דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. Spanish Weapon Member

לפי איך שזה נראה, הפסקת האש תהיה בעוד שבוע פחות או יותר.
    אני מאמין ומקווה שאופ"א תערוך דיון נוסף שבוע וחצי לפני הגומלין ואז כבר יש תקווה.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תפתח יותר מדי תקוות...

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

המקום בו "תארח" הפועל ת"א את משחקה באוופ"א בטיבורג.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/uefa/KeyTopics/353430_BIGPORTRAIT.Xxx

שלא יסתנוורו מהנוף רק ..

4. מיכל3 Member

5. Spanish Weapon Member

לא ציפינו למשהו אחר מאופ"א.
    מה שבטוח שאחרי שתהיה הפסקת אש אופ"א תתכנס שוב והמשחקים יחזרו ארצה.
    עד אז אין מה לדבר בכלל.

6. Spanish Weapon Member

היום חיפה תנסה לעשות משהו שהוא בהחלט אפשרי בדמות תוצאה טובה באנפילד.

אחרי שעיינתי בהרכב ליברפול , למעט הקישור, לא ההגנה ולא ההתקפה ממש מרשימים אותי.

צמד בלמים כבדים כמו היפיה וקראגר עם מגנים סבירים לא יותר.

בכל מקרה, נקווה שחיפה היום תפתיע ותעשה קצת שמח בלב לכל תושבי הצפון ולכל המדינה שחווה ימים לא קלים.

בהצלחה!!!

7. John Barnes Member

* כל הדיונים על המשחק הערב בין מכבי חיפה לליברפול יש לרכז בדיון המסודר שנפתח לכבוד המשחק, תודה*

8. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

מישו מכיר אתר אינטרנט שמשדר את בני יהודה?

9. Spanish Weapon Member

המשחק לא משודר בשום מקום.

1-0 לוקומוטיב סופיה דקה 36

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/8/06
  10. בית"רי מלידה Member

כן:

www.tarnegol.co.il

וגם:

www.shipuday-hatikva.biz

11. reda Member

פנדל לדומז'אלה...סימרוטיץ' מחמיץ את הפנדל ואני מאוד מקווה שמעכשיו המומנטום יהיה של הפועל

עריכה:
    מזכיר לי פלאשבק כזה...היריבה הראשונה של הפועל בעונת 01-02...אררט ירבאן החטיאה פנדל בבלומפילד...הפועל ניצחה 2 או 3 אפס ומאז השאר היסטוריה

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/06
  12. Spanish Weapon Member

2-0 ללוקומוטיב סופיה

1-0 להפועל ת"א דקה 43 , לוסיאנו דה ברונו.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לכל אחד פה יש ואללה וואן וכו', להמנע מהודעות שתכליתן זה לייבסקור. תודה.

14. Raulito Madridista

אני אתחיל בהפועל ת"א. המשחק נגד דומז'אלה היה לא מעניין, הקבוצה לא עשתה כמעט כלום. דומז'אלה קיבלה פנדל אחרי גלישה לא במקום של וואליד באדיר. סבסטיאן סימרוטיץ החמיץ את הפנדל ובעט למשקוף. אלימלך לקח את הפינה הנכונה, ואולי היה הודף גם אם זה היה במסגרת. סימרוטיץ החמיץ עוד פעם ממצב קורץ לקראת סיום המחצית, הוא אחד המחמיצנים הגדולים שראיתי. מבדר לראות אותו לפעמים, אבל אני לא שוכח לו את הגולים והמהלכים בהפועל.

שום עשה טעות שפתח עם קשר אחורי אחד. הסלובנים עייפו את אבוקסיס בהתחלה והמו"מ היה שלהם. לדעתי באדיר צריך לצאת קדימה ללחוץ מדיי פעם גם אם נישאר עם בלם אחד, אי אפשר ככה עם קשר אחורי אחד, נקרוס נגד יריבות יותר רציניותץ

נחמד לראות את ברוך דגו חוזר לכושר משחק. אם הוא יחזור לחצי מהיכולת שלו בעונת האליפות של מכבי, הפועל הרוויחה שחקן גדול, שלא נתן עונה גדולה במיוחד, אשתקד.

