דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. יוגב אסולין Guest

תאמת אני לא מופתע מהפסדים של הקבוצות הישראליות.

אנחנו מגיעים למשחקים האלה אחרי שבמדינה יש חודש שלם של לחימה, שחקנים שלא שיחקו והתאמנו בלחץ בקושי חודש...לאף קבוצה אין ביתיות אין מוטיבציה לעם ולמדינה. רק אתמול נהרגו 15 איש. מי שחושב שאפשר לעשות הפרדה בין מה שקורה במדינה לבין הכדורגל .. יכול ליראות עד כמה שהוא טעה.

שחקנים באו לא מרוכזים עם הראש לא במשחק.. בכל המשחקים.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה תודה?זה יתנקם עוד בכולנו...

רק 3 שחקנים בבית"ר אפשר לציין לטובה-בן שושן שנתן משחק טוב,בואטנג שכנראה באמת הולך להיות
    אחד הכוכבים בליגת העל וקורנפיין שכרגיל ממשיך להיות סלע של יציבות כשל משחק שלו הוא משחק טוב.

3. משוגע בירוק Member

מי שמאוד הפתיעה אותי זו ההגנה החלשה של בית"ר שפתאום מתחילה להראות די מסננת... רוני גפני לא נראה טוב אולי הוא ניסה להתחרות במגרלשווילי... על אפק אני לא אדבר בכלל כבר משחק שני שהוא נופל בדקה 70... הוא וחליבה נמצאים בנבחרת שלנו רק בגלל דון קשטן הקומבינטור הגדול (יותר מגרנט)... בן שושן הפתיע אותי לטובה וקורנפיין כרגיך מצויין...

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולדעתי פבריס פרננדז גם כן שיחק טוב מאד.

כמו שצוין לדעתי צריך לעשות הפרדה בין בית"ר לבין הפועל ובני יהודה, בית"ר שיחקה בתנאים לא נורמלים ונראתה טוב עם הפסד מינימלי בחוץ, הפועל ת"א אפילו לא במשחק החוץ, הפסידה לקבוצת דייגים ועושה רושם שחוץ מדה ברונו המצוין, אין שם ממש כדורגל, או בני יהודה שמפסידה ללוקומוטיב סופיה 2:0 ללא תנאי.

משוגע בירוק - עוד לא היה מאמן עם ביצים כמו קשטן, לעשות את השינויים שהוא עושה כרגע בנבחרת. בושה שאתה משווה אותו לגרנט השקרן, שמשתמש בסגל שעבר את זמנו לפני 10 שנים בדנמרק ומדבר על מהפכות למיניהן.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/06
  5. משוגע בירוק Member

את השינויים כמו ארבייטמן, בן שושן, ברוכיאן אני עוד יכול להבין.. מצטער כנראה אני היחיד שלא מבין מה אפק וחליבה עושים בנבחרת...

6. אלי מתחן Member

לא מסכים שהגול היה באשמת גרשון, באמת שאי אפשר לחסום את הנגיחה המוזרה של השחקן.
    בית"ר יכולה להיות מרוצה מהיכולת, במיוחד של בן שושן, פרננדז ובואטנג שהראו שיש להם מה למכור. אם בית"ר נראית ככה אחרי 2 משחקים, יש בי אופטימיות.

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נורא, ראית פעם מאמן לאומי ללא בחירות קצת תמוהות בסגל? בשורה התחתונה הסגל טוב והיה צריך להצעיר את הנבחרת ולזמן דור חדש.

דווקא אפק כן ברמה של נבחרת ישראל. רק לא כמגן.

8. Robin Van Persie Member

שוב פעם הכדורגל הישראלי , חיפה , הפועל , בית"ר כולם קיבלו בדקות הסיום !
    מה יהיה ? (רק לגבי הפועל אני שמח )
    עד מתי?!?!?!?

9. reda Member

תגיד לי אתה נורמלי?! איזה "אפילו לא במשחק חוץ" אז מה זה?! תאמין לי שבבלומפילד זה היה נראה אחרת

10. AngryRaptor Member

מה עד מתי?
    תענוג היה הערב.כל הישראליות הפסידו.אין שמח ממני

11. ReL Member

ביתר לפחות שיחקה טוב והיא מסוגלת לעבור את דינמו
    בטדי. זה לא ייאמן איך אופ"א הצליחה לפגוע בקבוצות הישראליות , כל מה שקורה זה פשוט בושה ונוגד את הספורט , מילא לא משחקים בארץ , תעשו משחק אחד קובע כדי שיהיה שיוויון כוחות .

על ביתר אני מאמין שהיא מסוגלת לעלות למרות ארדילס (טעות ענקית היה להחתים אותו) , הפועל סיכוי של 50-50 אבל אני באמת לא מבין את שום , הוא מתקיף יותר מדי והסגל שלהם בכלל לא מושלם חסרים להם שחקנים בעמדות מפתח . בני יהודה עשתה את הטיול שלה באופ"א .

12. אלי מתחן Member

אין שום בעיה אח יקר, יש פה עוד 5 פורומים שבהם תמצא את המקום שלך.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה מתלהב מזה?זה שאתה טמבל אתה לא צריך להראות לכולם..

14. Spanish Weapon Member

מאוד מאוד מאוד מאוד מאכזב היה היום הזה.
    איכזבה בעיקר הפועל ת"א שיכולה לתרץ עד מחר את עניין השופט אבל במבחן התוצאה הפסידה בבית 2-1 מהותי מאוד נגד קבוצה שאמורה להיות חלשה ממנה על הנייר.

בית"ר עוד יכולה להפתיע לדעתי את בוקרשט , מאוד לא התרשמתי מבוקרשט.
    כמה חבל שאין לישראליות את יתרון הביתיות אחרת הדברים היו נראים אחרת ללא צל של ספק.

15. M_T_A Member

אתם נותנים לו בדיוק את התשומת לב שהוא מחפש..

מהמשחקים של היום ראיתי רק את המשחק בין דינמו בוקרשט לבית"ר, ואני יודע שאין כ"כ לאן לדחות את המשחק אבל אי אפשר היה לקיים אותו בתנאים האלה.
    אולי אפילו לתת לדינמו הפסד טכני, לא אשמתם שהיה גשם, אבל אם אף אחד שם לא חשב על מערכת ניקוז זה די מגיע להם...
    משחקים כבר התקיימו באירופה ובעיקר באנגליה בגשמים כאלה ויותר כבדים. ההבדל היחיד הוא שיש מערכות ניקוז.
    האמת היא שכל איצטדיון יהפוך לביצה לא פחות מהאיצטדיון בבוקרשט אם המים לא יתנקזו. לכו בארץ בחורף לכל שטח פתוח אחרי שירד גשם לא יותר מדי רציני ותראו איזה בריכה צצה שם..
    פתח ניקוז אחד לא היה באיצטדיון הזה.
    לא שמעו על דבר כזה ברומניה?
    אין פה מה להסביר, רק לראות את הקרן של פרננדז ולהבין הכל.
    יופי אופ"א, כל הכבוד שאישרתם את המשחק הזה, תהיו מרוצים מעצמכם.