דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jul 14, 2006.

1. matanhh Member

עם רוני לוי יעלה עם רפאלוב זה טעות שחקן לא טוב ושמשחק הוא משחק גרועה ורק פוגע בסקבוצה הוא צריך לעלות עם ארביטמאן בקישור במקומו.ולשחק התקפי כל הזמן כי אין לו מה להפסיד במיוחד שכולם חושבים שאספניול תעלה וגם הגנה טובה כמו שהיא מציגה סבאירופה ואז יהיה לה סיכוי.מול קהל ביתי חם אני לא חושב שלחיפה יש סיכוי והיא תבוא שבורה מהתבוסה לביתר ותפסיד 1-0 ואספניול תעלה. אבל בו נקווה שארני טועה וחיפה תעשה לנו עוד כמה רגעים של נחת!

2. guyholl Member

שלושה דברים:
    1.רפאלוב לא שחקן טוב,הוא שחקן מעולה.
    2.ארביטמן בקישור זה כמו לעלות אם עשרה שחקנים.
    3.איזה קל ביתי חם?בקושי 10,000 אוהדים קטלונים צפווים לבוא.

אנחנו חייבים לכבוש כמה שיותר מהר,ככל שנמשוך זמן הם ילחצו יותר ויותר על השער שלנו וכמובן שער שלנו והם יצטרכו 2 שערים.בוקלי חייב לעשות את העבודה באמצע כי מאנדרסון אני לא מצפה כבר כלום והכי חשוב,זה הגנה שתצטרך לתת את המשחק הכי טוב שלה בעונה האירופית בשביל להחזיק מעמד מול ההתקפות של אספניול.צריכים לפתוח את המשחק חזק לא לתת להם להתקרב יותר מדי אל השער ולדחוף קדימה להתקפות מתפרצות.

3. Spanish Weapon Member

על הנייר , אספניול היום פייבוריטית בכל קנה מידה.
    הופתעתי כשראיתי שעל אף התוצאה הנזילה של אספניול , וולאורדה פותח עם אותו הרכב כמו ששיחק בבלומפילד בלי מספר שחקני מפתח ביניהם קאמני , טאמודו וכו'.
    חיפה היום היא הסופר אנדרדוג מבין כל הקבוצות משמונה המשחקים בשלב שמינית הגמר ששוחקו אתמול וישוחקו היום - עם הגב אל הקיר ,בלי דירסאו וסואן ועם המכה מטדי שעוד מהדהדת בהם.

לא תהיה לרוני לוי ברירה, והוא יצטרך לפתוח היום עם אולארה וקינן כבלמים כאשר אנדרסון וגזל קשרים אחוריים , קישור אחורי לא ממש מרשים , בטח לא כזה שהייתי חולם עליו בתור מאמן לצאת איתו למשחק חוץ במונז'ואיק אבל זה מה יש ועם זה יוצאים לקרב.

בשורה התחתונה, חיפה היום צריכה הרבה קור רוח ואופי ווינרי כדי לצאת עם משהו מאספניול.
    אם הם יגיעו לשחק על בונקר רצחני עם מתפרצות אז מירב הסיכויים שאבוד להם.
    קצת אומץ , קצת תעוזה, אפשר לעשות היום סנסציה.

Last edited by a moderator: Mar 15, 2007
  4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי , מכבי חיפה יכולה לעבור את אספניול , אספניול לא כזאת קבוצה גדולה וחיפה עברה כבר קבוצה יותר חזקה והיא צ'סקא, אבל חיפה צריכה לשחק בזהירות במשחק הזה כדי שלא לקבל שערים , כמובן לשחק משחק הגנה מצוין ולגבי ההתקפה לדעתי עדיף להתמקד על מתפרצות.

חבל שסואן לא ישחק , רציתי לראות שחקן מסכנין שמשחק בספרד.

בהצלחה לחיפה.

5. Love Is Red Member

אני חושב שיהיה לחיפה משחק קשה מאוד ועוד מול קבוצה ביתית טובה יהיה לחיפה מאוד קשה אבל אני מאמין שהם יעלו שלב.
    ד"א אני רוצה לאחל למכבי חיפה בהצלחה ושיביאו כבוד לישראל ושיראו שישראל לא לוזרית אז יאללה חיפה תעברו את אספניול.

