גברים - טורניר החימר במינכן: להלן תוצאות משחקי רבע הגמר (למעלה) משחקי חצי הגמר: 14:00: פיליפ פצ'נר (גרמניה, 45) - מיכאל יוז'ני (רוסיה, 15) 15:45 (משוערת): מארין סיליץ' (קרואטיה, 11) - מרקוס בגדאטיס (קפריסין, 31) * לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן גברים - טורניר החימר באסטוריל: להלן תוצאות משחקי רבע הגמר (באמצע) משחקי חצי הגמר: 16:50: רוג'ר פדרר (שוויץ, 1) - אלברט מונטאנס (ספרד, 34) 18:35 (משוערת): גיז'רמו גארסיה-לופז (ספרד, 40) - פרדריקו גיל (פורטוגל, 133) * לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן גברים - טורניר החימר בבלגראד: להלן תוצאות משחקי רבע הגמר (למטה) משחקי חצי הגמר: 15:00: סטאניסלאס וורינקה (שוויץ, 23) - ג'ון איסנר (ארה"ב, 21) 21:00: פיליפ קראינוביץ' (סרביה, 319) - סאם קוורי (ארה"ב, 22) * לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן נשים - טורניר החימר ברומא: להלן תוצאות משחקי חצי הגמר (למעלה) משחק הגמר: 17:00: ילנה יאנקוביץ' (סרביה, 7) - מריה חוסה מרטינז סאנצ'ז (ספרד, 26) * ערוץ יורוספורט ישדר שידור מוקלט של המשחק החל מ-19:30. * לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן נשים - טורניר החימר באסטוריל: להלן תוצאות משחקי חצי הגמר (למטה) משחק הגמר: 14:20: אנסטסיה סבאסטובה (לטביה, 74) - ארנצ'ה פארה סנטונחה (ספרד, 61) * לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן ** טורנירי מינכן, אסטוריל, בלגראד ורומא ישודרו באתרים הללו: הזה או הזה. ---------------------------------------------------------------------------------- רם וארליך העפילו למשחק הגמר בצ'לנג'ר רמה"ש ! אנדי רם ויוני ארליך העפילו אמש לגמר טורניר הצ'לנג'ר ה-Israel Open ברמה"ש, אחרי שגברו 6:7 (6), 2:6 על רובן במלמאנס (בלגיה) וקונסטנטין קראבצ'וק (רוסיה) באיצטדיון קנדה. 'אנדיוני' שהבטיחו לעצמם 60 נק' דירוג כ"א ופרס כספי משותף של 3,600 דולר, יתמודדו בגמר מול אלכסנדר פייה (אוסטריה) וסיימון שטדלר (גרמניה), שגברו על אמיר חדד וספטן קובק (אוסטריה) - 6:7 (6), 7:6 (2) ו-9:11 בסופר טייברייק דרמטי. שעת המשחק (משוערת): 16:45 אמיר חדד זכה לטקס פרישה מרגש. לפני משחק הזוגות, אמיר חדד בן ה-32 זכה לטקס פרידה מרגש. חדד, שיפרוש בסיום הטורניר הנוכחי מטניס פעיל, קיבל מגן הוקרה ואמר בהתרגשות: "אין לי מילים להודות לכל החברים והמשפחה שלי שתמכו בי לאורך כל הקריירה. בלעדיהם לא הייתי כאן ואני שמח שיש לי את הכבוד להיות חלק מטקס מרגש כזה". מי שהתרגש לא פחות היה הראל לוי, שבין דמעות לא מעטות, אמר: "אמיר, בשבילנו השחקנים אתה היית יותר מחבר, היית כמו משפחה. אנחנו מקווים שעכשיו תתרום לנו כמאמן אפילו חלק מכל מה שתרמת לנו לאורך השנים כשחקן וחבר". * בגמר היחידים יתמודדו טיאגו אלבס (ברזיל, 127) ו-קונור נילאנד (אירלנד, 222). שעת המשחק: 14:00. * ערוץ ספורט 5 ישדר את שני המשחקים בשידור ישיר. * לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן
http://www.gototennisblog.com/wp-content/uploads/2009/05/2009-mutua-madrilena-madrid-open-tennis-tv-schedule.Xxx * השבוע יתקיים מאסטרס החימר במדריד (ספרד, סבב ה-1,000 נק', סה"כ פרסים - 2,835,000 יורו). * ההגרלה הראשית התקיימה היום ב-15:00. * הטורניר יחל ביום ראשון. * טורניר הגברים ישודר ב-ESPN החל מיום שני (10.5) * טורניר מדריד הוא גם משותף לנשים (טורניר Premier, סה"כ פרסים - 4.5 מיליון דולר). * שחר פאר (21) תחל את הטורניר כבר הערב, כשתפגוש בסיבוב הראשון את סבטלנה קוזנצובה (רוסיה, 5). שעת המשחק: 20:00. להלן הגרלת המלאה לנשים (קובץ Xxx) להלן משחקי היום הראשון (למטה, יש להוסיף שעה לכל שעה רשומה) * טורניר הנשים ישודר ביורוספורט החל מיום שני (10.5) * לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן
ג'וניייי איזנר!!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
אצל הישראלים תמיד היה מלאה שזה 400 ככה במשחקים של שחקנים זרים היו לפחות 50 הטורניר היה ברמה גבוה ומדהים שאירי נילנד דווקא זכה .
