דיון הטניס הרשמי 2009

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏1/1/09.

1. Selby Member

מישהו ראה את המשחק של ג'וקוביץ' בהאלה? הבנתי שהיה שם חתיכת choke של סרה...

ההגרלה הקשה של AROD ממשיכה, הוא ברבע נגד דוקטור איבו.
    היום AROD שיחק מצויין בטייברייקים, זה יהיה המפתח נגד קרלוביץ'.
    מצד שני, קרלוביץ' שבר היום את מאהו פעמיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

2. Selby Member

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

דווקא כיף בימים האחרונים לראות טניס. כאן בגרמניה אני מקבל את 2 הטורנירים בחינם (גם בלי לשלם בסיס לכבלים או משהו, חינם לגמרי לגמרי). הטורניר בהאלה מאורגן טוב יותר, במתקנים טובים בהרבה ובשל כך גם האווירה מצויינת. בכל מקרה אני אלך לראות עכשיו רודיק, נו מה.

4. אבו Member

עד עכשיו 29 מ-30 בסרב הראשון של איבו, פשוט מפחיד. ועדיין, הסרב השני הרבה פחות מפחיד, והאיבוד הזה של הנקודה הראשונה על הסרב בטיי ברייק עשתה את שלה. חבל מבחינת איבו.

בכל מקרה, משחק פשוט מצחיק ומשעשע. עדיף פשוט לעשות הטוב מ-3 בטייברייקים ולסגור את הבאסטה.

מארי עד עכשיו בקווינס נראה די טוב, אם כי לא היה לו עדיין מבחן באמת אמיתי. גם לא מרדי היום.

5. Selby Member

AROD נתן היום שני return aces על הסרב הראשון של איבו, אחד מהם היה על הבקהאנד, מדהים! הוא גם העביר את איבו עם הבקהאנד לא מעט פעמים. בכלל, אני לא מבין איך אבל הבקהאנד שלו משתפרת עם השנים. לא נהפוך אותו לאגאסי וגם לא לנלבנדיאן אבל זו כבר לא מכה כזאת מחרידה(אבל עדיין מתחת לממוצע כמובן).

בכל מקרה, במערכה הראשונה אנדי אחזיר איום ונורא, שום read על הסרב של קרלוביץ' וגם כשהוא הגיע לסרב הוא לא ידע להתמודד איתו. לא קיבלתי את התירוץ שקרלוביץ' הגיש יותר מדי טוב, בסדר כשהוא מגיש לרוחב בזווית המטורפת הזאת מהגובה הזה אין מה לעשות אבל לא מעט פעמים הוא הגיש קצר ולאמצע גם על סרב ראשון ובטח על סרב שני AROD רק היה צריך לקחת כמה צעדים אחורה והוא יכל להחזיר את זה כמו שצריך.
    מאמצע המערכה השנייה בערך זה היה סיפור אחר לגמרי, הוא תקף סרבים שניים של קרלוביץ'(וגם ראשונים, כמו שאמרתי שני return אייסים) והחזיר אותם לרגליים של איבו. השיא היה במשחקון האחרון שהיו לו שתי נקודות שבירה אבל קרלוביץ' שיחק נהדר בהן והציל את שתיהן.

הוא לא איבד נקודה אחת על הסרב באף אחד מהטייברייקים, אהבתי לראות את זה כי במשחקוניההגשה שלו היו לו כמה רגעים של חוסר ריכוז ופחדתי שזה ייקרה גם בטייברייקים אבל כמו נגד יואיט הוא התעלה בטייברייקים.
    המאזן שלו בטייברייקים השנה פשוט מדהים, אני צריך לבדוק בדיוק כמה זה.
    הייתי אומר שהוא הגיש טוב בכלל אבל זה עדיין איבו קרלוביץ'.

וואי, כזאת חפירה על משחק כזה משעמם אבל כל הדברים שכתבתי פה יהיו חשובים מאוד גם בווימבלדון.

הוא מגיש יותר טוב ממה שציפיתי והוא שחקן שיכול כמעט נגד כל אחד להשיג שבירה בכל מערכה על כל המשטחים. רודיק(כנראה) יהיה מבחן רציני עבורו מהבחינה הזאת(הreturn על דשא).
    כרגע, כשנאדאל עדיין סימן שאלה(יש חדש?), הוא נראה כמו הפייבוריט מיד אחרי פדרר.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/09
  6. פול סקולס Member

אני לא עוקב אחרי התוצאות בקווינס והאלה,
    אבל יצא לי לזפזפ ביורוספורט ולצפות בקווינס.

פשוט תענוג לראות טניס על דשא, הבדל של שמיים וארץ לעומת החימר המייגע (מהיר ככל שיהיה).

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הרבה קלאס, שחקן נהדר.

מה קורה עם השבדי שלא שיחק ב ATP והפתיע נגד ישראל בדייויס, הוא התחיל לשחק גם ב ATP או שעדיין מחוץ לסבב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/6/09
  8. Selby Member

וינסיגוורה? נדמה לי שראיתי בפורום העולמי שהוא חזר וניצח כמה משחקים בכמה צ'לנג'רים, אם אני זוכר נכון גם הגיע לגמר.
    הוא גם ניצח את ג'ינפרי באליפות העולם לקבוצות בגרמניה אבל אני לא יודע מה הוא עשה בשאר המשחקים שלו שם, לא עקבתי.

9. דקו Member

צונגה בחר לשחק בטורניר הכנה בשם The Boodles שזה טורניר ידידותי
    גם קולי,ניקו,לופז,גונזו,קיפר,דמיטרוב ישחקו בו.
    מישהו מכיר אותו?
    (סלבי גם אחים בריאן ישחקו שם)

10. shlomydavid מנהלים

11. דקו Member

מארי ממשיך בכושר הנהדר שלו ומנצח גם את פררו
    האס מפתיע את קולי אחרי שניצח את המערכה הראשונה 6-2 והוביל 5-2 בשלישית מצאה דרך להפסיד אותה בטייבריק.
    הדשא בקווינס נהרס מהר מדי שנה שעברה מארי פרש הפעם רודיק פורש בגלל הדשא.

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/09
  12. Selby Member

שיט! כמה חוסר מזל! הפציעה הכי מטופשת שיכולה להיות.
    אני מאוד מקווה שהוא יוכל לחזור להתאמן בימים הקרובים לקראת ווימבלדון, חבל, הלך לו כל כך טוב.
    טוב לפחות ג'יימס עלה לגמר.

13. shlomydavid מנהלים

מה קרה לרודיק ? איך נפצע ?

14. Selby Member

ג'יימס הקשית מעליו לוב, AROD נתן מכה בין הרגליים ובמקום להסתכל לאן הרגליים שלו ממשיכות הוא הסתכל לאן הכדור הולך ואז כשהוא הגיע לקטע שכבר אין בו דשא הקרסול שלו, הוא לא בדיוק סובב אותו אבל התעקם קצת.
    הוא המשיך לשחק עוד כמה משחקונים אחר כך וגם לקח מדיקל. התנועה שלו נראתה יחסית בסדר והוא גם לקח די בקלות את משחקוני ההגשה שלו אבל הוא החליט לפרוש כדי לא להחמיר את הפציעה ולדעתי הוא עשה בשכל.

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/09
  15. Selby Member