לירן, היא ירדה בדירוג בגלל ששחקניות שהיו מאחוריה זכו בטורנירים (הנין בשטוטגרט, מרטינז באסטוריל) ועברו אותה. מה שבטוח שהפעם היא תעלה למקום ה-18.. שגיא, אני ראיתי את המשחק ובאמת לא היה נעים לראות את החזרה של לי, אבל בניגוד אלייך אני סמכתי על שחר כי אני כבר מכיר את האופי שלה. אחת השחקניות הכי חזקות בסבב מבחינה מנטלית. פתחה את המשחקון המכריע באייס ועוד 2 סרבים מצויינים, וסיימה את המשחק כפי שצריך ! מול ונוס זה יהיה סיפור אחר לגמריי, אבל היא יכולה לתת לה פייט..
להזכירך הוא ניצח את פדרר לא מזמן, בסיבוב השני של מאסטרס רומא, השאלה היא אם הוא מסוגל היום גם להשלים את הנימחון, או שהמערכה שהפסיד תכניס את פדרר להילוך גבוה.
http://www.gototennisblog.com/wp-content/uploads/2009/05/2009-mutua-madrilena-madrid-open-tennis-tv-schedule.Xxx * כידוע, שחר פאר העפילה לחצי הגמר במדריד, ושם היא תפגוש את ונוס וויליאמס (ארה"ב, 3) שניצחה 3:6, 3:6 את סמנתה סטוסור (אוסטרליה). שעת המשחק: 13:00. * המשחק ישודר בערוץ יורוספורט ! * בחצי הגמר השני (17:00) יפגשו לוסי ספארובה (צ'כיה, 30) ו-ארוונה רזאי (צרפת, 24). * מאוחר יותר אמש, שחר ושותפתה, פרנצ'סקה סקיאבונה (איטליה), הודחו בחצי גמר הזוגות אחרי שנכנעו 7:5, 6:2 לאחיות ונוס וסרינה וויליאמס (ארה"ב). * לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן גברים - חצי הגמר: פדרר vs פרר, נאדאל vs אלמגרו ! אמש נקבעו משחקי הפיינל פור במאסטרס מדריד 2010. החצי הגמר הראשון שנקבע יפגיש לדרבי ספרדי את רפאל נאדאל (3) ו-ניקולאס אלמגרו (35). אלמגרו העפיל ראשון לחצי הגמר, אחרי שניצח בקלות 3:6, 1:6 את יורגן מלצר (אוסטריה, 30). לעומתו, נאדאל עשה זאת עם 1:6, 3:6 על גאאל מונפיס (צרפת). לאלמגרו זהו חצי גמר מאסטרס ראשון בקריירה. לנאדאל זהו חצי גמר רביעי במדריד (ושלישי ברציפות). * בחצי הגמר השני יפגשו רוג'ר פדרר (שוויץ, 1) ו-דויד פרר (ספרד, 12). פדרר העפיל ראשון לחצי הגמר, אחרי שחזר מפיגור מערכה וגבר 6:3, 1:6, 4:6 על ארנסט גולביס (לטביה). לעומתו, פרר עשה זאת עם 5:7, 3:6 על אנדי מארי (בריטניה, 4). לפדרר זהו חצי גמר חמישי ברציפות במדריד (ושישי בסה"כ). לפרר זהו חצי גמר ראשון בקריירה במדריד. משחקי חצי הגמר: 15:00: רפאל נאדאל (ספרד) - ניקולאס אלמגרו (ספרד) * המאזן בין השחקנים הוא 0:5 לנאדאל. 0:3 על החימר. הניצחון האחרון היה במאסטרס פאריז 2009. 21:00: רוג'ר פדרר (שוויץ) - דויד פרר (ספרד) * המאזן בין השחקנים הוא 0:9 לפדרר. 0:3 על החימר. הניצחון האחרון היה במאסטרס פאריז 2009. * ערוץ ESPN ישדר את שני המשחקים בשידור ישיר. להלן הלו"ז המלא ליום השישי (קובץ Xxx, יש להוסיף שעה לכל שעה רשומה) * לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן
http://www.youtube.com/watch?v=m3Sq12qLUyg זה ישן אבל נתקלתי בזה רק עכשיו :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
אין מה לעשות... ההבדלים הם עצומים ובלתי ניתנים לגישור, אבל כל עוד שחר פאר מצליחה להגיע לשלבים הגבוהים, ולהיעצר רק אצל שחקניות כמו האחיות וויליאמס... המצב הוא טוב.
שחר פשוט לא מצליחה להתמודד עם העוצמות של ונוס.. אבל טורניר מוצלח נוסף, והמשך של החזרה המופלאה שלה לטופ 20...אני מרוצה !
מאכזב אותי שהיא נשברה מהר. המערכה השניה הייתה לפרטוקול בלבד, ונראה כאילו יש לה איזשהו מחסום מנטלי כשהיא משחקת מול ונוס. דווקא המערכה הראשונה הייתה בהחלט סבירה בהתחלה ושחר נתנה פייט לא רע. בהמשך ונוט השתלטה על העניינים.
לא יודע אם זה מחסום מנטלי, אני חושב שזה נטו עניין מקצועי. לונוס וויליאמס יש עוצמות שאין לאף אחת בסבב, פרט לאחותה כמובן, והעוצמות האלה גדולות מאוד על שחר פאר ואין לה שום סיכוי להתמודד איתה.
אני חושב שיש הבדלים פיסיים ברורים, אבל גם מחסום מנטאלי, ולדעתי הוא נובע בעיקר מהעובדה, שמכל השחקניות ונוס היא זו שעמדה נגד החרם שעשו עליה, וזה מוציא לשחר את העוקץ הכל כך חיווני להתמודדות מול מישהו, ולתת את כולך. קשה יותר לנצח משהו שאתה מחבב.
פרר הוא באמת אחד משחקני ההגנה הטובים בדורו, הוא ממש קיר שמחזיר כל כדור אבל הבעיה היא שאין לו יותר מדי נשקים חוץ מזה... אני אהמר על פדרר מחר, גם הוא וגם נאדאל משחקים נהדר אבל התנאים עדיפים לפדרר, יהיה לנאדאל קשה לשבור אותו הרבה פעמים.
ההרגשה שלי הייתה שפדרר יקח, ולכן הימרתי בהתאם בסואסייד, אבל אהיה יותר חכם לאחר המשחק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
לדעתי נדאל רוצה נקמה על העונה האחרונה. בסה"כ ההפסד בגמר מדריד קצת סימלה את הבעיות שבדרך לספרדי. ניצחון היום ולדעתי זה יתן לו הרבה ביטחון לקראת המשך הדרך. בכל מקרה פדרר מאד לא יציב ואיך שהוא יכול להפסיד לשחקנים פחות טובים הוא יכול היום לנצח. אין לי מושג האם פדרר באמת מועמד לקחת את רולאן גארוס.
אצל פדרר זה עניין שלמוטיבציה. כשיש מוטיבציה הוא הדבר הכי יציב בטניס, ולראיה הוא הגיע לפחות לחצי גמר בכל גראנד סלאם בזכרון האחרון וקצת אחורה. האם לדעתך מול נדאל לא תהיה לו מוטיבציה ?