בטוח שהיא עוברת את המשחק הזה. הרומנים התבנקרו בצורה דוחה, שמעון גרשון כבש שער עצמי אומלל מה יש לי להגיד. הוא היה צריך להשאיר לקורנפיין את הכדור. בית"ר הייתה יכולה להגיע להארכה עם השער של יצחקי, זה הרס לה את המומנטום החיובי. החמצה אדירה שהקבוצה מלאה בכסף לא עברה שלב, יש לה סגל איכותי מאוד. ימיו של ארדילס מתחילים להתקצר. הפסד למכבי במחזור הראשון והוא בחוץ.

חבל לי על בני יהודה, קבוצה סימפטית שמעפילה אחרי המון המון שנים לאופ"א, אולי בפעם הראשונה שלה בהיסטורייה בכלל. אחרי פיגור של 2-0 אף אחד לא ציפה ממנה לעבור או משהו כזה, אבל לספוג הפסד 4-0... אאוץ'. אני אמרתי שדג'אני לא מגן שמאלי, אין מה לעשות. ההחלטה של שירזי לעלות עם הרכב התקפי מדיי פגעה בבני יהודה בסוף. האדום פגע בה.

רק נציגה אחת לישראל באופ"א, ובהצלחה לה. להפועל ת"א.

עריכה: שכחתי שאתם קיימים חחח... בהצלחה גם למכבי חיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/06
  3. eman Member

מה ז"א רק אחת? ומה עם מכבי חיפה?

לכל הבית"רים שקפצו על ההפסד לליברפול - צוחק מי שצוחק אחרון.קשה לי להגיד שכואב לי עליכם.

כל הכבוד להפועל ת"א, ובהצלחה בסיבוב הבא.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/06
  4. משוגע בירוק Member

הלו מה איתנו??? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

5. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

ישראל כמובן תשחק באיזור המזרחי מערבי, ואלה הקבוצות שחיפה או הפועל יכולות לפגוש (אם הם יהיו מדורגות, ואם לא):

אתניקס (קפריסיו)
    קייסריפור (טורקיה)
    ראפיד בוקרשט (רומניה)
    דינמו בוקרשט (רומניה)
    לוקומוטיב סופיה (בולגריה)
    טרבזונספור (טורקיה)
    אוקזר (צרפת)
    ליטקס לובץ' (בולגריה)
    צסק"א סופיה (בולגריה)
    מארסיי (צרפת)
    פארטיזן בלגראד (סרביה)
    אתטרומיטוס (יוון)
    בשיקטאש (טורקיה)
    בארגה (פורטוגל)
    סלטה ויגו (ספרד)
    אספניול (ספרד)
    איראקליס (יוון)
    לאנס (צרפת)
    נשיונאל (פורטוגל)
    נאסי (צרפת)
    פאלרמו (איטליה)
    פנתנאייקוס (יוון)
    פארמה (איטליה)
    פ.ס.ז' (צרפת)
    סטואבול (פורטוגל)
    סביליה (ספרד)
    קסאטי (יוון)
    קייבו (איטליה)
    אוסאסונה (ספרד)
    כוכב אדום בלגראד (סרביה)
    דינמו זאגרב (קרואטיה)
    רבוטינצקי (מקדוניה)
    פרנרבחצ'ה (טורקיה)

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/06
  6. MHFC Member

טוב אז הפועל ת"א עשתה את זה ואני די מרוצה למרות שאני אוהד מכבי חיפה.

הפועל ת"א שלטה לכל אורך המשחק, במחצית הראשונה הפועל הגיעה להמון הזדמנויות אבל היא לא ניצלה אותן לשערים ויוליץ' איכזב, אומנם באדיר ואבקוסיס היו מעולים בקו האחורי של הפועל, עקב כך שטל חן חזר הפועל ת"א חזרה למערך הרגיל שלה ובאדיר שיחק בעמדתו המקורית.