להפסיד 6-2 7-6 למונטאנס? אין לו בושה! מה, גם אסטוריל הוא טורניר חובה שלפדרר אין ברירה ובגלל זה הוא משחק שם? לא, אז למה לעזאזל הוא משחק אם הוא לא רוצה להשקיע, לשחק טוב ולהילחם בשביל לנצח? אף מספר 1 בהיסטוריה אף פעם לא שיחק כל כך גרוע כמו שפדרר משחק בארבעת החודשים האחרונים. איזה יופי של גמר בבלגרד! לדעתי מדובר בפריצת דרך, במיוחד של איזנר, הם(שוב, במיוחד איזנר) כבר לא מפחדים מחימר.
הדיון פה נרדם בשמירה או מה? שחר כבר ברבע הגמר,פדרר חוזר לשחק כמו מס' אחד ומארי הגיע לעונת החימר! הלו איפה כולם?
והכי מרשים מכולם הוא ג'וני איזנר, אלוף ווימבלדון בעתיד! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx סתם, אבל באמת, הוא היה הכי עייף ששחקן טניס יכול להיות ועוד עם כתף פצועה שמאוד הקשתה על הפורהאנד שלו ועדיין הוא נלחם בנאדאל כמו גלדיאטור. אני חושב שהוא רק צריך שבוע חופש לפני הרולאן גארוס במקום לשחק בטורניר בגרמניה והוא יהיה בסדר גמור. פדרר הבין שאם הוא יתחיל לשחק טניס רק ברולאן גארוס זה יכול להיות מאוחר מדי אז הוא החליט לא לקחת סיכונים ולהתחיל לשחק טניס כבר במדריד. לדעתי הוא יכול לנצח את נאדאל במדריד, הנסיגה ביכולת של נאדאל ברורה והתנאים יותר נוחים לפדרר. בפריס הוא לא יכול לנצח אותו אבל אני מהמר שנאדאל שוב לא יגיע לגמר בפריס.
היה ברור שפדרר יחזור לטורניר הזה. הוא סימן את הטורניר הזה גם בשנה שעברה, השאלה היא האם נדאל חזר למה שהיה לפני הפציעה או לא, כי אם לא פדרר יקח ובקלות.
אם כבר פדרר לא יגיע לגמר, אבל אני מאמין ששוב נקבל את הגמר הקלאסי.. ודקו, בקשר לשחר, כמובן שהיא מדהימה !!! אני עוקב אחריה כמובן, אבל לצערי אין לי את הזמן לסקר...
מחמאות ענקיות לשחר פאר על התקופה האחרונה, מנצחת שוב ושוב טניסאיות די בכירות, רק אני לא מבין איך עם כל זה והיא יורדת בדירוג.... מה שהכי חשוב זה הרולאן גארוס... מקווה ששם לא תקבל פיק ברכיים.
עקבתי אחרי המשחק בלוח התוצאות החי, ואני חייב לציין שכבר חשבתי שהיא תאבד את זה אחרי שהיא איבדה 3 נקודות משחק רצופות במצב של 5-3 במערכה השלישית. בזמן האחרון שחר מראה המון אופי ואני חושב שזה עוזר לה לנצח הרבה מאוד משחקים. כל הכבוד לה.
ואיי שחר אוהבת את זה קשה איזה לחץ לראות אותה משחקת אחרי שהלינק כל המערכה השניה כל שניה נתקע בשלישית כבר הצלחתי למצוא משהו הדבר המדהים אצל שחר זה אמונה לי שחקנית מבחינה טכנית גדולה משחר בכמה רמות אבל היא לא גדולה ממנה בלחימה ,במנטליות וכמובן הראש שעובד שעות נוספות ולא מוכן להפסיד למרות הקשיים . מחר שוב ונוס למשחק ששוב יכול ללכת לכיוון של תבוסה הלוואי זה עוד יום שונוס נדרסת על ידי מישהי!