6. -=Messi=- Member

יש לי הרגשה מאוד רעה...אין לחיפה קישור אחורי רצחני וחסר להם מאוד דירסאו...בלעדיו אספניול יכולים לפתוח את המשחק ולתת לחיפה תבוסה.

7. Puyol5 Member

המשחק משודר?

8. Spanish Weapon Member

22:30 , ערוץ 10

9. Puyol5 Member

תודה.

תאמינו לי שאנשי אספניול ראו את המשחק של חיפה נגד ביתר ואולי הם בטוחים בעליה שלהם לרבע הגמר. ואולי הם יודעים שחיפה של הליגה היא לא החיפה של אירופה והם מכינים את עצמם למשחק הזה כמו לכל משחק אחר. אני מקווה שהם די מזלזלים בחיפה. וכך חיפה יכולה לעשות את זה. וכמובן האופצייה הלא כל כך אופטימיט היא שחיפה גומרת היום את הדרך שלה באירופה בתסובה כואבת.

אני אישית מעדיף את האופצייה האופטימיט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    מה איתכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx?

10. מיכל3 Member

יש לי הרגשה רעה שהסיפור של אירופה יגמר היום. השער שכ"כ היינו זקוקים לו בבית לא הגיע ואני לא רואה מצב שאספניול לא מבקיעה היום בבית. השאלה היא כמה מבקיעה, כי גם אם נצליח להבקיע שער חוץ זה לא יספיק אם הם יבקיעו יותר משער אחד (מה שבהחלט יכול לקרות). דירסאו מאוד יחסר בהרכב, הוא ובוקולי החזיקו לנו את הקישור במשחקים באירופה וגם סואן שנמצא בכושר טוב מאוד לאחרונה יחסר. המחליף האחרון שרציתי לראות על המגרש זה רביד גזל, כל משחק שהוא פתח בהרכב הוא אכזב מאוד. גם באירופה הוא שיחק משחק אחד כמדומני ולא עשה הרבה. טוב, אבל אין מה לעשות מסתפקים במה שיש והלוואי ויהיה איזה נס גם היום ונעשה את זה. שיהיה המון בהצלחה לירוקים :aaa031:

11. REAL MADRID Member

מכבי חיפה הקבוצה השנייה בסדר העדיפויות שלי, [תנחשו מי ראשונה] תמיד תהיה פייבוריטית ובניגוד לריאל שבהרבה משחקים אני מגיע פסימי מאוד, אצל חיפה אני תמיד חושב שהיא תנצח.
    מצד אחד זה מגדיל את הציפייה למשחק ויותר כיף כשכל דקה עוברת, מצד שני כגודל הציפייה, גודל האכזבה.

מבולבל

12. ManUtd Fan Member

מאמין שנוכל לעשות את זה, אבל זאת כמובן במידה וחיפה תציג את היכולות שהיא יודעת להציג באירופה. מקווה מאוד שהמשחק נגד בית"ר לא ישפיע עליהם לרעה למשחק הזה, כי אם כן לדעתי אין סיכוי שנעבור את אספניול עם היכולת ששיחקנו איתה ביום ראשון. סואן ודירסאו יהיו חסרים מאוד, עד שסואן הוכיח כמה הוא טוב במרכז השדה יחד עם דירסאו, הוא מקבל צהוב, שטותי מאוד והוא לא היה צריך לעשות את העבירה הזאת עוד בתחילה. כנ"ל לגבי דירסאו, ונקווה מאוד שהחסרונות שלהם לא ישפיעו יותר מדי על מהלך המשחק של מכבי חיפה.