במחצית השנייה הפועל המשיכה ללחוץ וללחוץ, הגיעה להזדמנויות טובות, אבל לא כבשה, עד שבא הגול של יוליץ' בדקה ה-71 שמעורר את הפועל, באותו רגע סוף כל סוף אחרי השער זה נתן תקווה שהפועל יכולה לנצח את המשחק הזה והמשחק בידיים שלה, ההתקפות של הפועל היו טובות מאוד, אחרי שאוגבונה נכנס הוא הוסיף המון מחץ להתקפה, לא סתם אמרתי שהוא חלוץ מצוין, אבל איפה קים עכשיו? עדיין אתה תגיד שהוא חלוץ לא טוב, שאין לו טכניקה וכלום, הוא הי מעורב בשער הראשון, הבקיע, נתו מחץ להתקפה, היה פשוט טוב, גילי וורמוט וברוך דגו הוסיפו המון להתקפה של הפועל והם חלק משמעותי מהניצחון הזה.

בסופו של דבר אני מרוצה שהפועל עלתה, כל עוד אלו הישראליות באירופה אין לי שום דבר נגדה ונגד האחרות כך שאני די בעדן, כרגע מכבי חיפה והפועל ת"א הן הנציגות בשלב הראשון של גביע אופ"א ואני מקווה ששתי הקבוצות יצלחו.

לגבי ביתר, ביתר שיחקה טוב מאוד לדעתי, היא לחצה במחציץ הראשון פרננדז ניהל את המשחק מצוין, אבל היה חסר מעט מחץ, גרשון שעזב ליריבה השנואה כבש שער עצמי שלא השאיר לביתר סיכוים רבים לעלות והיא הייתה חייבת שני שערים נוספים, תוצאה די מאכזבת לבירת אחרי שהיא היית יותר טובה מדינמו בוקרשט.

לגבי בני יהודה, חבל מאוד, ציפיתי ליותר, הפסד של 2-0 במשחק הראשון ובמשחק השני להפסיד 4-0 כאשר זאת הופעה ראשונה באירופה בהיסטוריה של בני יהדוה זה לא נעים.יהיה מעניין לראות אותה בליגה, מה שאני בטוח שיכולת כזאת היא לא תראה בליגה שלנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/8/06
  7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי התצוגה של טוענת הכתר בית"ר ירושלים , בחיפה יכולים לישון בשקט בשקט עם אליפות רביעית ברציפות.

8. Apu Member

הפועל מדורגת, חיפה רוב הסיכויים שלא,
    יש לך רשימה של הלא-מדורגות?

9. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

הרשימה שהייתה לי היא גם של המדורגות וגם של הלא מדורגות...
    מה שבטוח, אם הפועל מדורגת הכי נוח בישבילהם יהיו רבוטינצקי ממקדוניה

10. לא מצאתי כינוי Member

כל כך כואב, כל כך מעצבן. את האמת? לא ציפית שנעלה שלב, אני כבר אומר הרבה זמן שארדילס לא מתאים לבית"ר, וכולם אומרים לחכות לליגה. אז סבבה אני ייחכה, אבל מה לעשות שהמבקרים צודקים? כל כך מעצבן. אין לנו שיטה, הגבהות סתמיות ושטויות שחוזרות על עצמם, שום חילוף התקפי אלא רק שחקן על שחקן באותו עמדה. אני רק מקווה שהמנחוס של בלומפילד יישבר סוף סוף בראשון, אחרת ארדילס יהיה קרוב למטוס לארגנטינה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    יום עצוב, אבל נתגבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

11. נדב מיכאלי Member

ראיתי את השערים של הפועל,השער של יוליץ' נהדר גם של ורמוט.
    כל הכבוד להפועל.
    בית"ר שיחקו טוב היום ,הודחו מאופ"א בגלל גול שטותי .
    אני מאחל בהצלחה לחיפה והפועל תל אביב באופ"א.

12. בית"רי מלידה Member

שני משפטים פשוטים, נכונהים ומדוייקים.

" תנו לו עוד קצת....סבלנות....לא מודדים מאמן אחרי 4 משחקים...." ( אוהדי אוחנה 2005, אוהדי ארדילס 2006 ....החרא אותו חרא, רק שם המאמן השתנה )

13. burning soil Member

לקראת הגרלת הסיבוב הראשון של גביע אופ"א מחר - הפועל ת"א מדורגת, מכבי חיפה לא,
    שתי הקבוצות לא תוכלנה להיפגש כבר בשלב זה.

14. שלוס Member

הפועל יכולה לקבל את אחנס? אם כן=חלום
    למשהו יש כבר את הרשימה של מדורגות?

15. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

כן הפועל יכולה לקבל את אתניקוס או אפילו את רבוטינצקי.