דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. M_T_A Member

חיפה צריכה להיות מאוד מאוכזבת. היא שיחקה טוב מאוד והגיעה למצבים אבל נראה שהשחקנים כל הזמן נלחצים מול השער ולא מצליחים לסיים. מקולאוטי שנחשב למצטטיין המשחק, הייתי מצפה להגיע ליותר מצבים, אחרי הכל עם כל הכבוד לזה שהוא שיחק מצוין, הוא אמור להיות הסקורר.
    על ארבייטמן פשוט רואים שהוא לא משחק כמעט, וחבל על הדרדלה שיצא לו קרוב לסיום המשחק באחת ההזדמנויות הכי טובות במשחק. קטן היה כנראה עושה מזה גול.
    0-0 בבית זה אף פעם לא תוצאה טובה. אני שומע פרשנים שאומרים שאספניול קבוצה בינונית ושלחיפה לא תהיה בעיה לגנוב גול בחוץ ומתפלץ מהטימטום הזה. אספניול היתה ונשארה קבוצה איכותית וטובה יותר מחיפה, ובטח שבחוץ זה הולך להיות הרבה יותר קשה.
    המזל של חיפה הוא שסואן לא ישחק בגומלין. שחקן כ"כ בינוני וסתמי שאין כמעט מה להגיד עליו חוץ מזה שהוא כסחן מלוכלך. דוגמא מושלמת לאיך שגול אחד יכול לעשות לבן אדם קריירה.
    ואתם יודעים מה, אני לא בטוח שדירסאו זה כזה הפסד גדול. אני משתגע מהפזיזות שלו כל פעם שהוא עובר את החצי, כ"כ בוער לו כל הזמן לבעוט מטווחים לא הגיוניים. דקה 87 אם אני זוכר נכון היה לו את גזל בימין בלי שום שחקן ברדיוס של 10 מטר לפחות ומה האידיוט עושה? בועט מ40 מטר!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קודם כל נתחיל בזה שמשחק הליגה הבא של הקבוצה הוא ביום ראשון ומול לא אחרת מאשר בית"ר. לעלות למשחק הזה עם שחקני נוער יהיה דבר טפשי. בנוסף מליקסון פצוע עדיין, ולא כשיר לשחק בליגה, מה גם שנצטרך אותו במשחק הומלין בשל חסרונם של דירסאו וסואן, אז הוא לא ישחק, ובטח שלא יפתח בהרכב. מסודי כאמור כבר לא בקבוצה, והיחידים שעוד אפשר לתת להם לשחק הם משומר וארבייטמן. אז ככה שמנוחה אי אפשר ממש לתת לשחקנים, ועכשיו אני גם קורא שכנראה שלוי יעלה עם אותו ההרכב שפתח במשחק מול אספניול, מה שרק מחזק את ההודעה שלי.

3. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לדעתי רוב הסיכויים שזה יהיה ההרכב. הצרה (הטובה) היא שאחרי היכולת המדהימה (פשוט ככה) של אנדרסון אתמול, לצד המלחמה האדירה של חרזי, אני חושב שמשומר איבד את המקום בהרכב באופן סופי ועכשיו קינן ואנדרסון יפתחו כצמד בלמים, מה שאומר שגזל יפתח במרכז הקישור.