לגבי מי יחליף אותם, אני נשאר בדיעה שלאלוארה אסור לפתוח בהרכב, ולא חשוב מה. הוא עשה מספיק טעויות וכמה החסרות פעימות לב בשבילי, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה גם היום במונז'יאק. ההגנה צריכה לפתוח כמו שפתחה במשחק נגד בית"ר, דוידוביץ' בשער, חרז מגן ימני, אנדרסון וקינן בלמים ומגרלשווילי מגן שמאלי. בצד שמאל בקישור יפתח רפאלוב, בצד ימין ארבייטמן, כאשר במרכז ישחקו גזל בליאת ברירה ובוקולי לצידו. לפניהם ישחק קטן ולפני קטן ישחק קולאוטי.

בקיצור, ככה לדעתי זה צריך להיראות:

-------------דוידוביץ'-------------
    ----שווילי----קינן----אנדרסון---חרזי---
    ----------גזל-------בוקולי---------
    ----רפאלוב-------קטן-----ארבייטמן----
    -------------קולאוטי--------------

כן, אני יודע שזה מחסיר מאוד את האופציות ההתקפיות מהספסל, בעצם לא נשאר אף אופציה התקפית מהספסל (אלא אם כן רוני יעשה הפתעה וישים איזה תומר חמד נחמד על הספסל?) וכן אני יודע שזה הרכב מאוד גרוע, אבל לדעתי כל דבר עדיף על הצ'יליאני שכפי שזה נראה סיים את דרכו בקבוצה, ואני מאמין ומקווה ששנה הבאה אנחנו לא נראה אותו בכלל לובש את הבגדים הירוקים של חיפה.

במידה ורוני בסוף כן יחליט לפתוח עם הצ'יליאני זה יראה כך:

-------------דוידוביץ'-------------
    ----שווילי----אולארה----קינן---חרזי---
    ----------גזל-------אנדרסון---------
    ----רפאלוב-------קטן-----בוקולי----
    -------------קולאוטי--------------

אני כבר אמרתי את שלי, ההרכב הראשון הוא המועדף עלי, למרות שלא תהיינה אופציות התקפיות מהספסל, אבל כמו שאמרתי, כל דבר עדיף על האיטיות של אולארה.

13. Igi Member

ההרכב שיעלה הוא השני שכתבת, רק שמשומר ישחק בימין וחרזי יעבור לאמצע.

14. Number 8 Member

קשה לי לראות את מכבי חיפה עוברת ולפי דעתי היום היא מסיימת את סיפורה העונה בגביע אופ"א.
    מצד אחד, מכבי חיפה מגיעה למשחק לאחר התבוסה 4:1 לבית"ר בליגה ביום ראשון. אם חיפה רוצה לעלות, היא צריכה לשכוח את המשחק ולהתרכז רק באספניול. עם היכולת שהיא הציגה נגד בית"ר, יהיה לה קשה להעפיל לשלב הבא. בנוסף, סואן ודירסאו לא משחקים בגלל צהובים. סואן ודירסאו הוכיחו במשחקים האחרונים שכצמד בקישור הם טובים ועושים את העבודה שצריך ובמקומם יעלו אנדרסון בתפקיד בלם/קשר אחורי ורביד גזל בתפקיד קשר אחורי.
    מצד שני, למרות שמכבי חיפה הפסידה בליגה, שכולם ראו שמכבי חיפה של אירופה היא קבוצה אחרת מזאת שבליגה והיום השחקנים צריכים לבטאות זאת במגרש. בנוסף, אספניול לא תהנה מאווירה ביתית כמו שחשבה וחצי מהאיצטדיון יהיה ריק.

לפי דעתי מכבי חיפה לא תצליח לעלות ותסיים את דרכה העונה באירופה, אבל אשמח להיות האיש שאוכל את הכובע.

15. לא מצאתי כינוי Member

כמו שרשמתי בשבוע שעבר, אני כמעט בטוח שחיפה עוברת היום את המשוכה הזאת. תיקו עם שערים לדעתי יעלה אותה לשלב הבא. גם הזילזול של הספרדים, שנראים לי שבטוחים שהם עוברים. גם הסיבה שבאיצטדיון הלא הביתי הזה יהיו ריקים חצי מהמושבים, וגם מהסיבה שהבונקר החיפאי באירופה קשה לפיצוח גורמים לי לחשוב שחיפה עוברת לשלב הבא.