דיון הטניס הרשמי 2010

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏2/1/10.

1. Selby Member

רודיק החליט לא לפרוש מסן חוזה רק בדקה האחרונה אחרי שעבר בדיקה בזרוע וקיבל את האוקיי מהרופאים, הוא סיפר שהוא כמעט ולא נגע במחבט מאז אוסטרליה. הוא הגיע לסן חוזה רק היום או אתמול אני חושב, כי אתמול הוא עוד היה בניו יורק(עם "נערת" השער של ספורטס אילוסטרייטד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ).
    ככה שיכול להיות שהוא ישחק ממש ממש גרוע כמו בחצי השני של 2009 ובמקרה כזה לארגנטינאי יהיה סיכוי לא רע, אבל יכול להיות שלא. רודיק קודם צריך לעבור עולה מהמוקדמות לפני שהוא יגיע אל הארגנטינאי, הוא ישחק נגדו היום בערב שעון קליפורניה.
    אכן הארגנטינאי יפגוש גם את האחים ברייאן עם בנג'מין בקר, שם כבר הסיכוי להפתעה נמוך יותר לדעתי, אבל עם השיטה של הנקודה המכריעה מי יודע. אני באופן אישי מצפה מהאחים לזכות בטורניר הפלסטיק הקליל הזה (בזוגות) בעיניים עצומות, אבל זה רק אני...

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/10
  2. shlomydavid מנהלים

סלע הודח בשמינית הגמר בסן חוזה.

* דודי סלע הודח הערב בשמינית הגמר בסן חוזה, אחרי שנכנע 6:2, 6:0 לפיליפ קולשרייבר (גרמניה, 29).
    סלע עדיין לא סיים את דרכו בטורניר, מכיוון שהוא עדיין בטורניר הזוגות יחד עם דניס איסטומין (אוזבקיסטן).
    סלע ואיסטומין יפגשו ברבע הגמר את טומי האס (גרמניה) וראדק סטפאנק (צ'כיה).

טורניר פאריז:

* שחר פאר (22) תפגוש מחר בשמינית הגמר את קרולינה ספרם (קרואטיה, 88) שעלתה מהמוקדמות.
    שעת המשחק (משוערת): 14:30.

ערוץ יורוספורט ישדר מהטורניר מחר החל מ-15:00

להלן תוצאות היום ה-3 בפאריז

להלן לו"ז המשחקים ליום ה-4 (יש להוסיף שעה מכל שעה רשומה)

* לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן

** טורנירי רוטרדם, סן חוזה, קוסטה דו סוויפ ופאריז ישודרו באתרים הללו: הזה או הזה.

3. Selby Member

איזה פיתה יצאתי אין דברים כאלה! :aaarofl:
    משום מה ציפיתי מהם לשחק כמו בגמר אליפות אוסטרליה אבל מן הסתם זה לא מה שקרה.
    היית מאמין שאחרי כל השנים שהם משתתפים שם הם עדיין לא זכו בסן חוזה? וזה עוד טורניר ביתי שלהם!
    ברכות לשחקן שלך...

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/10
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חחח...לא שחקן שלי, פשוט שחקן מבטיח שקראתי שנמצא בכושר טוב (והסטטיסטיקה מאשרת זאת), ציינתי אותו בגלל שזה יכול להיות מצ'אפ מעניין מול רודיק. לא נורא, עכשיו פיש וקווארי יוכלו לקחת את התואר...

דווקא בזוגות ראיתי אותו בדייויס מול צ'כיה והוא לא נראה טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/2/10
  5. shlomydavid מנהלים

שחר פאר העפילה לרבע הגמר בפאריז !

* שחר פאר (22) העפילה הערב לרבע הגמר בפאריז, אחרי שניצחה 4:6, 3:6 את קרולינה ספרם (קרואטיה, 88).
    פאר שהבטיחה לעצמה לפחות 120 נק' דירוג ו-16,425 דולר, תפגוש מחר ברבע הגמר את לוסי ספארובה (צ'כיה, 46), שהפתיעה את פרנצ'סקה סקיאבונה (איטליה, 18) - 5:7, 2:6.
    שעת המשחק (משוערת): 15:45.

המשחק ישודר ביורוספורט !

להלן תוצאות היום ה-4 בפאריז (מתעדכן)

להלן לו"ז המשחקים ליום ה-5 (יש להוסיף שעה מכל שעה רשומה)

טורניר סן חוזה:

להלן תוצאות היום ה-3 בסן חוזה (מתעדכן)

להלן לו"ז המשחקים ליום ה-4 (קובץ Xxx, יש להוסיף 10 שעות לכל שעה רשומה)

טורניר החימר בקוסטה דו סוויפה:

* להלן תוצאות היום ה-4 בקוסטה דו סוויפה (למטה, מתעדכן)

להלן לו"ז המשחקים ליום ה-4 (קובץ Xxx, יש להוסיף 5 שעות לכל שעה רשומה)

טורניר פטאיה - נשים:

להלן תוצאות היום ה-4 בפטאיה (למטה)

להלן לו"ז המשחקים ליום ה-5 (למטה, יש להפחית 5 שעות מכל שעה רשומה)

** טורנירי רוטרדם, סן חוזה, קוסטה דו סוויפ ופאריז ישודרו באתר הזה .

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/10
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בינתיים בסאן חוסה יש ילד ליטאי שעובר כבר שני סיבובים, קודם את ג'ינפרי ועכשיו את פאו. נשמע מעניין.

סלבי, קראתי כי דלפו ינוח עוד 4 שבועות בגלל הפציעה איתה שיחק באוסטרליה, הוא יפסיד את מארסיי ודובאי, כמו גם את מפגש הדייויס הקרוב.