כמה נקודות להתייחסות- באמת חבל שלא ניצלנו אתמול את המשחק הלא טוב של אספניול. עם זאת, קשה להתלונן כי לא ספגנו. הרי עדיף בהרבה 0-0 על ניצחון 1-2, ואמרו את זה כולם עוד לפני המשחק.
    לגבי דוידוביץ' - גם לדעתי נתן משחק טוב מאוד, בעיקר מכיוון שקיבל ביטחון במשחק הגובה שלו ויוצא להרבה יותר כדורים ממה שיצא בעבר. הבעיה היא שאתמול יצא ל 2-3 כדורים שאם הוא לא לוקח (והוא לא לקח) אסור לו לצאת, ולכן במזל ולא ספגנו במחצית הראשונה כשהשחקן שלהם הקפיץ מעל השער. השורה התחתונה- היה לו משחק טוב אבל ראיתי ושמעתי הרבה שהתעלמו מהשגיאות הללו.
    על חרזי, קינן ואנדרסון אין לי מה להכביר במילים. על סואן אני רוצה להגיד שאני מאוכזב. הוא היה בעיקר אגרסיבי ולא חכם, ולכן עברו אותו לא מעט פעמים.
    קולאוטי ובוקולי, כמו בליגה, רצים כמו 3 שחקנים, לוחצים ועושים צרות להגנה. אפילו שבתרומה ההתקפית הם לא עשו את ההבדל לשער, אני רואה בחשיבות זהה את העבודה שהם עושים.
    יניב קטן - מוזר שלא נכנס מחליף. מה הוא שיחק? וואלה, לא ראיתי...... וברצינות-אחד המשחקים העלובים שלו. לא תרם במאום.

גם על פער היכולות בין הליגה ואירופה אין לי מה להגיד כי טחנו את זה כל כך עד שלחלק מהאוהדים כבר נמאס לחפש הסברים הגיוניים (לפחות ככה זה אצלי, בתור מנוי שאכל הרבה חרא השנה בקריית אליעזר) והם פשוט מקבלים ומקווים לטוב באירופה.

דבר אחרון - שאפו לקופים (4,5) על התפאורה היצירתית והיפה בתחילת המשחק. למישהו יש תמונה שצילם או מהאינטרנט של השלטים של המטרה והחץ? וכנציג יציע 7 אני רוצה להחמיא ליציעים 11,12 שהיו באטרף אתמול, חבל שעל חשבון היציע שלנו שאיכזב קצת אחרי הסטנדרטים שהציב.

4. M_T_A Member

בוקולי בתור קשר אחורי? ביזבוז עצום. זה שחקן שאסור שיהיו בחלק האחורי, יש לו יכולות התקפיות גבוהות מאוד.
    חרזי צריך להישאר מגן ימני. בכלל אני לא רואה סיבה לשנות את ההרכב של אתמול(מבחינת אלה שלא מושעים כמובן).

אני הייתי עולה מול אספניול עם הרכב כזה:

חרזי-אולארה-קינן-מגרלשווילי
    אנדרסון-גזל
    בוקולי-קטן-רפאלוב
    קולאוטי

5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל שבוא רץ המון הוא יכול להיות אחורי שעולה יותר למעלה ומרכז את המשחק כשמאחוריו גזל/אנדרסון. גם ככה מימין הוא כל הזמן נכנס לאמצע ומתוך 10 התקפות 9 דרכו ואחת דרך רפאלוב...

אולרה בשום פנים ואופן לא...

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/07
  6. M_T_A Member

עדיף לשחרר אותו ממשימות הגנה ולתת לו להתרכז יותר במה שהוא יודע הכי טוב.
    ואם אולארה כ"כ גרוע אפשר להעביר את חרזי לאמצע ואת גזל לימין ומשומר יהיה בקישור האחורי צד אנדרסון. חיפה קבוצה עם כ"כ הרבה אפשרויות שזה פשוט טיפשי לשים את בוקולי בקישור האחורי

7. משוגע בירוק Member

גזל מגן ימני? משומר קשר אחורי????? אם אתה רוצה שחיפה תתאבד עדיף שזה יהיה בהתרסקות מטוס מכוונת ולא ככה....

לפתוח עם אולארה וקינן כבלמים וחרזי מגן ימני רק בגלל שמשומר זה פשוט עדיין לא זה ויקקח לו זמן קצת להסתגל למעמדים מהסוג הזה (כמו סבן)... בוקולי חייב לפתוח לצד אנדרסון כי גזל קטסטרופה... רפאלוב וארבייטמן באגפים וקטן וקולאוטי בהתקפה..

8. Don Joan Roman Member

אם כבר קטן באגף ימין, רפאלוב בשמאל, שלומי וקולאוטי במרכז ההתקפה, הרבה יותר יעיל ומוחץ.

