דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. SeRgInHo Member

פשוט בושה שככה הנציגות שלנו נראות. בני יהודה בכלל לא ברור מה היא עושה במפעל הזה, הפועל מפסידה לקבוצה סלובנית בינונית שכנראה עונה שניה ברציפות תדיח אצ הנציגה שלנו... אנחנו כבר עכשיו בדירג של אופ"א נמצאים במקום ה-25 אם אינני טועה ובקצב הזה נרד עד למקום ה-30 אבל הלוואי שזה יקרה, אולי יורידו לנו נציגה או שתיים באופ"א ואולי ככה נחזיר את הכבוד האבוד כי ארבע נציגות באירופה במדינה כמו ישראל זה מעל ומעבר ואי אפשר להתקדם כך.

2. Raulito Madridista

היום יישחקו הנציגות הישראליות שלנו במסגרת גביע אופ"א במטרה למחוק פיגור מהמשחקים הקודמים:

דומזאלה - הפועל ת"א;19-30, שידור ישיר בערוץ ספורט5 +
    בית"ר ירושלים - דינמו בוקרשט;21-00, שידור ישיר בערוץ 10
    לוקומוטיב סופיה - בני יהודה; 20-30, אין שידור למשחק

אני חושב שבית"ר ירושלים היא זאת שצריכים לצפות ממנה לעבור את בוקרשט, היא זאת שהשיגה את התוצאה הכי טובה מבין שלושת הישראליות המשחקות בגביע אופ"א. היא הפסידה 1-0 בלבד במשחק חוץ, למרות שהיא לא משחק בבית, היא צריכה להבקיע שער אחד ואז היא משיגה הארכה ומכאן הכל פתוח, גם ניצחון של בית"ר משהו כמו 2-1 יכול להיות. בית"ר שיחקה טוב מאוד במשחק הקודם נגדם גם בתנאים קשים של גשם ומגרש מוצף, הרומנים לא הרשימו בכלל. ארדילס עומד במבחן היום, הוא צריך למחוק פיגור של 1-0. למרות הצהרת גאיידמאק שלא ייפטר את ארדילס גם אם בית"ר לא תעבור, אני לא כל-כך מאמין בזה. בית"ר צריכה להתקיף כל הזמן ולעלות גם עם המגנים להתקפה. בית"ר צריכה שער מהיר. אפק בכלל לא יודע לשחק מגן, שייצטרף הרבה להתקפה ויהיה כיפוי עליו. פרננדז הוא זה שצריך לעשות את הפעולה המעניינת ולספק כדורים לחלוצים, יצחקי ופינטו שלא ראו ממנו עוד משהו בינתיים. תמוז ובן שושן מחכים על הספסל וגם הם יכולים לעשות שינוי.

בית"ר ירושלים - ההרכב: קורנפיין; זיו, גרשון, בן יוסף, אפק; אלברמן, בוטאנג, זנברג, פרננדז; יצחקי ופינטו

הפועל ת"א צריכה לנצח בהפרש של שער אחד, אבל כל תוצאה חוץ מ1-0\2-1. הפועל עשתה לעצמה חיים קשים שהפקירה את העמדות בדקה האחרונה נגד דומז'אלה, גול מיותר, גם תיקו היה מאכזב אבל הכל היה פתוח. הפועל ת"א חוזרת למערך עם שני קשרים אחוריים, באדיר חוזר להיות קשר מרכזי לצד אבוקסיס שממנו אני מצפה שיידחף קדימה. באדיר לא מספק את היכולת ממכבי חיפה גם לא מבחינת כיבושים. שני מגנים אחרים פותחים ולא מי ששיחקו במשחק הראש. פרץ יחליף את אנטבי השוקע והצעיר בונדר את חליבה, מקווה שלא יעשה שטויות, נגד בני יהודה הוא היה טוב. הבשורה המשמחת היא חזרתו של חן לעמדת הבלם. דה בורנו יוסט לעמדת הקשר השמאלי, מעניין איך הוא ייתפקד שם. יוליץ וברדה צריכים לעשות סוויץ ולא להיות חלשים כמו במשחקים האחרונים. אוגבונה מחכה להזדמנות על הספסל וגם כפיר אודי. בקישור ורמוט ייקבל דקות כנראה ואולי השינוי יבוא ממנו. אין לי יותר מדיי ציפיות, בהצלחה להפועל.

הפועל ת"א - ההרכב: אלימלך; בונדר, פאאס, חן, פרץ; יוסי אבוקסיס, וואליד באדיר, סלים טועמה, לואיסנו דה ברונו; ברדה, יוליץ.

