דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. משוגע בירוק Member

אז כן אתה צודק אחי... הגדולות מתקשות נגדינו בל יש לציין עוד משהו: גם אנחנו מתקשים נגד הקטנות -

שמות כמו ז'ילינה, פובליקום, גזיאנטפספור, מאלמו, אפועל ניקוסיה ועוד.. הם לא מהדרג האירופי הבכיר וגם לטא מהדרג השני ומול רובן התקשו הקבוצות הבכירות של ישראל (לפעמים עברו אותן ולפעמים גם לא)...

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד לליגה שלנו גאזיאנטספור ומאלמו עדיין קבוצות ברמה מעל הליגה שלנו,זה שאנחנו נוטים
    לזלזל בכל קבוצה שעומדת מול ה"אימפריות" הישראליות זאת בעיה שלנו.

3. Spanish Weapon Member

אוי,תפסיק לדבר שטויות.
    די כל פעם לנסות להוציא את הקבוצות הישראליות ואת הכדורגל כאן כשק חבטות של אירופה.
    לא מלאמו ולא גזיאנטפסטור ברמה מעל הליגה שלנו.
    אני בטוח שאם יהיו חמישה מפגשים בין חיפה לגזיאנט/מאלמו , חיפה לא תפסיד יותר ממשחק אחד,כנ"ל לגבי הפועל ת"א ובית"ר.
    זה שנוח לכם לבוא מעמדה שהכדורגל הישראלי זה כלום ושום דבר , יופי לכם.
    ואני לא מדבר רק עליך , אלא על עוד כמה כאן.

4. M_T_A Member

מצטרף. אני לא זוכר שום דבר מרשים שמאלמו עשתה מול מכבי חיפה לפני שנה. קבוצה ברמה של מרכז טבלה בישראל, שעפה בסיבוב הבא לתון ואח"כ הובסה על ידי בשיקטש בגביע אופ"א.
    קבוצה חלשה ביותר.
    בכלל הליגה השבדית חלשה מהישראלית עם כל הכישרונות הצעירים שיש שם(שעוזבים מהר מאוד לאירופה כמו קאלסטרום, וילהלמסון וכו') ורואים את זה טוב מאוד בדירוג של אופ"א שם אנחנו הרבה מעליהם.

5. vivalaunited Member

מאלמו עברו אותנו רק כי הם היו באמצע העונה אצלהם, היו יותר בכושר, וגם בגלל הטעות של ארבייטמן, אבל אני חושב שאם היינו באמצע עונה גם עם הטעות של ארבייטמן היינו מסתדרים בלי לחטוף גול, למעשה לא נראה לי היינו מקבל גולים גם בחוץ.

6. Spanish Weapon Member

תהרגו אותי, אני לא זוכר שום משחק בעשור האחרון בישראל שבו קבוצה ישראלית גדולה הושפלה בידי האימפריות הגדולות.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז בעצם אתם אומרים שקבוצת צמרת מהליגה הטורקית היא פחות טובה ממהמקבילה הישראלית?

תראה את הסגל של מאלמו ותבין שהסגל יותר טוב מזה שלחיפה היה מולה שנה שעברה..
    זה שהם שיחקו רע מולנו זה משהו אחר,מה עם ליברפול תשחק רע מול חיפה אתם תגידו אותו הדבר?

תראו למשל את מכבי פתח תקווה נגד אקנאס-פתח תקווה לא נראתה טוב מולם במיוחד בבית כמו שמאלמו
    לא נראו טוב מולנו...זה עדיין לא אומר שאקנאס יותר טובה מפתח תקווה.

אתם סתם מעלים יותר מדי את הכדורגל הישראלי.

8. vivalaunited Member

אתה לא מבין, חיפה של ה3 שנים הקודמות הייתה יותר טובה מהליגה בהרבה, אולי מאלמו יותר טובה מכל קבוצה אחרת בישראל, אבל ממכבי חיפה לא.
    בטורקיה יש 3 קבוצות חזקות שרמתם מעל חיפה וזה פנרבחצ'ה, בשיקטאש וגלטסראיי.
    כל שאר הקבוצות לא מתקרבות לרמה ולאיכות של הכדורגל שלהם, אבל כמו שאתה אומר גם במשחק נתון אחד שיכול להיות גרוע של ליברפול (או כל קבוצה אחרת גדולה או קטנה) הכל יכול לקרות.

ככה שאני לא עושה מהליגה גדולה, רק מחיפה של השנים הקודומות.

9. Spanish Weapon Member

אני ממש לא אומר שקבוצת צמרת טורקית פחות טובה ממקיבלתה הישראלית , אבל לתאר את זה כאילו אפשר לקבוע מראש נצחון לטורקים זה פתטי.
    הכדורגל הישראלי הוכיח שהוא יודע לתת יופי של פייט נגד כל יריבה ואני מדבר על קבוצות חזקות וגם על נבחרת ישראל.

10. מיכל3 Member

מצטערת אם שאלו על זה כבר כאן..אבל מתי אופ"א אמורה להודיע בקשר להחלטה שלהם? באיזה
    שעה?

11. Spanish Weapon Member

אין שעה מדוייקת ,זה צריך להיעשות בקרוב (בשעות הקרובות)

12. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אופ"א התכנסה כדי לדון בבקשה שהגישה ההתאחדות בקשר להחלפת ביתיות של הפועל ת"א ובני יהודה, והמסקנה נשארה בעינה: אין משחקים בארץ בזמן הקרוב בגלל המצב הבטחוני. מכאן שבני יהודה והפועל ת"א יארחו את משחקיהן במגרשים נייטרלים.
    ההתאחדות מתכוונת לערער על ההחלטה בפני המוסד הבינלאומי לבוררות ספורט.

13. שלוס Member

'כמה מפתיע'
    כבר אמרתי שאפשר לקפל את הציוד פה. עד 2008 לא נארח בארץ

14. לא מצאתי כינוי Member

אל תצפו שבית המשפט בלוזאן יחליט משהו אחר,כמו פיפ"א גם שמה הכל זה אינטרסים ופוליטקות.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשים לב קצת לפני שאתה כותב..
    אם תמצא איפה תיארתי שאנחנו מפסידים מראש אני מביא לך אוסקר..
    תלך לדיון של חיפה ותראה שרשמתי שאפילו מול ליברפול יש סיכוי אז בטח ובטח שמול קבוצות
    כמו גזיאנטספור וכו..אבל הבעיה היחידה שאתם מזלזלים בכל הקבוצות האלה כאילו חיפה היא ליברפול
    או משהו כזה,לא אמרתי בחיים שהכדורגל הישראלי לא נותן פייט טוב מול קבוצות אחרות
    אבל על הנייר גם מאלמו וגם גזיאנטספור הם קבוצות שצריכות לעבור את הנציגות הישראליות זה שהישראליות מתעלות בתור אנדרדוג בהרבה מקרים זה משהו אחר.