9. משוגע בירוק Member

צודק במאה אחוז אבל צריכים להיות גם ריאליים: אין מצב שרוני לוי יירד מהעץ ויבין שקטן הוא שחקן אגף מצויין ושלומי חלש מאוד שם אבל זה הרע במיעוטו...

10. Gady Member

חזרתי אתמול לקראת חצות. העייפות עשתה את שלה, העדפתי לכתוב את תגובתי המורחבת היום.

נתחיל עם מה שמסביב. אווירה מדהימה של עשרות אלפי אוהדים ירוקים, מבחינת תצוגה ועידוד, עשינו את שלנו. דחיפה כמו שנתנו לקבוצה שלנו והעידוד הממושך שהצגנו, לא רואים הרבה, ואני שוב שמח שלקחתי חלק בזה. באמת שמגיע כל הכבוד לכל אוהד ואוהד שהיה אתמול בבלומפילד. מה לא היה אתמול? שלטים מרהיבים ברחבי האצדטיון, טירוף בקהל שהשפיע על הנעשה בדשא. גם במידה ולא נעבור את אספניול, את החוויה ואת התחושות שחשתי אתמול אני אזכור לעוד הרבה שנים. באמת, פשוט היה תענוג להיות אתמול במשחק, לראות את השחקנים נלחמים בצורה כל כך מופגנת, עשתה לי את ההרגשה הכי טובה בעולם. אולי הקבוצה לא עמדה במבחן התוצאה, אבל אווירה ומשחק כמו שהיה אתמול לא יהיו עוד הרבה. באמת, שוב אני אומר, מגיע לכל אוהד ואוהד שהגיע אתמול ללוות את הקבוצה, תודה אחת גדולה, לא היה אחד שלא עודד,שר וקפץ. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx (פרט קטן שישמח את יעקב שחר, המשחק אתמול הכניס למכבי חיפה 3 מיליון שקלים ממכירת כרטיסים, זכויות שידור ושילוט).

http://i16.tinypic.com/29w1o5u.Xxx
    השחקן ה-12, עשה את שלו.

עכשיו למשחק. הייתי כמובן יכול לנתח קצת יותר טוב את המשחק במידה והייתי רואה בטלויזיה, בכל זאת, רוב המשחק קפצתי ועודדתי ככה שהייתי פחות עסוק לבדוק כל שחקן ושחקן. ראיתי היום את התקציר של המשחק, ככה שעכשיו אני בטוח בכמה דברים שהיה לי בהם ספק (בין היתר הגול שנפסל).