לבני יהודה מחכה משחק ממש לא קל, חבל לי על החניכים של שירזי שאין להם סיכויים גבוהים לעבור, התוצאה הכי רעה היא שלהם. לא רואה את בני יהודה כובשת היום שני שערים, וגם אם כן היא תספוג, אלול ואזולאי זו לא חוליית הגנה מספיק טובה. דג'אני גם למיטב ידיעתי לא מגן. ניצן שירזי מהמר על כל הקופה היום ועולה עם קשר אחורי אחד, לוקמן. אלי ביטון שהיה מצויין אשתקד, ראובן עובד ובלדוט בקישור. אסולין שצריך הוא לתת את הגול פותח עם בדש שממנו יש פחות ציפיות. חבל שבאטורינה נפצע כל הזמן כמו בסוף העונה שעברה, הוא היה עוזר לבני יהודה. אין ציפיות גבוהות מהם, מקווה שיפתיעו.

בני יהודה - ההרכב: אניימה; אברבאנל, אלול, אזולאי, דג'אני; לוקמן, עובד, ביטון, בלדוט; בדש ואסולין.

3. Ljungberg 8 Member

ורמוט פצוע או שסתם שום מעדיף את באדיר/ אבוקסיס על פניו?

4. MHFC Member

מה שטוב שמכבי חיפה הצליחה להשיג נקודה מול ליברפול וזה נקודת האור.

טוב אז היום שלושת הישראליות ישחקו במסגרת גביע אופ"א, כאשר שלושתם בפיגור.

אני מצפה מבית"ר לעבור, היא בפיגור 1-0 בלבד, לעומת הפועל ת"א ובני יהודה שבמצב הרבה יותר קשה ממנה.1-0 לביתר לא יספיק כדי לעבור אלא זה ישלח אותו להארכה לכן היא חייבת 2-0 ומעלה, אבל כמובן לא לספוג שער, במידה והיא תספוג הסיכוים שלה יפחתו בהרבה.

ההרכב של ביתר מסוכן מאוד, אפק יחליף את רוני גפני בעמדת המגן הימני, אחרי שגפני נפצע.תמוז יפתח על הספסל ויצחקי יחליף אותו, בנאדו יהיה על הספסל, כנראה שארדילס מעדיף את בן יוסף על פני בנאדו.

לגבי הפועל ת"א, הולכת להיות להפועל ת"א משימה קשה מאוד, בשביל לעלות היא חייבת תוצאה של 2-0 לפחות וזה עוד במחשק חוץ אחרי שהפסידה במשחק ה"ביתי" שלה 2-1, אחרי שהובילה כבר 1-0 בחמיצ וספגה שער בדקה ה-90.
    אבל דווקא הפעם ההרכב של הפועל ת"א יותר מאוזן, באדיר חוזר להיות קשר אחורי ביחד עם אבוקסיס, טל חן חוזר אחרי הפציעה ובעקבות כך באידור חוזר לעמדה המקורית שלו ואולי נראכה שיפור אצל הפועל ת"א.

לגבי בני יהודה, אני לא רואה מצב שהיא תעבור את לוקומוטיב סופיה, למרות זאת אולי הפעם בלי לחץ היא תצליח לעשות הפתעה ולנצח, בהצלחה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/8/06
  5. אלסנדרו דל פיירו Member

בוא אני יגיד לך מה בני יהודה עושה באירופה...
    להזכירך לבני יהודה מגיעה ליהיום שם בכבוד לבני יהודה הייתה קבוצה טובה שעם עוד טיפת ריכוז גם את הגביע היינו לוקחים...
    אבל עזוב לא נכנס לזה ומה שהיה..
    תגיד מה כואב לך ולכל השאר מה הסיפור שלכם עם בני יהודה מה הם ''שכונה''?
    הם לא מתאימים?
    הפועל כפר סבא כן? סכנין כן? מכבי פ''ת כן..? מכבי ת''א כן?
    אז יש לי תשובה בשבילך לא.
    לבני יהודה זה מגיע! אז מה כולה משחק ראשון באירופה הפסדנו 2-0...ביג דיל...
    קבוצה בלי ביתיות
    משחק ראשון באירופה
    אסולין שבוע ליפני בא
    קבוצה לא מחוברת כ''כ
    מה אתה מצפה שיהיה?
    למה הפועל ת''א וביתר מי ישמע מה עשו...
    לא פייר מה שאתם והתקשורת עושים כלפיי בני יהודה -
    פעם ראשונה באירופה אחרי 70 שנה אפילו שידור אין!!!!
    בושה וחרפה התקשורת צבוע וכל הארץ זבל
    כמה שאני אוהד בני יהודה גם אני עמדתי מאוחרי מכבי חיפה
    אתה יודע למה? כי היא מייצגת מדינה שלמה! אותי זה לא מעניין אם היא היריבה בליגה כשהם משחקים נגד נאצים מסריחים גם אני נהפך לאהוד את חיפה לשעתיים.
    אבל עזוב יום יבוא ובני יהודה תסתום להרבה אנשים את הפה.
    וזה לא יקח עוד הרבה זמן..
    שיהיה לך אחלה יום.
    והלוואי ובני יהודה יפסידו והיום ולא יגעו יותר בחיים לאירופה. ככה לאנשים לא יהיה תלונות..
    שהכח יגיעו לאירופה עדיף....