אני מבקש שאת המכתב התנצלות שלך תשלח בעותק אחד לטניסאי ובעותק אחד לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

תלוי מה ילך במוקדמות, אבל ככל הנראה בטורניר הקרוב בבואנוס איירס (קופה טלמקס) יהיו יותר ספרדים מארגנטינאים, הגאז'גוס משתלטים על כל הענף!!! דווקא רוברדו מוותר למרות שנה שעברה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/2/10
  7. shlomydavid מנהלים

בבואנוס איירס, כרגע בהגרלה הראשית נמצאים 8 ספרדים ו-6 ארגנטינאים. גם בלוצ'י ויתר על הטורניר בצדק. בכ"ז שלוש טורנירי חימר זה יותר מדיי.
    וואלה דלפו לא יהיה גם בדייויס ? קשה לי לראות את ארגנטינה עוברת בלעדיו את השבדים בחוץ..

טורניר האולם ברוטרדם:

אנדי רם ו-מיכאל לודרה (צרפת) יפגשו הערב ברבע הגמר את פרנטיסק צ'רמאק (צ'כיה) ו-מיכאל מרטינאק (סלובקיה) - 2 בטורניר.
    שעת המשחק (משוערת): 21:45.

* להלן תוצאות היום ה-4 ברוטרדם (למעלה, מתעדכן)

להלן לו"ז המשחקים ליום ה-5 (קובץ Xxx, יש להוסיף שעה לכל שעה רשומה)

** טורנירי רוטרדם, סן חוזה, קוסטה דו סוויפ ופאריז ישודרו באתרים הללו: הזה או הזה.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מקווה שהוא יחלים מוקדם מהצפוי, או שיתברר שכל הזמן הזה בחוץ לא השפיע על נלבי. צריך לזכור שגם אקאסוסו לא יהיה ומה שנותר מלבד כל שחקני הצ'לנג'רים למינהם, שקופצים בדירוג מדי פעם כמו סבאז'וס עכשיו ושוואנק קודם, אלו מונאקו ומאז'ר. על הנייר נלבי (תלוי בכושר כמובן), מונאקו או מאז'ר יכולים להתמודד עם המחבט השני של שבדיה ואז הכל תלוי בזוגות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

אבל אכן מצב לא אידיאלי לארגנטינה

9. דקו Member

הליטאי ברנקיס הזה מתאמן אצל אקדמיה של ניק בולטרי ורק בן 19
    בטח מקבל מימון מאיזה טיקון אחרת קשה להבין איך ילד צעיר כזה מסתובב עם הרבה וכסף ומרשה לעצמו להתאמן באמריקה.

http://img2.menstennisforums.com/500/ricardas1.Xxx

10. shlomydavid מנהלים

הפסד כואב לשחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    6:3, 6:0 לסאפרובה..

לא הולך לשחר עם הצ'כיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תתקדם בדירוג שחר פאר? חבל בשבילה כי על הנייר, לפי הדירוג, זה היה צריך להיות שלה.

חשבתי שמאז'ר יוכל לתת יותר פייט לרודיק, אך הוא עדיין לא עשה את הקפיצת מדרגה הזו כנראה, אני מקווה שמתישהו הוא אכן יעשה ולא יתגלה כעוד שחקן בינוני.

הוא ילד, המשפחה בוודאי תומכת בו ויכול להיות שלהם יש כסף.

אני לא יודע בדיוק איך זה עובד, אבל אני מכיר דוגמאות לכאלו בלי כסף שהלכו להתאמן בארה"ב. אני לא חושב שמדובר בהכרח בספונסר שלוקח אותם תחת חסותו, נראה לי יותר הגיוני שהם מתקבלים על סוג של מלגה, או משהו, ואח"כ האקדמיות האלו מרוויחות מהפרסום של טיפוח שחקן מוכשר.

אולי מישהו אחר פה יודע בדיוק איך זה עובד?

12. shlomydavid מנהלים

שחר לא תתקדם ותישאר במקום ה-22.
    לגבי ברקניס הליטאי, זה באמת סיפור מעניין. הוא הצליח מאוד בסבב הג'וניורס. בין היתר זכה באליפות ארה"ב הפתוחה והאורנג' בול 2007, והגיע לחצאי הגמר באוסטרליה ובווימבלדון באותה השנה.
    בגיל 18 נכנס לסבב המקצועני, אבל לא הצליח לעבור סיבוב בטורניר ATP..עד סן חוזה.

אולי מההצלחה הזאת הוא עשה את מירב הכסף, אבל כנראה שגם המשפחה עזרה לו או שהיה לו מימון אחר..

13. Selby Member

לא חסרים טניסאים מבוססים כלכלית, תשאלו את גולביס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    לגבי דל פוטרו, טעות טועים טעינו...
    לגבי מאז'ר, ראיתי תקציר של הניצחון שלו על האחים והוא נראה פשוט on fire מהבייסליין, אז גם אני ציפיתי שהוא ייתן יותר פייט לרודיק אבל למרות שלא ראיתי את המשחק, לפי התוצאה זאת הייתה קריעה ממש.
    הלילה רודיק נגד ברדיץ' ושוב השעה לא מאפשרת לי לראות את המשחק.

14. shlomydavid מנהלים

אבל שבת מחר :)
    סתם, אני יודע שזה קשה מאוד להישאר עד שעה כזאת וגם לקום במיוחד בשעה כזו כדי לראות זה לא קל..

15. Selby Member

כן, יותר קל לראות משחק ב1-2 בלילה מאשר ב5-6 בבוקר, מה גם שזה בסך הכל רבע גמר של טורניר 250 נקודות.