כבר בדקות הראשונות של המשחק, המגמה הייתה ברורה. אספניול מצידה, באה להתגונן ולגנוב את התיקו. צופפו את ההגנה (בצורה מצויינת לטעמי), וניסו את מזלם במתפרצות. כל הדיבורים שלהם לפני המשחק על הכבוד שהם נותנים לקבוצה שהעיפה את צסק"א, הסתכמו (אצלי לפחות) בלא יותר מסתם מלחמה פסיכולוגית. מחצית ראשונה פנטסטית לטעמי, החששות היחידות שלי היו מהכדורים הנייחים של הספרדים, אבל אחרי כמה כדורים כאלו, הבנתי איזה יום דוידוביץ' תפס, הרבה בזכותו אתמול הייתי פחות לחוץ ממה שחשבתי שאני יהיה. משחק מצויין של החולייה האחורית שלנו. קינן ואנדרסון הפגינו ביטחון גדול מאוד ברחבה, אנדרסון במיוחד בקריאת כדורי הרוחק של הספרדים. היו לו כמה איבודי כדור מפחידים להחריד, אך למזלנו הם קרו במחצית המגרש, ככה שאת העבודה שלו בתור בלם הוא עשה בצורה נהדרת, שהוא התחיל לשחק כמו קשר אחורי אז הוא איבד את עצמו. את קינן אני רוצה לציין על העבודה הנהדרת שלו בכדורים הנייחים והקרנות של אספניול. איזה לחימה, שום הרגשת נחיתות של הבחור הצעיר הזה. דחף ורדף אחרי שחקנים גדולים וחזקים ממנו, בלם קשוח כזה אין הרבה בליגה שלנו, נכס אדיר למכבי חיפה. משחק מצויין ל2 המגנים שלנו. חיים מגרשווילי משחזר את היכולת שלו מהעונה הקודמת, אחרי תחילת עונה קטסטרופלית (אני מודה שרציתי לזרוק אותו מכל המדרגות) הוא חוזר ומראה לנו בזכות מה משחק במדים הירוקים. בצד הנגדי, מה יש להוסיף, אלון חרזי. ראיתם איזה לחימה? איזה מהירות? איזה ביטחון?, משחק בלי שום טעות של חרזי, הקרבה גדולה עם לב גדול. התפוקה ההתקפית שלו הייתה פחותה מן ההגנתית, אבל בשביל זה קיים בוקולי. הקישור שלנו, דירסאו וסואן עם משחק סביר פלוס, מבחינה התקפית לא הרגישו אותם, אך בהגנה, שיחקו אגרסיבי וחזק ולא פעם חששתי שיקבלו את הצהוב ה-2. רפאלוב שיחק מעולה בצורה טקטית וסגר מצויין את האגף שלו, אבל סך הכול אני דיי יוצא מאוכזב ממנו. את ההיזדמנות שלו לפתוח הוא קיבל דקות מספר לפני המשחק בזכות נגנן המוזיקה של מסודי, לא הכי סימפטי לפתוח בהרכב מסיבה שכזאתי. בוקולי, קשה לי לתת דיעה ברורה לגבי המשחק שלו, אכן נתן הקרבה גדולה כמו כל הקבוצה, אבל לפעמים הרגשתי שהוא יותר מידי מנסה לבד ובועט ממרחקים גדולים מידי. בקשר לקטן, השחקן היחידי שאני יכול להצביע עליו שהיה חלש, חבל שלא נכנס כמחליף, בכל זאת בשבועיים האחרונים הוא לא התאמן הרבה, ובטוח לא היה בכושר שיא. קולאטי, אמנם לא כבש, אבל באמת יצאתי מעודד מהיכולת שלו אתמול. שיחק כמו חלוץ מטרה אמיתי, נגע הרבה בכדור, עשה ריצה בלי כדור, לחץ על הבלמים של אספניול, מאוד נהנתי ממנו אתמול.

בכלליות, שלטנו בקצב המשחק ויזמנו הרבה יותר, הרגשה של פספוס שלא הצלחנו לכבוש ולצאת עם ניצחון. אבל עדיין, מגיע כל המחמאות שבעולם לשחקנים לצוות המקצועי שהכין את הקבוצה בצורה נפלאה. הגענו לכמה הזדמנויות גדולות, קצת יותר ריכוז וניסיון של ארבייטמן והיינו גם כובשים, אבל לא צריך להיות חזירים. נכון, אולי רק 0:0, אבל אני יוצא הרבה יותר אופטימי לקראת הגומלין מאשר לפני המשחק הזה.