6. אלסנדרו דל פיירו Member

מה אתה שפוי?
    אתה אומר הצלחה לבני יהודה?
    חשבתי היא לא מעניינת אתכם..
    אני בתור אוהד בני יהודה שפעם ראשונה באירופה
    מאוכזב מאוד מהגישה של הרבה מאוד אנשים ובמיוחד של התקשורת
    הלוואי ונפסיד היום אני יגיד לך את האמת לא יפה מה שעשו לנו ושיגמר אירופה כבר
    ככה פחות קבוצה אחת באירופה אולי אם הפועל יעברו וביתר יעבור ובני יהודה יפסידו יהיה שידור להפועל וביתר.

ואולק אני לא קולט את זה פעם ראשונה באירופה ואין שידור מה אוהדי בני יהודה לא קיימים..
    אה שחכתי יש לנו קצת אוהדים לא יפתחו בכלל את הטלויזיה עדיף לשדר את הפועל להם יש הרבה מאוד אוהדים וגם לביתר הרייטינג יהיה יותר...

7. MHFC Member

למה אתה חושב שהיא לא מעניינת אותי?
    אני רוצה שסוף כל סוף ישראליות יהיו באירופה, שיהיו הישגים ומה יש? נאדה.

בני יהודה בפיגור יותר קשה משאשר ביתר והפועל ת"א, ק/ה לי להאמין שהיא תצליח לעבור אותה, אבל אני מאחל לה בהצלחה שאולי היא תפתיע וכן תעבור, אני לא מזלזל בבני יהודה, זה משחק חוץ שלה והיא צריכה למחוק פיגור לא קל.

לגבי השידורים, זה באמת בושה, לא ייאמן שמשדרים שני משחקים של הפועל ת"א, משחקים של ביתר, משחקים של מכבי חיפה, אבל של בני יהודה לא, אבל ספורט 5+ לא יכול קצת להתאמץ או אפילו ערוץ אחר, אבל זאת הרמה של התקשורת בארץ.

8. אלסנדרו דל פיירו Member

תדע לך שזה ממש מגעיל מה שעשו..
    ואולק אני במקום דמאיו הגמד הזה וחזי מגן הקוקסינל
    כל נשה לא יהיה שידור של בני יהודה לא רוצים אותם בכלל...
    לא שישי חי ובועט לא שלם וצפה ולא בערוץ 10 לא מגיע לאפחד לראות משחק שלנו..
    אם באירופה לא משדרים אז בארץ שלא יתקרבו בכלל לבלומפילד.

9. נדב מיכאלי Member

במשחק הראשון בית"ר שיחקה לא רע בכלל,היו לא פחות ואולי אפילו יותר טובים מדינמו והפסידו בגול מקרי.
    כמובן שגם תנאי המגרש היו מזעזעים.
    היום זה כבר אחרת ואפשר היום לנצח את דינמו.
    אני לא מצפה לכלום השנה מבית"ר באירופה,אבל אני לא רוצה שנובס היום שלפחות נשיג תוצאה טובה עם יכולת טובה.
    המטרה של בית"ר השנה היא אליפות אירופה זה בונוס.

10. Apu Member

ראוליטו, סיבכת, הפועל צריכה לנצח כל תוצאה חוץ מ1-0, זה הכל.

11. משוגע בירוק Member

בהצלחה לכל הישרראליות היופ... מקווה ל-4 ישראליות בהגרלת אופ"א מחר....

12. בית"רי מלידה Member

13. sageev Member

בבקשה שמישהו פה ינסה לארגן משהו לראות תמשחק של בני יהודה אחי חזר מהמילואים עכשיו והוא מת לראות והוא מתבאס שאין שידור תנו לי לשמח אותו תנסו להשיג אלו שמבינים בזה

14. בית"רי מלידה Member

יש שידור חי בטלוייזיה הלבנונית: " נאסי 54 ". תישאל כל חיזבאלון.

15. sageev Member

נפל לך המצחיק רואים שאתה אוהד ביתר כורדי חה חה

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/06