סלים טועמה עושה את הרעש של הפועל מאגף שמאל שלו. אהבתי לראות הצטרפות רבה להתקפה. שני המגנים עולים למעלה, אבוקסיס מנהל את המשחק, תנועה בחלק ההתקפי. מה שלא אהבתי זה את הבעיטה החלשה של יוליץ עד שהצליח להשתחרר מהשחקן שלו. נחזור לטועמה, אני אוהב את ההגבהות הטובות שלו, שיינסה כדורי רוחב כמו בפתיחת המשחק.

לואיסו דה בורנו הוא שחקן גדול. הוא נתן שער נפלא עם סיום גדול. לא נגע בכדור יותר מדיי פעמים אבל יש לו תנועת עומק נפלאה. שער שני שלו במשחקו השני. היה לו החמצה שהכדור פגע בו, וגם השתלטות לא טובה על כדור ברחבה. בגול שלו הכל היה בסדר, הוא הגיע מטעות של שחקן הגנה שבעט על חברו הסלובני, לכן אין שום נבדל. נגיעת יד? אולי הבלם הסלובני. דה בורנו גם במשחק לא טוב שלו, מאיים על השער(אבוקסיס גם הוא הוציא בעיטה אדירה), יותר משאר שחקני הפועל. אם יוליץ ממשיך כמו שהוא, להכניס את אוגבונה או אודי.

היה נחמד לראות בהתחלה את המפגש של שחקני הפועל עם סימרוטיץ. הוא עדיין אדום הסלובני. בכל מקרה, הפועל מסוכנת הרבה יותר,דומז'אלה משחקת בליגה כבר מספר שבועות, הפועל לא רעה בכלל.

חבל לי על בני יהודה, הם צריכים מנהיג, שחקן כמו בנין בקבוצה. הם קבוצה של צעירים. אם הם היו מצליחים באירופה זה היה פוגע בהם קשות בליגה והם היו נקלעים למאבקי תחתית מדיי פעם גם. אחרי שהיא ספגה צמד מסופיה, זה נראה סגור, היא ספגה שני שערי חוץ. ששירזי ייתרכז בליגה. חבל. קראתי שבני יהודה שלטה במשחק, זה עוד יותר מעצבן שהמצבים לא מתורגמים לשערים.

עכשיו בקשר לבית"ר ירושלים. הפסד היום וארדילס מתרחק מאוד מהמשך דרכו בקבוצה. גאיידמאק לא סבלני במיוחד, אני בטוח שאם בית"ר תפסיד היום בהפרש של שני שערים כבר יעלו קלישאות רבות על פיטורים שלו.

הרכב משוער: איציק קורנפיין, עמרי אפק, תומר בן-יוסף, שמעון גרשון, רוני גפני, גל אלברמן (מילובן מירוסביץ'), דרק בואטנג, פאבריס פרננדז, מיכאל זנדברג, ז'ואנו פינטו וטוטו תמוז (עמית בן שושן).

עומרי אפק הוא לא מגן ימני זה לא יעזור, הוא היה חלש נגד הפועל גם בניסיונות להתקפה ושיגר חלליות בדומה לבקהאם במקום הגבהות מסודרות. לא אפק של השנים היפות בהפועל. נראה את בית"ר היום עם שני חלוצים. תמוז עשוי לרדת לספסל אחרי משחק חלש נגד הפועל. פרננדז שיחזור להרכב יוסיף הרבה לבית"ר. אני לא יכול להמר על תוצאה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/06
  15. Spanish Weapon Member

איזה ביזיון שהשופטים מאשרים לשחק בכזה מגרש רטוב.
    הדוגמא הכי טובה היא הקרן של פרננדז שנתקע בשלולית 3 מטר ממנו.
    איך אפשר לנהל ככה משחק?