ציונים:
    חרזי - הבנאדם לא ילד, בן 36, ועדיין נלחם ונותן מעצמו כמו ילד שרק עלה מהנוער, עשה עבודה נפלאה בכל מה שקשור לסגור את האגף הימיני. אריה ותיק בעל ניסיון ענק. 8.5
    אנדרסון - בתור בלם שיחק בצורה נפלאה, קרא את המסירות רוחק של דל לה פניה כמה וכמה פעמיים, אמנם כמה איבודי כדור בחצי המגרש, אבל בסך הכול בסדר גמור, הרבה יותר טוב מאולארה לפחות. 8
    קינן - שום טעות, שיחק עם ביטחון ענק, שמר על השחקנים של אספניול בצורה מושלמת, אגרסיבי וקשוח, ממש אהבתי את המשחק שלו. 9
    מגרשווילי - הוא ורפאלוב סגרו את האגף היטב, כמה פריצות מעולות שלו לתוך הרחבה שהיו חייבות להסתיים בשער. 8
    דירסאו - מבחינה הגנתית, החזיק לנו את הקישור האחורי בצורה פנסטית, אבל לא עזר במהום להתקפה, מסירות לשום מקום וכמה איבודי כדור. גם לא אהבתי את העצבים שלו במשך המשחק, שאתה במגרש אתה יכול לראות טוב כאשר שחקן עצבני והוא היה נראה ממש עצבני ולא רגוע. 6
    סואן - מאוד הזכיר לי את דירסאו ביכולת אתמול, אבל לפחות לא שיחק מעוצבן כמוהו. 6.5
    בוקולי - הגענו להרבה מצבים בזכותו, לקח קצת יותר מידי על עצמו, אבל אחרי הכול, העבודה שהוא עשה אתמול מאוד עזרה לחרזי באגף ועשה הרבה עבודה שחורה. 8
    רפאלוב - לא היה גרוע ולא היה טוב, אמנם סגר טוב את אגף שמאל ועזר למגרשווילי. אבל לא בשביל זה רוני לוי הכניס אותו. כמה ניסיונות כושלים לעבר השער והכנסות כדורים לקולאטי שלא צלחו, לא יותר מזה מבחינה התקפית. 6.5
    קטן - חלש. אולי במידה וארבייטמן היה נכנס בהרכב במקומו היינו מגיעים להרבה יותר מצבים. ההתקפות שלנו הצליחו יותר מן האגפים, מה שדיי שיתק את העבודה של קטן באמצע. 5.5
    קולאטי - הגיע לכמה מצבים טובים, עשה תנועה בלי כדור טובה מאוד. הראה יכולת יותר טובה מהחודש האחרון זה מה שבטוח 7.5

מחליפים:
    ארבייטמן - כניסתו של שלומי הפיחה רוח חיים בחלק הקדמי. חתום על המצב הכי טוב שלנו להבקיע. 8
    גזל - שיחק כ5 דקות אפילו פחות. הדבר היחיד ששמתי לב אצלו זה הצבע המוזר בשיער.

דוידוביץ' - שואלים למה השארתי אותו לסוף? אני לא רוצה להקצין את הדברים שלי. אבל ניר הוא השחקן המצטיין שלי אתמול. אמנם פעם או פעמיים אני זוכר שעשה טעויות קטנות, אבל באמת הייתם חייבים לראות אותו על חי, שמר על יציבות לאורך כל המשחק, יצא לכדורי גובה בצורה מושלמת, נתן ביטחון להגנה. כל פעם אני מבין איזה שוער ענק יש לנו, מישו זוכר את אלמדון?
    אה, איך שכחתי. כמובן: 10

http://i19.tinypic.com/2qi5nx1.Xxx
    שובו של התמנון?

הגומלין. אמרתי כאן לפני המשחק, שלעומת כל המשחקים באירופה השנה אני ממש לא אופטימי לקראת המשחק נגד אספניול. אולי אנשים מזלזלים, אולי לועגים, אבל אני מרגיש הרבה יותר רגוע לקראת המשחק בברצלונה. אני מרגיש שאפשר לעשות את זה, אני לא מזלזל באספניול בכלל, אבל 1:1 קטן ואנחנו מסוגלים לעשות את זה. אין לנו כבר מה להפסיד, את ההישג שלנו כבר עשינו. העיקר לבוא בלי רגשי נחיתות ולשחק עם המון הקרבה, מקווה שיהיה טוב. וגם אם ייגמר? לא נורא, באירופה כבר עשינו את שלנו.

מכבי חיפה אהבת חיי !!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/3/07
  11. תומר22 Member

לא אמרתי שצריך לעלות עם שחקני נוער אלא לתת מנוחה לשחקנים מסוימים, לשחק עם קייסי במקום מגרלשוילי, משומר במקום חרזי ואולארה במקום אנדרסון כדי לחלק כוחות. בנוסף גם יניב קטן יכול לנוח עוד שבוע ולהחלים לחלוטין, אם בכל זאת רוצים אפשר גם לתת לצעירים לשחק, הרי אין במה טובה בזו כדי להראות מה הם שווים.

