דיון הישראליות באירופה: תמה העונה האירופית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏14/7/06.

1. שלוס Member

אין מצב בחים לעבור
    ואני עכשיו סבור ב80% שלא נארח בארץ כי פשוט הם יבכו לאופא, וגם אם זה יהיה בארץ אז נקבל 5-0 בסיכום 2 המש.
    חבל, פשוט חבל!

2. משוגע בירוק Member

דקל קינן ישמור על פיטר קראוץ'?

3. M_T_A Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    אתה לא במקרה השחקן ה13?

4. BLUE MOON Member

וקראגר על קולאוטי...

5. Raulito Madridista

אני חושב שההגרלה של מכבי חיפה הייתה טובה בסופו של דבר. אני חושב שאם היא לא עברה בשנה שעברה שהייתה יריבה חלשה מאוד כל מאלמו, היא לא הייתה עוברת יריבה בינונית העונה ובטח שהכל לא ייתחבר שם, היו שינויים, עידן טל וזנברג עזבו.

מכבי חיפה קיבלה קבוצה גדולה כמו ליברפול ו99% שלא תעבור ולא תגיע לליגת האלופות, אבל זו תיהיה חוויה בשבילה לשחק באנפילד, לראות את ג'רראד ועוד הכוכבים של ליברפול מגיע לארץ. חיפה תעשה המון כסף ותארח באיצטדיון רמת גן כזכור, אני בטוח שהאיצטדיון יהיה מלא בתקווה שהיא תוכל לארח בארץ, זו תיהיה חוויה לא נורמאלית.
    היא תרוויח מלא כסף ותוכל לרכוש איתו עוד חיזוק.

תזכרו חברים שהכל אפשרי בכדורגל, אם חיפה לא סופגת(חוץ מפאולר שהוא חצי סקורר, אין לקבוצה חלוץ) בארץ אפשר להיות אופטימים, אם היא תגנוב גול ליברפול תיהיה לחוצה. אבל ג'רראד, אלונסו, שחקנים גדולים, הגנה חזקה, באמת שאם חיפה תעבור זו תיהיה סנסציה גדולה מאוד, הכי גדולה, יותר ממה שהיא עשתה למנצ'סטר יונייטד. אבל לפי מה שהבנתי המשחק הראשון בחו"ל. הפסד וחיפה לא עוברת וזה מה שייקרה לדעתי.

קטן ביקש, קטן קיבל: http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=79318&bz=13
    "משחק נגד ליברפול יהיה סגירת מעגל".

* ב2001 הייתה פרשת הפקס של וואליד באדיר וחיפה הועפה אוטומטית מהמפעל למרות שהוגרלה נגד ליברפול.

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/06
  6. משוגע בירוק Member

אנחנו הולכים לראות בונקר מטורף באנפילד במטרה לעשות סנסציה עולמית ולעשות 0-0 ואז בר"ג יכול לקרות איזשהו נס... הסיכויים מתחת לקלושים אפילו...

7. dani12 Member

ואני יהיה בידיוק באנגליה.
    האם אני נוסע לאנפילד?

8. reda Member

מה שהכי מפחיד אותי זה שאם חיפה תצא איכשהו בתוצאה טובה אז ליברפול יתחילו להתבכיין...למרות שאני יודע שליברפול לא קבולצה בכיינית ומה שבטח ייקרה זה ש8000 אנשים שיכורים יבואו לארץ חחח ויעודדו את ליברפול בר"ג או בפאב שכונתי חחח...נקווה שבר"ג כי אז השחקנים לא יוכלו לשמוע אותם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

9. RiO_5 Member

הפועל ת"א תפגוש את דומז'לה מסלובניה (היריבה מהעונה שעברה של אשדוד) !!!

10. לא מצאתי כינוי Member

הפועל תל-אביב קיבלה קבוצה של דייגים,אם הם לא עוברים אותם זה יהיה מוזר לגמרי.

11. מ.ח.א Member

בית"ר ירושלים-דינמו בוקרש
    בני יהודה-לוקומוטיב סופיה

12. לא מצאתי כינוי Member

הגרלות קשות מאודות לבית"ר וחיפה,הפועל ובני יהודה קיבלו הגרלות לא רעות בכלל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

13. עד המוות הפועל Member

מישהו יכול לתת מידע יותר נרחב על הקבוצות? (שמות בולטים, מיקום בליגה, העבר באירופה)

14. RiO_5 Member

למישהו פה יש קצת מידע על דינמו בוקרשט? שנדע מה קורה איתה השנה,סגל,מאמן וכאלה?
    תודה =)

15. Raulito Madridista

הפועל ת"א יצאה עם הגרלה קלה, אבל הקבוצה ההיא הבקיעה שני שערים לאשדוד במשחק בית של אשדוד, ולכן אני חושב שההגנה יכוהל להדאיג. מה שהיה אמור להיות זו הגנה מסננת והתקפה מסחררת, אבל למרות השלישייה שהבקענו נגד רוטרדהאם מהליגה ההולנדית הראשונה, וספגנו שלושה, אני לא מתרשם כל-כך בינתיים מהפועל. יוליץ הבקיע וזה טוב מאוד, באדיר משחק כבלם ולא מובן לי למה. דה בורנו מאכזב וזה היה אמור להיות השחקן שיידרג את הפועל.
    המשחק הראשון בחוץ לפי מה שאני מבין, צריכים שני שערי חוץ, שלושה עדיף.

בית"ר קיבלה הגרלה לא נוחה אבל היא צריכה לעבור לדעתי, את הנוער של הקבוצה הם הביסו 8-2, הלוואי שהבוגרת תנקום בהם על כך ותביס את בית"ר. את הכלים לעבור יש לבית"ר ירושלים. ההגנה גם השתדרגה עם גרשון ובן יוסף.

מקווה שבני יהודה יעברו שלב, קבוצה שמחה, חבל ששחקנים כמו משה ביטון ורוני גפני כבר לא שם, אבל אני אוהב את המאמן ואת הקבוצה, מקווה שהיא תעבור.