בנושא אחר, היו מי שטענו שאספניול קבוצה פחות טובה משאר הקבוצות שחיפה התמודדה איתן השנה, אז נכון היא פחות טובה מצסק"א אך היא עולה ברמתה על כל הקבוצות שהיו איתנו בשלב הבתים.
    מדובר בקבוצה טובה וממושמעת שבאה לשחק על תוצאה כנהוג בגביעי אירופה, כמה נחמד היה לראות קבוצה אירופאית ששיתפה עשרה שחקנים מקומיים מתוך 14 ששיחקו אתמול לעומת שחקן מקומי אחד במשחק בין פ.ס.וו לארסנל לדוגמא.

12. Dimitar Berbatov Member

חבל, חיפה יכלה לנצח את המשחק הזה ולהשאיר לעצמה סיכוי הרבה יותר גבוה לקראת הגומלין במו'זוניאק, הר היהודים. למרות האכזבה הקטנה, סך-הכל גם 0-0 זאת תוצאה טובה, בכל זאת זאת אספניול, קבוצת מרכז טבלה בליגה הספרדית החזקה, קבוצה שנצחה את בארסה השנה וגם זכתה בגביע הספרדי בשנה שעברה, אם הייתם שואלים את רוני לוי לפני המשחק הוא היה קונה תיקו 0-0, ועוד איך קונה.
    חיפה עשתה את הדבר הכי חשוב ולא ספגה. אספניול לא הגיעה להרבה מצבים, חוץ מכמה מהלכים נהדרים של רופטה המצוין והמסירות הנהדרות של דה לה פנייה שמצאו את לואיס גארסיבה ופנדיאני מול השוער אפסניול לא הגיע להרבה מצבים. אותי אספניול מאוד אכזבה, מחצית ראשונה היה הייתה סבירה, אספניול הגיע למספר מצבים אבל החמיצה הרבה אבל מנגד גם לא ספגה. את המחצית השנייה צריך לחלק לשני חלקים, החלק הראשון הוא עד יציאתו של איבן דה לה פנייה שבחלק הזה שיחקו הקטאלונים מצוין, הגיעו למצבים נהדרים והחמיצו לא מעט, אבל אז שדה לה פנייה יצא חיפה שלטה במשחק והגיע לכמה מצבים טובים שקולוטי ובעיקר ארבייטמן החמיצו. באספניול מלבד רופטה ודה לה פנייה, אף אחד לא הרשים. פנדיאני החמיץ ולא היה מספיק דומיננטי, לואיס גארסיה היה טוב אבל הגיע למצב שהיה צריך לכבוש ממנו ושלא לדבר על מוחה שהיה קטסטרופה. ההגנה של אספניול היתה לא רעה בכלל למרות שחיפה הגיע להרבה מצבים, לא צריך לקחת לחיפה את העובדה שהיא הגיע להרבה מצבים טובים בגלל חולשת ההגנה אלא בגלל החוזק שלה.
    אספניול יוצאת דיי מרוצה, בהר היהודים הקבוהצ מרגישה יותר טוב, גם דה לה פנייה יחזור לכושר משחק מלא ויחזור ליכולת קצת יותר טובה, ראול טאמודו יפתח בהרכב והוא משמעותי מאוד לאספניול. בקיצור אספניול דיי אופטימית, למרות שהיא יודעת שלהגנה שלה יהיה משקל גדול במשחק בעוד שבוע, אם היא תספוג שער אחד היא תהיה חייבת להבקיע שניים וזה יהיה לה קשה מאוד.

ועכשיו הגענו לחיפה, מבחינת כדורגל חיפה יכולה וצריכה להיות מרוצה, היא היתה יותר טובה, הגיע להרבה יותר מצבים, איימה יותר על השער, אבל לא השכילה לכבוש. חיפה יודעת שהיא היתה שווה שער אחד לפחות במשחק הזה וזה מוציא אותה בתחושה מאוד מאכזבת, תהיו בטוחים שבספרד חיפה לא תגיע לכמות המצבים כמו שהגיע אתמול וחבל.
    אם אתם שואלים אותי מי המצטיין במשחק היום יש לי קרב בין שני שחקנים, בוקולי ודוידוביץ'. בוקולי היה מצוין אתמול, חטף כדורים, הרים הרבה מאוד כדורים טובים לרחבה שלא נוצלו, עשה עבודת הגנה מצוינת וכרגיל בהתקפה היה נהדר, עם המהירות שלו והדריבל שלו עשה בעיות קשות להגנה של אספניול. אבל לדעתי התמנון עולה על הארגנטיני, דוידוביץ' היה פשוט פנטסטי יצא לכל הכדורים מצוין, הציל את חיפה ברגעים מביכים מאוד, וחוץ מטעות אחת ביציאה שלו לכדור שלאקרוז החטיא מול שער ריק היה נהדר. אם קשטן לא יזמין את דודידוביץ' לסגל הנבחרת הוא אדיוט גמור, אני לא בטוח שהוא צריל לפתוח בהרכב הנבחרת אבל בסגל יש לו מקום ועוד איך. מגיעות גם כמה מילים טובות לקולאוטי שהיה טוב מאוד, שוב פעם קולאוטי של אירופה לא מזכיר את קולאוטי של הליגה, מגיע למצבים, שומר על הכדור כמו חלוץ רחבה קלאסי, איפה קולאוטי הזה בליגה? גם ההגנה היתה פשוט נהדרת, חרזי, קינן, אנדרסון ומגרשווילי היו מצוינים. אין מה להרחיב אליהם פשטו נהדרים, רק חבל שמגרשווילי לא היה מדויק בחלק בקדמי.
    עכשיו הגענו לנקודות הרעות במשחק של חיפה, כל הקישור האחורי היה גרוע, דירסאו לא מזכיר במהומה את דירסאו של השנה שעברה, מאבד כדורים, לא מדויק, בועט כל כדור סתם, עושה חורים במרכז הקישור וגורם למתפרצותוג ם עצבני, מאוד עצבני. גם לסואן יש חלר בזה, משחק חלש מאוד של סואן, גם הוא לא היה מדויק, איבד הרבה כדורים. מזל לחיפה ששניהם לא ישחקו בגומלין. גם רפאלוב לא היה ביום גדול, רפאלוב שחקן מוכשר מאוד אבל הוא מסוגל ליותר. גם את קטן צריך להכניס לרשימה, אפשר להבין אותו, רק חזר מפציעה קשה ובזה אני מאשים את רוני לוי שהעלה אותו בהרכב, כששלומי ארבייטמן נכנס ראינו חיפה יותר טובה, לקטן אסור היה לפתוח בהרכב.

13. George Best Member

לא יודע אם מישהו דיבר על זה או לא, אם כן תסלחו לי.

הכרוז של חיפה:

number 9 ..is out ...number y is in

יופי של אנגלית..
    קשה להגיד:נמבר x ריפלייסינג נמברy?

14. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx אלוהים ישמור, כאילו חיפה עשתה 0-4 לצ'לסי, מה זה הציונים האלה?
    9 לדוידוביץ' על 2 הצלות טובות?9 לבוקולי?קטן לא נגע בכדור ואתה נותן לו 6.5?סואן היה חלש ואתה נותן לו 7.5?
    משחק חלש של שתי הקבוצות, למעט בוקולי ודוידוביץ', שום דבר לציין בחיפה, תן 7, 9 טוב שלא הגזמת.
    דרך אגב, דירסאו חתיכת כסאחיסט עלוב שמוסיף על כך עוד חטא, צועק על שחקנים אחרי ששובר להם את הרגל כמעט, ממש יופי.שיגיד תודה שלא קיבל אדום.

15. משוגע בירוק Member

ציונים שלי (מנקודת מבט משער 5 בלי לראות שידור טלויזיוני עדיין...):

דוידוביץ' - 8
    מגרלשווילי - 6.5
    קינן - 8
    אנדרסון - 7.5
    חרזי - 7
    דירסאו - 5.5
    סואן - 6
    רפאלוב - 7.5
    בוקולי - 8
    קטן - 6